UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 30.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Säätiöt
Fennomanian lapsi. Suomen Kulttuurirahaston matka suomalaisten selkärankaan. Dokumentti kertoo, miten Suomen Kulttuurirahasto syntyi aitosuomalaisten kulttuurikiihkon seurauksena, pitkälti kateudesta hyvin rahoitettua ruotsinkielistä kulttuuripääomaa kohtaan Suomessa. Seitsemän vuosikymmen saatossa Kulttuurirahasto on jakanut satoja miljoonia maamme tieteen ja taiteen edistämiseksi. Tässä tarinassa kerrotaan, miten kansa saatiin rahaston taakse ja kuinka lahjoituksia on haalittu ja vaalittu vuosien varrella. Elokuvan musiikin on säveltänyt Uljas Pulkkis. Tuotanto: Franck Media.
09:05
Samaa sukua
Minulla on teille kerrottavaa. Crosby vaatii Adamilta palkankorotusta. Sarahin ja Hankin suhde saa täysin uudenlaisen käänteen. Julia tekee töissä virheen, jolla voi olla kohtalokkaat seuraukset. Zeek yrittää saada Afganistanista palannutta Ryania innostumaan taas elämästä, ja Kristina päättää viimeinkin kertoa sairaudestaan koko perheelle. Amerikkalainen lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Suurin pudottaja
Altavastaaja. Houkutustehtävän seuraukset tuntuvat molemmissa joukkueissa. Yksi kilpailijoista tuntee olevansa toivottomassa tilanteessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Lääkärit
Sosiaalisen median vaarat. Lääkärit pohtivat sosiaalisen median vaaroja ja kertovat, mitä netissä kannattaa kertoa itsestään ja mitkä asiat taas kannattaa pitää omana tietonaan. Lisäksi tavataan lähes sokea teinityttö, joka näkövammastaan huolimatta harrastaa telinevoimistelua. Tanssikilpailun tuomarina tunnettu Mary Murphy piipahtaa myös studiossa kertomassa, kuinka laihtui herkuttelemalla italialaisella ruoalla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Saaristoruokaa
Peruna. Peruna on saaristoruokaa ihan oikeaa. Harrin makumatka saaristoon alkaa Jakobshamnin vierasvenesataman kesäravintolasta. Sieltä lähdetään maatilalle hakemaan perunaa. Saaristokeittiössä laitetaan keittoa. Äänitekstitys: suomi.
13:25
Unelmakoti puoleen hintaan
Koti veden äärellä. Turnerit löysivät Dorsetista unelmiensa joenvarsitontin, mutta kun pientä 1930-luvun taloa laajennettiin, ikkunat unohtuivat. Nyt kotiin pitää hankkia luonnonvaloa pikkurahalla. Maureen hankki Kentistä merenrantatalon, joka on liian pieni, kun lapset puolisoineen tulevat käymään. Maureenin puuseppäpoika tekee mittavaa remonttia silloin kun muilta töiltään ehtii. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Kadonneen jäljillä UK
Vastauksia hakemassa. Sarjan kolmannen tuotantokauden avausjaksossa tapaamme devonilaisen Susan Udyn, joka etsii yli 40 vuotta sitten adoptioon antamaansa lasta. Jakson toisessa osassa kovia elämässään kokenut palomies Alan Ross-Harper haluaa löytää äitinsä saadakseen vastauksen vuosikymmeniä askarruttaneeseen kysymykseen. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Ensisilmäyksellä
Grillijuhlat haudalla. Marshall kertoo isänsä haudalla ystävysten erilaisesta uudenvuodenaatosta. Lily soittaa isälleen raskaudestaan, mutta vastaanotto on valitettavan odotettu. Barney ja Ted pettyvät kantakapakkaansa ja perustavat viimein oman baarin. Robin joutuu yllättäen töihin kesken koti-illan ja päätyy kertomaan elämästään valtakunnalliselle tv-yleisölle. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
16:00
Ensisilmäyksellä
Kauas pois. Lily ja Marshall muuttavat Long Islandille, mutta yhteiselo Lilyn isän kanssa ei ota onnistuakseen. Kun talon sähköt katkeavat eräänä iltana, Marshall kokee kauhunhetkiä matkalla sulaketaulun luo - Lilyn isän myötävaikutuksella. Myös Ted, Barney, Robin ja Kevin pääsevät kokemaan jotain uutta, kun he yrittävät ottaa kaiken irti Lilyn ja Marshallin poissaolosta. Venäläinen strippari-Lily ei kuitenkaan välttämättä korvaa sitä aitoa oikeaa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marokkolaiset lihapullat. Jamie Oliverin vartin keittössä päästään tänään marokkolaisiin tunnelmiin, kun Jamie pyöräyttää lampaanlihasta marokkolaiset lihapullat, jotka tarjotaan höyryvien tortillojen sisällä. Toisena ateriana on Oliverin perheen suosikkisalaatti, jossa on kananrintaa, parsakaalia ja bulgurvehnää. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Rapubolognese. Jamie Oliver antaa klassikkoruokaan raikkaan tuulahduksen, kun perinteinen spagetti bolognese luopuu jauhelihasta ja saa tilalle ravunlihaa. Toisena herkkuna Jamie valmistaa jättikokoisen meksikolaisvaikutteisen klubileivän, jonka tekemiseen ei myöskään mene kuin vartti. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1854. Katariina maksaa onnestaan lääketieteellisen hinnan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1855. Oona ja Miro saavat vielä yhden tilaisuuden Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
1856. Sampon syntipukki on väärää sukupuolta Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Rengasmeri. Isossa haastetehtävässä nähdään todellinen yllätysvoitto, mutta palkinnossa on tarjolla sekä etuja että haittoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Duudsonit tuli taloon
Jakso 8. Särkynyt unelma. . Hellemäen perhe toteutti haaveensa maalle muuttamisesta. Kaikki eivät kuitenkaan viihdy Kuivannossa maaseudun vankeina. Perheen ja mummon yhteiselo järkkyy kun Duudsonit pamahtavat tontille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 2. Sebastian. Ella muuttaa uuteen taloonsa ja Eero vuokralle Ellan talon toiseen asuntoon. Ella lähtee treffeille ClickMe:stä löytämänsä Sebastianin kanssa. Sebastianilla on erikoinen ammatti, mutta Ella ei säikähdä moista. Ella tulee kuitenkin huomaamaan, että työ vaikuttaa työpaikan ulkopuolellakin, eikä aivan toivotulla tavalla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Kallista kipua
Köydenvetoa. Sataman räjähdyksen jälkeen Hank säntää auttamaan haavoittuneita ja etsii paniikinomaisesti Evania, joka selviää pelkällä säikähdyksellä. Hengenvaarallinen tapaus saa veljekset hautaamaan sotakirveen ja jakamaan bisneksiä sovinnollisesti, mutta ongelmia sikiää, kun molemmat haluavat napata pätevän Divyan tiimiinsä. Köydenvetoa syntyy myös uudesta potilaasta, joka vakuuttaa kivenkovaan olevansa sairas huolimatta terveen papereista, joita hänelle tuputetaan. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:40
Noitapiiri
Kirous. Cassien ja Adamin tuoretta onnea varjostaa Blackwellin varoitus sukujen ylle langetetusta kirouksesta, joka vaarantaa piirin muut jäsenet. Faye huolestuu Leen katoamisesta ja epäilee, että Eva on sekaantunut asiaan. Dawn houkuttelee Charlesia liittoutumaan Blackwellin kanssa. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden muun nuoren kanssa salaisen noitapiirin, jonka mahti houkuttelee myös pimeitä voimia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Monk
Monk petipotilaana. Natalie yrittää palauttaa pizzakuskille liian suurta vaihtorahaa, mutta löytää kauhukseen miehen kuolleena autosta. Poliiseilla on kuitenkin muuta ajateltavaa, sillä he keskittävät kaikki voimansa kadonneet naistuomarin etsimiseen. Kaiken kukkuraksi Monk makaa sängyn pohjalla flunssan kourissa, joten jää Natalien tehtäväksi selvittää, kuka halusi murhata pizzakuskin. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo apurinsa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Onnensoitto