UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 4.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Koston aika koittaa. Charlotte toimii Friedrichin viestinviejänä: lääkärin vastaanottohuone on myytävä rahan takia ja Michaelin on lähdettävä. Seuraavan päivän lehdessä Friedrichiä syytetään homojen syrjinnästä, ja Michael ei pahastu lainkaan saamastaan tuesta. Sabrina järjestää kylällä myös mielenosoitusta Michaelin vastaanoton säilyttämisen puolesta. Uhkaileva ja omahyväinen Barbara alkaa käydä Friedrichin hermoille, ja metsän siimeksessä mies saa tilaisuuden esittää oman uhkauksensa. Tina etsii uutta seuraa Goranin jälkeen mutta väärältä suunnalta, sillä uusi keittiöapulainen Hansi päättää tulla kaapista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
LaRuen paluu. Walkerin vanha tuttu Victor LaRue on kidnappaaja ja tappaja, joka yritti aiemmin mm. raiskata Alexin. Alex ja Walker passittivat hänet vankilaan, mutta nyt hän pääsee vapaaksi teknisen seikan takia ja hautoo tietenkin kostoa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Masterchef USA
Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Yllätyslaatikkotehtävässä on tällä kertaa luvassa todellinen yllätys, joka on varmasti kokelaiden mieleen - ainakin aluksi. Tehtävän voittaja saa valita pudotustehtävän ruokalajin tuomari Graham Elliotin kehittämistä nimikkoannoksista, joita hän on tarjoillut lukuisille julkkiksille. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
15:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Dieetit vaihtoon!
Nuudeleita vai paahtoleipää? . Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa lihava LJ ja laiha Katie. LJ rakastaa kiinalaista noutoruokaa ja voi syötä sitä yllin kyllin kiinalaisen ravintolan lähettinä. Katie huolehtii kyllä kahden tyttärensä ruokailusta mutta ei omastaan. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Reiluuden nimissä. Pauline palauttaa Werneriltä saamansa rahat. Friedrichin harmiksi Pauline on kuitenkin valmis hyväksymään hotellin osakkeita rahan sijaan ja saa vielä Leonardin puolelleen. Juoksulenkillä oleva Nils keskeyttää Barbaran ja Friedrichin taistelun metsäpolulla. Charlotte kuulee tapahtumista Nilsiltä, ja lisäksi hän saa tietää Barbaralta lisää Friedrichistä. Ei ihme, että Charlottea hämmentää. Michaelilla käy potilaskato. Hansi sen sijaan pitää häntä esikuvanaan ja saa Michaelilta apua, kun pojan vanhemmat heittävät poikansa kotoa homouden takia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
18:10
112
Osa 7.. Osa 7. Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palomestari Reijo Salminen uppoutuu muistelemaan koskettavia kokemuksia M/S Estonian matkustaja-autolautan meripelastustehtävältä. Hätäkeskuspäivystäjä pohtii asunnottomia ja Kuopion poliisi pelastaa löytökoiran. K7 (ahdistus).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Rakkaudesta lentämiseen. Homer pelastaa Mr. Burnsin hukkumiselta ja saa palkinnoksi matkan Chicagoon täyden palvelun yksityiskoneella. Lentomatka jättää Homeriin tyhjiön, eikä arki luksuslennon jälkeen enää miehelle maita. On etsittävä uutta sisältöä elämään. Jaksossa vierailevat Stephen Colbert sekä Lionel Richie. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Siskon visiitti, osa 1/3. Jess saa kuulla, että hänen on jälleen autettava villiä bile-elämää viettävä siskonsa Abby pois pulasta. Nick luonnollisesti haluaisi tavata Abbyn, mutta siihen Jess ei missään nimessä aio suostua. Coachin ja Cecen välit ovat hieman kankeat. Abbyn roolissa nähdään Teho-osastosta tuttu Linda Cardellini! Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta).
20:00
Rillit huurussa
Ruokapöytäpolarisaatio. Leonard ja Penny ostavat pojille oikean ruokapöydän. Sheldon menee muutoksesta täysin tolaltaan. Howard taas kutsutaan uudelleen avaruuteen. Haluaako hän sinne vai ei? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Moe lapsenvahtina. Kun Moe'ta ei hyväksytä yleiseen juhlintaan, itsemurha-ajatukset valtaavat hänen mielensä. Yllättävä sankaruus tuo hänelle aivan uuden ihmissuhteen - pikku Maggien kanssa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Puhdistus (K16)
Kotimainen jännitysdraama perustuu Sofi Oksasen Finlandia-palkittuun romaaniin. Ikääntynyt Aliide asuu yksin vuotta aiemmin itsenäistyneen Viron maaseudulla. Eräänä päivänä Aliide löytää pihaltaan kaltoin kohdellun Zaran, joka on paossa hänet seksiorjuuteen pakottanutta Venäjän mafiaa. Nuoren naisen tarina tuo Aliiden mieleen kipeät muistot hänen omasta menneisyydestään. Kaksi selviytyjää yhdistää voimansa taistellakseen hyväksikäyttäjiä vastaan. Ohjaaja: Antti Jokinen, Suomi 2012 (125'). Pääosissa: Laura Birn, Krista Kosonen, Peter Franzén, Tommi Korpela. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Scorpion
Yllätysvieras. Cabe saa hätäviestin läheiseltä ihmiseltä, jota ei ole tavannut vuosiin. Suojellessaan tätä koko Scorpion-tiimi joutuu vaaraan ja piiloutuu syrjäiseen turvataloon, johon liittyy Caben henkilökohtaisia muistoja. Walter on huolissaan Ralphin isän urasuunnitelmista, jotka saattavat viedä pojan ja Paigen pois hänen luotaan. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:15
Lainvalvojat
Rauhallisena pääsiäisviikonlopun lauantaina Helsingin kenttäjohtopartio saa ilmoituksen huolestuneelta henkilöltä, joka ei ole saanut yhteyttä naapuriinsa päiväkausiin. Espoossa Karonen & Mutikainen selvittävät pankkiautomaatin skimmausepäilyä ja Helsingissä väkivaltarikosyksikkö joutuu kuljettamaan alaikäisen, päihtyneen pojan Lastenklinikalle. Lisäksi heitä työllistää venevajan tuhopoltto saaressa.
00:45
Lainvalvojat
Tässä jaksossa jahdataan rikollisia Suomen eteläisimmässä ja pohjoisimmassa poliisipiirissä. Espoossa seurataan Karosen ja Mutikaisen johdolla töhrintätapauksen etenemistä aina aamupalaverista kotietsintöihin. Rovaniemellä kenttäjohtopartiota työllistävät huumeidenkäyttäjien katuvalvonta ja ilmoitus kahdesta viritetystä moposta.
01:15
Kolme miestä ja tyttö
Siskon visiitti, osa 1/3. Jess saa kuulla, että hänen on jälleen autettava villiä bile-elämää viettävä siskonsa Abby pois pulasta. Nick luonnollisesti haluaisi tavata Abbyn, mutta siihen Jess ei missään nimessä aio suostua. Coachin ja Cecen välit ovat hieman kankeat. Abbyn roolissa nähdään Teho-osastosta tuttu Linda Cardellini! Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (väkivalta).
01:45
Voittostudio