UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 4.3.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Hyvän leivän juurella
Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.
10:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaupungin pisimmät hiukset. Trelleborg on vanha viikinkikaupunki, jossa naisetkin muistuttavat viikinkejä. Yksi heistä on Marianne, joka on ylpeä pitkistä hiuksistaan. Hän kuitenkin tuntee, että elämä on ohitse 63-vuotiaana. Eva halusi lapsia, mutta sai syövän ja hänen kohtunsa poistettiin. Hänen sisarensa Gull-Britt uskoo olevansa ruma ja hän miettii kauneusleikkausta. Ellen on 18-vuotias mustiin pukeutuva tyttö, joka ei näe omaa kauneuttaan. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Finaali, osa 1/2. Hollywoodissa kuvatussa finaalissa on viimeisten punnitusten aika! Finaalin ensimmäisessä puolikkaassa myös kuullaan valmentajien tuntemuksia kisan kulusta sekä tavataan aiemmilta kausilta tuttuja pudottajia. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Sivullinen uhri. Lääkäreiden vieraaksi saapuu nelilapsinen perhe, jonka elämä muuttui pieleen menneen poliisioperaation myötä. Perheen nuorimmainen loukkaantui vakavasti ratsiassa ja myös isän työkyky on kärsinyt. Kuka on vastuussa ja kuinka perhe pääsee traumaattisen kokemuksen yli? Muita aiheita ovat lääkeaineallergiat sekä pms-oireita lievittävät ruoka-aineet. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:10
NYC:n täydelliset naiset
Morsmaikkujen marssijärjestys. Naiset osallistuvat tasa-arvoisen avioliittolain puolesta järjestetylle marssille morsiuspuvuissa. Jopa Jill saapuu paikalle, vaikkei alun perin aikonut tulla. Sonjaa pyydetään puhumaan tilaisuudessa, ja hän on niin innoissaan kunnianosoituksesta, ettei anna Alexin miehen Simonin pitää omaa puhettaan. Siitäkös järjestäjätoimikunnassa mukana ollut Alex suivaantuu. Sonjan läheinen ystävä Brian maalaa Sonjan muotokuvaa ja antaa Sonjan tulla vilkaisemaan luonnosvaiheessa olevaa työtä. Sonja ei ilahdu näkemästään, mutta järjestää silti maalauksen julkistamistilaisuuden kotonaan. Mitä mieltä muut ovat maalauksesta? Alex saapuu julkistamistilaisuuteen ja alkaa setviä välejään Sonjan kanssa niin kiivaasti, että Sonja heittää hänet ulos. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.
15:00
Glee
Katy vai Gaga?. Jotkut ovat luonteeltaan iloisia ja pirteitä kuten Katy Perry, toiset taas synkkiä ja mystisiä kuten Lady Gaga. Kuorokisoissa pitää hallita kaikki tyylilajit, joten Will laittaa katymaiset kuorolaiset esittämään Gagaa ja gagamaiset Katya. Kurt on päättänyt perustaa bändin ja järjestää koelaulut. Paikalle saapuu uskomaton ilmestys Starchild (pop-tähti Adam Lambert), joka herättää Kurtissa ristiriitaisia tunteita. Amerikkalainen musikaalikomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
15:50
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Olutkisa. Tällä kertaa Jamie ja Jimmy ovat kovan paikan edessä, sillä he yrittävät todistaa brittioluen vetävän vertoja maailmankuululle belgialaiselle oluelle. He valitsevat viisi olutta, jotka kohtaavat belgialaiset olutkisassa Pojat panevat myös omaa olutta ja maistattavat sitä junamatkustajilla. Kuppilan vieraaksi saapuu laulaja Gary Barlow.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Ankanpojasta joutseneksi. Helsingborgista löytyy seitsemän naista, jotka ovat muodonmuutoksen tarpeessa. Camilla on lapsesta asti uskonut olevansa ruma ja lihava. Hän erosi poikaystävästäänkin, koska ei pitänyt itseään suhteen arvoisena. Lotta sulautuu taustaan, eikä halua erottua massasta. Hänen 12-vuotias tyttärensä kysyy, miksei äiti pukeudu hienommin. Ingrid on puutarhuri, joka on nuorempana ollut muotitietoinen, mutta nyt viisikymppisenä ei enää viitsi. Sara on 33-vuotias sairaanhoitaja. Hän näyttää lapselta, eikä hänen uransakaan etene sen vuoksi. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Mahdoton taloprojekti
Onnen väline 1/2. Jim ja Lissa ovat muuttaneet Kaliforniasta Floridaan, mutta Lissa ei viihdy. Ankkuriksi tarvitaan unelmatalo, mutta aikataulut eivät pidä, budjetti ylittyy ja riitely kiihtyy. Nouseeko talo lopulta ja löytyykö onni?
19:00
Suurin pudottaja
Finaali, osa 2/2. Finaalin päätösosassa selviää, kuka on kauden suurin pudottaja! Sekin paljastuu, kuka kisasta jo aiemmin pudonneista kilpailijoista on onnistunut keventymään eniten kotioloissa. Lisäksi Ruben Studdard esittää kappaleen uusimmalta levyltään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 9. Päätöksen hetki lähestyy. Miia kaipaa varmuutta Ollin tunteista. Pia ja Jussi pohtivat tulevaisuutta tervahöyryristeilyllä Savossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ruotsin maajussille morsian
Syyskuulumisia. Jaksossa palataan sarjan mehukkaimpiin hetkiin ja käydään kurkkaamassa, mitä maajusseille ja morsiamille kuuluu kesän jälkeen. Vieläkö rakkaus kukoistaa? Ohjelmassa tavataan myös ensimmäisessä jaksossa esitellyt maajussit, joiden parinhakua seurattiin vain netissä. Löysikö Gunilla unelmiensa miehen? Millaisia morsianehdokkaita parveili Rickardin ympärillä? Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Poskipussailevat pintaliitäjät. Kasino- ja koripallokeisarinna Adrienne kutsuu tytöt Vegasiin Jay-Z:n keikalle. Porukka majoittuu NBA-tähtien luksussviittiin ja pian yltäkylläinen juhlinta voi alkaa. Jopa Taylorin tosikkona pidetty mies Russel irrottelee hieman tanssilattialla, muttei pärjää liikkeissään seksiä tihkuvalle Camillelle. Muut naiset saavat vahtia tarkasti miehiään... Kim kokee olonsa yksinäiseksi seuratessaan sivusta muiden avioelämää. Kelseyn poissa ollessa Camille viettää aikaa komean ja urheilullisen ystävämiehensä seurassa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan kuuden loisteliasta elämää viettävän naisen edesottamuksia. Ensimmäinen tuotantokausi.
23:00
Kiinteistöjen kuningas
Mummolan meininkiä. Andrewn johtamistaidot ovat tasan sitä mitä oletettavissa on. Jeff on niin poikki, että ajautuu terapiaan. Onneksi mummo on melkein tyytyväinen uuteen olohuoneeseensa. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
23:55
Miljoonan dollarin sisustukset
Antiikkijahtia Lontoossa. Martyn matkaa Lontooseen shoppailemaan antiikkia Los Angelesissa pidettävää huutokauppaa varten. Aarteita etsitään niin antiikkiliikkeistään tunnetulta Portobello Roadilta kuin myös Chelsean antiikkimessuilta. Kathryn puolestaan suuntaa Englannin maaseudulle sisustamaan ex-poikaystävänsä maalaiskotia. Mary saisi vapaat kädet muokata erästä taloa, mutta asiakkaan kanssa ei tunnu synkkaavan tarpeeksi hyvin ja talokin on kovin keskinkertainen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.

Kello 24:00

00:50
Pitch - kuningasidea
Ajan hermolla. Innovatiivisuudestaan tunnettu kukkakauppa- ja lahjatavaraketju pyrkii laajentamaan näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa. Mainostoimistot käyvät töihin, mutta kumpikin kokelas saa jo alkumetreillä asiakkaalta kritiikkiä. Haastava asiakas haluaa kuningasideoita näyttävyyden sijaan.
01:40
Yön AVA