UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 6.3.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Meidän safkaa
Syysjuhlat Nuuksiossa. Päätösjaksossa pidetään syysjuhlat Nuuksiossa. Rakkaille vieraille tarjoillaan aasialaisia kanavartaita, paksoiwokkia sekä hapanimeläkastiketta sekä suussa sulavia prociutto & taleggio -nyyttejä ja pirteää melonisalaattia.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Pilkullinen potkupuku. Kungsbackasta löytyy 49-vuotias Yvette, joka kulkee kaupungilla pilkullisessa potkupuvussa. Hän on eronnut väkivaltaisesta suhteesta, eikä jaksa välittää ulkonäöstään, vaikka hänellä on 13 vuotta nuorempi poikaystävä. Malin on laihtunut 63 kiloa ja peittelee yhä vartaloaan. Kahden lapsen äiti Cecilia on hoikka ja rinnaton, kuten Trinny. Pernilla on kuolinsyyntutkija, jonka kaikki työtoverit ovat miehiä. Robert on elämäntapavalmentaja, joka ei näe tarvetta keskittyä omana ulkonäköönsä. Hän ei ole ylipainoinen, vaan alipitkä. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Aloitus autiomaassa. Finaalin päätösosassa selviää, kuka on kauden suurin pudottaja! Sekin paljastuu, kuka kisasta jo aiemmin pudonneista kilpailijoista on onnistunut keventymään eniten kotioloissa. Lisäksi Ruben Studdard esittää kappaleen uusimmalta levyltään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Kosmeettisia riskejä. Netistä kosmetiikkaa ostava kuluttaja saattaa vahingossa haksahtaa ostamaan väärennettyjä piraattituotteita, joiden ainesosaluettelo ei välttämättä ole sitä mitä pitäisi. Lisäksi keskustellaan kierukan soveltuvuudesta teini-ikäisille sekä ikääntyneiden elämänlaadusta ja terveydenhuollosta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:10
Kiinteistöjen kuningas
Mummolan meininkiä. Andrewn johtamistaidot ovat tasan sitä mitä oletettavissa on. Jeff on niin poikki, että ajautuu terapiaan. Onneksi mummo on melkein tyytyväinen uuteen olohuoneeseensa. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:05
Glee
Lähtökuopissa. Blaine ja Sam lähtevät käymään New Yorkissa, Blaine pyrkiäkseen NYADAan ja Sam löytääkseen todellisen intohimonsa. Artie kannustaa Beckyä pyrkimään yliopistoon. Kuorossa kuhistaan Marleyn ja Jaken välirikosta ja lauletaan Billy Joelin lauluja. Amerikkalainen musikaalikomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Sienna Millerin ragu. Jamie ja Jimmy saavat kuppilaansa vieraaksi Sienna Millerin, joka opettelee laittamaan ankka-ragua ja pici-pastaa. Jamie valmistaa kalaa näyttävällä tavalla, ja Jimmy näyttää, miten grillataan kokonainen porsas helposti ilman kalliita laitteita. Sen lisäksi parivaljakko lähtee pelastamaan lähes unholaan vaipunutta pikkuleipää, jonka eräs kartanonherra tahtoo takaisin kauppoihin.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Pitkäkin voi olla muodikas. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailausta tarvitsevia naisia Kristianstadin kaduilla. Muodonmuutokseen valitaan mm. Clary, joka on vasta toipunut väkivaltaisesta suhteesta. Lindan on vaikea löytää kaupoista sopivia vaatteita pituutensa takia. Entinen punkkari Emma haluaisi pukeutumiseensa hiukan särmää äitityylin sijaan. Huppareihin pukeutuva Marie kaipaa naisellisempaa tyyliä. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kotitalon naapureina meri ja eroosio. Rob ja Kay rakentavat kotitalonsa ylös kallioiselle rannikolle pohjoisen Walesin Gwyneddiin, missä meri ja eroosio kohtaavat. Tontti on valittu turvalliselle etäisyydelle vaaravyöhykkeestä. Ehkä ei sittenkään, sillä meri yllättää voimallaan odotettua nopeammin. Myrsky yltyy rajummaksi kuin vuosikymmeniin, ja kalliota sortuu. Eroosioasiantuntijoiden ennusteet tuleville vuosikymmenille ovat nekin vakavia, ja lisähuolta perheelle tulee kohoavista kustannuksista. Rakentamisprosessi on kuitenkin kaunis todiste uskosta omaan unelmaan ja yhteistyöhön luonnonvoimien kanssa. Valmis talo on arkkitehtoninen monumentti, jossa on vaikutteita virtaviivaisista kalifornialaishuviloista: paljon lasia ja paljon valkoista sisällä ja ulkona. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja Kevin McCloud. - 14. tuotantokausi, UK (2014) alkaa.
19:00
Suurin pudottaja
Ensimmäinen punnitus. Ensimmäisen punnituksen lähestyessä valmentajat piiskaavat joukkueitaan kuntoilemaan läkähtymiseen asti. Voitontahtoiset kilpailijat eivät tästä kuitenkaan lannistu. Punnituksessa yksi vähiten painoa pudottaneen joukkueen jäsenistä saa lähtöpassit. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 9. Päätöksen hetki lähestyy. Miia kaipaa varmuutta Ollin tunteista. Pia ja Jussi pohtivat tulevaisuutta tervahöyryristeilyllä Savossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Tulossa Cinderella - Tuhkimon tarina
Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Take This Waltz
Sympaattisessa draamassa Margot (Michelle Williams) ja Lou (Seth Rogen) ovat kolmissakymmenissä oleva lapseton aviopari, jonka arki on vaivatonta ja ennalta arvattavaa. Mikään ei näyttäisi tarjoavan vihjettä tulevasta; sitten komea toimittaja Daniel istahtaa lentokoneessa Margotin viereen ja huomaa tämän levottomuuden. Vähitellen kaikki se, mikä hänen ja Loun elämässä on tuntunut miellyttävän varmalta, alkaakin nyt tuntua lattealta ja rajoittavalta. Ohjaaja: Sarah Polley, USA 2011. (116´). Pääosissa: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman, Jennifer Podemski. K12 (seksi).

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 77 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Kolme miestä ja tyttö
Tärkeä päivä Elainelle. Toinen tuotantokausi päättyy! Cecen häät koittavat, mutta juuri ennen h-hetkeä Schmidt uskoo Cece viestittävän silmillään haluavansa ottaa takapakkia. On siis aika tarttua toimeen, houkutella onneton kujeilija Winston mukaan jekkuun ja sabotoida koko juhla. Nick kieltäytyy osallisuudesta sabotaasiin, koska ei halua tuottaa Jessille pettymystä, mutta kun uusi tyttöystävä vainuaa jonkin olevan vinossa, joutuu orastava suhde harkintaan. Entä miten käy Cecen avioliiton? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (väkivalta).
23:50
Tyhjätaskut
Liemestä liemeen. Kun Hanin kuppilaan hyökkää ryöstäjä, Caroline reagoi traumatisoivaan tilanteeseen varsin erikoisella tavalla - ja saa kuulla reaktiostaan pitkään. Tilanteen sankari löytyy yllättävältä suunnalta. Toipuakseen ahdistavasta kokemuksesta tytöt suuntaavat elokuviin, mutta ikävä kyllä luvassa on vain lisää vastoinkäymisiä. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Rakkautta ensitreffeillä
Toinen kerta. Viime jaksossa tapaamamme Daniel on päässyt deittailun makuun. Tänään hän tapaa naisen, joka oli esittänyt treffipyynnön ohjelman nettisivuilla. Tapaamme myös rääväsuisen Chelsea-fanin, joka häkeltyy seuralaisensa täydellisyydestä.
01:15
Tanssien tähtiin
Katsaus kauteen. Toinen tuotantokausi alkaa. Tässä jaksossa katsahdetaan tulevaan kauteen: nähdään pätkiä koe-esiintymisistä tutustutaan tuomareihin. Lisäksi jaksossa muistellaan edellistä kautta, ja mukana onkin edellisen kauden voittaja Akai.
02:05
Yön AVA