UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 25.6.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mike & Molly
Haaveet murskana. Kausi 5, 21/22. Mike ja Carl ovat heittää henkensä. Tunteiden myllerryksessä Carl päättää kosia Victoriaa. Kaikki ei kuitenkaan suju aivan odotetun laisesti. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
The McCarthys
Kiitti vain, Ronny. Gerard on palannut yhteen ärsyttävän ex-tyttöystävänsä Katrinan kanssa, joka kaiken lisäksi päättää tuppautua McCarthyille kiitospäivän aterialle. Marjorie ei kestä ajatusta vaan pyytää Ronnya estämään katastrofin, mutta Ronny vain pahentaa asiaa. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Fresh Off the Boat
Sokea piste. Kausi 1, 10/13. Jessicaa alkaa ärsyttää, koska Louis ei ole mustasukkainen hänen entiselle poikaystävälleen, joka tulee kylään. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Kolme miestä ja tyttö
Viimeiset häät. Kausi 4, 1/22. Kämppikset lähtevät vieraiksi ties kuinka monensiin kesähäihin, ja kaikkien vakaa aikomus on iskeä yöseuraa. Jess kilpailee täydelliseltä vaikuttavan tytön kanssa komean bestmanin huomiosta, ja Schmidt yrittää suostutella Nickin lähtemään kanssaan kahden kaunottaren matkaan. Coach sen sijaan saa naisilta huutia, ja Cece paljastaa eronneensa. Vierailijana Jessica Biel. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Tyhjätaskut
Briljantit bisnesnaiset. Leivonnaiskauppa tuntuu hieman lässähtäneen, joten Caroline raahaa vastahakoisen Maxin bisnesaiheiseen seminaariin oppimaan, kuinka he voisivat saada brändinsä kuntoon ja menekkinsä kasvamaan. Maxilla vain on vaikeuksia ottaa kouluttajan opetuksia vakavasti. Sophie ja Oleg harkitsevat hankkivansa samanlaiset tatuoinnit rakkautensa sinetiksi. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Tyhjätaskut
Mallivuokralaiset. Max ja Caroline päättävät ansaita lisätienestejä vuokraamalla asuntonsa reissaajille. Yllätys on suuri, kun paljastuu, että vuokralaiset ovat kuvankauniita alusvaatemalleja. Pian asunnossa on käynnissä upeat julkkisbileet - eikä Maxia ja Carolinea tietenkään ole kutsuttu... Jaksossa vierailevat mallit Lily Aldrige ja Martha Hunt. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Putous
Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ja tietenkin legendaarinen sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen.
15:30
Teknavi
Kausi 10, 3/12. Kauden kolmannessa jaksossa Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen selvittää, mitä toimintoja älyominaisuudet tuovat kodinkoneisiin. Rallilegenda Markku Alén seikkailee Lapin kesässä ja Risto Virtanen ajossa on astetta ärhäkämpi perhefarkku Peugeot 308 SW GT. Jaksossa vierailee koomikko Ali Jahangiri, joka kertoo värikkääseen tyylinsä suhteestaan autoihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Virittäjät
Rami Peiponen - Mercedes Benz V10. Mika Salo ei pääse helpolla kun vastassa on Rami Peiponen kuorma-autolla.
16:30
Teknavi
Kausi 10, 4/12. Kauden neljännessä jaksossa Teknavin vauhtikaksikko tutustuu Ivalossa ainutlaatuiseen ympärivuotiseen talvitestauskeskukseen, ja rallilegenda Markku Alén hurjastelee luonnon lumella keskellä kesää. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä on Applen uusi iPhone 6s ja testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on Audin uudistunut luksusmaasturi Q7. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Virittäjät
Markus Hjerppe - Lotus Elise 1997. Mika Salo pääsee pitkästä aikaa Lotuksen ohjaimiin kun haastajana on Markus Hjerppe.
17:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Remonttipölyä ja kaamoksen taikaa. Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Kadonneet Pojat. Rico on ollut netti- ja puhelinsuhteessa Ja'marin kanssa jo kolmen vuoden ajan. He eivät ole kuitenkaan ehtineet tavata kasvotusten, sillä Rico oli aluksi armeijassa ja Ja'marin ura menestyneenä mallina pitää hänet kiireisenä. Rico harkitsee muuttavansa sairaan äitinsä luokse Englantiin, mutta haluaa ennen muuttopäätöstä tavata Ja'marin ja parhaassa tapauksessa ottaa hänet kenties mukaansa. Nevin nettitutkimuksissa käy selväksi, että Ja'mari on kuin onkin profiilikuvissa esiintyvä henkilö, ja niin Rico matkustaa kuvausryhmän kanssa tapaamiseen. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Crazy Ex-Girlfriend
Äidit ja Joshin tanssiliikkeet. Kausi 1, 8/18. Rebeccan kriittinen äiti saapuu West Covinaan ja joutuu viettämään aikaa Paulan ja Calvinin kanssa. Greg vie Heatherin äitinsä luokse syömään. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kauhukeittiö
Oluen voimalla. Kausi 9, 7/16. Palkintokilpailussa kokkaillaan oluella terästettyjä annoksia. Illalliskattauksessa kokit tumpeloivat olan takaa, ja keittiöstä tulvii raakoja ja ylikypsiä annoksia. Punaisessa keittiössä erimielisyydet kasvavat entisestään. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Kunnian puolesta
Väkevä tosikertomus USA:n laivaston ensimmäisestä afroamerikkalaisperäisestä sukeltajasta ja hänen kouluttajastaan, joka haluaa tuhoa oppilaansa uran. Ohjaaja: George Tillman Jr., USA 2000. (124'). Pääosissa: Robert DeNiro, Cuba Gooding, Jr., Charlize Theron, Aunjanue Ellis, Hal Holbrook, David Keith, Michael Rapaport, Powers Boothe, David Conrad, Joshua Leonard, Glynn Turman, Carl Lumbly, Lonette McKee. K12

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 41 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Hävyttömät
Totuuksia ja päätöksiä. Kausi 5, 10/12. Gallagherien talossa vallitsee kaaos. Debbie tekee suuren päätöksen, ja Frank alkaa kosiskella Biancaa. Ian haluaa taas tuntea olevansa elossa. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (seksi, väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Supernatural
Sielu selviää. Kausi 10, 3/23. Sam yrittää hoitaa demoniksi muuttunutta veljeään, mutta se tuntuu mahdottomalta. Hän saa kuitenkin apua useammaltakin yllättävältä taholta, koska sekä Castiel että Crowley haluavat Deanin myös paranevan. Amerikkalainen kauhudraama, jossa veljekset Dean (Jensen Ackles) ja Sam (Jared Padalecki) taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Scorpion
Raskas työ, raskaat huvit 1/2. Kausi 2, 6/25. Ray kannustaa Walteria pitämään hauskaa normaaleiden ihmisten tapaan ja Walter ottaa neuvosta vaarin tuhoisin seurauksin. Elian älykkään teknologiarakennuksen avajaiset osuvat samoihin aikoihin ja näyttää siltä, että Walterin työn tulos on juhlimisen seurauksena epätavallisen heikkoa. Rakennuksen tietokonejärjestelmä menee sekaisin ja kaikki sisällä olijat joutuvat hengenvaaraan - Scorpionin neroja myöten. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).
02:20
Voittostudio