UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 19.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Miten seksuaalisuus muuttuu ikääntyessä? Vai muuttuuko mitenkään? Vieraana kliininen seksologi Tarja Santalahti.
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Suomi Frankfurtin kirjamessuilla. Vieraana Stig-Björn Nyberg.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Katie Logan, pieni runotyttö. Brooke ja Katie pohtivat, miksi Ridge tarvitsee lisäaikaa päättääkseen naimisiinmenosta. Voisiko kysymyksessä olla toinen nainen? Brooke on huolissaan Katien hyvinvoinnista, mutta tämä sanoo nauttivansa itsenäisyydestään. Olohuoneen pöydällä on runokirja. Katie myöntää melkein jo unohtaneensa, mikä kauneus, puhtaus ja viisaus lyriikkaan kätkeytyykään. Hänen mieleensä nousee Ridge, joka sattumoisin juuri samalla hetkellä lehteilee omaa runokirjaansa. Rickiä mietityttää, miksi Ridge ei nyt yhtäkkiä annakaan Brookelle anteeksi. Ennen on aina antanut. Olisiko kysymyksessä toinen nainen? Pam on teeskennellyt Quinnille uskovansa tämän version Wyattin varkaudesta. Charlielle hän sanoo, että nyt mennään kertomaan Liamille koko juttu. Niin he tekevät. Liam on sitä mieltä, että millainen äiti, sellainen poika! Hän haluaa löytää Hopen ja Wyattin. Tietäisikö joku tarkemmin, minne pariskunta suuntasi? Caroline tietää, että kohti etelää jollekin lainelautasafarille lähtivät. Emerald Bay! Voisiko se olla se? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Sarahin tähden, osa 1/2. Chasia kuullaan oikeudessa, mutta läheiset päättävät miltei yksimielisesti kääntää selkänsä perheen mustalle lampaalle. Myötätuntoinen Lisa, hyväsydäminen Dan ja tapahtumien riuduttama Cameron kuitenkin saapuvat paikalle kuulemaan tuomion Chasin kohtalosta, mutta Cameronia kaivataan toisaalla, kun Sarah haluaa nähdä tämän. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Sarahin tähden, osa 2/2. Cameron menee tapaamaan Sarahia suostuttuaan ensin Debbien latelemiin ehtoihin: hänen on jätettävä Sarahille hyvästit. Kun Cameron kuitenkin näkee sairastavan tytön jälleen, käy lähteminen entistäkin vaikeammaksi. Gennie ei halua luopua Georgian avusta. Dan miettii vaihtoehtojaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Dr. Phil neuvoo. Tällä kertaa erikoisvieraana on suosittua Dr. Phil -keskusteluohjelmaa isännöivä psykologi Phil McGraw, joka kertoo uudesta kirjastaan ja menestykseen liittyvistä teorioistaan. McGraw myös neuvoo katsojia, joilla on elämänhallintaan liittyviä ongelmia. Millaisia neuvoja saavat luulosairas nainen sekä nainen, jolla on taipumuksena jättää kaikki projektit kesken? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Neljä huonetta
Elton Johnin kaappikello. Tänään toiveikkaat myyjät tarjoavat diilereille Rocky Marcianon nyrkkeilyhansikasta, Arnold Schwarzeneggerin t-paitaa, futuristisia ruokailuvälineitä, Michael Jacksonin hattuja, vanhan lastenkirjan ensipainosta ja Elton Johnin omistamaa kaappikelloa. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mike & Molly
Imureja kaupan. Vince päättää elättää itsensä kiertämällä ovelta ovelle myymässä pölynimureja. Ikävä kyllä kauppa ei käy aivan niin vilkkaasti kuin hän toivoisi. Mike ja Molly käyvät hedelmällisyystutkimuksissa selvittääkseen, miksei jälkikasvua vieläkään kuulu. Carlillakin on tarjota tilanteeseen sopivia neuvoja, kuten aina. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Sadan tonnin talot
Ruthin ja Tonyn talo. Maanviljelijän ammatista luopuvat Ruth ja Tony purkavat tilan rapistuneen päärakennuksen ja ovat suunnitelleet sen paikalle komean ja modernin talon. Mutta sopiiko se maalaismaisemaan ja riittääkö niukka budjetti? Brittiläinen asiaohjelma. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Koko Suomi leipoo
Kaksitoista uutta kotileipuria kilpailee jälleen Suomen parhaan kotileipurin tittelistä! Uunissa paistuvat kakut, mutta kenen bostonkakku kypsyy tarpeeksi ja kuka onnistuu hurmaamaan tuomarit kuorrutetulla kahvikakulla? Ohjelman juontaa Anne Kukkohovi, tuomareina nähdään Mika Parviainen ja Veli-Matti Ahvenharju. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Bill, paidaton psykoanalyytikko. Brooke yrittää saada Billin palaamaan Katien ja perheen luo. Billin kotiasu - paljas ylävartalo ja kireät housut - todistaa, että mies on edelleen juureksenohuissa mitoissaan. "Paita päälle", Brooke käskee. "Onko rouvalla vaikeuksia kontrolloida katsettaan?" Brooke kertoo kosineensa Ridgeä. Bill miettii, johtuisiko ei-vastaus siitä, että Ridgellä on toinen nainen. "Ehkä hän siirtää omat syyllisyydentuntonsa sinuun." Bill sanoo, että voisi entisenä playboyna vaikka vannoa, että Ridgellä on ollut Pariisissa naisjuttuja, isoja tai pieniä. Hän soittaa ja käskee Justinin tutkia, mitä Forresterista löytyisi. Liam, Pam ja Charlie päättelevät, että Wyatt on vienyt Hopen paikkaan nimeltä Emerald Bay. Se olisi loogista, sillä Wyatt on kenties ajatellut smaragdeja (an emerald) äitinsä seuraavaan kokoelmaan. Charlie siirtää turvakamerainsertin Liamin puhelimeen, jotta Hope saisi nähdä millaisen tyypin vaunuun on hypännyt. Kaksi vagabondia - Wyatt ja Hope - muistelevat romanttista edistysaskeltaan ja nauttivat smaragdinvihreitä juomia. Hope saa smaragdein koristellun rannekorun. "Peli poikki, Wyatt. Rock 'n' roll", kuuluu ääni asuntovaunun vierestä. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Käänteentekevät hyvästit. Cameron pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa, mutta ei aio kaasuttaa pois, ennen kuin pääsee tapaamaan Chasia. Miten jälleennäkeminen sujuu? Nicola tekee parhaansa pyörittääkseen asioita, kun Jimmyllä on vaikeat ajat ja hautajaisetkin täytyy järjestää. Brenda palaa kylään katsomaan lapsenlastaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Vapun valtakunta
Jakso 3. Sakari Kuosmanen ja Janne Niinimaa. Vapun valtakunta täyttyy maakuntien hurmaavasta miesenergiasta, kun suosikkijuontaja Vappu Pimiän kanssa kokkaamaan saapuvat muusikko Sakari Kuosmanen ja jääkiekkoilija Janne Niinimaa. Luvassa on mehevää grillikylkeä ja sen seuraksi tulisia kastikkeita oululaisella ja savolaisella twistillä.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Päivän sää
19:15
Salatut elämät
Osa 2675. Sergein mielestä Lapissa on Taigaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:45
Sel8nne
Sel8nne on dokumenttielokuva Teemu Selänteestä - kaikkien aikojen parhaasta suomalaisesta jääkiekkoilijasta. Selänteen sankaritarinaa on saatu seurata yli kaksi vuosikymmentä ja se on ulkoisesti yleisölle tuttu, mutta nyt Selänteen persoonaan tutustutaan sisältäpäin. Dokumentissa Teemu päästää katsojan iholle ja sen alle. Elokuva tekee matkan Selänteen lapsuusvuosista NHL:n kauteen 2012-2013. Poikkeusyksilön elämäntarina avataan läpikotaisin ja ei yksistään Teemun sanoin, vaan läheisten ja kollegoiden näkemysten saattelemana. Selänne on karismaattinen, sosiaalinen, ärsyttävä, valovoimainen, iloinen ja aina myöhässä. Tervetuloa Teemun elämään! Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Kuukauden parhaat sekunnit
22:45
Ransom - Lunnaat (K16)
Mel Gibson vakuuttaa kovahermoisena perheenisänä jännitysdraamassa, jossa miljonäärin pieni poika kidnapataan korkeiden lunnasrahojen toivossa. Alkaa yhden miehen taistelu häikäilemättömiä rikollisia vastaan. Ohjaaja: Ron Howard, USA 1996. (117') Pääosissa: Mel Gibson, Rene Russo, Brawley Nolte, Gary Sinise, Delroy Lindo, Lili Taylor. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:10
Eurojackpot ja Jokeri
01:15
24 - Lontoo (K16)
15.00-16.00. Panttivankitilanteen ratkettua Jack on vihdoinkin viranomaisten hallussa, mutta agentti Morgan ryhtyy yhteistyöhön hakkeriryhmän kanssa toimittaakseen todisteet iskusta CIA:lle ja presidentti Hellerille. Terroristit onnistuvat kuitenkin kaappaamaan osan lennokeista, ja Margot tekee vaatimuksensa selväksi, vaikka koneita ohjaava Naveed jatkaa epäröintiään. Jack yrittää vakuuttaa presidentille, että vain hän pystyy selvittämään terroristien sijainnin, mutta CIA:lla on tähän omatkin konstinsa. Amerikkalainen toimintasarja CIA:n takaa-ajamasta Jack Bauerista, joka panee jälleen henkensä likoon estääkseen terrori-iskun Yhdysvaltain presidentin vieraillessa Lontoossa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Astral TV