UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 18.4.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 18.4.
Onnea Valto, Valdemar.
06:53
Taikaharso
Riitta Bloigu-Oey ja Ransu Karvakuono esittävät sadun Taikaharso. Ohjelma on vuodelta 1994. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Pääsiäinen Kiviniemessä: Särkynyt talikko
Ennen vanhaan uskottiin, että onnen ja menestyksen saattoi varastaa toiselta itselleen. Eräänä pääsiäisenä joku yritti viedä karjaonnen Kiviniemen talosta tarinassa "Särkynyt talikko". Toimittaja Anna-Liisa Kirsi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Grimmin satuja: Viisas talonpoikaistyttö
Viisas talonpoikaistyttö. Sinikka Sokka kertoo sadun nokkelasta talonpojantyttärestä, joka ratkaisee kuninkaan asettaman visaisen arvoituksen ja voittaa omakseen itsensä kuninkaan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Sormileikit
Eeva-Leena Pokela esittää sormileikin Pupuperhe. (1983)
07:23
Kössi Kenguru avaruudessa: Haave avaruusmatkasta
Osa 1: Haave avaruusmatkasta. Kössi Kenguru alkaa suunnitella avaruusrakettia. Animaatio: Heikki Prepula. Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Pelle Hermanni: Pellevoimistellaan
Hermannin pellekoulussa pellevoimistellaan. Sirkuspelle Hermannina Veijo Pasanen. Ohjelma on vuodelta 1979. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Iltasatu: Isara saa ajaa Ellonaa takaa
Lasse Pöysti kertoo Lea Himbergin sadun "Isara saa ajaa Ellonaa takaa". Ohjelma on vuodelta 1977. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Käytöskukka: Ylpeys
Silloin tällöin kopea riikinkukkokin menettää kaikki pyrstösulkansa. Tuotanto: Elokuvavalmistamo Partanen & Rautoma (1966). Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Muumilaakson tarinoita
Osa 54/101: Salainen ruokalaji. Pannukakut kyllästyttävät, eikä Myyn toivomaa grillattua hirviötäkään ole tarjolla. Muumimamma päättää lähteä etsimään harvinaista ainesta, jota tarvitaan salaiseen ruokalajiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Myttö ja Kevät
Tiina Halosen animaatio vuodenaikojen ihmeestä Myttö-tytön silmin. Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
Uppo-Nalle
Tarina Reetan ja kuuluisaa leikkinallesukua olevan Uppo-Nallen ystävyydestä. Elina Karjalaisen kirjaan pohjautuva lastenelokuva vuodelta 1991. Ohjaus: Raili Rusto. Tuotanto: Reppufilmi Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Parasta ikinä: Lastenohjelmat 50 vuotta nostalgiapaketti
Kun Pirkka-Pekka Petelius oli lapsi, sisarusparvi kokoontui radion ääreen kuuntelemaan Satukarusellia. Peteliuksella ei ole yhtä tv- tai radio-ohjelmasuosikkia, vaan hän katsoi lapsena televisiosta monenlaisia ohjelmia HD
09:27
Kultarukki
1983 valmistunut Joel Lehtosen satuun pohjautuva nukkeanimaatio itsepäisestä kuninkaantytöstä, jolle eivät kosijat kelpaa. Nuket Mirjami Skarp, dramatisointi ja ohjaus Mirja Karisto. Sallittu kaiken ikäisille.
09:49
Rosvo Rudolf
Jättiläinen. Tshekkiläinen piirrossarja hyväntahtoisesta Rosvo-Rudolfista ja hänen ovelista kepposistaan. Kertoja: Jukka Virtanen (1974). Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
XL-sukupolvi
5/8. Mille pääsee työharjoitteluun puolustusvoimiin, Christianilla on ongelmia koulussa ja Denise ja hänen äitinsä saavat kuulla vakavaa puhetta. Äänitekstitys: suomi.
10:35
Erätulilla
6/20. Timo ja Miika testaavat Peltsin Lapin kestävyyttä Keimiöjärven kisoissa. Merenkurkussa samaan retkeen yhdistyy sekä kalastus että merikotkien kuvaaminen. Pienestä koiranpennusta kasvaa taitava hirvenhaukkuja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Luontoretkellä: Nuoret erämaassa
2/2. Kymmenen nuorta viettää kymmenen päivää rapistuneella maatilalla ilman sähköä, kännyköitä ja nettiyhteyksiä. Heidän on määrä kirjoittaa leirillä novelli. Paras tarina palkitaan muhkealla rahasummalla. HD Äänitekstitys: suomi.
11:35
Elämäni eläimet
Kolmårdenin eläinpuistossa väkeä huolettaa tänään Garam-tiikerin laihtuminen ja sotilasara Gretan uupumus, lintuparka kun ei jaksa enää lentää. Johtajasudelle varataan aika hammaslääkäriltä. Tuotanto Ruotsin televisio. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Hupipätkät
Hulvaton kokoelma tunnettujen tv-ohjelmien pilalle menneitä kohtauksia, jotka todistavat että vaikka tuotantosuunnitelmat olisivat kuinka vedenpitäviä, kaikki voi kuitenkin lopulta mennä päin honkia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:15
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
4/10. Annette ja Ove lähtevät matkoille, ja Alex ja Anna huolehtivat heidän papukaijastaan. Kuinka imetysvaikeuksista kärsivä Anna sietää kiljuvaa lintua ja kaikkitietävää anoppia? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:40
Solsidan - Onnea onkimassa (12)
5/10. Fredde havaitsee kyhmyjä arkaluontoisessa paikassa ja epäilee syöpää. Hän ottaa yhteyttä nettilääkäriin ja saa tietää, että riski on olemassa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:05
Strömsö
Paul ja Camilla laittavat kanaviillokkia ja Elin käy kanalassa. svenska.yle.fi/stromso HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:45
Kätilöt
Osa 3/8. Tänään on synnytysosastolla kiirettä ja ruuhkaa ja kätilö Lisa joutuu käännyttämään odottavan äidin puolisoineen toiseen sairaalaan. Linda haluaa synnyttää ilman kipulääkitystä. Äänitekstitys: suomi.
14:15
Tartu Mikkiin: Jatkot
Tunnelmointia ja tulkintaa tarjoilevat omien ja lainattujen kappaleiden sävelin Anne Mattila, Emilia Ekström, Marko Maunuksela ja Heikki Koskelo. Vieraita jututtaa Sami Hintsanen. yle.fi/tartumikkiin #tartumikkiin HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Keisarin salaisuus
Koko perheen seikkailuanimaatio (2006) ystävyydestä, demokratiasta ja pienen kylän asukkaiden taistelusta mielivaltaa vastaan. O: Riina Hyytiä. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 4.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:29
Galaxi
16:30
Hemmot
Kanamuna kiertää Sallittu kaiken ikäisille.
16:32
Jenni (7)
Jenni ja säikähtänyt Sulttaani. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä, Muista laulaa, Samsam, Ihan satua, Metkat Mesiläiset, Kotkaperhe, Tanssinmestari sekä Laura. HD

Kello 18:00

18:00
Parasta ikinä - lastenohjelmat 50 v
Television lastenohjelmien juhlavuosi on yhtä juhlaa myös entisille lapsille. Klassikoiden lomassa muistellaan näitä ohjelmia, jotka jättivät jäljen pienen katsojan mieleen - silloin kerran. HD
18:01
Parasta ikinä: Mark Levengood
Levengoodin perhe muutti Suomeen Amerikasta, kun Mark oli 3-vuotias. Hän oppi suomen kieltä lastenohjelmista, sillä perhe puhui englantia ja ruotsia. Mark muistaa useita suomalaisia televisiosta tuttuja melodioita vieläkin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:02
Sormileikit
Eeva-Leena Pokela laulaa viitottuna laulun Hyvin hiljaa. (1983) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:06
Parasta ikinä: Kyösti "Kössi" Väntänen
Aikapoika ja mono on vuoden 1976 hieno ajan kuvaus. Pääosassa näytteli silloin 8-vuotias Kyösti "Kössi" Väntänen. Nykyään Kössi on äänisuunnittelija ja tekee myös töitä elokuvien parissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:08
Aikapoika ja mono
TV-elokuva Petristä, josta tulee perheen aikapoika, kun uusi vauva syntyy. Hankalassa tilanteessa auttaa puhuva mono. Rooleissa mm. Kyösti Väntänen, Tauno Söder ja Tarmo Manni. O: Raili Rusto. (1976) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.4
Lue lisää: IMDbLeffatykki
19:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
19:10
Tuhkimotarinoita
Oululaisen Katin keho petti hänet, ja Kati menetti poikansa raskausviikolla 23. Löytyykö Katin ja kehon yhteys tanssin avulla? Auttaako asiaa se, että tanssitreeneihin astelee Katin idoli Juha Tapio! Ohjaus Mape Morottaja (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Ihan sama
Sarja alkaa. 1/6. Kuka sinä olet? Iida löytää etsintäkuulutuksen itsestään. Ilmoituksen tehnyt Kasper kuulee, että hänen unessa näkemänsä tyttö on olemassa. O: Jarmo Lampela. Pääsiäisenä ja seur. viikon pe-la-su klo. 20 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:30
Kimppakolmoset (12)
4/14. Vauva näkyy jo ultrassa, ihanaa! Mutta millä ilveellä perhe oikein elätetään? Mitchillä kun ei ole töitäkään ja taskun pohjassa on reikä. Ja sitten Alicen rikas ja komea ex ui apajille. Onko vanhassa vara parempi? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Yes Sir ja sata salamaa iskeköön! Hyvät naiset ja herrat, Tartu Mikkiin nyt kahdettasadatta kertaa! Vieraina Finnhits-tähdet Eini, Tapani Kansa, Vicky Rosti ja Frederik. Nyt juhlitaan, Tartu Mikkiin ja laula mukana! (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Muistin vanki
Uusi jännityssarja (Unforgettable) 1/22. Carrie Wells on ex-poliisi, jolla on hyvin harvinainen hyperthymesia. Nyt hän hyödyntää supermuistiaan New Yorkin kasinoilla, kunnes menneisyys palaa hänen elämäänsä väkisin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:50
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Heinäsuova. Pieni poikavauva katoaa kotoaan. Onko hänen äitinsä murhaaja? Vauvaa etsitään kuumeisesti, ja poliisi alkaa epäillä pojan biologista isää sieppaajaksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Pasila 2.5 - The Spin-Off
8/40. Wolfgang Kekki. Repomies saa vastuulleen EU:n huippukokouksen loppukonsertin onnistumisen. Konsertti vaarantuu, kun illan tähtien, kahden lapsineron, kauna kärjistyy pahoinpitelyksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:55
Boardwalk Empire (K16)
Pyhän Patrikin päivä. Tunteet käyvät kuumina perinteisillä juhlapäivällisillä, ja Nucky saa painia sekä pettyneen veljensä että turhautuneen naisen koston kanssa. Jimmy joutuu vaaralliseen seuraan. T: HBO Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:46
Boardwalk Empire (K16)
Perhe on pahin. Margaret saa tarpeekseen Lucyn simputuksesta ja vaatii parempaa elämää Nuckyltä. Onnistuuko Jimmy pääsemään väleihin itsensä Al Caponen kanssa? T: HBO Äänitekstitys: suomi. K16
01:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna