UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 1.5.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Koiralle koti
Sopiva pari. Tässä jaksossa tarkastellaan sopivan omistajan ja koiran kohtaamista ja siteen muodostumista koiran ja ihmisen välille. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
07:30
Lemmen viemää
Kuin viimeistä päivää. Natascha itkee ystävänsä Wernerin olkapäätä vasten, muttei edelleenkään suostu kertomaan aviomiehelleen parantumattomasta sairaudestaan. Hän haluaa mieluummin tehdä viimeisistä kuukausistaan yhtä juhlaa ja elää kuin viimeistä päivää. Luisa viihtyy yhä enemmän Davidin seurassa, mutta kaipaa Sebastiania. Kun Luisan ja Sebastianin katseet kohtaavat, Luisa tuntee, ettei rakkaus ole yksipuolista. Luisa luulee, että syynä Sebastianin kylmäkiskoisuuteen on Isabellen painostus. Anni ei ota vastaan Hildegardin tarjoamaa apua. Sen sijaan Anni itse tarttuu tilaisuuteen auttaa ihastuksensa kohdetta Normania, joka järjestelee Andrén ideoimaa varainkeruutilaisuutta. Projekti saattaa Annin tukalaan tilanteeseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Liian aikaisinko?. Monensillako treffeillä on sopivaa mennä sänkyyn? Miten pelastetaan mustasukkaisuuden tuhoama suhde? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaavat muun muassa XL-malli Rosie Mercado ja parisuhdeterapeutti Chris Donaghue. Lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Iholla
Kausi 4, jakso 16/28. Sattuu. Sini Sabotagea on koulukiusattu, Laura Friman haluaisi laihduttaa ja Kristiina Komulainen joutuu tositoimiin, kun sattuu enduro-onnettomuus.
11:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Historiallinen pikkulinna Ranskassa. Kevin McCloud teki 2000-luvulla useita seurantakäyntejä Keski-Ranskan ylängölle pieneen kylään, joka sijaitsee Limousinin hallintoalueen Creusen departementissa. Brittiläiset eläkeläiset Denise ja Doug löysivät sieltä vuonna 2003 talon, johon ihastuivat. He jättivät kotimaansa ja ryhtyivät korjaamaan aarrettaan, lähes sortumistilassa olevaa linnan näköistä rakennusta, jonka historiaan liittyy myös II maailmansota. He eivät osanneet ranskaa eikä heillä ollut kokemusta rakentamisesta. Rakkautta toisiinsa, työhön ja uuteen kotimaahan heillä oli. Projekti teetti ankaria päiviä ankarine talvineen, mutta suurimmat alkuvaikeudet olivat ranskan kieli ja byrokratia. Onneksi oli auttajia ja kannustajia. Kevin McCloudkin tulkkasi joskus työmiesten puheet, ja ympäristön ihmiset toivottivat ahkerat naapurit avosylin tervetulleeksi. Talo valmistui vähitellen sekä asuin- että matkailukäyttöön. Kevin vierailee paikalla vuosina 2003, 2004, 2006 ja 2014. Vuonna 2007 vietettiin Denisen ja Dougin häitä, ja 2014 olivat talon 70-vuotisjuhlat. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. - Seurantakäynti.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Elixir Life
Kausi 3, 5/14. Kauniit ja Mestarit Lahdessa. Satu Tuomisto ja Joanna Kuvaja valmennuksellisen intohimon kohteena maalla, järvessä ja kehässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Leila leipoo Ranskassa
Keskikesän herkkuja. Kausi 1, 1/13. Leila järjestää keskikesän juhlat kauniilla verannallaan. Tarjolla on raparperi-juustokakkua, suklaavanukasta ja tuoreita marjoja sabayonkastikkeessa. Ruotsalaiskokki Leila Lindholm leipoo ihania herkkuja kesäisessä Ranskassa. Uusinta.
14:00
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.
15:00
Crazy Ex-Girlfriend
Uskaltaako Josh heittäytyä?. Kausi 2, 13/13. Rebeccan ja Joshin hääpäivä lähestyy ja Rebeccan isä ilmaantuu yllättäen West Covinaan. Valencia organisoi tehokkaasti ex-poikaystävänsä ja Rebeccan häitä. Josh kuitenkin aistii, että Rebeccalla on jotakin salattavaa ja tekeekin oman paljastuksen. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. K7 (ahdistus).
16:00
Lemmen viemää
Kynttiläillallinen. Nataschan riehakas käytös pianobaarissa herättää huomiota. Charlotte joutuu huomauttamaan asiasta Nataschalle, mutta laittaa erikoisen käytöksen surutyön piikkiin. Natascha haluaa jatkaa juhlimista Michaelin kanssa yökerhokierroksella. Tina haluaisi osallistua varainkeruugaalan tarjoilujen valmistamiseen, mutta André on haluton antamaan vastuuta Tinalle. Norman järjestää Tinalle tilaisuuden näyttää kyntensä. Charlotte ja Nils saavat tuomaroida Tinan laittamia alkuruokia tunnelmallisen kynttiläillallisen merkeissä. Beatricen ilkeät puheet häiritsevät Charlottea. Sebastian kärsii erosta ja on kireä kuin viulunkieli, minkä David saa tuta varsin kivuliaalla tavalla. Anni taipuu ottamaan Hildegardilta apua vastaan, mutta saa pian huonoja uutisia pomoltaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).
17:00
Fitistä fätiksi ja takaisin
JJ & Ray. Kausi 1, 7/10. Kuntovalmentaja JJ saa asiakkaakseen valtavan kokoisen Rayn, joka haluaisi adoptoida lapsen vaimonsa kanssa, mutta pelkää, ettei häntä huolita ylipainon takia adoptioisäksi. Rayn itseluottamus on nollassa, ja liikunta on hänelle aivan vieras käsite. Sitten alkaa tapahtua: Ray päättää olla oman elämänsä sankari ja muuttaa asennettaan. Saako hän pudotettua reilut 60 kiloa? Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja laihduttavat sitten yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Pintaa syvemmältä. Kausi 8, 16/21. Koska Khloé ei ole lukuisista yrityksistä huolimatta tullut raskaaksi, Kim yrittää saada hänet harkitsemaan adoptiota. Kris pahastuu, kun hänelle selviää, että Scott on myynyt hänen lahjaskootterinsa. Bruce kouluttaa salaa Khloén koiraa. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
18:55
AVAn vappuvinkit
19:00
Jamie Oliverin helpot herkut
Ruokaa mimmifutareille. Jamie saa kuulla naapurin tytön olevan jalkapallojoukkueen kapteeni. Tsempatakseen joukkuetta ennen tärkeää ottelua Jamie valmistaa pelaajille mahtavia espanjalaisia tapasherkkuja ja muita jalkapalloilijoille sopivia pikkuruokia.
19:30
Sara La Fountain Australiassa
Kausi 1, 9/9. Saran matka Australiassa on ollut tulvillaan unohtumattomia makuja, henkeäsalpaavan kauniita maisemia sekä ainutlaatuisia elämyksiä. Päätösjaksossa Sara jakaa kanssamme matkansa viisi ehdottominta huippuhetkeä. Kotimainen matkailuohjelma.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Arjen leikkikenttä. Kausi 14, 2/8. Arkkitehdin koti Lontoossa on käynyt perheelle ahtaaksi. Maaseutumaisemmasta ympäristöstä on ostettu tontti, jolla sijaitsevan vanhan talon kupeeseen aiotaan rakentaa yli 400 neliön laajennusosa. Perhe haluaa taloon myös leikkimielisyyttä sekä lapsille että vanhemmille, ja uusia ideoita kumpuaa matkan varrella. Brittiläinen tositelevisiosarja.
20:55
AVAn vappuvinkit

Kello 21:00

21:00
Moderni perhe
Kärrylle kyytiä. Claire ja Phil päättävät vihdoin myydä vanhan autonsa. Ajopeli herättää paljon rakkaita muistoja, ja sillä lähdetään vielä viimeiselle ajelulle. Myös Gloria kokee luopumisen tuskaa, kun Manny lähtee treffeille. Mitch ja Cameron rakentavat Lilylle prinsessalinnan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Pussauskoulussa. Hellien tunteiden osoittaminen ei tahdo aina luonnistua Jaylta. Hellittely ei ole myöskään Mitchin heiniä, ja hän karttaa julkipusuja Cameronin kanssa. Alexin hellät tunteet kohdistuvat poikaan, minkä Claire saa selville luettuaan salaa tyttärensä tekstarit. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
21:55
AVAn vappuvinkit
22:00
Iholla
Kausi 4, jakso 17/28. Kuusamosonaatti. Erika Vikman seuraa Finnhits-sankareiden hetkiä Kuusamossa. Sini Sabotage muistelee vanhoja sävellyksiään sekä Idols-tuomarointia ja Laura Friman loistaa gaalatunnelmissa.
22:30
Sinkkuelämää
Samanthalla gay-stereot sängyssään. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
23:00
NYC:n täydelliset naiset
Turks- ja Caicossaaret. Kausi 7, 12/24. Toivuttuaan LuAnnin lanseerausjuhlista leidien on aika jättää luminen New York taakseen ja lähteä lomailemaan Turks- ja Caicossaarten lämpöön. Perillä Ramona on rasittava ja aiheuttaa närää vaatimalla suurieleisesti luksusvillan parhaan huoneen Sonjalle ja itselleen. Sonjaa syytetään juomisesta ja muiden poikaystäviin sekaantumisesta jo ennen illallista. Bethenny yrittää auttaa häntä, mutta ilmiriita syttyy salamannopeasti. Illallispöydässä LuAnn tekee paljastuksen seksielämästään. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:00
Iholla
Kausi 4, jakso 17/28. Kuusamosonaatti. Erika Vikman seuraa Finnhits-sankareiden hetkiä Kuusamossa. Sini Sabotage muistelee vanhoja sävellyksiään sekä Idols-tuomarointia ja Laura Friman loistaa gaalatunnelmissa.
00:30
Valtiatar
Pakosalla. Kausi 3, 8/18. Prinssi Don Carlos makaa kriittisessä tilassa. Skotlannissa riehuu nälänhätä, ja Mary joutuu kihlautumaan pakon edessä. Catherinea syytetään poikansa myrkyttämisestä. Lolan perhe siepataan, ja Lolan on lähdettävä pelastamaan heitä. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Kallista kipua
Uusia alkuja. Kausi 7, 8/8. Evanin ja Paigen sijaissynnyttäjän synnytys alkaa. Hank törmää entiseen naisystäväänsä ja huomaa, että heillä on selvittämättömiä asioita. Divya valmistautuu suuriin elämänmuutoksiin isoäitinsä kuoltua. Yhdysvaltalainen sairaalamaailmaan sijoittuva komediallinen draamasarja. K12 (ahdistus).
02:30
Lääkärit
Liian aikaisinko?. Monensillako treffeillä on sopivaa mennä sänkyyn? Miten pelastetaan mustasukkaisuuden tuhoama suhde? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaavat muun muassa XL-malli Rosie Mercado ja parisuhdeterapeutti Chris Donaghue. Lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
03:30
Emmerdale
Ostaako vaiko eikö ostaa. Vanessa epäilee Tracyn pettävän Davidia. Chrissie epäröi Myllyntuvan ostamista. Marlon saa uutta tietoa Bellen karkumatkasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
04:00
Emmerdale
Sisarusrakkautta. Vanessa ja Tracy kuulevat yllättäviä uutisia. Cain tajuaa Charityn olevan vaarassa. Chrissie uhkailee Rakeshia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
04:30
Yön AVA