UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 18.8.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
07:35
Huomenta Suomi: Markkinaraati
7.37 Markkinaraati: Onko pörssissä imua? Henrik Husman, toimitusjohtaja / Nasdaq Helsinki Olli Viitikko, salkunhoitaja / Taaleri Janne Pöysti, uutispäällikkö / Kauppalehti
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Saku Tuominen ja Anne Kukkohovi.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Vihkikarjut kilpasilla. Nicole kertoo Mayalle, suostuuko hän toisen kerran sijaissynnyttäjäksi. Zende on täysin varma, ettei Nicole tekisi sitä enää, mutta Sasha huomaa silti, miten hermostunut hän on puhuessaan asiasta. Bill penää Brookelta, miksi tämä ei viskannut Ridgeä ulos heti kun hän ilmestyi häiritsemään heidän häitään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 2/12. Oskari ja Miira. Kokkina työskentelevällä Oskarilla on pulma; shortsit ovat ainoat päälle mahtuvat housut. Ylipaino on painanut maahan myös miehen mielen. Uuteen housukokoon pääsemisessä auttaa Miira-vaimo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Esittelyssä: Rankat duunit
11:05
Lääkärit
Terveystietoutta lomailijoille. Tohtori Ordon paljastaa tahitilaisten kauneus- ja terveysniksit. Kuulemme 10-vuotiaasta pojasta, joka vei tappolistan mukanaan kouluun. Kasvattavatko pienet alkoholimäärät syöpäriskiä? Kesällä kannattaa huolehtia rokotuksista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Koiralle koti
Kausi 4, 21/26. Villimmän sorttinen siperianhusky Sebastian tuottaa vaivaa Brandonille. Tarjolla on onneksi sopivan energinen perhe sen holhoojaksi. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Koiralle koti
Kausi 4, 22/26. Nelivuotias terrieri Nikki on ehtinyt laitostua, ja Brandon joutuu opettamaan sen luottamaan ihmisiin ennen kuin koulutus voi alkaa. Sen aikana Nikki kohtaa myös Elviksen. Amerikkalainen koirankoulutussarja Äänitekstitys: suomi.
14:30
Ruotsin surkein kuski
Virran viemää. Kausi 6, 4/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Nyt harjoitellaan kääntymistä kapeassa umpikujassa ja veneen vesillelaskua. Lisäksi ajetaan yllätyksellisellä esteradalla. Ruotsalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Fresh Off the Boat
Onni myötä. Kausi 3, jakso 11/23. Kiinalaisena uudenvuodenaattona Jessica kehottaa kaikkia sopimaan riitansa, jotta tulevan vuoden onni olisi taattu. Eddie joutuu viihdyttämään supertylsää serkkuaan. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Aku ja 7 ihmettä
Puumala. Kausi 2, 8/8. Akun tämänkertainen kierros päättyy Saimaan rannalle Puumalaan. Paikallisten ystäviensä kanssa Aku palaa maailmanmatkojensa kohokohtiin ja ennennäkemättömiin hetkiin. Jaksossa selviää mm. miten Akulta taittuu perinteinen thaitanssi, miten muumihullua kansaa japanilaiset itseasiassa ovatkaan, ja miten Las Vegasissa varaudutaan zombien hyökkäyksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Rakkauden rosot. Caroline ja Thomas pitävät yhdessä hauskaa Forrester Creationsin halloweenjuhlissa. Toisaalla juhlitaan Billin ja Brooken häitä, mutta ei ilman keskeytyksiä. Nicolen vastaus Mayan sijaissynnytyspyyntöön aiheuttaa tunnekuohuja ja monen suunnitelmat menevät uusiksi. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Osa 2469. Peppi hyppää takaisin enon veneeseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2470. Sinä Iida, minä Jane. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 2471. Ismo syöksyy vihollisen kotipesään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Kasmir ja Tommy Hellsten.
20:00
Diili
Rehellisyyden nimissä. Kausi 15, 11/13. Jäljellä on enää neljä kilpailijaa, jotka saavat tehtäväkseen esitellä Jessica Alban perustaman Honest Companyn tuotteita potentiaalisille asiakkaille. Boy George ottaa riskin sisällyttämällä esitelmäänsä buddhalaisuutta, kun taas Laila Ali luottaa aitouteensa. Jessica Alba toimii myös tehtävän neuvonantajana. Amerikkalainen realitysarja, jossa Arnold Schwarzenegger pomottaa toisiaan vastaan kisaavia julkkiksia. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pop'n'Roll
Osa 4. Sanni & Olli Herman. Vieraina Sanni & Olli Herman Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
The Descendants
The Descendants. Oscar-palkittu draamakomedia vaikeuksien koettelemasta havaijilaisperheestä. Keski-ikäinen Matt King jää kahden tyttärensä yksinhuoltajaksi vaimon jouduttua veneonnettomuuteen. Vaimon maatessa koomassa Matt saa kuulla, että tällä oli suhde toiseen mieheen. Dramaattisten käänteiden jälkeen Matt löytää uuden suunnan elämälleen ja luotsaa vastoinkäymisiä kokeneen perheensä kohti tulevaa. Ohjaaja: Alexander Payne, USA 2011 (115'). Pääosissa: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 89 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Yövahti
Leikin loppu. Kausi 1, 8/8. Kairossa viimeistellään asekauppoja, ja Jonathan Pinella on vihoviimeinen tilaisuus pysäyttää Richard Roper. Aika käy kuitenkin vähiin, ja Pinen ympärillä ovat kaikki vaarassa. Sophien vuosien takaiseen murhaan sotkeutunut Roperin egyptiläinen ystävä Freddie Hamid pohtii, onko tavannut Pinen ennenkin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Scorpion
Psykopaatti-Syl. Kausi 2, 3/25. Vankilassa istuva jengijohtaja lähettää kätyreilleen salakirjoituksella raapustettuja tappokäskyjä ja Scorpionin täytyy selvittää, kuka on seuraava uhri. Koodi on kuitenkin niin vaikea, että edes nerot eivät pysty ratkaisimaan sitä ilman vankien käyttämää opasta. Vankilanjohtaja ei luota alaisiinsa, joten yhden neroistamme täytyy soluttautua vaarallisten vankien sekaan ja etsiä se. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:45
Myytinmurtajat
Kaivinkoneet/teippilentokone. Kausi 7, 1/17. Adam ja Jamie tutkivat netissä kiertävien kaivinkonevideoiden todenperäisyyttä. Tory, Kari ja Grant tarttuvat tarinaan, jonka mukaan lentäjä korjasi karhun vahingoittaman lentokoneensa ilmastointiteipillä ja lensi sen ulos Alaskan erämaista. Amerikkalainen tiedesarja. Äänitekstitys: suomi.