UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 22.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Cosmos - salattu luonto
Leikkisä erakko. Sukupuuton partaalla käynyt saukko on yhä uhanalaisten eläinten listalla, mutta kanta näyttäisi elpyvän. Ohjelmassa seurataan saukon elämää Itävallan vuoristoalueilla, missä se saa kasvaa suhteellisen rauhassa. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Farm Kings
Käykää pöytään. Ennakkomyynti ei ole sujunut odotusten mukaisesti, joten Joe järjestää illallistempauksen farmilla. Harmi vain, että samalle päivälle on luvattu rankkasateita. Tim kamppailee oikuttelevien maatalouskoneiden kanssa, kun taas Petellä on kädet täynnä Lisan antamia lisähommia. Ben on ensimmäistä kertaa maatilatorilla myymässä. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 12/13. Äänitekstitys: suomi.
10:00
Suurin pudottaja
Voittamattomat. Toinen valmentajista menee sanattomaksi kun selviää mikä pareista on pudonnut. Pienessä haasteessa pelätyt tasapainotolpat tekevät paluun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Lääkärit
Liikaa tietoa. Jotkut vaivat ovat niin noloja, että monet eivät uskalla kertoa niistä lääkärillekään. Jaksossa sellaisiin pureudutaan kunnolla, ja iho-ongelmien ja alapään vaivojen lisäksi lähikuvassa on 26-vuotias mies, jonka murrosikä ei ikinä alkanut. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Teknavi
Markku Alén Maseratin ratissa Italian Alpeilla. Mikä älypuhelin pitäisi valita? Henri Kuokan kokeilussa Android-kännyköiden uudet huippumallit. Kelkkasafarilla Jari-Matti Latvalan kanssa. Koeajossa uusi BMW 2-sarjan Coupé Las Vegasin moottoriradalla.
13:25
Amazing Race
Menneisyyden ja tulevaisuuden Kiina. Seikkailu Kiinassa jatkuu, kun parit palaavat Kunmingiin, mutta pystyvätkö perää pitävät Kent ja Vyxsin voittamaan kilpailussa aikaa vastaan vai häädetäänkö heidät heti alkuunsa? Kiertotiessä tarjolla on kokea Kiinan menneisyyden perinteet tai tulevaisuuden mahdollisuudet, ja edessä häämöttävä U-käännös varjostaa itse kunkin mieltä. Tiesulussa kootaan dinosaurusten luurankoja, eikä pikkuluiden asetteleminen ole kenen tahansa heiniä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Selviytyjät
Huutokauppaa ja hankaluuksia. Musertunut Abi on alamaissa heimoneuvoston läksytyksen jäljiltä mutta ei aio luovuttaa taistelutta. Selviytyjien huutokaupassa herkut menevät kuin kuumille kiville ja osa kilpailijoista joutuu tekemään päätöksiä oman etunsa ja yhteisen hyvän välillä. Abi puolestaan kalastelee etua, jonka avulla voisi roikkua vielä kisassa mukana. Tunnontuskat korventavat rehellistä Lisaa, kun kilpailu vaatii häneltä vilppiä. Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Moderni perhe
Sydänsuru. Dunphyilla podetaan hieman erilaisia sydänsuruja, kun ystävänpäivän kynnyksellä Clairella todetaan sydämessä pieni rytmihäiriö. Potilas itse tosin ei diagnoosistaan huolestu. Mitch ja Cam puolestaan juhlistavat Valentinuksen päivää railakkailla bileillä, joiden jäljiltä nurkista löytyy muiden muassa pinkiksi värjätty kissa sekä Haleyn ex-poikaystävä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Moderni perhe
Tukka hyvin. Luokkakokouksessa Claire kohtaa pitkästä aikaa entisen professorinsa, jonka kanssa hän heilasteli opiskeluaikoinaan. Mitchin ja Camin valokuvaustuokio Lilyn ja Joe-vauvan kanssa saa nolon käänteen. Jayn tärkeä keilaturnaus lähestyy. Jaksossa vierailevat Emmerdalesta tuttu Maxwell Caulfield ja Pulmusissa näytellyt David Faustino! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Unelmakoti puoleen hintaan
Ullakko käyttöön. Riglerit haluavat ullakolleen lisää asuintilaa, ja laajennuksen suurin motiivi on perheen isän kovaääninen kuorsaaminen. Mutta mikä neuvoksi, kun ullakolle kertynyt tavarapaljous on sijoitettava jonnekin? Franklinin perheen kodissa asuu kolme sukupolvea, ja iäkkäille isovanhemmille on saatava omaa rauhaa ja esteetön liikkuvuus. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1834. Miron omatunto kihlautuu. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1835. Isabella ei kestä maljapuheita. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
1836. Sampo tekee itsestään vaihtoehdon Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Eron hetki. Pienen haasteen voittajat joutuvat tekemään joukkuejaon, johon Lola ilmoittaa tunteita herättävän käänteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Pomo piilossa
Trukkeja ja tunarointia. Halpamyymäläketju Family Dollarin operatiivinen johtaja Mike Bloom on raivannut tiensä huipulle kovalla työllä. Nyt pomo haluaa varmistaa, että kaikki pelaa saumattomasti myymälöissä ja jakelukeskuksissa. Mies saa kuitenkin kuulla heti alkumetreillä ankaraa kritiikkiä tavaroiden toimituksesta. Hän kokee myös nöyryyttäviä hetkiä trukin ohjaimissa ja rumpusetin äärellä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 11. Ilkka. Ella vastaa Tiian innostamana hiukan itseään nuoremman miehen hauskaan ja realistiseen netti-ilmoitukseen ja päätyy treffeille hyvin yllättävän henkilön kanssa. Anna ja Kari ovat kutsuneet Ellan hääjuhlaansa avek ja Ella ottaa miehen häihin mukaansa. Ella saa kuulla surullisia uutisia, mutta tekee yllätysavekillaan yhden häävieraan onnelliseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Pukumiehet
Kädet sidottuina. Aikoen polkea entisen firmansa maahan Hardman käy Pearson Hardmania vastaan ja edustaa Monica Etonia, joka nostaa vuosien jälkeen syytteen potkujensa tiimoilta. Monican ja Hardmanin suhde sekä Hardmanin petos osoittautuvat puolustuksessa kuitenkin hedelmättömiksi, sillä Jessican ja Harveyn kädet ovat sidotut Jessican allekirjoittaman salassapitosopimuksen nojalla. Voidaanko Hardmanin hyökkäys torjua tuomatta miehen rikkeitä päivänvaloon ja rikkomatta sopimusta? Rachelia jännittää hakea Harvardiin. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:35
Harryn laki
Munuainen myynnissä. Sanavalmis nuorukainen palkkaa Harryn avukseen saadakseen luvan ostaa itselleen uuden munuaisen. Mies on kuolemassa munuaissairauteen ja halukas myyjäkin on löytynyt, mutta elinkauppa on laitonta. Tommy ja Ollie pääsevät tutustumaan kummalliseen kolmiodraamaan puolustaessaan kaksosia, joita syytetään yhteisen rakastajansa murhasta. Oikeussalissa he saavat vastaansa piinkovan Roseannan. Amerikkalaisessa draamasarjassa kuusikymppinen huippujuristi Harriet "Harry" Korn pyörittää omalaatuista oikeusaputoimistoa persoonallisten kollegoidensa avulla. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Monk
Monk liikenneruuhkassa. Monk, Natalie ja Julie jäävät jumiin kuolonkolarin aiheuttamaan liikenneruuhkaan. Monk huomaa pian, että kyseessä onkin onnettomuudeksi lavastettu murha. Viranomaiset eivät kuitenkaan ota miehen puheita todesta. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo avustajansa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:25
Onnensoitto