UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 29.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Homer ja Apu. Homer saa ruokamyrkytyksen Quick-E-Martin tuotteista ja virittelee Kent Brockmanin kanssa paljastusreportaasin Apusta. Vierailijaäänenä näyttelijä James Woods. Amerikkalainen animaatiosarja, 5. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Lisa Leijonamieli. Lisa huomaa uuden Malibu Stacy -nukkensa halventavan naisia ja päättää etsiä käsiinsä lelun luojan. Vierailijaäänenä näyttelijä Kathleen Turner. Amerikkalainen animaatiosarja, 5. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Homer, seuraava astronautti. NASA pyrkii saamaan enemmän näkyvyyttä lähettämällä tavallisia tallaajia avaruuteen - Homerin tähtihetki on koittanut. Vierailijaääninä ensimmäisellä miehitetyllä kuulennolla mukana ollut astronautti Buzz Aldrin sekä amerikkalaismuusikko James Taylor. Amerikkalainen animaatiosarja, 5. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Homerin paras ystävä. Homer lämpenee hieman naapurilleen Flandersille, kun tämä kutsuu hänet jalkapallo-otteluun. Nihkeä naapurussuhde muuttuu ystävyydeksi, mutta pian Ned huomaa, että vähempikin yhdessäolo riittäisi. Amerikkalainen animaatiosarja, 5. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Bart saa elefantin. Marge kyllästyy talossa vallitsevaan kaaokseen ja panee perheen kuuraamaan kämpän lattiasta kattoon. Bart voittaa radiokilpailussa ja saa valita ottaako palkinnoksi kymppitonnin vai elefantin. Amerikkalainen animaatiosarja, 5. tuotantokausi. K7
13:30
Mutsi
Musta aukko. Roscoe ilmoittaa Christyn kauhuksi, että asuisi mieluummin isänsä luona. Christy päättää itsenäistyä, mutta onko se mahdollista? Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Glee
Trio. Tina, Sam ja Blaine päättävät ottaa kaiken irti viimeisistä koulupäivistään ennen valmistumista. Will ja Emma yrittävät lasta täydellä tarmolla. Ystävät yrittävät korjata Rachelin ja Santanan tulehtuneita välejä. Amerikkalainen musikaalikomedia. K7 (väkivalta).
15:00
Hybe
Musiikin maailma. Kausi 1, 10/10. Musiikin maailma. Kauden viimeisessä jaksossa selvitetään, miten Spotify on muuttanut artistien elämäa ja voiko pelien avulla oppia soittamaan instrumentteja. Selvitämme myös, voisiko Turkki olla seuraava startup-maailman suurvalta?
15:30
Virittäjät
Jakso 7: Kai Både - Nissan 350Z -04 . Tänään on Virittäjissä Martinlaakson kasvatit kilpasilla, kun Mikan haastaa Kai Både upealla Nissanillaan. Myös katsojat voivat kokeilla jakson autoa ja haastaa kaverit kisaan Virittäjät mobiilipelissä.
16:00
Top Gear
Ilmatyynypaku. Top Gear -kolmikon vastaus Ison-Britannian alati lisääntyviin tulviin on kulkuneuvo, joka pystyy kulkemaan maalla ja vedessä. Ilmatyynypakuksi ristitty menopeli on nimensä mukaisesti ilmatyynyaluksen ja pakettiauton yhdistelmä, jonka on määrä helpottaa tulvaherkkien alueiden asukkaiden elämää. Vaan miten onkaan käytännön laita? Testissä Mercedes-Benz SLS AMG Black Series ja saman auton sähkökäyttöinen versio SLS AMG Electric Drive. Tähtivieraana ja kohtuuhintaisen auton ratissa nähdään mm. X-Men- ja Wolverine-elokuvista tuttu Hugh Jackman. Brittiläinen, maailman suosituin auto-ohjelma.
17:05
Dieetit vaihtoon!
Jackie ja Beth. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa Jackie, joka hotkii roskaruokaa ja tarjoaa sitä lapsilleenkin, ja 70-vuotias isoäiti Beth, joka elää paahtoleivällä ja kananmunilla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tutustuu syömishäiriöpotilaiden hoitolaitokseen. Brittiläinen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Ikuisesti nuori
Päivän tehtävä koettelee kaikkien hermoja ja kärsivällisyyttä, sillä ohjelmassa on pilkkimiskilpailu. Pilkkiminen osoittautuu sen verran haastavaksi puuhaksi, että yksi pareista turvautuu vilppiin. Kilpailu jatkuu keittiön puolella, missä tehtävänä on loihtia maistuva illallinen paikallisista raaka-aineista. Tunteet kuumenevat keittiössä samaa tahtia ruuan kanssa, ja erityisesti Kaarinan ja Alexandran yhteistyö alkaa rakoilla.
19:00
X Factor UK
Elokuvailta: tulokset. Kilpailijoita on jäljellä yhdeksän, tänään he vähenevät yleisöäänten perusteella seitsemään. Studioon saapuu myös erikoisvieraita, kun uudet singlensä esittävät Jess Glynne ja One Direction. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
20:00
Myytinmurtajat
Tähtien sota - myytin paluu. Valosapelien sähinää ja leffamyyttejä. Adam ja Jamie palaavat Tähtien sota -myyttien kimppuun. Tällä kertaa tutkitaan, onko valosapelitaistelussa isokin etu seistä ylärinteessä, niin kuin Obi-Wan väittää. Entä voiko sädeaseen ammusta oikeasti väistää?

Kello 21:00

21:00
Varma saalis
Pahaa aavistamaton poliisipäällikkö Lucas Davenport saa kintereilleen kaksi häikäilemätöntä palkkamurhaajaa. Toinen palkkamurhaajista on tutumpi kuin moni osaa aavistaakaan. USA 2011. Ohjaaja: Chris Gerolmo. Pääosissa: Mark Harmon, Lola Glaudini, Tatiana Maslany. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:50
Putous
Jo seitsemättä kautta sykkivä viihdeohjelma Putous tarjoaa hersyvää komiikkaa legendaaristen sketsien, Viikkokatsauksen, Tulikokeen ja Sketsihahmokilpailun kautta. Näyttelijät Riku Nieminen, Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Joonas Nordman, Jenni Kokander ja Ville Tiihonen pistävät itsensä likoon suorassa lähetyksessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen.

Kello 24:00

00:20
X Factor UK
Elokuvailta: tulokset. Kilpailijoita on jäljellä yhdeksän, tänään he vähenevät yleisöäänten perusteella seitsemään. Studioon saapuu myös erikoisvieraita, kun uudet singlensä esittävät Jess Glynne ja One Direction. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
01:20
Pelastajat
3. Opiskelijatyttöjen kokkailut päättyvät palohälytykseen. Arkinen tulipalon tarkistustehtävä saa yllättävän ja vaarallisen käänteen kun palomiehet altistuvat tuntemattomalle kaasulle. K7 (ahdistus).
01:50
Pelastajat
4. Tunnelin louhintatyömaalla paikannetaan savun alkulähdettä. Pelastajia työllistää myös autokatoksesta paritaloon levinnyt tulipalo. K7 (ahdistus).
02:20
Voittostudio