UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 24.4.

06:00
SubChat
06:30
Astral TV
09:25
Eastenders
Maan povessa. Katkaistuaan Trinan muistopuun Fatboy päättää korjata tilanteen istuttamalla sen tilalle uuden puun ystäviensä avulla. Puun juurella maan povessa nuoria odottaa kuitenkin järkyttävä löytö... Stacey purkaa Molle äitiyteen liittyviä pelkojaan ja huoliaan. Peggyn ja Glendan välinen nokkapokka roihahtaa jälleen. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Testamentin ehdot. Doris haluaa itsepintaisesti Jamalin pois kappelistaan. Kun tilanne menee tarpeeksi kriittiseksi, Kira kiristää Dorista tiedoillaan. Alfons yrittää noudattaa testamentin ehtoja saadakseen perinnön. Hän joutuu valehtelemaan vaimolleen ja esiintymään laulutaidottomana yleisön edessä. Sabrina haluaa osallistua prinssin häihin tavalla tai toisella ja opettelee vaikka crêpejen paistamisen. Rakkaus on ihanaa, mutta äidin järjestämät tuplatreffit eivät ole houkuttelevin tapa viettää iltaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
10:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:55
Ostoskanava Guthy Renker
13:55
Myytinmurtajat
Paperihaarniska. Jamie ja Adam selvittävät, kannattaako vedenalaisen räjähdyksen sattuessa kellua selällään pystyasennossa pysymisen sijaan. Grant, Kari ja Tory valmistavat muinaisen kiinalaisen paperihaarniskan ja vertaavat sitä teräksiseen. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
14:55
Dieetit vaihtoon!
Pizzoja lisukkeilla. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava Chris ja laiha Nathan. Chris rakastaa noutoruokaa ja syö koko ajan. Nathan kokee olevansa niin kiireinen, ettei ehdi syödä juuri ollenkaan. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
15:50
Jamie Oliverin helpot herkut
Irlantilaisessa opissa. Jamie tekee irlantilaisia perinneruokia ystävänsä Richard Corriganin kanssa. Pesunkestävänä irkkuna Richard on hieman epäileväinen, kun Jamie haluaa hieman "piristää" perinteistä perunaruokaa. Myös Jamie saa oppia irlantilaisen keittiön saloista.
16:25
Eastenders
Maan povessa. Katkaistuaan Trinan muistopuun Fatboy päättää korjata tilanteen istuttamalla sen tilalle uuden puun ystäviensä avulla. Puun juurella maan povessa nuoria odottaa kuitenkin järkyttävä löytö... Stacey purkaa Molle äitiyteen liittyviä pelkojaan ja huoliaan. Peggyn ja Glendan välinen nokkapokka roihahtaa jälleen. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Kadonnut timantti. Doris pelästyy Kiran puheita ja uhkailee samalla mitalla. Kun Martin saa tietää tästä, hän pettyy ja syyttää Kiraa luottamuksellisesti kerrottujen tietojen hyväksikäyttämisestä. Konstantin antaa Doriksen kuulla kunniansa. Hän on kiireinen töidensä takia, ja Natascha lohduttaa itseään shoppailuterapialla turhautuessaan huomion puutteeseen. Doris ei saa keneltäkään tukea ja päätyy itsetuhoiseen ratkaisuun. Prinssi saapuu hotelliin häävalmistelujen vuoksi ja kappelissa sattuu ikävä onnettomuus. Alfonsin tahattomasti koominen video leviää netissä kulovalkean tavoin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Asunto 23
Rehellisyys maan perii. On Jamesin tähtihetken aika, kun hän suuntaa Los Angelesiin Tanssii tähtien kanssa -kuvauksiin. Rehellisyyteen kasvatettu June on luottamuksen puolestapuhuja, mutta hänen maailmankuvansa kokee kolauksen, kun Chloe valehtelee tuntemattomille - puhumattakaan Jamesista, jonka asunnolle tummaveriköllä on suunnitelmia ystävän tanssahdellessa Hollywoodin parrasvaloissa. Amerikkalainen komediasarja peräkyliltä New Yorkiin muuttavan sinisilmäisen Junen ja tämän moraalittoman uuden kämppiksen Chloen yhteiselosta. K7 (seksi).
18:30
Viidakon tähtöset
Jakso 3. Timanttien joukkueessa on käynnissä todellinen sotatila ja tähtösten kynnet tulevat esiin. Kisat käyvät yhä kovemmiksi, kun neitoset alkavat haaveilla mukavuuksista ja suihkusta.
19:30
Tyhjätaskut
Rakkautta roskiksessa. Maxin ja Deken intohimoinen suhde alkaa jo häiritä Maxin työntekoa, joten Han käy etsimässä Maxia Deken kotiroskiksesta. Koulussa kyyhkyläiset ottavat osaa kakunkoristelukilpaan ja kenties kuorrutteesta huumaantuneina tunnustavat toisilleen suuret tunteensa. Pian Dekestä kuitenkin selviää salaisuus, jonka sulattaminen on Maxille kova paikka... Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Ei me olla apinoita!. Flanders kimpaantuu luomisteoriaa pilkkaavasta näyttelystä museossa ja saa pastori Lovejoyn avulla koko Springfieldin hylkäämään evoluutioteorian, johon Lisa ainoana jaksaa uskoa. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Miehen puolikkaat
West Side Story. Walden saa kutsun ex-tyttöystävänsä liikkeen avajaisiin. Alan ja Gretchen viettävät iltaa Larryn ja Lyndseyn kanssa. K7 (seksi).

Kello 21:00

21:00
Arrow
Oikeudenkäynti. Kreivi Vertigo (Seth Gabel) palaa kuvioihin. Kreivillä on suunnitelma, joka vaarantaa kaupunkilaisten terveyden. Mediakohu Moiran oikeudenkäynnin ympärillä yltyy, ja Thea joutuu todistajanaitioon. Moira itse varjelee salaisuuksiaan eikä haluaisi todistaa. Laurelin oikeudentaju joutuu koetukselle, kun hän tuuraa esimiestään oikeudessa. Saarella leikitään hengenvaarallista kissa ja hiiri -leikkiä. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Revolution (K16)
Muuttunut Miles. Vastentahtoisesti Miles, Charlie, Nora ja Jason lähtevät Nevillen johdolla sieppaamaan Monroen tiedemiehen, joka väsää pernaruttoa tasavallan turmiolliseksi aseeksi. Charlie, Nora ja Jason eivät kuitenkaan hyväksy keinoja, joilla Miles ja Neville painostavat kidnapattua tieteilijää Georgian joukkoihin, ja ottavat lopulta ohjat omiin käsiinsä. Rachel ja Aaron ovat nääntymäisillään nälkään, mutta ruokavarkauden jälkeinen pakomatka keskeytyy, kun Rachel satuttaa pahasti jalkansa. Amerikkalainen tieteissarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. K16
23:00
Entourage
Ohi on. Vince kimpaantuu vähemmän mairittelevasta lehtijutusta ja yrittää kääntää toimittajan pään. Ari kuulee, että hän saattaa menettää firmansa avioerossa. Draman ja Andrew Dice Clayn lakko tulee päätökseensä. E saa tietää, että Sloanilla saattaa olla uusi mies. Vierailevina tähtinä mm. Rob Morrow, David Spade ja Rillit huurussa -tähti Johnny Galecki. HBO:n draamakomedia elokuvatähti Vincent Chasen ja tämän lähipiirin Hollywoodin-valloituksesta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
C.S.I. (K16)
Langenneet enkelit. Kun murhattu pastori löytyy Warrickin haudalta, koko ryhmä alkaa muistella entistä työtoveriaan. Myös Warrickin leski aiheuttaa heille huolta. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:30
Bones (K16)
Kultakutri. 10-vuotiaan lapsitähden kuolemaan syylliset ovat todennäköisesti kilpailijoiden omaisia. K16
01:25
Lain nimessä
Vähän kunnioitusta. Pahoinpitelijä yrittää ajaa pakoon. Tyly vuokraisäntä potkii asukkaita yön selkään. 52 kissaa ahdingossa asuntovaunutalossa. Amerikkalainen sarja poliisin arjesta. K12
01:55
Eurojahti
04:00
SubChat