UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 4.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Yrttimestari. Jamien vanha tuttava Jekka tulee jokavuotiseen Chelsea Flower Show'hun esittelemään yrttejään. Jamie saa hieman opetusta eri yrttien käyttötavoista ja palkinnoksi lupaa tarjota yrttimestarilleen illallisen. Jekka ei liiemmin pidä Jamien tarjoilemasta skootterikyydistä, mutta miten on ruoan laita?
10:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Kallis unelma. Sally ja John tilaavat Saksasta unelmiensa talon. Laskuvirheiden myötä rakennusbudjetti paisuu ja pariskunnan välit tulehtuvat. Tuleeko uudelle kodille liian kallis hinta?
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Kodin sydän. Pareilla on enää vuorokausi aikaa kunnostaa asunnon keittiö ja tehdä parannuksia valitsemaansa aiempaan huoneeseen. Arvostelupäivän panokset ovat erityisen kovat, sillä voittajaa odottaa jopa 10 000 dollarin muhkea palkinto. Veljekset pitävät toisia joukkueita kauhun vallassa kahdella bonuspisteellään, mutta ainoastaan tuomareiden päätös ratkaisee, käyttävätkö he ässänsä hihassa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:05
Lääkärit
Sietämätöntä kipua. 23-vuotias Samantha kärsii CRPS-oireyhtymästä, joka aiheuttaa hänelle jatkuvaa kipua. Lääkäreiden tiimi yrittää auttaa häntä, mutta ensin täytyy varmistaa etteivät veritulpat aiheuta hänelle terveysriskejä. Lisäksi näyttelijä Valerie Harper kertoo, kuinka hän oppi elämään vakavan sairautensa kanssa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:00
Jamie Oliverin keittiössä
Työharjoittelua. Kokkikandidaatit saavat kokeilla siipiään tosielämässä, kun he suorittavat työharjoittelun Jamien valitsemissa ravintoloissa. Nyt testataan sekä paineensietokykyä että urakan aikana opittuja keittotaitoja. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
15:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Tuskien taival. Smithin perheen talonrakennusprojekti venyy ja paukkuu. Työmiehet haihtuvat ja pankki pistää rahahanat kiinni. Ei oman kodin rakentaminen helppoa ole, mutta lopputulos on totisesti vaivan arvoinen.
16:00
Miamin täydelliset naiset
Hehkeä hyväntekeväisyysgaala. On Cristyn vuoro järkätä tytöille herkullinen lounashetki, minkä hän tekee ylpeästi kuubalaiseen henkeen. Huomio kääntyy jälleen sanavalmiin Adrianan ongelmiin, mutta toisten paheksunnasta huolimatta perhekeskeinen äiti saa Alexiasta hengenheimolaisen. Lea ja Marysol puurtavat puolestaan hyväntekeväisyysgaalaa organisoidessaan, ja ylelliseen juhlaan ilmoittamatta ilmestyvä Cristy herättää pahaa verta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
17:00
Remontilla rahoiksi
Grillaushaaste. Asuntojen sisätilat ovat vihdoin valmiit, ja kilpailijat alkavat rakentaa näyttäviä takapihojaan. Shelley tarjoaa vaihtelua arkiseen aherrukseen ja panee joukkueet kilpailemaan grillaustaidoillaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:30
Upeat skandikodit
Reservaattiluksusta. Pernille Samsin matka Etelä-Afrikassa jatkuu. Villieläinten lisäksi häntä kiinnostavat paikallisista materiaaleista skandimakuun vastarakennetut luksuslomatalot, jotka hän toivoo saavansa välitettäväkseen. Samaan aikaan tanskalaisessa talvimaisemassa Jan Fog esittelee venesataman naapurissa sijaitsevan perinteisen huvilan. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Syyskuulumisia. Jaksossa palataan sarjan mehukkaimpiin hetkiin ja käydään kurkkaamassa, mitä maajusseille ja morsiamille kuuluu kesän jälkeen. Vieläkö rakkaus kukoistaa? Ohjelmassa tavataan myös ensimmäisessä jaksossa esitellyt maajussit, joiden parinhakua seurattiin vain netissä. Löysikö Gunilla unelmiensa miehen? Millaisia morsianehdokkaita parveili Rickardin ympärillä? Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
19:00
Grand Designs Australia
Perfektionistin rantaunelma. Lapsilleen parempaa elämää tavoittelevat Max ja Mariella Iacopetta haluavat muuttaa vilkkaasta suurkaupungista lomakaupunki Byron Beyhin ja ostavat sieltä hulppean rinnetontin merinäköaloineen. Mikään ei taida olla kyllin hyvää tälle täydelliselle tontille, sillä Maxin mielestä suunnitelmista löytyy aina jotain parannettavaa. Italiasta tilataan laatukeittiö asentajineen ja sisustukseen haetaan vinkkejä Milanosta asti.
20:00
Mallikoulu
Tytöt tapaavat Laila Snellmannin aidossa työhaastattelussa. Vesa opettaa tytöille kansainvälisen mallibisneksen käytöstapoja. Muotimerkin kuvausten jälkeen yhden tytöistä on poistuttava Mallitalosta.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 6. Taina. Minnan lähdettyä ovet paukkuen Eero palaa deittailun maailmaan. Taina on itsenäinen nainen, jolla ei ole rahasta puutetta. Taina viehättyy Eeron mutkattomuudesta, mutta Eero on Tainaan verrattuna lopulta hyvinkin pidättyväinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
22:00
Moderni perhe
Parkettien parrattomat veitset. Manny ja Luke osallistuvat elämänsä ensimmäisiin koulutansseihin. Valmistelut nostavat pintaan äitien ja isien tunteet. Myös kilpailuhenki ja kateus nostavat päätään. Lilyn purukalusto herättää huolta pikkutytön kahdessa isässä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (väkivalta).
22:31
Frendit
Ei Ross vaan Russ. Monica tapailee hauskaa heppua, mutta onnistuu tekemään tästä tylsän. Rachel on puolestaan löytänyt Russin, joka saa kaikki hämilleen. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Kimin satuhäät, osa 2/2. Kausi 6, 15/16. Kim viettää polttareitaan, mutta riita Khloén kanssa vaivaa häntä. Hääjärjestelyt kiristävät hääparin hermoja entisestään, joten riidoilta ei vältytä. Kim haluaa muistaa kuollutta isäänsä hääpäivänään. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:40
Pukumiehet
Minkä taakseen jättää. Louis saa vihiä Miken salaisuudesta. Mike taistelee vanhaa vihollista vastaan ja Harvey yrittää tasapainoilla kahden naisen välillä. Jaksossa vierailee Michael Phelps! K7 (seksi).
01:35
Rakkautta ensitreffeillä
Mysteerimiehen paluu. Mysteerimies palaa ravintolaan mönkään menneiden treffiensä jälkeen. Tapaamme myös muita viime jaksoista tuttuja deittaajia, kuten DJ Terry Turbon sekä 62-vuotiaan essexiläisneito Lindan.
02:20
Yön AVA