UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 27.5.

04:45
Fast N' Loud
Ford Galaxie - Part 2/Nash Healey. Aaron on kateissa, ja muu ryhmä työstää Ford Galexieta. Samalla Richard houkuttelee Dennisiä ostamaan harvinaisen Nash Healeyn. Suostuuko Dennis?
05:35
How It's Made
Gingerbread Houses, Livestock Trailers, Hangar Doors, and Toy Figurines. Katso, miten valmistetaan piparkakkutaloja, karjankuljetusvaunuja, pyörillä kulkevia lentohallien ovia ja lelufiguriineja.

Kello 6:00

06:00
How It's Made
Traffic Signal Poles, Coffee Filters, and Chainsaw Mining Machines. Katso, miten valmistetaan liikennevalopylväitä, kahvinsuodattimia ja moottorisaha-kaivauskoneita.
06:25
Baggage Battles
Episode 10. Huutokauppojen ammattiostajat matkustavat ympäri maailmaa hylättyjen matkatavaroiden kaupoissa ja toivovat löytävänsä laukuista isot tuotot.
06:55
Chasing Classic Cars
King Of The Hill. Tunnettu keräilijä ja autoarkeologi Wayne Carini etsii, ostaa, kunnostaa ja myy maailman hienoimpia ja erikoisimpia autoja.
07:20
Salvage Hunters
Episode 7. Nykyajan aarteenetsijä Drew Pritchard matkustaa Britanniaa ristiin rastiin etsimässä ihania ja ihmeellisiä esineitä. Mitä isompi saalis, sitä tyytyväisempi mies.
08:15
Chasing Classic Cars
Beetle Mania. Wayne tuo huutokauppaan harvinaisen 1946-vm Volkswagen Type 11 Beetlen ja pahamaineisen BMC Technical Support -bussin. Joukkoon liittyy myös kirsikanvärinen 1979-vm Super Beetle.
08:40
Chasing Classic Cars
Going Topless. Wayne kärkkyy AC Bristolia ja 1956-vm Porsche Speedsteriä, joka on ollut samalla omistajalla jo 55 vuotta. Sitten hän vie huutokauppaan 1960-vm 190 SL Mercedeksen.
09:05
Overhaulin'
Tony's 1966 A100 Van. Tunnettu autojen design-asiantuntija Chip Foose tiimeineen muokkaa vanhoista ajoneuvoista upeita uniikkikappaleita.
10:00
Overhaulin'
John's 1969 AMC AMX. John on mukava asiakas, jonka rakas AMX on unohtunut maatumaan perheen maatilalle. Hänen tyttärensä haluaa muokata vanhasta kolisijasta kauniisti rullaavan taideteoksen.
11:00
Gold Rush
Dredge vs Washplant. Kunnianhimoiset kaivajat palaavat kaivokselle entistä nälkäisimpinä. Sivilisaation ulkopuolella Yukonin erämaassa elävät kaivajat haluavat aloittaa 2000-luvun kultaryntäyksen.

Kello 12:00

12:00
Gold Rush
Viking Voyage. Kunnianhimoiset kaivajat palaavat kaivokselle entistä nälkäisimpinä. Sivilisaation ulkopuolella Yukonin erämaassa elävät kaivajat haluavat aloittaa 2000-luvun kultaryntäyksen.
13:00
Gold Rush
Final Fury. Kunnianhimoiset kaivajat palaavat kaivokselle entistä nälkäisimpinä. Sivilisaation ulkopuolella Yukonin erämaassa elävät kaivajat haluavat aloittaa 2000-luvun kultaryntäyksen.
14:30
Gold Rush
Nuggets. Kunnianhimoiset kaivajat palaavat kaivokselle entistä nälkäisimpinä. Sivilisaation ulkopuolella Yukonin erämaassa elävät kaivajat haluavat aloittaa 2000-luvun kultaryntäyksen.
15:00
Gold Rush
Monster Machines. Valtavat kaivoskoneet ovat vuosien saatossa nostaneet Klondikesta lähes neljäsataa kiloa kultaa. Mitkä ovat koneiden hyvät ja huonot puolet?
16:00
Street Outlaws
Ova for Murder Nova?. Tyhjät akut ja suurisuiset teksasilaiset ottavat Shawnia päähän. Illan päätteeksi hän saattaa jäädä viiden parhaan ulkopuolelle, ja Murder Nova pudota listalta.
17:00
Street Outlaws
Small Tire Shootout. Chuck järjestää kilpailun, jossa lähialueen nopeimmat pienirenkaiset autot kisaavat keskenään kahden tuhannen dollarin palkinnosta.

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
Gatekeeper Gate. Kymmenen parhaan 405-lista on niin kova, että entinen kärkisijojen Dominator on pudonnut kymmenenneksi. Tutut kasvot kyselevät Big Chiefiltä tilaisuutta päästä kisaamaan.
19:00
Wheeler Dealers
Rover P5 B. Mike on löytänyt brittiläisen autoiluhistorian merkittävän palasen, Rover P5B:n. Auto vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa, mutta Eddin korjaukset tulevat silti kalliiksi.
20:00
Street Outlaws (Vs. Fast N' Loud Mega Race)
Mega Race. Kun kaikki ovat valmiina kilpailuun, Chief ja Richard yrittävät päättää kuka ajaa heidän autoaan ja AZN ja Farmtruck odottavat Aaronin vastausta. Kuka voittaa Mega-kisan?

Kello 21:00

21:00
Legend of Croc Gold
River From Hell. Kullankaivaja Farley yrittää pelastaa perheyrityksensä tappavassa viidakossa, mutta turhautunut miehistö, epäluuloiset heimopäälliköt ja armoton joki ovat onnistumisen esteenä.
22:00
The Last Alaskans
Spirit Of The Hunter. Neljä perhettä elää eristyksessä kaukana toisistaan, ankarissa arktisissa olosuhteissa ja villin luonnon armoilla maailman viimeisiin suuriin erämaihin kuuluvassa Alaskassa.
23:00
Gold Divers
Cruel Summer. Nomen kullankaivajat etsivät epätoivoisesti uuttaa kultaa. Zeke ja Emily suuntaavat Sledge-saarelle ja Shawn jahtaa unelmaansa Bluffissa.

Kello 24:00

00:00
Inside the Gangsters' Code
The Burquenos. Lou Ferrante käy Albuquerquessa tutustumassa maailman nopeimmin kasvavaan, The Burquenos -vankilajengiin. Miten uusia jäseniä värvätään ja uhkaako se jo suurinta kilpailijajengiä?
01:00
Mythbusters
Car Chase Chaos/ Animal Antics. Adam, Jamie ja muut testaavat takaa-ajokohtausten pahimpia kliseitä. Voiko autoa tosiaan ajaa yhdessä, voiko paikkaa vaihtaa, ja voiko kuljettajan tönäistä ulos kovassa vauhdissa?
02:00
Mythbusters
Indy Car Special. Testissä Indianapolisin speedway-kisoihin liittyvät myytit. Onko ihminen konetta nopeampi yhdeksän metrin kiihdytyksessä? Voiko kuljettaja laihtua neljä kiloa ajon aikana?
03:00
Naked And Afraid
Garden of Evil. Eläinlääkäri ja ammattisotilas-perheenäiti joutuvat Meksikon Cayo Venadon karuihin oloihin. Kestävätkö he koko viikon jäätävää sadetta?
03:55
Street Outlaws (Vs. Fast N' Loud Mega Race)
Mega Race. Kun kaikki ovat valmiina kilpailuun, Chief ja Richard yrittävät päättää kuka ajaa heidän autoaan ja AZN ja Farmtruck odottavat Aaronin vastausta. Kuka voittaa Mega-kisan?
04:45
Diesel Brothers
Flippin' Diesel. Heavy D, Diesel Dave ja koko DieselSellerzin tiimi rakentavat diesel-maailman isoimmat, kovimmat ja hurjimmat kuormurit. Työ on rankkaa mutta niin ovat siihen liittyvät huvitkin!