UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 31.7.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Huostaanotetut. Lastensuojeluviranomaiset tulevat Simpsoneille tarkastuskäynnille hieman epäedulliseen aikaan. K7
11:30
Simpsonit
Bart myy sielunsa. Bart huomaa, ettei olekaan samantekevää mitä tulee myyneeksi pienessä rahapulassa. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Lempilammas. Käynti huvipuistossa aiheuttaa sen, että lampaankyljys ei enää Lisan mielestä maistu entiseltä. - Vierailevina ääninä Linda ja Paul McCartney. K7
12:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 6. Näin hirveitä ei voi tapahtua edes unessa! - Vierailevana äänenä Paul Anka. K7
13:00
Simpsonit
Läski-Homer. Homerille koittaa onnen aika: hänellä on tavoite, jonka voi saavuttaa vain ruuan avulla. K7
13:30
Simpsonit
Homerin äiti. Kun Homer leikisti järjestää oman kuolemansa, tapahtuu odottamattomia asioita.- Vierailevana äänenä Glenn Close. K7
14:00
Posse
Possen kaikkien aikojen toista lähetystä isännöivät Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Jukka Hildén, Jarno Laasala ja HP Parviainen. Mukana myös Irina, Lordi, JVG, Pete Parkkonen ja Mikael Jungner.
15:30
Lainvalvojat
8. Kauden viimeisessä jaksossa ylikonstaapeli Seppo Skogberg johtaa kenttäjohtajana useaa partiota vaativaa tehtävää, jossa mies on lukittautunut parvekkeelle veitsen kanssa ja on uhkana itselleen sekä muille asunnossa oleville. Häntä ja vanhempaa konstaapelia Teemu Koskelaa työllistää myös asunnottomien asuntolassa riehuva mies. Koirapartio pyydetään avuksi keskustassa sijaitsevan yökerhon edustalle, johon on kertynyt yli 100 henkilöä ja tilanne on käymässä uhkaavaksi. Lisäksi he lähtevät kohti tehtävää, jossa seurue on ottanut taksin, jättänyt sen maksamatta ja lähtenyt karkuun toisella autolla. K7 (ahdistus).
16:00
Lainvalvojat
2. Kauden toisessa jaksossa kenttäjohtopartio saa ilmoituksen rautatieasemalla liikkuneesta miehestä, joka on varustautunut veitsillä. Etsinnät aloitetaan useamman partion voimin. Komisario Jussi Huhtela puolestaan on vastuussa operaatiosta, jossa etsitään puukotetun uhrin asunnosta paennutta nuorta kolmikkoa. Myös vanhemman rikoskonstaapelin, John Ahlgrenin, päivä on kiireinen: hän saa hälytyksen asuntoon, josta nainen on löytänyt miehensä puukotettuna. Kuulustelujen edetessä ilmoituksen tehneen naisen tarina muuttuu ja epäilyt mahdollisesta tekijästä saavat uuden suunnan. K7 (ahdistus).
16:30
Lainvalvojat
5. Bussikuskeja kohtaan lisääntyneen väkivallan myötä kuski ei uskalla herätellä bussiin sammunutta nuorta miestä, ja Lainvalvojat rientävät avuksi. Lisää värikkäitä tilanteita Helsingin yössä nähdään muun muassa asuntolapalon selvittelyn ja monimutkaiseksi muuttuneen puhallutuksen muodossa. Yökerhon portsari pysäyttää ylikonstaapeli Seppo Skogbergin ja vanhemman konstaapeli Teemu Koskelan ravintolasta poistetun asiakkaan takia. Skogberg ja Koskela ohjaavat hänet läheiselle taksitolpalle ja toivottavat hyvää kotimatkaa. Selkeä tilanne saa kuitenkin vielä lukuisia käänteitä. K7 (ahdistus).
17:00
Carrien päiväkirjat
Isoja päätöksiä. Carrie valmistautuu muuttamaan Manhattanille ja aloittamaan työt vastoin isänsä tahtoa. Sebastian arkailee kertoa omista suunnitelmistaan, kunnes Larissan tilanne muuttaa kaiken. Samanthan sitkeä ihailija ei aio luovuttaa. Mouse ja Walt puivat palkintoasiaa ja Maggie pelkää taas mokanneensa. Kausi päättyy. K12 (seksi).
17:55
Piilokamera

Kello 18:00

18:05
Tuulitunneli
Tuulitunnelin panelistit Niko Saarinen, Maisa Torppa, Marianne Kallio, Sahra Ali, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen ovat uutisten, ilmiöiden ja ihmisten kimpussa. Erotuomarina/juontajana Aki Linnanahde.
19:00
Bear Grylls - Selviytyjien saari
Miehet: kalajuttu. Kausi 2, 7/13. Miesten kalastuslautan kuntoon saamisesta tulee elämän ja kuoleman kysymys. Brittiläinen realitysarja testaa tavallisten ihmisten selviytymistaitoja tropiikissa.
19:55
Piilokamera
20:00
Ruotsin surkein kuski
Takapakkia. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Nyt harjoitellaan peruutusta esteradalla ja kohdataan kauhakuormaaja metsätiellä. Pakitustaidot voivat pelastaa myös ikävältä yllätykseltä umpikujassa. Ruotsalaisessa realitysarjassa pelti ruttaantuu ja hermot ovat koetuksella.

Kello 21:00

21:00
Promised Land
Ajatuksia herättävä draama miehestä työtehtävän ja ihmissuhteen ristipaineessa. Kaasuyhtiön myyntimies Steve Butler lähtee työmatkalle pikkukaupunkiin, josta on löydetty maakaasua. Neuvotellessaan paikallisten kanssa maiden myymisestä suuryritykselle Steve kohtaa vastustusta useilta eri tahoilta. Tehtävä hankaloituu entisestään, kun Steve huomaa kiintyneensä opettajana työskentelevään paikalliseen Aliceen. Ohjaaja: Gus Van Sant, USA 2012 (106'). Pääosissa: Matt Damon, John Krasinski, Frances McDormand, Rosemarie DeWitt. K7 (väkivalta).
23:00
Grimm
Uhrilahjat. Kausi 4, 6/22. Nick ja Hank tutkivat julmaa ihmisuhrirituaalia. Nick ja Juliette päättävät suorittaa vastaloitsun, jotta Nickin kyvyt palautuisivat. Monroen ja Rosaleen avioliitto kohtaa yllättävän suurta vastustusta Wesenien äärijärjestön taholta. Yhdysvaltalainen fantasiasarja yliluonnollisia kykyjä omaavasta poliisin rikostutkija Nick Burkhardtista. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Supernatural (K16)
Pyövelin laulu. Kausi 10, 14/23. Vaarallinen sarjamurhaaja katoaa omituisesti kuolemansellistä, ja tapaus täytyy selvittää. Paikalle saavuttuaan Dean ja Sam saavat huomata, että kyse onkin jostain vielä pahemmasta, jonka takana on eräs vanha vihollinen. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:45
Arrow (K16)
Kanarialinnun huuto. Kausi 4, 19/23. Ryhmän on vaikea hyväksyä Laurelin poismenoa. Varsinkin John potee syyllisyyttä, koska halusi uskoa Andyn muuttuneen. Lance ei usko kuoleman lopullisuuteen vaan pyytää Nyssaa tuomaan Laurelin takaisin. Tuore havainto Mustasta Kanarialinnusta Star Cityssä tuntuu tukevan ajatusta siitä, ettei Laurel olekaan kuollut. Takaumissa palataan Tommyn kuoleman jälkeiseen aikaan sarjan ensimmäiselle kaudelle. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Miljoonapotti