UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 2.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Tanskan kaunein koti
Bornholmin perheet. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Vuonna 1899 rakennettuun maataloon kuuluvat hehtaarin tilukset. 280 neliön luksuskoti juontaa juurensa 1800-luvulta. 450 neliön talossa vuodelta 1948 yhdistyvät tanskalaisuus ja etelän tyyli. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Liikaa ihoa. Roskildesta Trinny ja Susannah löytävät Astridin, joka on häveliäs mormoni, mutta jolla on myös Touretten syndrooma, eikä hän voi käyttää hankalia vaatteita. Trinny haluaa haasteita, joten hän keskittyy Astridiin. Vaatekaupasta löytyy rehevä Maria, jonka pulppuileva persoona jättää harmaat vaatteet varjoonsa. Susannah tapaa Anitan, joka on laihtunut 30 kiloa, eikä hän osaa etsiä pukevia vaatteita, vaan hän käyttää mustia, löysiä vaatteita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Kymmenes punnitus. Kymmenennessä punnituksessa hermot ovat kireällä, sillä mikäli punaisen joukkueen ainoa jäsen ei pärjää, myös hänen valmentajansa Dolvett saa lähtöpassit. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Perhe karanteenissa. Perhe on laittanut itsensä karanteeniin suojellakseen neljävuotiasta tytärtään, joka kärsii sanfilippon oireyhtymästä, mille on tarjolla vain koeasteella olevaa hoitoa. Lisäksi vieraana on yhteen aikaan maailman lihavimmaksi mieheksi kutsuttu herra, joka on laihtunut paljon. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
NYC:n täydelliset naiset
Kreivittären aikaan. LuAnn suunnittelee seuraavaa musiikkivideotaan, jolle hän aikoo pyytää muita naisia esiintymään. Kaikki eivät kuitenkaan ole ideasta riemuissaan. Lopulta videolle päätyvät vain Jill, Kelly ja LuAnn. Sonja kutsuu Cindyn luokseen aamiaiselle aikomuksenaan parantaa naisten välejä, mutta Cindy onnistuu pahoittamaan Sonjan mielen työpuhelullaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.
15:00
Glee
Vihan varasto, osa 2. Sue on laittanut Uudet tuulet, Kultakurkut ja Vocal Adrenalinen kisaamaan keskenään, mutta muuttaa sääntöjä kesken kaiken. Rachelin pitää luoda settilista, jota Sue ei voi vastustaa. Sillä aikaa Sue kidnappaa Kurtin ja Blainen saattaakseen heidät takaisin yhteen. Amerikkalainen musikaalikomedia.
16:00
Jamie Oliverin ruokamanifesti
Mahdoton tehtävä. Jamien missio tuntuu välillä mahdottomalta, sillä osa hänen oppilaistaan ei levitä sanaa paremman ruuan puolesta eteenpäin. Onneksi onnistumisiakin nähdään ja täysin kokkaustaidottomien ihmisten jääkaapeista alkaa jo löytyä oikeita raaka-aineita roskaruuan sijaan. Jamie järjestää gaalaillallisen, jonka tarkoituksena on saada paikalliset yrittäjät viemään ruokasanomaa työntekijöilleen. Brittiläinen realityohjelma, jossa tähtikokki Jamie Oliver haluaa muuttaa brittiläisten epäterveellisiä ruokailutottumuksia ja opettaa heille keittotaitoja.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis joutsen. Koldingista löytyy Anja, jota on koulukiusattu vuosikausia. Susannah ottaa hänet tyttärekseen ja muovaa ankanpoikasesta kauniin joutsenen, joka vähät välittää kiusaajien kateudesta. Trinny tapaa juustoa etsiessään Lailan, joka on harmaantunut teinitytön äiti. Laila arvostaa sisäistä kauneutta, mutta pitää kuitenkin hiuksensa pitkinä, ettei muistuttaisi käytännöllistä äitiään. Stine lukee kirjakaupassa 50 Shades of Grey-kirjaa ja hän kertoo valmistuvansa seksologiksi. Tyyli ei tosin muistuta rakkauden jumalatarta, joten Susannah puuttuu asiaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Tanskan kaunein koti
Kööpenhaminan kodit. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Vuonna 1902 rakennettu 180 neliön koti on täynnä elämää. Kirjapaino vuodelta 1898 on muutettu perheasunnoksi. Vanhaan siemensiiloon rakennettu asunto henkii rockia, rauhaa ja rakkautta. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia.
18:30
Tanskan kaunein koti
Finaali. Kolme tuomaria etsii Tanskan kauneinta kotia. Tanskan eri puolilta on etsitty yhdeksän ehdokasta maan ihanimmaksi kodiksi. Toisen tuotantokauden finaalissa julistetaan lopullinen voittaja. Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia.
19:00
Suurin pudottaja
Muodonmuutoksen aika. Haasteessa kilpailijat saavat konkreettisen muistutuksen siitä, miltä heidän jo pudottamansa paino tuntui. Rankan haasteen jälkeen on onneksi muodonmuutoksen aika! How Do I Look -sarjasta tuttu stylisti Jeannie Mai loihtii jokaiselle kilpailijalle uuden tyylin, joka korostaa heidän hoikentunutta olemustaan. Lopuksi onnelliset pudottajat saavat tepastella punaisella matolla uutta ulkomuotoaan esitellen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Dieetit vaihtoon!
Gary ja Amy. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa ruokaa rakastava kokki Gary ja syömisen laiminlyövä yksinhuoltajaäiti Amy. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu anoreksian ihannointiin. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Prinssi Harrylle morsian
Lorun loppu. Sarja päättyy! Prinssin on tullut aika valita prinsessansa ja lopultakin paljastaa totuus. Viimeisiä treffejä vietetään Lontoossa, jonka jälkeen vielä yksi tytöistä lähetetään kotiin. Kahden viimeisen ehdokkaan kanssa suunnataan takaisin kartanolle, jonka pihalle on ilmestynyt upea talven ihmemaa. Mattille valinta tyttöjen välillä on vaikea, eikä kyyneliltäkään vältytä. Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Poisleikatut palat. Nyt nähdään ennennäkemättömiä otoksia ensimmäiseltä kaudelta. Jaksossa selviää muun muassa, mitä kauneusoperaatioita naisille on tehty ja miksi Kim on ollut niin arka aloittamaan uutta suhdetta. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.
23:00
Muodin huipulle Allstars
Tähtien finaali, osa 2/2. Project Runway All Stars -finaalinäytös pidetään Gotham Hallissa Broadwayn ja 36. kadun kulmassa. Sen juontaa Angela Lindvall, ja paikalla on muotimaailman ammattilaisia sekä kilpailijoiden ystäviä, kollegoja ja perheenjäseniä. Näytöksen jälkeen kuullaan tuomarien päätökset ja perustelut. Onnea voittajalle! Onnea kaikille! Jury: Georgina Chapman, Isaac Mizrahi, Angela Lindvall. Vierailevat tuomarit: muotisuunnittelijat Tommy Hilfiger ja Ken Downing. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus. - Finaali, osa 2/2. Ensimmäisen tuotantokauden päätösjakso.

Kello 24:00

00:00
Tappavat salaisuudet
Lipscomb. Nuori kahden lapsen äiti Kathleen Lipscomb löydetään murhattuna tienpientareelta. Pidetyllä sairaanhoitajalla ei ollut vihamiehiä, ja hänen aviopuolisonsa on ilmavoimien nouseva tähti. Kathleenin almanakasta lötyy kuitenkin avain tappavan salaisuuden ratkaisuun. Amerikkalainen tositapahtumiin perustuva dramatisoitu rikossarja, jossa paneudutaan aluksi selittämättömiltä tuntuviin henkirikoksiin. K12 (ahdistus).
01:00
Tanssien tähtiin
Semifinaali 4/5. Finaalipaikkoja tavoittelevat tällä kertaa kilpailun nuorin tanssiryhmä The Future, teini-ikäinen kilpatanssipari Lloyd & Rebecca, vauhdikas katutanssiryhmä A Team, 14-vuotias tanssijatar Hippy-Joe, hip hop -tanssiryhmä Methods of Movement sekä freestylen nimeen vannova Rikoshay. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
01:55
Yön AVA