UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 29.8.

06:00
Voittostudio
07:30
Ostoskanava Tvins.com
08:30
Chuggington
Koliseva Wilson. Wilsonissa on jotain vikaa, joka on pilata hänen kuljetustehtävänsä. Hän ei uskalla paljastaa sitä muille, koska pelkää joutuvansa pelottavalle korjauspajalle. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Tuomas Veturi
Tuomas Veturi on iloinen höyryveturi, joka seikkailee hauskoissa ja värikkäissä tarinoissa veturi-, helikopteri- ja bussiystäviensä kanssa. Tuomas ystävineen asuu idyllisellä saarella, jossa seikkailuja riittää jokaiselle päivälle. Suosittu englantilainen sarja perustuu rakastettuihin Tuomas Veturi -kirjoihin. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Vikke Viikinki
Matalissa vesissä. Viikingit etsivät maagista Freyan kultaista lintua. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Tom & Jerry Kids Show
Marsilaishiiri. Mustahukan vastaisku. Nyrkkipossu . Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Ostoskanava Tvins.com
10:25
Diili
Kaikki pelissä. Vanha jengi on koolla taas, kun finaalikaksikko ottaa toisistaan mittaa vaativassa 7Upin retrokampanjassa entisten joukkuetovereiden avustuksella. Kumpikin kilpailija kohtaa yllättäviä vaikeuksia matkan varrella. Kumpi selviää voittajaksi vaativassa mittelössä? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:35
Kuin kissat ja koirat
Väriä, vauhtia ja erikoistehosteita pursuava kaikkien koiranystävien fantasiajännäri beaglepojasta, jonka uuden omistajaperheen isäpappa, varsinainen keksijäprofessori, aikoo poistaa koira-allergian koko maailmasta. Mutta kun kissayhdyskunnan pomo saa tietää tästä, tulossa on raju vastahyökkäys... Ohjaaja: Lawrence Guterman, USA, 2001. (84'). Pääosissa: Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins, Miriam Margolyes, Alexander Pollock, Myron Natwick. Dubbausääninä lisäksi mm. Tobey Maguire, Alec Baldwin, Sean Hayes, Susan Sarandon, Joe Pantoliano, Michael Clarke Duncan, Jon Lovitz, Charlton Heston, Salome Jens. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 5.2 ∙ Rotten Tomatoes 54 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:20
Top Gear
Lisää parhaita paloja. Jaksossa nähdään 20. ja 21. tuotantokauden parhaita paloja. Jeremy ja James testaavat, mikä on paras vetoauto asuntovaunulle. Richard koeajaa uutta Alfa Romeota ja joutuu kisaamaan sillä Jeremyä vastaan, jolla on allaan vesikelpoinen mönkijä. Lisäksi Jeremy kokeilee, miltä uusi Ferrari F12 tuntuu ruuhkattomilla maalaisteillä. Englantilainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Piilokamera
Laiton siirtolaisuus puhuttaa, tekoripsien kiinnittäminen tuottaa tahatonta hupia, ja marketin kassalla koetellaan taas asiakkaiden hermoja. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Salatut elämät
Osa 2130: Topi piristyy Pepin pilleristä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet, väkivalta).
16:30
Salatut elämät
Osa 2131: Peppi on heikun keikun ja myöhemmin vinksin vonksin. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Killerin Derby ja Toto76-ravit Jyväskylässä. Juontaja Laura Ruohola. Haastattelut Sara Perttunen. Selostus Antti Pylkkänen.

Kello 18:00

18:00
Pientä mökkiremonttia
Mökki metsän keskellä.. Jakso 6. Annalla ja Jannella on sympaattinen kuivanmaanmökki Koski Tl:ssä. Perheenlisäyksen myötä Annan ja Jannen mökki on käynyt pieneksi ja haaveena olisi vaihtaa isompaan talviasuttavaan mökkiin. Koski tl:ään rientävät apuun suunnittelijat Niina Ahonen ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Esittelyssä: Antti Holma Show
19:30
Manitbois
Kotimainen kulttiklassikko vuodelta 1992. Elämänkirjon ratkiriemukas ilmepotpuri ja kassan kautta kiitos, nam! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Tuubi
Tuubi on hervoton nettivideoiden maailmaan perustuva game show, jonka uudet jaksot alkavat nyt. Tänään studiossa nähdään esimerkiksi kylpeviä eläimiä, viuhahtaja, räjähdys sekä miimikoitu vyötiäinen. Vieraaksi studioon saapuvat näyttelijät Tuomas Uusitalo ja Roope Salminen sekä stand up -koomikot Iikka Kivi ja Ismo Leikola. Tuubin kapteenit ovat tälläkin hetkellä ulapalla olevat Janne Kataja ja Sami Hedberg, tuomarina toimii Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Retrohelmet
Coverhitit II. Kausi 1, 14/15. Retroilussa vuorossa ikimuistoisia coverhittejä. Mukana mm. käännösbiisit Oon voimissain, Elekieltä ja Kuuma kissa. Jakson tähtinä Maarit, Clifters ja Lea Laven. Juontajana Tanja Huutonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Tyttö joka leikki tulella (K16)
Osa 2/2. Lisbeth Salander saapuu Ruotsiin oltuaan pitkään ulkomailla. Nuori toimittaja Dag Svensson ja hänen avovaimonsa Mia Bergman tarjoavat Mikael Blomkvistille kuuman uutisvihjeen. Heillä on pitäviä todisteita itäeurooppalaisilla tytöillä käytävästä seksikaupasta, johon on sekaantunut yhteiskunnan silmäätekeviä. Kun Dag ja Mia sekä Lisbetin edunvalvoja Nils Bjurman surmataan, epäily kohdistuu Lisbethiin. Myös Michael haluaa selvittää totuuden. Perustuu Stieg Larssonin palkittuun Millennium-sarjaan. Ohjaaja Daniel Alfredson. Pääosissa: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre; Peter Andersson, Hans-Christian Thulin, Michalis Koutsogiannikis. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 69 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Mafiakaupunki (K16)
Syy tappaa. Murhan jälkiselvittely hämmentää kaikkia osapuolia. Bugsy Siegel ei pidä oudosta käänteestä, eikä poliisi saa mitään irti Nashin tyttöystävästä Jasmine Fontainesta. Joe pannaan varjostamaan Jasminea, jonka epäillään salaavan jotain. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:35
Voittostudio