UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 4.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Matti Esko roots-tunnelmissa Vieraana pitkän linjan iskelmälaulaja Matti Esko
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Matti Esko roots-tunnelmissa 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Jääkiekkotähti Jarkko Ruutu 6.50 Huvittelua ja kiipeilyä seikkailupuistossa 7.10 Pelottaako putkiremontti? 7.40 Pietarin vedet puhtaaksi suomalaisvoimin 7.50 Näin syntyvät syksyn söpöimmät letit 8.10 Minun kirjahyllyni: Tommy Hellsten 8.40 Päivän nimi: Mikko Kivinen 8.50 Huvittelua ja kiipeilyä seikkailupuistossa 9.05 Studio55.fi Miten aloittaa sukututkimus? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Miten aloittaa sukututkimus? Vieraana Suomen sukututkimusseuran järjestöpäällikkö Jens Nilsson
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Rickin vuolaat kyyneleet. Rickin vuolaat kyyneleet. Caroline löytää viimein miehensä ja yrittää saada tämän kuuntelemaan selityksiään. Mayan väijyminen taustalla vaikeuttaa kuitenkin pariskunnan välienselvittelyä, eikä Rick ole kovin vastaanottavaisella tuulella. Ridge joutuu nielemään karvasta kalkkia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Varkaissa. Jimmy saa tietää Nicolan ja Bernicen juonesta. Nicola lupaa perua koko jutun, mutta Bernice puhuu hänet ympäri. Kerry vakuuttaa Bobille, että hän osaa auttaa Brendaa, mutta kun Kerryn silmä välttää, Brenda sortuu ja ostosreissu päättyy pakomatkaan. Val pakkaa Ericin tavarat ja kieltäytyy kuuntelemasta siskonsa selittelyjä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:40
Emmerdale
Verinen kosto. Hätääntynyt Nicola piileskelee vessassa, kun Bernice taltuttaa Antonin. Brenda vakuuttaa olevansa syytön ja palaa häntä koipien välissä kahvilaan, mutta Bob huomaa, että jokin on pielessä. Kun Dan ryntää kiihtyneenä paikalle, Brendan on pakko tunnustaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:10
Lääkärit
Lievitystä stressiin. Joey on sotaveteraani ja kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä. Tänään näemme, saako hän lievitystä vaivaansa uudesta hoidosta. Felicity peri korvien epämuodostuman äidiltään. Vuosikausien etsinnän jälkeen äiti löysi hoitokeinon, josta on apua heille molemmille. Jill on koukussa nenäsumutteeseen, joka on aiheuttanut nenään vakavia vaurioita. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Tokion yö. Tony vierailee sushin mekassa Tokiossa. Jaksossa tutustutaan herkullisten ruokien lisäksi tavattoman monipuolisen kaupungin yöelämään sekä eräisiin sen oudoista ja fetisistisistä, rajoja koettelevista alakulttuureista. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, väkivalta).
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Mike & Molly
Mollyn kirja. Kausi 5, 1/22. Molly palaa kirjoituskurssiltaan hyvin uutisten kera: Hän on myynyt kirjansa kustantajalle ja saanut sievoisen summan rahaa. Aina yhtä järkevä Mike haluaisi käyttää rahat velkojen maksuun, kun taas Molly ottaa ohjat omiin käsiinsä ja tuhlaat rahat turhuuksiin. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:25
Mike & Molly
Myötä- ja vastamäissä. Kausi 5, 2/22. Mollyn kirjankirjoitusurakka ei etene toivotulla tavalla. Carl ehdottaakin ratkaisuksi melko radikaalia menetelmää, josta Mike ei juurikaan innostu. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Salatut elämät
Osa 2844: Kristiina pitää Ismoa selkäänpuukottajana. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:25
Retrohelmet
Coverhitit II. Kausi 1, 14/15. Retroilussa vuorossa ikimuistoisia coverhittejä. Mukana mm. käännösbiisit Oon voimissain, Elekieltä ja Kuuma kissa. Jakson tähtinä Maarit, Clifters ja Lea Laven. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Todentuntuinen halloweenasu. Petetyn Rickin katkeruudella ei ole rajaa, kun hän tekee tunnekuohussa elämänsä mullistavan päätöksen. Caroline yrittää selitellä suudelmiaan muulle suvulle, mutta kukaan ei ota uskoakseen hänen viattomiin tarkoitusperiinsä. Liam ja Ivy pitävät hauskaa ja hempeilevät Bikinin halloweenjuhlissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Nolattu nainen. Kerry potee huonoa omaatuntoa Brendan ja Bobin erosta ja yrittää korjata heidän välinsä. Jain lähettämä ilmoitus julkaistaan lehdessä, ja pian hän saakin lupaavan yhteydenoton. Lääkäri neuvoo Valia sopimaan erimielisyydet läheisten kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Takaisinmaksun aika. Brenda haluaa hyvittää tekonsa ja valitsee Davidin kuukauden asiakkaaksi. Priyan lapsi näyttää ultraäänessä pieneltä, mutta normaalilta. Leyla huolestuu ja kertoo hoitajalle Priyan syömishäiriöstä. Jai riemastuu, kun Mark soittaa uudestaan ja sopii toisesta tapaamisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2845: Peppi tajuaa illalliseensa kuuluvan marinoitua lihaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Pop'n'Roll
Osa 10. Arttu Wiskari ja Aku Hirviniemi. Vieraina Arttu Wiskari & Aku Hirviniemi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Jälkipyykin aika. Jälkipyykin aika. Kilpailijoiden jälleennäkemisessä vuodatetaan ilon, surun ja myötätunnon kyyneliä. Sekä Jeffillä että yleisöllä on paljon kysyttävää kilpailijoilta. Voittaja saa miljoonansa. Edellisen kauden voittaja Cochran on juhlahumussa mukana. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
21:50
Esittelyssä: Antti Holma Show
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Formula 1: vapaat harjoitukset
Italia. Kooste Italian GP:n perjantain harjoituksista. Selostaja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander.
23:05
Viimeinen partiopoika (K18)
Vauhdikas toimintaelokuva, jossa kovaotteinen etsivä selvittää entisen ammattijalkapalloilijan kanssa urheiluun pesiytynyttä rikollisuutta. Ohjaaja: Tony Scott, USA 1991. (101') Pääosissa: Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field, Noble Willingham, Taylor Negron, Danielle Harris, Halle Berry, Bruce McGill. Äänitekstitys: suomi. K18

Kello 24:00

01:10
Eurojackpot ja Jokeri
01:15
Mafiakaupunki (K16)
Punainen valo. Poliisipäällikkö Parker valmistelee Bugsy Siegelin pidätystä, mutta gangsterit tuntuvat olevan askeleen edellä ja uhkaavat poliisin ainoaa todistajaa. Moni haluaisi käsiinsä Hecky Nashin valokuvat, joiden takia hänen arvellaan kuolleen. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
02:15
Voittostudio