UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Torstai 5.3.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit
Kausi 2. Jakso 22. Lähettikokelas / Työt vaihtoon. Suski valmistuu lähettikokelaaksi ja saa ensimmäisen tehtävänsä. Innokas Suski ei vain muista ajaa rauhallisesti ja lähetys katoaa. Suski ja Villefantti ovat sitä mieltä, että he ovat koko viidakon kiireisimmät ajokit. Pongoa se naurattaa, koska hänen mielestään hän on kiireisin. Taksirapu ehdottaa vaihtoa päivän ajaksi. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Stitch!
Kausi 3. Jakso 6/24. Hamsterviel lähettää Maahan P.J:n, joka yrittää pilata Stitchin maineen. Amerikkalainen animaatiosarja. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
07:50
Disney esittää: Aku ja kumppanit
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (6') Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Waverly Placen velhot
Kausi 4. Jakso 10/18. Velhot vastaan enkelit, osa 2. Pimeyden enkelit ovat saaneet moraalikompassin haltuunsa, ja Justin on päättänyt liittyä heidän joukkoonsa. Alexin on taisteltava kompassin pahaa vaikutusta vastaan pelastaakseen veljensä ja koko maailman. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:30
Villiä menoa eläintarhassa
Kausi 1. Jakso 4/10. Kirahvirahtia. Nuori kirahvi muuttaa Australiasta Uuteen-Seelantiin, eikä matka suju aivan ongelmitta. Merellä myrskyää kaksi päivää. Kodiakinkarhu tarvitsee liikuntaa ja aivojumppaa vanhoilla päivillään. Australialainen dokumenttisarja. (23') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 33/37. Taistelu finaalipaikoista. Ensimmäisessä haasteessa käytetään sitrushedelmiä. Kolme parasta joukkuetta pääsee suoraan finaaleihin, ja kaksi muuta joutuu taistelemaan viimeisestä finaalipaikasta nimikkoannoshaasteessa. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 8/13. Ajaton kylpyhuone. 80-luvun kylpyhuone uudistetaan perinteisen tyylikkääksi edullisia ja hienostuneita elementtejä yhdistelemällä. Tila on rauhan tyyssija nelilapsisen perheen vanhemmille. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21') Äänitekstitys: suomi.
10:50
Onnenarpa
11:50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

Kello 12:00

13:50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 43/100. Bikinisota. Tällä kertaa deittiseuraa etsivät Jean ja Frances. Jean luottaa viettelijättären kykyihinsä, ja Frances havittelee pitkää ja tummaa komistusta. Deittiehdokkaiden joukossa ovat churroilla naiset hurmaava Kris ja lauluja luritteleva Ryan. Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Vaaleanpunainen pantteri
Vaaleanpunainen ammattilainen. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 34/37. Chiliä ja riskinottoa. Kärkinelikko on todellisen koettelemuksen edessä, kun kukin joukkue yrittää pedata itselleen parhaan mahdollisen asetelman finaalia ajatellen. Nyt ei enää oteta varman päälle, vaan taidot on laitettava koetukselle riskeistä viis. Äänitekstitys: suomi.
15:40
Korealaisen keittiön aakkoset
Kausi 1. Jakso 3/13. Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. (24') Äänitekstitys: suomi.
16:15
Hotellit haltuun
Kausi 10. Jakso 1/3. Paluu Caspianiin. Vuoden kuluttua ensivierailustaan Alex palaa hotelli Caspianiin katsomaan, mitä Samarin perheelle kuuluu. Ihastuttavan eksentriset äiti Nousha ja poika Samandar ovat saaneet myös perheen tyttären avukseen hotellia pyörittämään, mutta sisaruksilla on vaikeuksia tehdä töitä sovussa. Hotellipoliisin on jälleen tuotava järjestys taloon. Englantilainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
17:20
Frasier
Kausi 3. Jakso 24/24. Perhe on paras. Frasier muistelee muuttoa Seattleen ja radio-ohjelmansa kivikkoista alkua. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 1. Jakso 3/6. Taivaan tähtitarha. Gordon on Milfordissa laittamassa River Rock Inn -nimisen majatalon asioita järjestykseen. Ongelmien syy on vanha tuttu: jokaiseen asiaan puuttuva omistaja, joka ei luota alaisiinsa. "Taivaan tähtitarhan" ja muiden sotkujen kanssa riittää tekemistä, mutta siivoamistakin tärkeämmäksi osoittautuu työntekijöiden asiakaspalvelutaitojen kehittäminen ja naisten pokaaminen majatalon omistajalle. Amerikkalainen lifestylesarja. (41') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18:58
HS-sää
HS-sää (1')
19:00
Tuuri
Kausi 3. Jakso 4/8. Saunamajuri on tuonut vankkurisaunansa Onnelan asiakkaiden iloksi. Iloa, mutta myös silmänruokaa on tarjolla tavarapuodinkin puolella, kun joukko kauniita pin up-tyttöjä pistäytyy ostoksilla. Lapintyttö Nita saapuu Tuuriin osallistuakseen Nuori Tähti-laulukilpailuun. Katmandu haaveilee elämänkumppanista ja Tarjoushaukka hyvistä kaupoista, mutta tällä kertaa Tarjoushaukka kokeilee myyjän roolia. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Adoptoidut
Kausi 1. Jakso 5/8. Reijo. 68-vuotias Reijo sai tietää adoptiostaan varhaisteininä. Asiaa ei kuitenkaan käsitelty adoptioperheessä sen kummemmin. Vasta adoptiovanhempiensa kuoltua Reijo lähti selvittämään biologisia juuriaan ja löysikin sukulaisiaan. Useista etsintäyrityksistä huolimatta biologisen isän henkilöllisyys on pysynyt hämärän peitossa. Reijo päättää kääntää viimeisetkin kivet isänsä selvittämiseksi. Kotimainen ohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Kadonneen aarteen metsästäjät
(Raiders of the Lost Ark/USA 1981). Legendaarinen Indiana Jones -seikkailujen sarja käynnistyy suurelokuvalla, joka huomioitiin kahdeksalla Oscar-ehdokkuudella ja palkittiin neljällä Oscarilla. Huima tarina kuljettaa seikkailija-arkeologi Indiana Jonesia (Harrison Ford) ympäri maailman toinen toistaan yllätyksellisempiin haasteisiin tutkimusmatkalla, jonka päämääränä on myyttisen liitonarkin löytäminen. George "Tähtien sota" Lucas on ollut mukana kirjoittamassa Steven Spielbergin ohjausta. Pääosissa: Harrison Ford, Karen Allen, Wolf Kahler, Paul Freeman, John Rhys-Davies. Ohjaus: Steven Spielberg. (110') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 8.6 ∙ Rotten Tomatoes 95 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
MasterChef VIP
Kausi 1. Jakso 4/10. Miten pärjäävät MasterChef-keittiössä Veeti Kallio, Mikaela Ingberg ja Emma Kimiläinen? Kuka heistä pääsee jatkoon, sen päättävät Tomi Björck ja Henri Alén. Kolmikon kokkaustaidot ja hermot joutuvat koetukselle keittiömestari Peppi Arolehdon luoman upean annoksen myötä. Tekniset laitteet ja mittakulhot saavat kyytiä, eikä savukatastrofiltakaan vältytä. (40') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Kylmä rinki (K16)
Kausi 5. Jakso 4/8. Seuraava pysäkki: Valhalla. Ozissa aloitetaan opaskoirien koulutus. White on löytänyt laulun lahjan, valitettavasti laulaminen häiritsee muita vankeja. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (54') Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Poliisit - kotihälytys
Kausi 2. Jakso 6/9. Pää sekaisin. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Opiskelijatytön kaveri sekoaa. Naapuri ilmoittaa kovaäänisestä perheriidasta. Rivitaloasunnosta kantautuu kovaa meteliä. Veljesten illanvietto päättyy järkyttävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
02:35
Frasier
Kausi 3. Jakso 24/24. Perhe on paras. Frasier muistelee muuttoa Seattleen ja radio-ohjelmansa kivikkoista alkua. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV