UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 31.8.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Jamie Oliverin helpot herkut
Irlantilaisessa opissa. Jamie tekee irlantilaisia perinneruokia ystävänsä Richard Corriganin kanssa. Pesunkestävänä irkkuna Richard on hieman epäileväinen, kun Jamie haluaa hieman "piristää" perinteistä perunaruokaa. Myös Jamie saa oppia irlantilaisen keittiön saloista.
10:30
Jamie Oliver Italiassa
Farfan luostari. Jamie on kuullut, että munkit varjelevat hyvän italialaisruoan salaisuutta. Hän päättää lähteä Farfan luostariin, jossa on eräs Italian vanhimmista yrttitarhoista. Todellisuus paljastuu odotettua karummaksi, mutta Jamie ei jää toimettomaksi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Monster Jam - International Racing and Freestyle
14:30
Jamie Oliver Italiassa
Puglia. Jamie lähtee tutkimaan, millaista ruokaa syödään Italian köyhimpiin kuuluvassa Puglian kaupungissa. Hän vertailee sikäläistä ja englantilaista kouluruokaa, tekee mammojen kanssa pastaa ja oppii viimein, miten italialaisia makunystyröitä miellytetään.
15:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Eveliina ja Mikko. Liikunta-alalla työskententelevät Eevaliina ja Mikko ovat ajatutuneet Eevaliinan raskauskilojen ja kiireisen arjen myötä kriisin partaalle. He uskovat, että olemuksen keventyminen, yhteinen aika treenien parissa ja 10 000 euroa sysäävät liiton uuteen kukoistukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Janne ja Aissa. Aissa on aina ollut kova liikkumaan, eikä Janne ei ole pysynyt viime vuosina vauhdissa mukana. Koko perheen liikunnallisempi elämä motivoi pariskuntaa karistmaan Jannen liikakilot. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Walker, Teksasista
Myrkyllisiä juonia. Walker ja Trivette kutsutaan paikalle, kun eläinlääkäri kuolee auto-onnettomuudessa. Hänen tyttärensä epäilee jonkin olevan vialla, koska läheisten tilojen eläimillä on outoja oireita. Amerikkalainen poliisisarja, jossa karatetähti Chuck Norris on Texas Ranger, kivenkova lainvalvoja lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
American Idol
Tuomariston kotikulmilta, osa 1/2. Scott Borchetta kutsuu viisikon VIP-matkalle Nashvilleen kotiinsa ja levy-yhtiöönsä ennen kuin kisa taas jatkuu ja yhden matka päättyy. Tällä kertaa kuullaan biisejä tuomarien kotikaupungeista ja eräs tuomareista esiintyy itsekin. Biisien alkuperäisesittäjiä ovat muun muassa Stevie Wonder, Alicia Keys ja Beyoncé. Vieraana on Russell Crowe. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 9. Homerin siirtohiukset aiheuttavat kohtalokkaan luonteenmuutoksen. Onko Maggie ulkoavaruuden lapsihirviö? K7
19:30
Poikamiesboksi
Agenttimies. Kausi 1, 7/12. Oscar pääsee suositun TV-ohjelman panelistiksi mutta astuu samalla Teddyn varpaille. Oscar päättää selvitä kuvauksista ilman agenttinsa apua. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Draamakatalyytti. Sheldonin oppilaat pilkkaavat hänen kuivakkaa luennointityyliään, joten hän päättää parantaa esiintymistään opiskelemalla näyttelemistä Pennyn opastuksella. Sukeutuuko Sheldonista Pennyn opissa karismaattinen ja kiinnostava esiintyjä? Raj hämmentyy huomatessaan, että hänellä on tunteita Bernadettea kohtaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Itku isän ikävästä. Simpsonien perhe ottaa country-muusikko Lurleen Lumpkinin (Beverly D'Angelo) luokseen asumaan. Pitkin hampain asiaan suhtautuva Margekin sulaa lopulta, kun Lurleen itkee hänet hyljänneen isänsä perään. Jaksossa musisoi The Dixie Chicks. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Kaappari
Tositarinaan perustuva kotimainen rikoskomedia. Aarno Lamminparras on liiketoimissaan epäonnistunut ja avio-ongelmista kärsivä keski-ikäinen mies. Hän lähtee työnhakumatkalle Helsinkiin, mutta päätyykin kaappaamaan aseella uhaten Oulusta Helsinkiin matkalla olleen lentokoneen matkustajineen ja miehistöineen. Ohjaaja: Aleksi Mäkelä, Suomi 2013 (93'). Pääosissa: Aake Kalliala, Hannu-Pekka Björkman, Elina Keinonen, Jussi Vatanen, Kari Hietalahti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Hävyttömät
Valiomaksa. Kausi 4, 10/12. Fiona on tiessään ja Gallagherit tekevät kaikkensa löytääkseen hänet ennen poliiseja. Vastuu kaatuu Lipin niskaan, joka yrittää samalla suoriutua tenteistään ja huolehtia muista sisaruksistaan. Kevin suojelee vimmaisesti perhettään ja rahojaan ja laukaisee aseensa onnettomalla hetkellä. Sheilalla on kiire ehtiä naimisiin ennen kuin sulhanen kuolee käsiin. Amerikkalainen draamakomedia Gallagherien suurperheen elämästä ja persoonallisesta tavasta hoitaa kohdalle osuvat lukuisat vastoinkäymiset.
23:55
Poikamiesboksi
Agenttimies. Kausi 1, 7/12. Oscar pääsee suositun TV-ohjelman panelistiksi mutta astuu samalla Teddyn varpaille. Oscar päättää selvitä kuvauksista ilman agenttinsa apua. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Virittäjät
Antti Hirvonen - Ford Sierra 2.0 GL Automatic -83. Lähtökohtaisesti Ford Sierra vuodelta -83 ei herätä kovin suuria tunteita ainakaan rata-autona. Toinen on kuitenkin tilanne Antti Hirvosen käsittelyn jälkeen. Nyt löytyy voimaa ja ajettavuutta, sekä kovan luokan kuski
00:55
Bones (K16)
Poika pensaikossa. Booth pyytää Brennania jäljittämään puistosta kadonnutta poikaa. K16
01:55
Voittostudio