UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 24.4.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Koiralle koti
Pluto. Brandon pelastaa tarhalta Pluto-nimisen tiibetinterrierisekoituksen, jolta ei puutu virtaa, mutta tyssääkö koiran adoptointi heti alkuunsa merkkailun takia? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
07:30
Lemmen viemää
Hildegard ja Alfons, peliaddiktit. Sebastianin perään Itävaltaan lähtenyt Luisa saa tylyn vastaanoton. Luisa aikoo silti taistella Sebastianista ja kirjoittaa hänelle kirjeen. Hildegard ja Alfons joutuvat kahden pelikonsolin loukkoon ja päättävät itsekin kokeilla pelaamista. Sebastian ja Isabelle saavat huonoja uutisia Paulista. Nina ottaa henkilökunnasta valokuvia hotellin nettisivuja varten. Pieniä keskittymishäiriöitä kuvauksiin tuo Ninan riita Nilsin kanssa. Andrén kanssa kuvaukset sujuvat huomattavasti lämpimämmissä merkeissä. Charlottekin pääsee mallinhommiin ja häkeltyy yllättävästä läheisyydestä Nilsin kanssa. Natascha ja Michael suunnittelevat onnellisina perheenlisäystä. Nataschan oudot käsioireet jatkuvat. Hän pistää ne stressin piikkiin, mutta lopulta käsiongelmat aiheuttavat vakavan vaaratilanteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
10:30
Iholla
Kausi 4, 12/28. Äiti ja sen äiti. Laura Friman ostaa oman asunnon Helsingistä ja hänen äitinsä haluaa olla mukana sisustamassa sitä. Kristiina Nisula viettää aikaa mumminsa kanssa. Sini Sabotage auttaa äitiään töissä ja on varma, että äidillä on supervoimia.
11:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Talon ja veden vuoropuhelu. Andrew ja Nicki Bruce haluavat rakentaa Thames-joen eräälle yksityiselle saarelle unelmiensa talon. Se kelluisi betonikonstruktion sisällä, ja nousisi ja laskisi vedenkorkeuden mukaan. Vesi on talojen suuri vihollinen, sillä se syövyttää ja tappaa rakenteita. Jotta talo voisi pystysuunnassaan ikään kuin paeta tulvivaa vettä, on pidettävä katse insinööritaidoissa ja tehtävä yhteistyötä luonnon kanssa. Arkkitehtiakin tietysti tarvitaan, mutta nyt piirustukset toimivat vasta paperilla, sillä rakennelma on ainutlaatuinen. Vastoinkäymisiä kertyy ja historiallisen raju tulvakin osuu juuri helmikuulle 2014. Optimismi ja päättäväisyys auttavat jatkamaan. Kevin McCloud käy projektin aikana tutustumassa myös hollantilaisiin kelluviin betonitaloihin. Niiden suunnittelija on betoniin erikoistunut arkkitehti Marlies Rohmer. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Elixir Life
Kausi 3, 4/14. Kauniit ja Mestarit nyrkkeilykehässä. Lapset ja mestari uima-altaassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 14/14. Else ja Lauri lähtevät valloittamaan Vegasia ja antavat huippu vinkkejä joilla otetaan varaslähtö ensi kesän bikinikuntoon. Vauhtikaksikkomme testaa myös hyvät varusteet tämän sään ulkoiluun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.
15:00
Crazy Ex-Girlfriend
Kuka toi Joshille keittoa?. Kausi 2, 8/13. Rebecca yrittää tehdä Paulan kanssa sovinnon vahtimalla Tommya koko viikonlopun. Josh huomaa, että hänen tunteensa Annaa kohtaan eivät ole molemminpuolisia. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Lemmen viemää
Polta pelkosi pois. Läheltä piti -tilanteen jälkeen Werner pakottaa Nataschan tutkimuksiin käsioireiden vuoksi. Natascha suhtautuu asiaan ensin huolettomasti eikä puhu Michaelillekaan mitään, mutta pelko sairaudesta alkaa kalvaa mieltä käsioireiden jatkuessa. Tina puolestaan jännittää lähestyvää käytännön koetta ja pyytää apua Nataschalta. Natascha kehottaa Tinaa piirtämään pelkonsa kuvaksi ja polttamaan pelon pois, ja kokeilee samaa metodia itsekin. Werner on Nataschan tukena ja turvana sairaalakäynnillä. Charlotten ja Nilsin yhteiskuvat herättävät ihailua ja hämmennystäkin. Michael aloittaa Paulin hoidot. Luisa ihmettelee Fürstenhofiin palanneen Sebastianin kylmyyttä, ja Isabelle potee huonoa omaatuntoa repimästään kirjeestä. David lähestyy Luisaa ystävyyden kautta. Hildegard unohtaa pelihimossaan ajankulun. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
17:00
Fitistä fätiksi ja takaisin
Fallon & JD. Kausi 1, 6/10. Kuntovalmentaja Fallon saa asiakkaakseen parisataakiloisen JD:n, joka ei painonsa takia löydä naista. Työnarkomaani JD valittaa treenaamisen aiheuttavan särkyä, ja motivaatio alkaa rakoilla. Yhteisymmärrystä valmentajan kanssa on vaikea löytää, mutta verikoetulokset vaatisivat JD:ltä pikaista asennemuutosta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja yrittävät sitten laihduttaa yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Kuvien kertomaa. Kausi 8, 11/21. Brody ja Brandon haluavat teettää puttausviheriön Brucelle salaa Krisiltä. Kris ei innostu Kendallin ideasta vuokrata talo rannalta kesäksi. Khloé haluaa yllättää Lamarin seksikkäillä valokuvilla itsestään. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:55
AVA ja kevään sportmuoti
19:00
Tuija Tähtien Kanssa
Pete Parkkonen. Kausi 1, 10/10. On finaalin aika! Parit hiovat kuvioitaan vielä kerran! Tuijan vieraaksi saapuu viime kauden voittaja, Pete Parkkonen.
19:30
Sara La Fountain Australiassa
Kausi 1, 8/9. Sara matkustaa pitkin turistien suosimaa Great Ocean Roadia eteläisessä Australiassa ja vierailee huippukokki Dan Hunterin ravintolassa Birregurrassa. Danin arvostetulla ravintolalla on oma, ekologinen puutarha, jonka antimia Sarakin saa suureksi riemukseen maistaa. Sara maistelee myös huippulaadukasta oliiviöljyä sekä paikallisen viinitilan erinomaista viiniä. Kotimainen matkailuohjelma.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Latvustoissa keskellä kaupunkia. Kausi 14, 1/8. UUSI KAUSI. Putkimies ja keramiikkataiteilija ovat ihastuneet metsäiseen tonttiin keskellä kaupunkia ja haluavat rakentaa sinne paaluilla seisovan talon. Onnistuuko rakentaminen puita tai niiden juuria vahingoittamatta? Brittiläinen tositelevisiosarja.
20:55
AVA ja kevään sportmuoti

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Vaikeat vauvakutsut. Kausi 12, 21/21. Perhe järjestää Robille vauvakutsut, mutta kun Rob ja Chyna ajautuvat jälleen riitaan, juhlat uhkaavat mennä pilalle. Krisin autokolari säikäyttää kaikki. Krisin ollessa toipilaana Kim ottaa hoitaakseen äitinsä työt, mutta hän saa huomata, että managerointi on kaikkea muuta kuin helppoa. Scott haluaa, että Rob opettelee vauvanhoitoa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
21:55
AVA ja kevään sportmuoti
22:00
Iholla
Kausi 4, jakso 13/28. Avaimet onneen. Kristiina Komulainen lähtee Lapin erämaahan etsimään onnellisuutta. Sini Sabotage ja Laura Friman löytävät onnensa lähempää kuin arvata saattaa.
22:30
Sinkkuelämää
Genitaalituskansa kullakin!. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
23:10
OC:n täydelliset naiset
Erikoisjakso: Vicki Gunvalson. Kausi 10. Kymmenennen kauden päättää erikoisjakso, jossa Vicki Gunvalson saa tilaisuuden puhdistaa maineensa, kertoa totuuden ja antaa vastineensa ex-miesystävänsä Brooks Ayersin syytöksiin. Nyt saadaan Andy Cohenin haastattelussa kuulla, mitä Vicki tiesi ¿vaimonaan¿ pitämästään Brooksista ja hänen mahdollisesta sairaudestaan ja milloin. Entä mitä Vickille nyt kuuluu? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:40
Iholla
Kausi 4, jakso 13/28. Avaimet onneen. Kristiina Komulainen lähtee Lapin erämaahan etsimään onnellisuutta. Sini Sabotage ja Laura Friman löytävät onnensa lähempää kuin arvata saattaa.

Kello 24:00

00:05
Valtiatar
Ajojahti. Kausi 3, 7/18. Kuningatar Elizabethin lähettämä uusi edustaja Gideon pyrkii Maryn suosioon. Myös Espanjan prinssi Don Carlos yrittää kosiskella Marya. Prinssin erikoisilla mieltymyksillä on kuitenkin kohtalokkaat seuraukset. Catherine joutuu vastaamaan vakaviin syytöksiin. Delphine ja Bash pelkäävät, että Greer on surmaajan seuraava uhri. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Kallista kipua
Paha enne. Kausi 7, 7/8. Hank ja Boris valmistelevat salaista potilasta leikkaukseen, ja Evan yrittää häätää pahan enteen sairaalasta. Quami tekee Divyalle ehdotuksen, ja Divya tekee tärkeän päätöksen. Yhdysvaltalainen sairaalamaailmaan sijoittuva komediallinen draamasarja. K12 (ahdistus).
02:00
Lääkärit
03:00
Emmerdale
Syyttä syytetty, osa 2/2. Andy ei pääse takuilla vapaaksi, joten hän turvautuu viimeiseen oljenkorteensa. Tracyn isä on ymmällään soittaessaan tyttärelleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
03:30
Emmerdale
Lavastaja ja lavastettu. Kartanossa pelätään Andyn ilmaantuvan maisemiin. Leyla ja Vanessa yrittävät viivytellä Davidin ja Tracyn häitä, mutta valheella on lyhyt jäljet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
04:00
Yön AVA