UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 26.1.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Takkatulen lumo. Myynnissä on tyylikäs asunto 1700-luvun lopun talossa Kööpenhaminan kanaalien rannalla. Asuntoa etsii paljon kotona työskentelevä pariskunta. Kodissa vastaanotetaan myös asiakkaita, ja tämä asettaa tiloille omat korkeat vaatimuksensa. Takkatulella on arvaamaton vetovoima. Arviokäynnillä käydään kantrityylisessä talossa, jonka vaalea skandisisustus on kaunis kuin karamelli. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lihaskimpusta kaunottareksi. Aarhusissa tapaamme body fitnessissä kilpailleen Lonnien, joka pukeutuu päivästä toiseen treenivaatteisiinsa. Hän ei tunne oloaan kotoisaksi mekoissa tai farkuissa, mutta haluaisi näyttää naisellisemmalta. Susannah rientää apuun ja etsii Lonnien vartalotyypille sopivimmat, naiselliset vaatteet, jotka eivät säikäytä häntä hyppäämään takaisin verkkareihin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Tarvetta tiimityölle. Kilpailijoita odottaa uudenlainen haaste: tällä kertaa heille asetetaan yhteinen pudotustavoite, ja mikäli kiloja karisee tarpeeksi, kaikki saavat jatkaa kilpailussa. Niinpä tiimityölle on tarvetta. Kuntosalilla tunnelma kiristyy, kun Jillian kokee osan kilpailijoista lintsaavan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Apua lääkekannabiksesta. Satoja epileptisiä kohtauksia päivässä saaneen pojan vanhemmat etsivät pojalleen pitkään parasta mahdollista hoitoa, mutta lääkitys ja leikkaukset eivät auttaneet. Viimeisenä oljenkortena he päättivät hoitaa lastaan lääkekannabiksella. Muita aiheita ovat muiden muassa chikungunyavirus sekä anestesia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Rakkautta ensitreffeillä
Lirkuttelua ja möläyttelyä. SARJA ALKAA! Sarjan avausjaksossa sinkut kokoontuvat ravintolaan sokkotreffeille. Onko luvassa romantiikkaa vai riitelyä, kun toisilleen tuntemattomat ihmiset istutetaan saman pöydän ääreen? Näemme muun muassa naistennaurattaja Terryn, joka yrittää liehitellä nuorta seuralaistaan sekä itsevarman ex-sotilaan, jonka mielestä ensitreffeillä kannattaa puhua kakasta ja pedofiileistä.
15:00
Glee
Unelmat pelissä. On valtakunnallisten kisojen aika, ja taistelutahdossaan intohimoinen Uudet tuulet aikoo todella pistää tuulemaan. Paljon on pelissä, sillä monille vuosi on viimeinen, ja Rachel jännittää, saapuuko Carmen Tibideaux antamaan tähdenalulle uuden mahdollisuuden. On myös McKinleyn vuoden opettaja -palkinnon vuoro, ja kuorolaiset haluavat osoittaa rakkaalle opettaja Willille kiitollisuutensa kuorovuosistaan. Kisojen tuomareina jaksossa vierailevat Lindsay Lohan, Perez Hilton sekä paikallisen poliitikon roolissa Rex Lee. Amerikkalainen musikaalikomedia. K7 (seksi).
16:00
Jamie Oliverin keittiössä
Työharjoittelua. Kokkikandidaatit saavat kokeilla siipiään tosielämässä, kun he suorittavat työharjoittelun Jamien valitsemissa ravintoloissa. Nyt testataan sekä paineensietokykyä että urakan aikana opittuja keittotaitoja. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Aikahyppy. Aalborgissa 50 vuotta täyttävä Lene on juuttunut parin vuosikymmenen takaiseen tyyliinsä. Lähes samanikäinen Trinny päättää tuoda tädin tälle vuosituhannelle. Metabolisesta oireyhtymästä kärsivä Tina haluaa näyttää, että isokokoiset naiset voivat olla yhtä upeita ja seksikkäitä kuin hoikemmat sisarensakin. Susannah auttaa häntä mielellään löytämään vartalotyypilleen parhaiten sopivia kauniita vaatteita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Mukautuva elementtitalo. Metallielementtien tuottaja on haudutellut mielessään ajatusta mukautuvasta kodista. Kun työt vähenevät, hän päättää toteuttaa suunnitelmat ja rakentaa perheelleen mallikodin omassa tehtaassaan. Rakennus kootaan valmiiksi tehdyistä paloista, joten urakan pitäisi sujua nopeasti. Isojen elementtien kuljetus on kuitenkin koitua kohtaloksi, eikä talon tekeminen sekavassa järjestyksessä käy sepiltä aivan luonnostaan. Rungon pystytyksen aloituksesta kuluu kuitenkin alle kuukausi, kun uuteen kotiin voi muuttaa. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suurin pudottaja
Kahdeksas punnitus. Korkeuksissa suoritettava tehtävä kysyy kilpailijoilta yhteistyötä sekä luottamusta. Punnituksessa selviää, pääseekö tiimi yhteiseen painonpudotustavoitteeseensa vai joutuuko joku kotimatkalle. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Puinen tilaihme Cornwallissa. Arkkitehtuurin ja muotoilun alalla työskentelevät Rebecca ja Gregory asettuvat perheineen Cornwallin villinkauniin luonnon lähelle. He ostavat pienen bungalow-talon, ja Gregoryn harjaantunut silmä näkee mahdollisuudet muuttaa se "kerrostaloksi". Budjetista tulee kunnianhimoisen matala, 80 000 puntaa. Jos kysymyksessä olisi yksinkertainen arkkitehtuuri, se voisi toteutuakin. Nyt niin ei ole, vaan ratkaisu on monimutkaisempi, lähes ainutlaatuinen, sillä bungalow-kerroksen jatkeeksi rakennetaan lisäkerros, joka koostuu Saksassa sandwichleipien tapaan kerrostetuista paksuista vaneripuupaneeleista. Asuintilaa lisätään, jotta ympäröivan maiseman kauneus näkyisi koko upeudessaan. Bonuskerroksena saadaan kattoharjan alle sijoittuva pieni työtila. Persoonallisiin työasuihin pukeutunut Gregory tekee lähes kaiken työn itse. Pysyykö budjetti pienenä? Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja Kevin McCloud.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Allstars
Pue Miss Piggy cocktailmekkoon! . Asiakkaana on legendaarinen televisiopersoonallisuus Miss Piggy. Kilpailijoiden tehtävänä on luoda hänelle näyttävä cocktailmekko. Budjetti on 150 dollaria ja aikaa yksi päivä. Eräs vaate muistuttaa enemmän yöpaitaa kuin cocktailasua. Niin ei saisi olla, sillä supertähti Piggyn mekko on tarkoitettu Muppet-elokuvan promootiotilaisuuksia varten. Eräs toinen vaate saattaa tuomareiden mielestä olla keskivertonaiselle vähän vaikea. Miss Piggy huomauttaa, että hänhän ei siis ole mikään keskivertonainen. Yhden pinkkiunelman poviosuus arveluttaa, koska rinnat eivät ehkä pysyisi siellä lappujen takana. Mitä sanoo asiakas itse? Käyttääkö hän myös hattuja? Kyllä, mutta edustustilaisuuksien jälkeen hän keksii niille kotonaan uusia käyttötarkoituksia. Jury: Georgina Chapman, Angela Lindvall. Vierailevat tuomarit: Muppett-karaktääri Miss Piggy ja vaatesuunnittelija Eric Daman (Sex and the City, Gossip Girl). Mentori: Joanna Coles. - Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off.
22:00
OC:n täydelliset naiset
Viva Mexico!. Tamra ja Alexis kohtaavat rauhanlounaan merkeissä. Mukana on myös sovittelijana toiminut Lydia. Gretchen käy tervehtimässä aikaisempien tuotantokausien OC-naista Lauri Petersonia tämän ranchillä. He puhuvat seksistä, hevosista, seksistä, Sladesta, seksistä, Laurin upeasta nykymiehestä ja seksistä. Mukana on myös shokkipaljastus Vickin menneisyydestä. Leidit järjestävät naimisiin menossa olevalle Tamralle bachelorette-matkan. Kohde selviää juhlinnan kohteelle vasta lentokentällä. Lämpöön lähdetään, Meksikon Puerto Vallartaan. Alexis ei ole mukana. Viva Mexico! Matkan teemana on penis, sillä Tamra pitää miesstrippareista, ainakin enemmän kuin taidegallerioista. Heather ei ole koskaan nähnyt virallisia miesriisuutujia, ja Lydia sanoo, että hänellä on tarpeeksi peniksiä kotonaan. Tervetuloateria nautitaan Heatherin valitsemassa ravintolassa nimeltä Café Des Artistes. Se ei ihan vastaa odotuksia, mutta ilta on vielä nuori. Kun Gretchen ja Heather tulevat naistenhuoneesta, Vicki, Lydia ja Tamra ovat luikahtaneet omille teilleen. Miksi? Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
23:00
Stylisti Rachel Zoe
Kaiken nähnyt New York City herkistyy . Rachel Zoe on matkalla stylististä suunnittelijaksi. Hänen syksyn 2011 vaatemallistonsa julkistetaan New Yorkissa muotiteollisuuden päättäjille ja vaikuttajille. Esittely tapahtuu entisen tehdasrakennuksen tiloissa Manhattanin Bank Streetillä lähellä Hudson-jokea. Kokoelmassa näkyvät Rachelin suuret kaupunkirakkaudet: Pariisi, Lontoo ja Manhattan. Women's Wear Daily -lehti tekee vaatteista ja kahdeksannella kuulla raskaana olevasta suunnittelijasta usean aukeaman jutun "Mother of Invention". Matka Manhattanille on tulikaste myös Jeremiahille, Rachelin tiimin uudelle tyyliassistentille. Meikkitaiteilija Joey sanoo, että Rachel rakastaa tiimiläistä, jonka työstä ei tarvitse olla huolissaan. Jeremiah vaikuttaa selväjärkiseltä, ainakin toistaiseksi, mutta Joey tietää, että Rachelin työntekijänä oleminen ei ole normaali-ihmisen elämää. Päättääkö hän itse suostua pyyntöön muuttaa Los Angelesiin ja ryhtyä Rachel Zoen kokopäivätoimiseen palvelukseen? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.

Kello 24:00

00:00
Malliduunarit
Likaisissa töissä. Huippumalli Chrissy Teigenin juontamassa realitysarjassa kahdeksan hemmoteltua mallikaunotarta kilpailee pääsystä Las Vegasissa sijaitsevan loistohotellin mainoskasvoksi. Heidän täytyy raivata tiensä huipulle ja osallistua haasteissa hotellin likaisiin töihin. Ensimmäisessä jaksossa kilpasiskot uskovat pääsevänsä juhlaillalliselle, mutta joutuvatkin raivaamaan juhlasalin täydeltä likaisia astioita. Haasteen voittajat pääsevät viininmaistajaisiin tapaamaan hotellin johtoporrasta, kun taas häviäjät joutuvat harrastamaan kiipeilyä viinitornissa. Amerikkalainen realitysarja.
00:50
Farm Kings
Kriisin jälkeen. Kahvilassa odottaa ikävä yllätys: takahuoneeseen on murtauduttu ja kassakaappi viety. Kingit vievät työntekijänsä kaiken varalta itsepuolustuskurssille. Dan nauttii täysin siemauksin harjoittelustaan Virginiassa ja imee itseensä rutkasti ideoita, mutta toisaalta kotiinpaluukin on mielessä. John opettelee ajamaan Lisa-äidin opastuksella. Joe ja Pete valmistautuvat pikkupossujen tuloon ja huomaavat jo kaipaavansa Danin työpanosta. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 5/13.
01:40
Yön AVA