UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 17.8.

09:30
Arena eSports
Maanosien mittelö. Pohjois-Amerikan ja Euroopan League of Legends -tiimit ottavat mittaa toisistaan Rift Rivals Blue -turnauksessa Berliinissä. Blizzard Entertainment julkaisee piakkoin Hearthstone-peliinsä Knights of the Frozen Throne -laajennuksen, joka tuo mukanaan hyytäviä uusia ominaisuuksia. E-uutisissa kerrataan ajankohtaisimmat tapahtumat e-urheilumaailmassa. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Scorpion 2. kausi
Ystävyys koetuksella. Kausi 2, 17/25. Los Angelesiin iskee voimakas maanjäristys. Jälkiseuraukset uhkaavat tuhota kaupungin koko keskustan, ja Scorpionilla on kiire pelastaa vaaraan joutuneet ihmiset. Tobyn ja Walterin riitely kiristää kaikkien tiimiläisten hermoja, joten Paige päättää lähettää heidät setvimään ongelmiaan ammattilaisen luo. Terapeutin roolissa nähdään taikurikaksikko Penn & Telleristä tuttu Penn Jillette. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Valehtelevat viettelijät 6. kausi
Uudet valheet. Kausi 6, 14/20. Hanna kertoo totuuden valvontakameratallenteesta, mikä pakottaa hänen äitinsä toimimaan. Aria epäilee yhä Ezraa mutta löytääkin yllättävän kuvion. Spencer ja Tobyn uusi tyttöystävä joutuvat läheisiin tekemisiin vaalikampanjassa. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
15:00
Ihmemies MacGyver
Sarvikuonot vaarassa. MacGyver jahtaa Afrikassa salametsästäjiä, joiden häikäilemättömyys uhkaa saattaa sarvikuonot sukupuuttoon. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Limitless
Alaston mieli. Kausi 1, 14/22. Osaston eliittiryhmä joutuu läheisiin tekemisiin uusimman teknologian kanssa, kun tekomieltä kehittänyt huippuinsinööri murhataan. Joku kerää nerojen mielitiedostoja, mutta miksi? Rebecca epäilee, että senaattori Morran murhayrityksen todisteita on peukaloitu. Brianin uusi turvamies herättää Miken epäilykset. Amerikkalainen jännityssarja. K12 (väkivalta, päihteet).
17:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Venäjä-viikko jatkuu: Stephen vierailee Donald Trumpin jalanjäljissä Moskovan Ritz-Carlton-hotellissa. Vieraana näyttelijä Jason Bateman. Musiikkivieraana Muse. Esitetty Yhdysvalloissa 20.7.2017.

Kello 18:00

18:00
Maailman kauheimmat naapurit
Sotajalalla. Kausi 5, 6/22. Tragikoominen sarja näyttää mihin kaikkeen naapurien välinen vihanpito voi äärimmäisillään johtaa. Naapureiden eripura muuttaa rauhallisen kadun taistelutantereeksi. Kiista pihatien käyttöoikeudesta sytyttää sodan. Pienet ystävälliset eleet aiheuttavat yllättäviä ongelmia. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Ninja Warrior 6. kausi
Dallasin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 4/30. Karsintakilpailu jatkuu Dallasin esteradalla. Taitojaan kokeilevat muiden muassa motivaatiopuhuja ja gospelräppäri. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Rillit huurussa
Vuoden 2003 asetukset. Kausi 9, 4/24. Muutoksiin ja myllerrykseen kyllästynyt Sheldon alkaa elää vuotta 2003 nykyhetkestä käsin. Silloin elämä oli vakaata ja tunnemaailma autio ja tyhjä. Raj ja Howard innostuvat perustamaan bändin ja biisiäkin pukkaa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Joulukortti tulevaisuudesta. Kausi 23, 9/22. Simpsonien toraisa perhe asettuu joulukorttikuvaan, joka vie meidät tulevaisuuteen. Bart on nelikymppinen eronnut mies, Lisa etsii yhteyttä uhmakkaaseen tyttäreensä, Maggie on rocktähti ja Marge pitkämielinen kuten aina. Kaikki ovat pitkästä aikaa saman katon alla joulun vietossa, mutta yhteiskuva voi olla liikaa toivottu. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Sub.doc: Elämäni Peukaloisena
Elämäni Peukaloisena. Englantilainen Amelie Gledhill on neljävuotias, mutta vain vauvan kokoinen. Hän sairastaa harvinaista perinnöllistä Russell-Silverin oireyhtymää. Ilman kasvuhormonihoitoa Russell-Silver-lapset jäävät lyhytkasvuisiksi. Amelie ei voi muiden ongelmiensa takia saada kasvuhormonia, eivätkä lääkärit osaa ottaa kantaa tulevaan. Amelien epätoivoiset vanhemmat matkaavat Yhdysvaltoihin etsimään tytölle hoitoa. Brittidokumentissa tapaamme myös kaksi muuta Russell-Silverin oireyhtymää sairastavaa.
22:00
Hävyttömät 7. kausi
Oma asuntola kullan kallis. Kausi 7, 3/12. Kev, V ja Svetlana alkavat pyörittää uutta yritystään, kun kuvioihin tulee yllättäen Svetlanan isä. Fiona kyllästyy huolehtimaan kaikesta, ja Frank muodostaa itselleen uuden perheen, joka koostuu kodittomista. Debbie joutuu vaikeuksiin petostensa takia. Amerikkalainen rajoja rikkova draamakomediasarja Gallagherien perheestä, jossa sattuu ja tapahtuu. K12 (seksi, päihteet).
23:10
Rakkautta Karibialla
Viehätysvoimaa. Kausi 1, 3/10. Ristiriitainen tekstiviesti kiristää tunnelmaa ja uhkaa tulla yhden pariskunnan väliin. Samalla peli muuttuu jälleen radikaalisti, kun helikopteri tuo paikalle uuden, kuuman sinkkumiehen. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 24:00

00:10
Supernatural 12. kausi
Hyinen kosketus. Kausi 12, 3/23. Mary näkee lehdessä jutun oudosta tapauksesta, jossa lapsen itku johdatti pariskunnan kuolemaan. Niinpä äiti ja pojat lähtevät tutkimaan, mitä oikein tapahtui. Castiel seuraa Luciferiin liittyvää johtolankaa ja törmää Crowleyyn, joka ehdottaa yhteistyötä. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Ninja Warrior 6. kausi
Dallasin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 4/30. Karsintakilpailu jatkuu Dallasin esteradalla. Taitojaan kokeilevat muiden muassa motivaatiopuhuja ja gospelräppäri. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Venäjä-viikko jatkuu: Stephen vierailee Donald Trumpin jalanjäljissä Moskovan Ritz-Carlton-hotellissa. Vieraana näyttelijä Jason Bateman. Musiikkivieraana Muse. Esitetty Yhdysvalloissa 20.7.2017.
02:55
Lemmen viemää
Risti tai henki. Lucien kiristää Claraa karmealla tavalla: Claran on löydettävä Lucienilta viety kultainen risti, tai muuten Lucien ei anna Claralle vastamyrkkyä ja Clara kuolee. Desirée ei ole innostunut jakamaan rististä luvassa olevaa parinkymmenen miljoonan dollarin pottia puoliksi äitinsä kanssa, mutta Beatrice osaa vedellä oikeista naruista. Mitä tapahtuu, kun Desirée kuulee Claran olevan vaarassa? Natascha valmentaa Nilsiä ja Piaa tanssiharjoituksissa ja vaatii enemmän intohimoa. Kun Pia laittaa enemmän intohimoa peliin, Nilsillä alkaa olla jo keskittymisvaikeuksia. Charlottelle jää sivustaseuraajan rooli. David rohkaisee Tinaa pasteijoiden nettimyyntiin ja auttaa markkinoinnissa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).