UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 5.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Itä kohtaa lännen. Jamie on käynyt Japanissa. Maan ruokakulttuuri teki häneen vaikutuksen, ja nyt hän kokkaa helppoja japanilaisia ruokia kahdelle japanilaiselle tuttavalleen Lontoossa. Listalla on saketini-cocktail, pikkuruisia gyozanyyttejä ja maukasta shabu-shabu-pataa. Englantilainen ruokasarja.
10:00
Kodinkohentajat
Ystävä sä lapsien. Florence Duncan on äiti ja vaimo, mutta työskentelee silti väsymättä hyväntekeväisyysjärjestössä, joka pyrkii auttamaan erityistarpeita vaativia lapsia ja heidän perheitään. Oman kodin remontointia on aloiteltu, mutta se on jäänyt kesken. Nyt Florencen läheiset tulevat apuun. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Grillaushaaste. Asuntojen sisätilat ovat vihdoin valmiit, ja kilpailijat alkavat rakentaa näyttäviä takapihojaan. Shelley tarjoaa vaihtelua arkiseen aherrukseen ja panee joukkueet kilpailemaan grillaustaidoillaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:30
Remontilla rahoiksi
Keithinaattori. Takapihan rakentaminen yhdessä viikossa on ankara haaste. Kova kiire merkitsee virheiden ja lipsahdusten vaaraa, ja rakennusmestari Keithin tehtävänä on varmistaa työn korkea laatu. Joukkueet eivät kuitenkaan aina ymmärrä vankkumattoman Keithin raudanlujia päätöksiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:25
Lääkärit
Eksperttien käsissä. Voiko vanhenemisen merkkejä estää kasvojumpalla? Nyt tutustutaan kuntosaliin, jossa keskitytään vain kasvojen lihaksiin. Synnynnäisestä kitalakihalkiosta kärsinyt Alesha kertoo, miten suuret leikkaukset ovat muuttaneet hänen elämänsä. Aikaisemmin hänen oli vaikea hymyillä ja hampaattomana syödä, ja hänen poikkeava ulkonäkönsä esti jopa työpaikan saannin. Hänen hoitoonsa on osallistunut suuri joukko alansa asiantuntijoita. Kaiken kruunaa ulkoinen muodonmuutos. Fibromyalgiaa poteva Maggie etsii apua. Lisäksi Kelly Cutrone näyttää, miten oikein valituilla farkuilla voi näyttää jopa viitisen kiloa hoikemmalta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:20
Kardashianit
Kimin satuhäät, osa 2/2. Kausi 6, 15/16. Kim viettää polttareitaan, mutta riita Khloén kanssa vaivaa häntä. Hääjärjestelyt kiristävät hääparin hermoja entisestään, joten riidoilta ei vältytä. Kim haluaa muistaa kuollutta isäänsä hääpäivänään. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Miamin täydelliset naiset
Katoa galleriastani!. Närkästynyt Lea on hillityn tulistunut Cristyn kuokkavierailusta hänen gaalassaan. Stressaantunut Adriana loihtii galleriaansa näyttelyn taiteilijalta, joka on liiankin muodikkaasti myöhässä, ja draamaa väreilee ilmassa koko illan, kunnes sanan säilät vetäistään esiin. Marysol kiikuttaa Philippen suorasukaisen äitinsä luo näytille, ja Larsa ostaa veljelleen auton, jolla on kokoa kerrakseen. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
17:00
Remontilla rahoiksi
Keithinaattori. Takapihan rakentaminen yhdessä viikossa on ankara haaste. Kova kiire merkitsee virheiden ja lipsahdusten vaaraa, ja rakennusmestari Keithin tehtävänä on varmistaa työn korkea laatu. Joukkueet eivät kuitenkaan aina ymmärrä vankkumattoman Keithin raudanlujia päätöksiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Häähumua ja perhehulinaa. Kauden päätösjaksossa seurataan Pär-Olan ja Louisen häävalmisteluja ja suurta juhlaa. Osuuko rakastavaisten maku yhteen sormuksia, hääpukuja ja tarjoiluja valittaessa? Entä miten lähtee käyntiin uusperhe-elämä neljän lapsen kanssa? Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
19:00
Grand Designs Australia
Takapihan tilaihme. Rees Rear ja Brett Ramsey ovat kolmen pienen pojan ylpeät vanhemmat. Tila kotona liikehuoneiston yläkerrassa alkaa loppua, ja he haluaisivat käyttää hyödyksi nykyisen tontin tyhjän takapihan. Ongelmia aiheuttaa niin tontin ympärillä sijaitsevat suojellut rakennukset kuin myös pitkä ja kapea tontti itsessään. Lupien saaminen vei vuosia ja jatkuu yhä, mutta rakennusprojektia viedään sinnikkäästi eteenpäin. Vuosien hyvä suunnittelu näkyy avarassa ja valoisassa lopputuloksessa.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Herrington / Trevino. Puhtoiset Herringtonit kiertävät maata esittämässä omaa komediashow¿taan. Rennot Trevinot puolestaan harrastavat autojen tuunausta ja osallistuvat autonäyttelyihin. Lory Herrington haluaa tarjota Trevinoille tervehenkisyyttä ja suojattua elämää, ja Tera Trevino toivoo Herringtoneilta avoimuutta ja isältä parempaa suhdetta lapsiinsa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle
Unelmien kenkäkokoelma. Kausi 12, 7/15. Justin on kiitollinen vältettyään viime kerran pudotuksen Tim Gunnin käytettyä veto-oikeuttaan. Hän ja muut suunnittelijat tutustuvat tällä kertaa Marie Claire -lehden kenkäkokoelmaan Manhattanilla. Jokainen saa valita kenkäparin seuraavan kilpailutehtävän inspiraation lähteeksi, mutta muotihistoria-aiheisessa tietokilpailussa menestyminen määrää järjestyksen, kuka saa valita ensin. Kahden suunnittelijan punaruudulliset housut muistuttavat hyvin paljon toisiaan, mutta he eivät anna sen häiritä. Toinen housusuunnittelija saa kuitenkin lähteä ja voiton vie ihan joku muu. Komediasarjassa Rillit huurussa Pennyä näyttelevä Kaley Cuoco ja Marie Claire -lehden päätoimitta Anne Fulenwider toimivat tämän jakson vierailevina tuomareina. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
22:00
Moderni perhe
Kotikadun kiitäjät. Kanaemo Claire yrittää suitsia kaahailevaa naapuria ja tulee ajaneeksi Philin hankalaan välikäteen. Manny ja Gloria opettelevat polkupyörällä ajoa Jayn ja Luken opastuksella. Mitch ja Cam saavat pihalleen erikoisen vieraan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:31
Frendit
Naimisiin. Vanhan rouvan sielu muuttaa Phoebeen. Carol ja Susan haluavat naimisiin, mutta Ross ei oikein osaa iloita. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Kendallin synttärit. Kausi 6, 16/16. Kendall haluaa juhlia 16-vuotissynttäreitään hillitysti, mutta Krisillä on vaikeuksia noudattaa tyttärensä toivetta. Brucen kauhuksi Kendall haaveilee tatuoinnista. Tyttö päättää toteuttaa toiveensa isänsä kielloista huolimatta. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Viime hetkellä. Louis uhkaa paljastaa Miken huijariksi, ja Harveyn ja Miken on pakko heittää pyyhe kehään. Jessican ex-mies Quentin kuolee, mikä johtaa taisteluun toimitusmieheksi määrätyn Jessican ja Quentinin lesken välillä. Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Vaimot vaihtoon USA
Warren / Funderburgh. Fulcon perheessä bändi on tärkein. Samel-Garloffeilla taas keskitytään maailman parantamiseen. Miten maailmanparantaja pärjää pop-kulttuuria ihannoivassa perheessä? Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
01:50
Yön AVA