UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Tiistai 2.9.

19:35
Cops
Osa 14. Pidätyksiä ja parisuhdeväkivaltaa. Poliisit uskovat päässeensä murhasta epäillyn jäljille. Aviomies ei kestä tuoreen vaimonsa ammattia. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 11. Austinin kesä. Sankarimme suuntaavat Teksasin pääkaupunkiin Austiniin, jossa on perinteenä tyhjentää hylätyt vuokravarastot kesän aluksi. Austinin kesäsesonki paljastuukin erittäin kannattavaksi. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
20:30
Suomen vartijat
SARJA ALKAA! Myrskyn kourissa. Kylmä kevätsade aiheuttaa vipinää Rautatientorilla. Vartijat Juha ja Aleksi huolehtivat yön kolhimista matkalaisista ja selvittävät nuorisojoukon riitelyä. Kotimainen reality.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 9. Roisto huumelabrassa. Poliisikokelaiden harjoituksessa räjäytetään huumelaboratorio, mutta käy ilmi, että laboratoriossa olikin sisällä ruumis. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
Criminal Minds
Kausi 6. Osa 6. Paholaisen yö. Profilointiryhmä kutsutaan Detroitiin jäljittämään murhaajaa, joka on iskenyt kolmena vuonna peräkkäin Halloweenia edeltävän karnevaalin aikana. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:50
Ilman johtolankaa
Maggie. Menestynyt kolmekymppinen Maggie katoaa eräänä yönä täysin yllättäen, ja kaikilla tuntuu olevan hänestä erilainen käsitys. Katosiko Maggie omasta tahdostaan, vai siepattiinko hänet? Amerikkalainen rikosdraama. K16
23:45
Lyödään ällikällä
Tulta ja vettä. Tim Shaw tekee pähkähulluja kokeita. Hän yrittää mm. pestä auton sekunnissa, saada ilmaisen aterian ja sammuttaa palavan rahan. National Geographic Channel.

Kello 24:00

00:15
Nolot vartalot: Sairaudet
Pukamille kyytiä. Nick on kärsinyt peräpukamista pitkään, mutta saa vihdoin apua. Rugbyjoukkueen pojat opetetaan tunnustelemaan kiveksiään. Lisäksi nähdään mm. paha jalkasieni. Brittiläinen dokumenttisarja.
00:40
Tabu
Tappeluvietti. Mitkä ovat väkivallan hyväksyttävyyden rajat? Perhe tappaa vuohia Boliviassa, häkkitappelua Floridassa ja Nambe-nyrkkeilyä Nigeriassa. Dokumenttisarja, National Geographic Channel
01:30
Tabu
Ohjelmassa perehdytään erilaisiin käsityksiin teiniseksistä, aina Australian 13-vuotiaista äideistä Kambodzan kiistanalaiseen Kreung-heimoon. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:25
Totta vai tarua?
Ihmeparantumiset. Nykyajan ihmelääkkeitä ovat ryppyvoiteet ja vitamiinilisät, mutta mitä on tapahtunut vanhan ajan jumalallisille ihmeparantumisille? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:50
Family Guy
Kausi 10. Osa 15. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
03:15
Suomen vartijat
SARJA ALKAA! Myrskyn kourissa. Kylmä kevätsade aiheuttaa vipinää Rautatientorilla. Vartijat Juha ja Aleksi huolehtivat yön kolhimista matkalaisista ja selvittävät nuorisojoukon riitelyä. Kotimainen reality.
03:40
24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04:10
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.