UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 22.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Pistoolin tähtäimessä. Marlenen pettymykseksi Konstantinin paluu johtuukin hänen isästään. Doris haluaa Wernerin mukaansa hinnalla millä hyvänsä, ja hän saa katalan ajatuksen miehensä sairasvuoteella. Suunnitelma leviää käsiin ja Charlotte katsoo pistoolin piippuun. Pauline tutustuu Leonardin romanttiseen puoleen heidän etsiessään Paulinen isoäidin piilossa olevia rakkauskirjeitä. Mutta kun Leonardille selviää, että André on palkannut Paulinen hotellin keittiöön, hän muuttuu jälleen tiukaksi johtajaksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Siivoushullut
Tahtojen taistelu. Siivoushullujen kohteena ovat hankalaksi heittäytyvä hamstraaja ja pehmoleluihin ihastunut himoshoppailija. Lindan tiimi kuuraa huonoon kuntoon päässyttä uimahallia, jonka tulevaisuus on vaakalaudalla. Realitysarja, Iso-Britannia.
14:55
Myytinmurtajat
Salama soittaa. Miten vaarallista ukkosella on puhua puhelimessa tai käydä suihkussa? Lisäksi tarina hajamielisistä veneilijöistä sekä hämmentävä raskausmyytti Yhdysvaltain sisällissodan ajalta. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Jäämies. Jäämieheksi itseään kutsuva pommiekspertti on tullut kaupunkiin tekemään isoa keikkaa, mutta loukkaantuu paetessaan rangereita. Walkerin tuttu hyväntahtoinen pikkurikollinen Charlie Brooks näyttää aivan Jäämieheltä ja saakin mennä peitehommiin Jäämieheksi Jäämiehen paikalle. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Vaiston varassa. Marlene aavistaa, että jotain outoa on tekeillä, mutta muut pitävät hänen mielikuvitustaan liian vilkkaana. Vain Goran ottaa hänet tosissaan, ja he löytävät yhdessä todisteen metsästä. Samaan aikaan Charlotte viruu Doriksen vankina. Pauline pettyy, kun Leonard peruu Andrén tekemän työsopimuksen. Hän saa kuitenkin huomata, että tie miehen sydämeen vie vatsan kautta. Seuraavaksi Leonard haluaa Nataschan muuttavan hotellihuoneestaan, jos hän ei kerran noudata esiintymissopimustaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Catfish
Miesmagneetti. Suosittu ja hyvännäköinen Tyler on jo muutaman vuoden kirjoitellut netissä kauniin Amandan kanssa, mutta he eivät ole koskaan keskustelleet muuten kuin Facebook-chatissä. Amandalla tuntuu olevan tekosyitä joka lähtöön: hänellä ei ole puhelinta ja nettikamerakin on rikki. Tylerin ystävät epäilevät Amandan olevan oikeasti mies, mutta toivovat parasta, sillä Tyler ansaitsisi sen. Nevin Facebook-urkinta osoittaa Amandalla olevan ainakin monta rautaa tulessa, sillä useampikin miespuolinen henkilö myöntää vaihtaneensa Amandan kanssa seksuaalissävytteisiä viestejä. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
18:55
Cheek: Flexaa
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Unelmien treffit. Alan päättää turvautua maksulliseen seuraan ja pyytää Charlien apua järjestelyissä. Jake kiinnostuu Charlien tuttavan tyttärestä ja painostaa treffeille. K7
20:00
Rillit huurussa
Wheaton-uusiutuma. Kaveriporukan leikkimielinen keilailukisa menee kammottavalla tavalla pieleen, kun selviää, että vastapuolen joukkueen riveissä keilaa myös Sheldonin vanha vihollinen Wil Wheaton. Sheldonin tiimin menestys on nyt kiinni keilataitoisesta Pennystä, mutta ikävä kyllä Leonardin ja Pennyn välejä hiertävä nolo välikohtaus uhkaa pilata Pennyn kisakeskittymisen... Jaksossa vierailee Star Trek - uusi sukupolvi -sarjasta tuttu näyttelijä Wil Wheaton! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Paha poika Abe. Homer on koukussa varastojen metsästäjien tosi-tv-ohjelmaan, ja hän haluaa osallistua huutokauppaan itsekin rahankiilto silmissään. Isosä Aben menneisyys aikansa pahimpana painijana paljastuu varastojen kätköistä. Abe haluaa palata kehään vanhassa peruukissaan. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat USA
Paluu Amy's Baking Companyyn. Gordon Ramsayn tiimi palaa viime kaudella kohun nostattaneeseen Amy's Baking Companyyn Arizonan Scottsdalessa. Jaksossa nähdään ennennäkemätöntä kuvamateriaalia Ramsayn vierailusta ja kuullaan omistajaparin mietteitä sekä kohusta että kokki Ramsaysta. Ovatko Amy ja Samy ottaneet neuvosta vaarin?
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Sons of Anarchy (K16)
Pieni maailma. Kerho aloittaa yhteistyön Damon Popen kanssa, ja Pope puolestaan ehdottaa Jaxille hienoista suunnitelmanmuutosta - päätöksenteon helpottamiseksi hän tekee erikoisen hyvän tahdon eleen. Charmingissa tapahtuvat oudot murrot ja pahoinpitelyt kärjistyvät, kun yksi uhreista menehtyy, ja epäilykset rikosten todellisista tekijöistä alkavat herätä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Star-Crossed - Maailmat vastakkain
Uneksijan lepo todetonta. Atrialaisnuoret päästetään Sektorin aitojen takaa tutustumaan Edendalen kaupunkiin. Samalla Trageille aukenee tilaisuus ryhtyä uuden terrori-iskun suunnitteluun. Roman haluaa vihdoin selvittää totuuden isästään, ja Emery auttaa virkavallan kanssa kahnauksiin joutunutta Graysonia. Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta. K12 (seksi, ahdistus).
01:00
Simpsonit
Baarimikko. Kun baarimikko Moe lähtee jatkokoulutukseen, Homer suostuu hoitamaan kaupungin johtavaa keidasta. Mutta kun Moe palaa uudet ajatukset mielessään, Homer avaa kilpailevan yrityksen autotalliinsa. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio