UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 2.7.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Tangoa aamusta alkaen. Michael hämmentyy itsekin huomatessaan lämpimät tunteensa Cocoa kohtaan heidän harjoitellessaan tangoa Goranin yllätysjuhlia varten. Päivänsankari tietää juhlista etukäteen, mutta kaikki sujuu loistavasti siihen asti, kunnes lääkäri joudutaan kutsumaan paikalle ja Goraniin iskee mustasukkaisuus. Toimittaja tulee Danielin työpaikalle oluttupaan esittämään kiusallisia kysymyksiä hänen suhteestaan Chris Brenneriin. Daniel epäilee Tinaa Chrisin päiväkirjan luovuttamisesta toimittajan käyttöön, vaikka kaiken takana on Sabrina. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 1. Kaksintaistelut alkavat Top Chef voittaja Akseli Herlevin ja ansioituneen keittiömestari Timo Linnamäen jännittävällä kamppailulla. Kumpi kestää paineen ja luo merimaiseman lautaselle? Vierailevina tuomareina nähdään kansainvälinen huippukokki Stefan Richter ja näyttelijä Jasper Pääkkönen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Elämää Philadelphiassa
Jengi hautaa sotakirveen. Jäädessään vaille tärkeitä palveluja jengi huomaa suututtaneensa liian monta kanssaihmistä. Sotakirves päätetään haudata uudisraivaajien hengessä kiitospäivän aterialla. Mitä tapahtuu, kun kämppä täyttyy toisilleen vihoittelevista ihmisistä? Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Isän tyttö
Burt mitsva. Burt kuulee vanhemmiltaan jymyuutisen: Burtin äiti ja sitä kautta myös Burt itse ovatkin juutalaisia. Mutta mitä se oikein tarkoittaa käytännössä? Siitä Burt päättää ottaa selvää ennen bar mitsva -seremoniaansa. Tietoa löytyykin runsaasti, enimmäkseen musikaalimuodossa. Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Suomen surkein kuski
8. jakso. Tässä jaksossa kilpailijat treenaavat kytkinjalkaansa oikein huolella kun jokaisen rakastama keinulauta on kaivettu varastosta taas esille. Ahveniston radalla opetellaan jarruttamaan yllättävissä tilanteissa.
17:00
Lemmen viemää
Petturin palkka. Nils vaatii Sabrinaa korjaamaan Chrisin päiväkirjan myynnillä aiheuttamansa vahingot. Sabrina hoitaa asian antamalla osan rahoista Tinalle. Pauline haluaa uskoa Tinan syyttömyyteen, mutta se on vaikeaa, kun hän näkee Tinan rahatukko kourassaan. Goranin kanssa riidellyt Coco viettää yön Michaelin luona. Goran pyytää anteeksi käytöstään, ja Michael selvittelee mahdollisuuksiaan Cocon kanssa. Charlotte palauttaa Werneriltä saamansa kaulakorun ja varoittaa Nataschaa Wernerin pelimiehen tempuista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Juoksuhautatorpedo. Adam ja Jamie tutkivat, suojasivatko juoksuhautojen terävät kulmat saksalaisia sotilaita räjähdyksiltä ensimmäisessä maailmansodassa. Tiimi puolestaan selvittää, voiko ilmapallokimppu pelastaa henkiä autokolarissa turvatyynyn tapaan. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kauhukakara ja lapsenpiika. Kauhukakara ja lapsenpiika. Niin velvollisuudentuntoinen ja hyvä lapsenpiika kuin Lisa Simpson onkin, eräs tietty hoidettava on hänellekin liikaa. K7
19:30
Entourage
Oma koti kullan kallis. Sarja palaa tauolta 8. tuotantokauden jaksoin! Vince palaa vieroituksesta valmiina käymään töihin, mutta hänen uusi elokuvaideansa ei herätä innostusta kavereissa. Drama ja pojat järjestävät Vincelle päihteettömät kotiinpaluujuhlat, mikä ei kaikkia ilahduta. Vierailevana tähtenä Rillit Huurussa -sarjan tähti Johnny Galecki. HBO:n draamakomedia elokuvatähti Vincent Chasen ja tämän lähipiirin Hollywoodin-valloituksesta. K12 (päihteet).
20:00
Rillit huurussa
Ikivirasta vipinä. Barry ilmoittaa, että yliopistolla tulee hakuun opetusvirka. Tohtorispojat ryhtyvät kilvan miellyttämään valitsijoita. Tyylien kirjo on käsittämätön, eikä kohta ole turvassa kukaan eikä mikään. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kilpa-ahmatti. Koulun ruokalassa Lisa tutustuu kilpasyömistä harrastavaan poikaan. Tavatessaan Lisan uuden ahmattiystävän Marge huolestuu: ei kai tytär vain ole ihastunut isänsä kaltaiseen mieheen? Bart puolestaan kaverustuu luihun linnakundin kanssa. Vierailevana äänenä Zach Galifianakis. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Arrow (K16)
Vastarinta. Kausi 3, 12/23. Oliverin liittolaiset yrittävät yhä selviytyä ilman johtajaansa ja vastustaa Danny Brickwelliä. Malcolm Merlyn tekee ryhmälle yllättävän avuntarjouksen saatuaan uutta tietoa vaimonsa surmasta. Oliver haaveilee tahollaan kotimatkasta. Takaumat kertovat tällä kertaa Merlynin vaiheista 21 vuotta sitten. Jaksossa vierailee monista elokuvistakin tuttu brittinäyttelijä Vinnie Jones. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Mistä tytöt tykkää
Daphne elää onnellisesti äitinsä kanssa, mutta jotain tuntuu puuttuvan. Hän kaipaa Lontoon eliitissä vaikuttavaa isäänsä, jota ei ole koskaan tavannut. Daphne lähtee toiveikkaana Lontooseen, jossa odottavat seurapiirien kimallus ja kommervenkit. William Douglas Homen näytelmään The Reluctant Debutante perustuva romanttinen nuorisokomedia. Ohjaus: Dennie Gordon, USA 2003 (101'). Pääosissa: Amanda Bynes, Colin Firth, Kelly Preston, Eileen Atkins, Anna Chancellor ja Jonathan Pryce. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 35 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
David Hasselhoff Show Ruotsi
Ruotsalaisjulkkikset Jenkeissä. Kausi 1, 2/10. Tällä kertaa David Hasselhoffin sohvalle istahtaa kolme tunnettua ruotsalaista, jotka asuvat tai ovat asuneet ja luoneet uraa rapakon takana. He ovat laulaja-lauluntekijä Laila Bagge Wahlgren, näyttelijä Britt Ekland sekä Ace of Base -bändistä tuttu muusikko Ulf "Buddha" Ekberg. Beat the Hoff -osiossa kisataan siitä, kuka kokoaa nopeimmin Ikea-pöydän. Musiikkivieraana nähdään komediapoppoo De vet du. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia. Uusinta.
00:55
Lainvalvojat
Kausi 1, 11/12. Väkivaltarikosyksikkö selvittelee junan alle jääneen kohtaloa. Järjestyspoliisi haravoi keskustaa löytääkseen raiskauksen yrityksestä epäillyn. K7 (ahdistus).
01:20
Lainvalvojat
Kausi 1, 12/12. Koirapoliisi menee tukemaan keskustan partioita Narinkkatorin joukkotappeluun. Koirapoliisi jäljestää työmaakontin murtoa yrittäneitä varkaita. Väkivaltarikosyksikön päivystäjät selvittelevät tulipalon syttymissyytä. K7 (ahdistus).
01:50
Hävyttömät (K16)
Pienet ilot. Kausi 4, 1/12. Fiona raahaa Gallagherien perhettä köyhälistöstä kohti työväenluokkaa. Suhde pomoon ei kuitenkaan tunnu etenevän aivan niin nopeasti kuin hän toivoisi. Myös Debbie kaipaa jo vastakkaisen sukupuolen huomiota, ja ystäviensä avustuksella löytääkin otollisia iskettäviä. Frankin nousujohteinen alkoholistin ura uhkaa tyssätä terveysongelmiin, mutta hätä keinot keksii. Amerikkalainen draamakomedia Gallagherien suurperheen elämästä ja persoonallisesta tavasta hoitaa kohdalle osuvat lukuisat vastoinkäymiset. K16 (ahdistus, seksi).
02:55
Eloonjääneet (K16)
Paineen alaisena. Finn on haavoittunut hengenvaarallisesti, ja hänet pystytään pelastamaan vain saamalla yhteys Arkkiin. Sekään ei välttämättä riitä, vaan nuorilta vaaditaan sekä yhteistoimintaa että vaikeita päätöksiä, jotta hän pysyisi hengissä. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K16 (ahdistus).
03:45
Astral TV