UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 1.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.5.
Onnea, Vappu ja Valpuri!
06:52
Hyrräpäät
Tulla ja mennä. Hyrräpäät laskeutuvat kylpyhuoneeseen, jossa on amme. Kylvyn valmistelussa on puuhaa. Leikkiauto tulee käymään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Ota koppi!
2/13. Helppo nakki! Pesiskoulussa opitaan oikea heittotekniikka. Ilmassa lentävät pallot tuottavat Nakkirakille pallonhillintähaasteita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:10
Mitä ihmettä?
Ajattelu. Ajattelenko minä jatkuvasti? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Veera vailla ystävää
1/5. Veera yrittää ystävystyä Simpan kanssa. T: Norjan televisio. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Samu ja Salla
Antaisitko vähän minullekin? Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Kasper ja Liisa
Liisan huivi. Herra Huget on luvannut kaitsea Kasperia ja Liisaa kotonaan. Hän kuitenkin katsoo parhaimmaksi viedä lapset ulos puistoon leikkimään. Siellä tuulee kovasti, ja Liisan huivi karkaa tuulen mukaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:50
Rytmireissu
Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat reissuoppaina. Mukana menossa Tuttiorkesteri ja lapset. Sisälläni rytmi karkeloi! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:55
Niksi-Nella
Nellan naamiaispuku. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:04
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:05
Late Lammas
Kauhea kellokalle. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:12
Lohikäärmeratsastajat
Toraa, toraa, toraa. Astrid ja Limalotja ovat tukkanuottasilla. Hikotuksen sovittelijantaidot joutuvat koetukselle - varsinkin kun räyhä näyttää tarttuvan myös lohikäärmeisiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:34
Unna Junná
Heli ja palmikot. Binnabannas: Juna. Nils-Ailu ja hänen saamenpukunsa. Tauno ja Jyri laulavat: "En pelkää mitään". Hiirulainen. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Ikuisesti sinun. Adelen ja Jessen suuri päivä on käsillä. Meneekö kaikki suunnitelmien mukaan? Caran mies tulee akuutille pahasti loukkaantuneena. Caran on pakko tehdä päätöksiä avioliittonsa suhteen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Luontomatkalla Australiassa
6/8. Martin Emtenäs jatkaa Australian sielun etsintää ja kohtaa monisatakiloisia merikilpikonnia. Heti munasta kuoriuduttuaan kilpikonnan poikaset lähtevät vaaralliselle taipaleelle kohti merta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Kohteessa: Pohjois-Italia
Gardajärvellä Jonathan yrittää hurjaa varjoliitotemppua. Dolomiittien yli kulkeva reitti ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Lopuksi matka vie sveitsiläiskaupunkiin, jossa kaikki pyörii vain yhden asian ympärillä. HD Äänitekstitys: suomi.
11:35
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
8/16. Mihin Gitte Lacarriere käyttää vanhoja sanakirjoja? Anne ja Sine tuunaavat batiikkikankaasta uusia vaatteita. Seniorit vierailevat Steenin kierrätysliikkeessä. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Paluumuuttajat
9/10. Kesäloma tarkoittaa entistä enemmän työtä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:31
Paluumuuttajat
10/10. Loppuja ja uusia alkuja. Valta vaihtuu sukupolvelta toiselle, uusi koti odottaa ja uudet suunnitelmat kypsyvät. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Linen mukana maailman ympäri
4/6. Line opettelee surffaamaan Australian Kultarannikolla. Lisäksi hän kokeilee cheerleading-temppuja ja opiskelijaelämää. Nyt olisi aika tavata joku kiva poika, joten sosiaalinen media apuun ja haku päälle. HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Sankareita helvetissä
4/6. Sotavalokuvaaja Jan Grarup kuvaa sisällissotaa Keski-Afrikassa ja miettii, voiko hän samalla kuvata sotaa ja auttaa hädässä olevia. Anja yrittää paeta nigerialaisesta kylästä noidaksi syytetyn pojan kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Weggen huimapäät Lofooteilla
2/4. Inge on halunnut jo pitkään kuvata revontulia ja lasketella yöllä. Sisarukset tekevät myös upean tempun varjoliitimellä. Meneekö kaikki putkeen? Weggen sisarussarja seikkailee Lofooteilla. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
True selfie
2/8. Andersin pakkomielteet tuottavat ongelmia, ja Malin saa tärkeän kirjeen. Yksinäinen ja masentunut Christopher etsii elämälle tarkoitusta. Norjalainen dokumenttisarja kertoo psyykkisesti sairaiden nuorten elämästä. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Kielletyt tunteet
2/5. Kostonhimo. Onko kosto kovinkaan suloista, sillä aina joku joutuu kärsimään. Karin kohdistaa kostonhimon appeensa, mutta kosto voi olla myös epäsuoraa. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:30
Uusi Päivä
Jakso 653: Liittolaiset. Otso ja Tero liittoutuvat. Terhi asettaa Reinolle uhkavaatimuksen. Stella ylittää itsensä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:58
Uusi Päivä (S)
Jakso 654: Tulta päin. Iris panee viehätysvoimansa peliin. Minna tajuaa haukanneensa liian ison palan kakkua. Vilma menee tulta päin. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:26
Uusi Päivä (S)
Jakso 655: Ensiaskeleet. Minnan synnytys käynnistyy ennen aikojaan. Lenni alkaa nauttia menestyksen hunajasta. Lauri joutuu salsan pyörteisiin. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Tilkkupeiton tarinoita, Nalle, Pasin ja Kielon valtakunta, Katti Matikaisen kirjamylly sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Holby Cityn sairaala
Ikuisesti sinun. Adelen ja Jessen suuri päivä on käsillä. Meneekö kaikki suunnitelmien mukaan? Caran mies tulee akuutille pahasti loukkaantuneena. Caran on pakko tehdä päätöksiä avioliittonsa suhteen. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Playing House (7)
Kausi 1, 3/10. Puolimatkan krouvi. Brucen kärystä on kulunut kolme viikkoa. Emma patistaa Maggieta panemaan eron vireille - ja turhaan tunteiluun ei sitten kannata sortua. Mutta kun mies katoaa, muuttuu ääni kellossa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:21
Playing House (7)
Kausi 1, 4/10. Sukset ristissä. Maggien hurmaava avioerojuristi Gary iskee silmänsä Emmaan, ja tunne on molemminpuolinen. Hetkellisen onnensa huumassa Emma ei näe metsää puilta, ja edessä on itku pitkästä ilosta. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:45
Sano kiitos ja tanssi
Antti Heikki Pesosen lyhytelokuvassa työtön työnhakija hakee työpaikkaa, jota hän ei missään tapauksessa halua saada. Haastattelija ei usko työnhakijaan, eikä hakija haastattelijaan. N: Mikko Kouki ja Ville Tiihonen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.9
Lue lisää: IMDb
20:00
Uusi Päivä
Jakso 656: Uutta päin. Lauri saa Mirkun kiinnostumaan kivistä. Marika keksii uuden opetusmetodin. Asko tekee suuren ratkaisun. Aino muistaa voimansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Siskonpeti (7)
Kausi 2. 9/12. Arki. Kokeillaan robotti-imuria ja nautitaan juhannuksen paukkupakkasista. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Joonas Nordman, Jarkko Niemi. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Our Girl
Kausi 1, 7/7. Sotamies Dawesin maailma on murusina. Huoli afgaanitytöstä, pelko tehdyistä virheistä ja kahden rakkaan miehen kohtalo suistaa Mollyn kuilun partaalle. Paluuta entiseen ei ole, mutta selviääkö hän kuiville? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:55
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Mr. Robot
Kausi 2, 5/12. logic-b0mb.hc. Elliot on taas mukana kuvioissa, mutta onko pala liian iso haukattavaksi jopa hänelle? Kuka tai mikä vainoaa Joannaa? Darlene on avun tarpeessa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Satisfaction (12)
5/11. Itsetuntemusta. Adriana tekee uuden villin ehdotuksen, mutta se on Neilin murheista pienin. FBI:llä on nimittäin jotain hampaankolossa hänen taannoisesta pikku tempauksestaan. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
23:40
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Kausi 10, 1/22. Koettelemus. Huonoa kohtelua pakeneva kasvattiperheen lapsen tapaus johtaa etsivät tutkimaan avoinna olevia raiskaustapauksia. Onko yhteys sarjaraiskaajan kiinnisaamiseksi löytynyt? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna