UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 25.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Henkistä ja fyysistä hyvinvointia golf-kentältä. Vieraana golfaava kirjoittaja - tai kirjoittava golfaaja - Seppo Palminen.
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Vieraana Kauko Röyhkä
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Papukeitto ja juusto-chorizotoastit
09:45
Kauniit ja rohkeat
Quinnilla silmät kuin huskylla!. Donna ja Eric muistelevat hetken omia ihania häitään, jotka nekin vietettiin Forrester-talossa. Donna laittaa vanhojen hyvien aikojen muistoksi hunajaa Ericin sormelle - ja nuolaisee. Quinn seuraa tilannetta nurkan takaa ja sanoo sitten, että lutka mikä lutka. "Lutka imemässä hunajaa Forrester-patriarkan sormesta, ohhoh." Onko Quinn Fuller saippuaoopperan uusi pahatar? Uusi Sheila Carter? Silmätkin kuin huskylla. Kun Donna raportoi Ericille, että Quinn nimitteli häntä lutkaksi, ja että se nainen on pimeä ja paha, heillä on kuuntelija. Kuka? Kuka särkee Donnan ja Ericin hääkuvan lasin? Rick kantaa Caroline-vaimonsa kotiin kynnyksen yli, pyytää tanssiin ja johdattaa ruusun terälehdin koristellulle häävuoteelle. Wyatt flirttaa häpeämättömästi Hopelle irrottaessaan timantin tämän kaulasta. Hope menee kevyesti mukaan ja on laimea Liamia kohtaan. Kotiinkin hän lähtee samalla ovenavauksella Wyattin kanssa. Aly sanoo Liamille, että Hope on upea ihminen, mutta ei saisi kohdella rakastaan niin kuin nyt tekee. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Miehen puolikkaat
Herrasmies Charlie. Charlie tapaa kahvilassa sattumalta entisen tyttöystävänsä. Lisalla on pieni vauva, ja Charlie yrittää uskotella Lisalle pitävänsä lapsista, vaikka todellisuus näyttää toista. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7
10:40
Emmerdale
Pitkästä aikaa, Zak. Hankkiuduttuaan lääkkeistä eroon Zak esittää normaalia, mutta tilanne käy tukalaksi, kun tutut synkät miehet kärkkyvät Villapakassa. Ahdistunut Gennie tiuskii Nikhilille ja uskoo lopulta murheensa Chasille. Cameron saa kuningasajatuksen ja tarjoaa Pariisin-lippuaan Andylle, mutta kaikki eivät usko hänen tarkoitusperiensä vilpittömyyteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Emmerdale
Mies vailla mieltä, osa 1/2. Pahat aavistukset valtaavat Lisan, kun Zak on jälleen kadoksissa. Onko mies vain selvittämässä päätään raikkaalla kävelyllä vai ovatko velat sekoittaneet ajatukset lopullisesti? Robbie norkoilee keittiössä Declanin juhlien ollessa täydessä vauhdissa. Gennie käy lääkärillä, kun epäilee jonkin olevan vialla. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:40
Lääkärit
Vehkeitä ja vekottimia. Jaksossa tutustutaan uusiin kuntoilulaitteisiin ja kodin terveydenhuollon teknologiaan. Esittelyssä on muun muassa älypuhelinsovellus, joka toimii korvatähystimenä, uusia terveellisiä välipaloja ja fysioterapiassa auttava Kinect-peli. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:35
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
14:05
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
14:10
Farm Kings
Kriisin jälkeen. Kahvilassa odottaa ikävä yllätys: takahuoneeseen on murtauduttu ja kassakaappi viety. Kingit vievät työntekijänsä kaiken varalta itsepuolustuskurssille. Dan nauttii täysin siemauksin harjoittelustaan Virginiassa ja imee itseensä rutkasti ideoita, mutta toisaalta kotiinpaluukin on mielessä. John opettelee ajamaan Lisa-äidin opastuksella. Joe ja Pete valmistautuvat pikkupossujen tuloon ja huomaavat jo kaipaavansa Danin työpanosta. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 5/13. Äänitekstitys: suomi.
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
Papukeitto ja juusto-chorizotoastit
15:15
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15:25
Enbuske & Linnanahde Crew
Kevään viimeinen lähetys! Jutta Urpilainen taistelee tulevaisuudestaan. Elastinen, Suomen positiivisin mies. Suvi Teräsniska laulaa. Ex-homo ja ex-hetero. Paljastamme miltä Uusi Lastensairaala näyttää.
16:15
Pientä mökkiremonttia
Parainen, Merinäkymät esiin. Pientä mökkiremonttia tiimi suunnistaa tällä kertaa kohti Paraisia, jossa Anne ja Pekka ovat myymässä Mielisholmin merenrantamökkiään. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Wyatt Fuller, tukevan oraaliotteen miehiä. Oliver valokuvaa Hopea ja Mayaa HFTF-mallistoa varten. Wyatt henkilöohjaa pyytäen olemaan ystäviä, vihollisia, siskoksia. Asentoja, leidit! Wyatt asettuu naisten väliin, keikistelee ja lopulta suutelee Hopea. Aly on huolestunut kolmiodraamasta mentorinsa ja tämän miesten välillä. Hope sanoo viettäneensä niin paljon ongelmaista aikaa Liamin kanssa että ottaa nyt mielellään aikaa myös itselleen. Hän pitää silti tiettyä rajaa ja tuhoaa Oliverin koneella olevan suutelukuvan. Oliver on kuitenkin ehtinyt lähettää fotot Alyn matkapuhelimeen, joten siellä Wyatt ja Hope suutelevat tukevasti. Aly lähettää kuvan Liamille saatesanoin "Ajattelin, että sinun tulisi tietää tämä." Bill tulee tapaamaan Brookea, sillä hänhän on osakkeenomistaja ja saa tulla muotitalolle kertomaan, että heillä on keskeneräisiä bisneksiä makuuhuoneessa. Mitä helv...! Makuuhuoneessa, Brooke's Bedroom -projektissa. Brooke ei halua Billin ilmestyvän hänen luokseen erilaisten tekosyiden varjolla. Bill tekee selväksi, että asia ei jää tähän, asia jonka nimi on "Haluan Brookeni takaisin". Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Papukeitto ja juusto-chorizotoastit

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Mies vailla mieltä, osa 2/2. Raivoisa Zak pääsee lopulta takaisin sairaalaan, mutta aiheuttaa sekavassa mielentilassaan hämmennystä. Lisan huoli puolestaan leimahtaa vihaksi, kun vaimo kuulee Zakin reissusta. Robbie kaipaa yöksi kattoa päänsä päälle, mutta Megan pyristelee pyyntöä vastaan. Ashleylla on ongelmia maksaa yöpymisestään majatalossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Toisenlainen äiti. Kiireinen Megan tekee kaikkensa vältelläkseen Robbien seuraa, mutta Declan kehottaa poikaa olemaan kärsivällinen. Rahaton Ashley etsii paniikinomaisesti töitä ja latelee tutuille palturia. Gennie jänistää yrittäessään kertoa Nikhilille raskaudesta. Andy, Debbie ja Sarah kääntävät nenänsä kohti Pariisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2627. Helena taistelee Talebania vastaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Suuret setelit
Suurissa seteleissä kilpailijapari rikastuu 100 000 eurolla, mutta viedäkseen rahaa mukanaan on heidän selviydyttävä 8 kiperästä kysymyksestä. Tällä viikolla äkkirikkaita ovat mm. helsinkiläiset veljekset Jussi ja Timo. Sarjaa juontaa Heikki Paasonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tuubi
Tuubi on ohjelma, joka tuo päivänvaloon juuri ne klipit netistä, joita et haluaisi nähdä, mutta jotka on kuitenkin katsottava. Tätä ei tiennyt esimerkiksi illan vieraat ja sori, it's too late, klipit pyörivät jo! Mutta ei hätää, vieraat eivät ole yksin, sillä myös kapteenit Janne Kataja ja Sami Hedberg ovat usein hätää kärsimässä kuvaston kanssa, jossa porot hyökkäävät ihmisten kimppuun, suuret metsästäjät eivät onnistu aikeissaan, köysiradat romahtavat, härät ovat kiihkeitä, kissat epäonnistuvat videoissaan...ja kun riudut nääntyneenä, saat lopulta vihjeeksi rikkoutuneen rollaattorin. Näillä eväillä kohti illan jaksoa, jossa kapteeneina kaiken tietävät Janne Kataja ja Sami Hedberg. Uhkean tiukkana puheenjohtajana Vappu Pimiä. Illan vieraina ovat Jarkko Tamminen, Riku Sottinen, Tuomas Uusitalo ja Ulla Virtanen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Kuukauden parhaat sekunnit
22:40
Dallas
Pelin henki. Bobby ja Ann yrittävät saada Sue Ellenin vapaaksi pakkohoidosta, jonne John Ross on alkoholiongelmasta kärsivän äitinsä lähettänyt. John Ross ja Pamela puolestaan koettavat uskaliain keinoin hankkia rahoituksen uusimmalle vallankaappaussuunnitelmalleen. Syyllisyyden kalvama Drew haluaisi palata Dallasiin ja antaa itsensä ilmi. Epäonnistuttuaan viettelytehtävässään Candace saa potkut Harrisilta. Mutta mitä tuumaa Emma, kun hän kuulee isänsä juonista? Amerikkalainen draamasarja jatkaa legendaarisen Ewingin mahtisuvun tarinaa perheen perinteikkäällä texasilaisella karjatilalla sekä Dallasin suurkaupungin sykkeessä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
23:40
Viimeinen erä (K16)
Kuninkaan koettelemus. Patrick valmistautuu paluuotteluunsa erossa perheestään. Vastoinkäymisiä riittää: Sparrauksessa saatu silmävamma uhkaa hidastaa menoa, ja Johnny hankkii veljelleen ongelmia baari-illan päätteeksi. Kun uutiset siitä ja "Lightsin" hämärästä vapaaottelu-urasta leviävät, toimittaja Mike Fumosa tarjoutuu auttamaan vanhaa ystäväänsä. Vastineeksi hän haluaa kirjoittaa Patrickin yksityiselämästä. Amerikkalaisessa draamasarjassa entinen raskaansarjan maailmanmestari Patrick "Lights" Leary tasapainoilee perheensä, talousongelmien ja nyrkkeilykehän kutsun välillä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:35
Eurojackpot ja Jokeri
00:45
Eurojahti