UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 21.12.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:00
Littlest Pet Shop
Kuonoside. Zoe on ihastunut Littlest Pet Shopissa vierailevaan komistukseen, mutta ei kehtaa jutella tälle kuonositeensä takia. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 5/27. Vihaan aurinkoa. Kitty ja Emily tulevat museoon Emilyn isän kanssa, joka on mysteeritutkija, löytääkseen ratkaisun merkillisen metsän arvoituksille. Museossa he törmäävät lepakkomaiseen keijuun, joka hyökkää Kittyn kimppuun. Yhtäkkiä taivas tummenee ja sataa kaatamalla. Emilyn isä on vakuuttunut siitä, että tämäkin liittyy outoihin tapahtumiin, joita ilmenee heidän läheisyydessään koko ajan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Hunajapupuset
21. En halua lähteä!. Kuningattaret päättävät, että pupujen on palattava takaisin kotiin, Bunniesfieldiin. Mutta sitten hovimestari kertoo, että ihmisten maailmaan on jäänyt muita pupuja. Mitä aiotte tehdä, Hunajapuput? Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:30
Daltonit
Muodin vangit / Panttivangit / Testamentti. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Päätöntä kauhua. Koulun uusi opettaja on seikkailija, jota vainoaa päätön hirviö. Kirouksen murtamiseen tarvittavaa puhuvaa sakaalia ei ole, mutta onhan aina Scooby-Doo! Äänitekstitys: suomi. K7
10:20
Loton ja Jokerin tulokset
10:25
Grand Designs - unelma-asunnot
Helpompaa elämää. Afganistanissa vammautunut ex-sotilas vaimoineen ryhtyy rakentamaan taloa, jossa on helppo elää kolmen proteesin kanssa. Rakennuskokemusta parilla ei kuitenkaan ole, joten he joutuvat luottamaan muiden apuun. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Jamie Oliverin joulu kotona
Tähtikokki Jamie Oliver juhlii joulua perheensä parissa kotona ja loihtii hurmaavia herkkuja joulupöytään. Sympaattinen brittikokki antaa varmat vinkit, kuinka onnistua jouluruuan valmistuksessa mutkattomasti. Perinteisiin resepteihin Jamie lisää oman twistinsä. Ohjelmassa mukana myös Jamien oppi-isä, italialaiskokki Gennaro Contaldo. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:25
Löytäjät
Autotalli. Juontajat saavat haasteen: tehkää autotallista naisten harrastustila. Kumpi höyläpenkki vie voiton, romanttinen kansakoulumalli vai kätevä kokoonpantava? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:55
A Family Thanksgiving
Claudia on kiireinen uranainen, joka haaveilee lakitoimiston osakkuudesta. Työkiireiltään häneltä on jäänyt väliin lukemattoman monta tärkeää perhetapahtumaa. Niin uhkaa käydä tänäkin vuonna koko perheen kiitospäivän päivällisen kanssa, kunnes salaperäinen "transpersonaalinen psykologi" Gina puuttuu peliin. Sen seurauksena Claudia huomaa elävänsä täysin toisenlaista elämää perheenäitinä. Ohjaus: Neill Fearnley, USA 2010 (90'). Pääosissa Daphne Zuniga, Faye Dunaway, Dan Payne, Gina Holden ja Kennedi Clements. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
14:45
Kadonneen jäljillä
1. Aleksanterin viimeisin muistikuva isästään on omilta 5-v syntymäpäiviltään. Silloin Sri Lankasta kotoisin oleva Roy-isä kävi Suomessa, mutta sen jälkeen hänestä ei ole mitään tietoa. Aleksanteri on päättänyt selvittää, miksi hänen isänsä ei ole ollut mukana hänen elämässään. Etsintä alkaa Lontoosta, jossa Roy on viimeisen tiedon mukaan asunut. Matkalle johdattaa Antero Vartia. Tuotanto Banijay Finland. Äänitekstitys: suomi.
15:40
Mahtavimmat jouluvalot
Mahtavimmat jouluvalot 5/5. Neljä perhettä koristelee pihansa joulukuntoon ja mahtavimmat jouluvalot palkitaan 50 000 dollarilla. Sarjan viimeisen jakson tuomareina toimivat Sabrina Soto ja Michael Mosley yhdessä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
16:35
Euro Hockey Tour: Suomi - Ruotsi
Suomi - Ruotsi. Selostajana Antero Mertaranta. Suora lähetys.
17:40
Euro Hockey Tour: Suomi - Ruotsi
Suomi - Ruotsi. Selostajana Antero Mertaranta. Suora lähetys.

Kello 18:00

19:15
Naapurit-arvonta
19:20
Seitsemän Uutiset
19:30
MTV Sport Uutiset
19:45
Yö museossa 2
Suositun komediafantasian jatko-osassa entinen museon yövartija Larry Daley (Ben Stiller) omistaa oman yhtiön ja poikkeaa usein museoon katsomaan olentoja, jotka taikalaatan voimalla heräävät öisin henkiin. Sitten yksi reliikeistä, ilkeä Kahmunrah, haluaa tuhota Larryn museoystävineen ja saada laatan haltuunsa... Ohjaaja: Shawn Levy, USA 2009, 113'. Pääosissa: Ben Stiller, Amy Adams, Hank Azaria, Owen Wilson, Christopher Guest, Robin Williams. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 44 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: Leijona Extra
Studioisäntänä Teemu Niikko, asiantuntijoina Juhani Tamminen ja Pasi Nurminen.
22:45
Posse
Possessa tällä viikolla mm. Mikko Ilonen, Sara-Maria Forsberg , Anna Puu, Arman Alizad, Jarkko Ruutu ja musiikista vastaa K!ng.

Kello 24:00

00:10
Yhdistetyn maailmancup
Yhdistetyn maailmancup: Ramsau. Yhdistetyn maailmancup, Ramsau. Kooste yhdistetyn kilpailusta. Selostus Jani Rajalin, kommentaattori Hannu Manninen.
01:10
Gates (K16)
Muuttopäivä. Devonia jäljittävät tahoillaan niin Radcliffit, muut vampyyrit kuin myös Nick, joka tarvitseekin yllättäen noidan apua muuttoa paenneen Charlien pelastamiseksi. Marcus saa viimein tietää Leigh'n salaisuuden. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).
02:10
Isänmaan puolesta
Polttavan lähellä. Carrie jahtaa Abu Naziria hylätyssä tehtaassa, mutta mies onnistuu katoamaan. Pian Carrie epäilee sisäpiiriläisen auttaneen Nazirin pakoon. Muussa tapauksessa miehen on yhä piileskeltävä lähistöllä. Carrie kuulustelee Royaa saadakseen tietoja Nazirin aikeista, mutta vanki purskauttaa vain vihansa ilmoille. Saul ei pääse osallistumaan tapahtumiin, koska Estesin määräyksestä hän joutuu valheenpaljastuskokeeseen. Saulia kuulustellaan myös Aileenin itsemurhasta. Jessica kuulee osan Nicholaksen puhelusta ja ymmärtää miehensä puhuvan Carrien kanssa. Kotiinpaluun yhteydessä Nicholas päättää viimeinkin kertoa Jessicalla rehellisesti kaikesta tapahtuneesta. Jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:15
Voittostudio