UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 26.1.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Mitä hengellisyys merkitsee tämän päivän yhteiskunnassa? Raakelin vieraana Jukka Leppilampi.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraana Jukka Leppilampi 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Kreikan vaalit - muutostuulia Euroopan politiikassa 6.50 Makuja: Gluteeniton aamiainen 7.10 Kreikan vaalit ja Euroopan talous 7.20 Huomenta Kreikka - raportti Ateenasta 7.40 Riittääkö sata päivää työllistymiseen? 7.50 Kehu kovinta kilpailijaasi! 8.10 Kehumisen kaksintaistelu: Ali Jahangiri vs. Niko Kivelä 8.20 Toimittajana keskellä Ukrainan kriisiä 8.40 Päivän puheenaihe-uusinta 8.50 Makuja: Gluteeniton aamiainen 9.05 Studio55.fi: Matkatuliaisena superbakteeri? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Lomatuliaisena superbakteeri. Vieraana infektiolääkäri, dosentti Anu Kantele.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
Pull-apart bread eli nyhto¶leipa¶
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Hope Logan, valaistunut femina. Hope kauhistuu Wyattin väkivaltaa. Wyatt itse kieltää olevansa väkivaltainen. Quinn toivoo Hopen analysoivan tarkkaan Liamin sanat. "Wyatthan suuttui äitiään loukkaavista ilmaisuista. Ja sitä paitsi Liam käyttää Ridge-tilannetta hyväkseen saadakseen sinut." Hope lähtee Liamin mukaan Malibuun. Siellä rauhallisen miehen rauhallisen kodin rauhassa hän tuntee kirkkaita tunteita, silmät avautuvat ja tekevät ratkaisunsa. "Haluan olla sinun kanssasi, Liam." Samaan aikaan Abu Dhabissa: etsintäpartion päällikkö Hassan ilmoittaa, että ruumista ei ole löytynyt. "Koska mitään ruumista ei olekaan. Ridge elää", Bill sanoo. Hotellipäällikkö kertoo median kasvavasta mielenkiinnosta. "Älkää kommentoiko", Bill käskee. Brooke on samaa mieltä, koska hän ei ole puhunut isän onnettomuudesta vielä pojalleenkaan. Hassan suosittelee valmistamaan lasta totuuteen, sillä lehdistö käy levottomaksi. Eric ja Katie saapuvat Abu Dhabiin. Bill ja Brooke kertovat huonot uutiset, mutta myös optimismin. Brooke sanoo Katielle, että Bill kyllä kääntäisi maat ja meret löytääkseen Ridgen. Brooke tuntee selvästi, että Ridge on jossain. Ja jos ei olisi, senkin hän tuntisi. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:10
Emmerdale
Varjostin sinua, rakkaani. Chas tekee tunnustuksen ja vaatii tietää mitä on tekeillä, kun Cameron aikoo jälleen häipyä omille teilleen. Priya haluaa Rishin tekevän isyystestin. Andy joutuu selvittämään suhdesotkunsa Debbielle laiminlyöntisyytösten jälkeen. Vanessa aavistelee jotain olevan pielessä Rhonan suhteen. Nicola ja Steve lyöttäytyvät yhteen taivutellakseen Jimmyä eliittikoulun kannalle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Mestarijuonittelijan taidonnäyte. Cameron keksii uusia valheita vanhojen päälle Chasin hämäämiseksi. Gennie ei kuitenkaan ole yhtä helposti höynäytettävissä. Val ja Victoria sekaantuvat Amyn ja Kerryn välirikkoon. Rishi-parka on yhä perheensä epäsuosiossa. Paddy saa riehakkaan tervetulotoivotuksen palatessaan töihin. Priya panee Davidin selkä seinää vasten. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Uusi hymy. Lääkäreiden vieraiksi saapuvat nuori nainen, jolle hampaiston kehityshäiriön vuoksi ei muodostunut suurinta osaa rautahampaista, sekä hammaslääkäri, joka esittelee hänelle sopivia hoitovaihtoehtoja. Muita aiheita ovat muiden muassa rajojen asettaminen kiukuttelevalle lapselle sekä jatkuvat suolistovaivat. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Selviytyjät
Liittolaisten salaisuudet. Fanien leirillä Shamar ei ole rauhoittunut ollenkaan, vaikka selvisi heimoneuvostosta ehjin nahoin, ja osa heimolaisista alkaa jo katua edellistä äänestyspäätöstään. Hieman yllättäen Bikal-heimon Corinne ja Malcolm lyöttäytyvät yhteen, ja se saa aikaan tiukan supatteluringin muiden heimolaisten kesken. Koskemattomuuskisan palkintona olevat lekottelutarvikkeet ja ennen kaikkea tuulta ja vettä pitävä suojapeite saavat heimolaiset yrittämään parastaan, vaikka uiminen ei selkeästi ole kaikkien laji. Heimoneuvoston äänestyskuvioita järjestellään ahkerasti etukäteen, mutta kaikki ei pysy salassa iltaan asti. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Millerit
Viimeinen tanssi. Carol ja Tom päättävät vihdoin virallistaa eronsa. Asiakirjan sanamuoto ei kuitenkaan miellytä Carolia, joten avioliitto jatkuu. Hetkeksi löytyykin uusi yhteinen sävel, kunnes suhde ajautuu entisiin uomiinsa. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Pull-apart bread eli nyhto¶leipa¶
15:10
Koiralle koti
Joka ongelmaan on ratkaisu. Jaksossa tutustutaan Brandonin kouluttamiin koiriin ja käydään läpi erilaisia ongelmakäytöksiä. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
15:40
Koiralle koti
Roxy. Brandon kouluttaa eräälle perheelle Roxya. Se on fiksu pentu, jolla on terävät hampaat. Brandonin pitää totuttaa Roxy myös hevosiin. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
16:10
Upeat skandikodit
Luksusta Alanyassa. Turkin Alanyaan rakennetaan eksklusiivinen lomakompleksi Oasis Club II. Kohteen osaomistajapari haluaa Jan Fogin myymään alueen luksusasuntoja. Jan Fog tutustuu ympäristöön ja penthousehuoneistoon, vaikka kaipaakin enemmän tyylikkyyttä. Pernille Samsin tutustumiskohde on keskellä tanskalaista maalaismaisemaa sijaitseva satumaisen sievä villa, jossa on tilaa hevosillekin. Sen omistaa sisilialaissyntyinen ravintoloitsija, joka on antanut hevostilalleen italialaisvaikutteita. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
16:40
Upeat skandikodit
Turkkilaisen auringon alla. Kiinteistönvälittäjä Pernille Sams esittelee kesämökkinsä ja kertoo taustastaan, miten hän päätyi lakiopintojen ja politiikan kautta arvoasuntojen ja -kiinteistöjen välittäjäksi. Hän esittelee lähes 250 vuotta vanhan maatilan, joka saa uudet omistajat. Muusikko ja musiikkituottaja Remee on investoinut loma-asuntoihin Turkin Alanyassa, ja hän toivoo saavansa Jan Fogin välittämään niitä. Saako tutustumismatka skandivaikuttein sisustettuihin loma-asuntoihin ja rakenteilla olevaan alueeseen Jan Fogin suostumaan tehtävään? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Nouse jo äitikapinaan, Wyatt! . Wyatt ilmoittaa äidilleen Hopen jättäneen hänet Liamin vuoksi. "Syy on sinun, Quinn. Ojensit tyypille voittoarvan suoraan käteen. Nyt Hope suree Ridgeä ja vihaa sinua, mutta onneksi Liam lohduttaa. Olet pilannut elämäni." "Hei kuule, minä en lähettänyt Ridgeä Persianlahdelle enkä pudottanut helikopterista. Tiedän suunnitelman, jolla saat Hopen takaisin." Wyatt sanoo äidin sohineen juttuja jo aivan tarpeeksi eikä Hopekaan kestäisi enää ainuttakaan Quinn-temppua. "Ylireagoit, Wyatt." "Alireagointia olisi, jos hyppäisin ikkunasta." Ehkä Wyattin olisikin jo aika hypätä ikkunasta, pois liian läheisestä äitisuhteesta, ulos kohti autonomiaa! Forresterilaisten keskustellessa Ridgen kohtalosta Quinn varastaa Big Bear -majan avaimet ja käskee Wyattin lähteä vuorille. Hopen kanssa! Quinn itse lähtee Liamin talolle Malibuun. Liam sanoo, että Hope palaisi pian, koska he ovat nyt pari. Quinnin mielestä Liam käyttää suvun tragediaa hyväkseen. Wyatt saa Hopen puhelimeen tämän ollessa matkalla toimistolle kertomaan tunteistaan. Suostuuko tyttö kääntämään autonsa kohti Big Bearian vuoria? Suostuu. Miksi? Mitä majalla tapahtuu? Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Pull-apart bread eli nyhto¶leipa¶

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Tunteet pinnassa, osa 1/2. Brenda saa tietää leikkauksen lopputuleman: onko kasvain poissa? Rishi tarjoaa Priyalle ja Davidille hulppeaa häälahjaa, mutta ele ei saa toivottua vastakaikua. Cameron pyytää Declanilta töitä työmaalta. Kerry innostuu vinguttamaan uutta luottokorttia. Jimmy ei suostu maksamaan yksityiskoulun kalliita lukukausimaksuja, joten Nicolan on keksittävä uusia juonia. Kylänraitilla nähdään kiivastuneiden naisten läpsimisspektaakkeli. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Emmerdale
Tunteet pinnassa, osa 2/2. Jai yrittää kääntää Priyan päätä, mutta tämä ei järkähdä. Kaiken lisäksi David tuntuu haikailevan Alician perään. Rhona on kärttyinen kipulääkevaraston huvettua tyhjiin. Amy on kauhuissaan kuultuaan, että Kerry aikoo viedä lapset lomalle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2751. Marianna pyyhkii persoonansa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Suomen surkein kuski
2. jakso. Tässä jaksossa esitellään loput neljä kilpailijaa. Sen jälkeen on vuorossa ensimmäinen tehtävä. Ees suun taas tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään tuomareille auton hallintaa ja peruutustaitojaan. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Erittäin salainen. Moldovalaisia diplomaatteja kuljettava lentokone putoaa Venäjä-mielisten kapinallisten alueelle. Elizabeth McCord joutuu järjestämään koneen etsinnät vaikeassa maastossa, ja mahdolliset eloonjääneet on ehdittävä pelastaa kapinallisten kynsistä. Henry saa NSA:lta salakuuntelutehtävän. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Nainen valkoisissa. Brennanin ja Boothin häät ovat aivan ovella, mutta murha on silti ratkaistava. Kaikki harjoittelijat pyydetään apuun, jotta Brennanin ei tarvitse osallistua tutkimuksiin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Isänmaan puolesta
Monta rautaa tulessa. Carrie saa vihjeen Quinnin tutkimuksista. Saul pyytää palvelusta tutultaan Pakistanin armeijassa. Fara saa selville syvälle ulottuvan salaliiton. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Neljäs tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Kovat kaulassa
Väärillä jäljillä. Peter ja Neal on kutsuttu FBI-konferenssiin vetämään paneelikeskustelua, jonka aiheena on heidän saumaton yhteistyönsä. Tilaisuus osuu kaksikolle huonoon aikaan, sillä heidän välejään kaihertaa paha luottamuspula Sam-jutun tiimoilta. Pian selviää, että konferenssiin on soluttautunut agenttina esiintyvä huijari, mutta mitä hän oikein haluaa? Peter saattaa loppuun tutkimuksensa Samista ja saa selville yllättävän seikan, joka kääntää kaiken päälaelleen. New Yorkiin sijoittuva rikosdraamasarja hurmurihuijari Neal Caffreysta, joka ratkoo FBI:n apuna konstikkaita valkokaulusrikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
The McCarthys
Tukea Jackielle. Jackien raskausaika tuntuu vaikealta ilman isää, ja hän järkyttyy huomatessaan, mitä kaikkea raskaana ollessa ei saa tehdä. Osoittaakseen tukea Jackielle muu perhe päättää kieltäytyä samoista asioista. Lupauksen pitäminen vain tuntuu kovin vaikealta. Marjorie ei tahtoisi myöntää olevansa pian mummo. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Voittostudio