UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 17.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Unelmien talo
Kausi 1. Jakso 4/10. Tässä jaksossa tutustutaan ensimmäisenä pystytettyyn taloon. Mukana mm. terassin rakennusta. Kotimainen sisustusohjelma.
09:30
Ullan unelmakakku
Kausi 1. Jakso 12/12. Joulu. Joulu on leivonnaisten aikaa. Tässä jaksossa Ulla esittelee omat lempileivonnaisensa niin joulupöytään kuin viemisiksikin. Kotimainen ruokaohjelma. (22') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Leila leipoo
Kausi 1. Jakso 6/10. Ranskalaisia herkkuja. Leila leipoo piknikille ranskalaisia herkkuja. Kori täyttyy patongeista, pain au chocolat -leivonnaisista ja mausteleivästä. Lisukkeeksi mukaan lähtee tryffelihunajaa, jota valmistetaan Stafva Gårdin tilalla Ruotsissa. Ruotsalainen ruokaohjelma.
10:25
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 3/13. Persoonallinen keittiö. Valmiit keittiökalusteet on helppo tuunata omannäköisiksi. Ahdas tila avartuu uudella pohjaratkaisulla ja raikkailla väreillä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
10:55
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjo on viimeisillään raskaana, mutta hänen pitää vielä järjestää Lamourettes-tyttöjen tärkeät promootiokuvaukset. Kuvaukset kriisiytyvät, kun yksi tytöistä jättää tulematta paikalle. Marjo järjestää uusien Lamu-tyttöjen castingin. Henna ja Sofia ovat mukana arvioimassa uusia tyttöjä. Kotimainen realitysarja.
11:25
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 2/10. Tiikerin kesyttämistä. Tiikeriäiti Eelain haluaa kasvattaa lapsensa ankarasti ja päättää kaiken lapsen puolesta koulutusta ja harrastusta myöten. Kuusivuotias Leah pitää perhettään vallassaan kiukuttelullaan ja haluaa äidin kaiken huomion. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:20
Leila järjestää juhlat
Kausi 1. Jakso 40. Halloween. Halloweenin kunniaksi Leila valmistaa paistettua kanaa paahdetun myskikurpitsan kera, maistuvaa bataattijuustokakkua ja ihania karpalopatukoita. Juomana on aito Bloody Mary.
12:45
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 4. Jakso 13/13. Tyylien taistelu. Sheena ja Adam ovat eläneet pitkään kaukosuhteessa, mutta nyt nuorenparin on tullut aika hankkia ensimmäinen yhteinen koti. Pariskunnan sisustusmieltymykset eroavat melkoisesti toisistaan, sillä Adam haluaa suoralinjaista modernia tyyliä, kun taas Sheena suosii perinteisen kodikasta asumista. Nuoripari haluaa ison keittiön, omat vaatehuoneet ja tilavan kylpyhuoneen. Aika käy vähiin, mutta löytyykö molempia tyydyttävä ratkaisu? Amerikkalainen lifestylesarja.
13:15
Hulluna leivontaan
Kausi 1. Jakso 10/10. Ihana iltapäivätee. Eric tekee taiteellisia kakkuja Mauro Perucchettin näyttelyn avajaisiin Lontoon Halcyon-galleriassa. Kakkukerho on joukko thai-nyrkkeilijöitä, jotka leipovat herkkuja treenivälipalaksi. Eric opettaa heille kunnollista keksien tekoa. Englantilainen lifestyleohjelma. (23')
13:45
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 3/13. Itsenäiseen elämään. Laura aloittelee aikuiselämää, mutta sen sijaan että opettelisi ottamaan vastuuta hän tuhlaa vähät rahansa vaatteisiin ja hemmotteluun eikä epäröi ottaa velkaakaan. Nyt on aika alkaa keskittyä olennaiseen. Amerikkalainen realitysarja.
14:15
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 5/18. Budjetti on vain numero. Brooken ja Kristien makutuomarit eivät välitä äidin määrittelemästä budjetista, vaan valitsevat sovitettavaksi liian kalliita pukuja. Hääpukuliikkeen henkilökunnan täytyy löytää ratkaisu, joka tekee kaikki osapuolet tyytyväisiksi. Amerikkalainen lifestylesarja.
14:45
Illallissota
Kausi 3. Jakso 11/13. Tahrainen illallinen. Ginnyn ja Ivorin illallisella maistellaan kotiviiniä, joka jakaa vieraiden mielipiteet. Mimi ja Matt kokkaavat aasialaisvaikutteisia ruokia. Robbin ja Glenin menu sisältää täydellisiä makupareja. Tuomareiden riesana ovat tällä kertaa likaiset viinilasit. Kanadalainen sarja.
15:40
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 6/8. Pikkukylän playboy. Samppanjaa litkivä 80-luvun hulivilipoika Joe pyörittää äitinsä hotellia pienessä tuppukylässä. Huoneet ovat kuin Playboy-kartanosta, mutta eroottinen taide ja muut mauttomuudet yhdistettynä korkeisiin hintoihin eivät houkuttele asiakkaita. Hotellipoliisi yrittää saada rattopojan ymmärtämään, että tällä vuosituhannella ihmiset juoksevat tarjousten, eivät ylellisen hömpän perässä. Englantilainen realitysarja.
16:35
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 7/8. Sandie, suursyömäri. Sandie Fowle on valkoisen leivän ja voin suurkuluttaja, kävelevä aikapommi, joka kerjää itselleen sydänkohtausta. Ellei meno muutu, hän ei näe lapsiaan aikuisina. Englantilainen realitysarja. (24')
17:05
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 5/31. Askel askeleelta. Alisha ja Curtis King pitävät kotonaan päiväkotia vähävaraisten perheiden lapsille, jotta vanhemmat pääsisivät töihin, eivätkä joutuisi elämään sosiaalituella. Talossa on kuitenkin homeongelma, eikä köyhillä Kingeillä ole varaa suureen remonttiin. Ty tiimeineen rakentaa heille uuden kodin ja päiväkodin, jotta he voivat jatkaa yhteisönsä auttamista. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 7/8. Tavoitteet tähdissä. Hotelli New Lyngarthin Blackpoolissa omistaa mies, joka ei usko, että asiakas on aina oikeassa. Hän haluaisi vieraikseen vain parempaa väkeä, mutta sitä varten paikan olisi päästävä rupuhotellin statuksesta. Alexin johdolla hotellille aletaan hankkia tähtiluokitusta. Englantilainen realitysarja.
19:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 3/8. Tänään hääjärjestäjinä toimivat Juha Mieto ja Harri Moisio. Teemana on perinteiset suomalaiset kesähäät. On siis täysin luonnollista, että pariskunta vihitään suorassa radiolähetyksessä! Eikä se ole hääjuhla eikä mikään, missä ei mämmiä tarjota. Kotimainen realitysarja. (42')
19:55
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 5/18. Miranda törmää Steveen ja saa kutsun uuden pubin avajaisiin. Samanthan ja Marian suhdetta rasittavat menneisyyden haamut. Carrie kohtaa Aidanin, ja hetki on valaiseva. Vierailijana Sonia Braga. Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 23/40. Lapin likalla Susannella on kolme aikuista lasta ja takanaan pitkä, 10 vuoden sinkkuaika. Edellinen suhde päättyi ikävällä tavalla miehen petollisuuteen, joten luotettava mies olisi hakusessa. Susanne on syystäkin kyyninen rakkauden suhteen, mutta vahva optimismi ja iloisuus ajavat kuitenkin vielä etsimään. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 21:00

21:00
Valheen vangit
Kausi 2. Jakso 7/12. Silikonit. Nina on hankkinut silikonirinnat siskonsa miehen kauneuskirurgisella klinikalla. Pian Nina alkaa oireilla hengenvaarallisesti, eikä hän ole ainoa. Lopulta kaikki Ninan elämässä on vaakalaudalla. Kotimainen ohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Kausi 1. Jakso 4/6. Rapujuhlat. Montazamit järjestävät rapujuhlat, joihin vieraiksi saapuvat vuoden 1984 Miss Universum Yvonne Ryding ja Marian Anita-äiti. Ruotsalainen realitysarja.
23:00
Sinkkuelämää
Kausi 4. Jakso 5/18. Miranda törmää Steveen ja saa kutsun uuden pubin avajaisiin. Samanthan ja Marian suhdetta rasittavat menneisyyden haamut. Carrie kohtaa Aidanin, ja hetki on valaiseva. Vierailijana Sonia Braga. Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
23:40
Sinkkulaiva
Kausi 1. Jakso 22/40. Julkisuudestakin tutulla, 47-vuotiaalla Johannalla on kaksi lasta, joista toinen on jo aikuinen. Johanna on löytänyt uskon, muttei sovi välttämättä siihen vanhoillisempaan kristityn määritelmään. Johannan miehen ei tarvitse olla uskossa, mutta tämän pitää täyttää yksi tärkeä määre: sietää Johannaa. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 24:00

00:10
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 5/11. Mirvan ja Hekan saama tuomio lapsettomuudesta muuttuikin odotuksen onneksi. Miltä tuntuu nähdä esikoisvauva ensi kerran, kun haaveista tulee sittenkin totta? Kotimainen ohjelma. (41')
01:05
Ruotsin plastiikkakirurgit
Kausi 1. Jakso 7/10. Hampaiden valkaisu. Meral haluaa valkaista nuuskan, punaviinin ja kahvin värjäämät hampaansa. 5-vuotias Alfred puolestaan tulee sairaalaan kasvoleikkaukseen, sillä hänellä on synnynnäinen kasvohalvaus. Vauhdikas Erik haluaa korjauttaa nenänsä, ja Roger tulee näyttämään, miltä hänen jalkansa näyttää leikkauksen jälkeen. Ruotsalainen realitysarja.
02:00
Häähullut
Kausi 8. Jakso 41/47. Kim Show. Tapahtumajärjestäjä Kim ja hänen miehensä Walter uusivat valansa kymmenen aviovuoden jälkeen. Ruby piiskaa morsiusneitojaan kuntoon. (42') K7 (seksi).
02:55
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV