UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 1.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Kipinöintiä. Pauline häkeltyy Danielin yllättävästä rakkaudentunnustuksesta. Seuraavana yönä hän näkee unta, että Daniel joutuu helikopterionnettomuuteen. Hän huolestuu kovasti, mutta seuraavan kerran heidän kohdatessaan lempi leiskahtaa jo paremmin. Michael järjestää ensiapukurssin henkilökunnalle, ja Tina toivoo harjoitusparikseen Gorania. Miehellä on kuitenkin mielessään ihan toinen nainen, jonka eteen hän on valmis tekemään lähes mitä tahansa. Gustl sijaistaa sairastunutta kaksosveljeään Magdalenan kanssa, mitä Alfons ei katso lainkaan suopeasti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus, väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Joutsenlaulu. Walker ja Alex johtavat etsintäpartiota Utahissa. He yrittävät löytää kadonnutta lentokonetta, jota ryöstäjät käyttivät kahdeksan vuotta aiemmin pankkiryöstössä, jossa kuoli yksi Walkerin ystävä. He saavat kuitenkin tietämättään peräänsä joukkion onnenonkijoita, jotka kuulevat, että koneessa on kolme miljoonaa dollaria ryöstösaalista. Yksi pankkiryöstäjistä selvisi aikoinaan koneen maahansyöksystä ja jäi elämään vuorelle kannibaalina. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Top Chef
Jälleennäkeminen. Kausi päättyy! Kahdeksannen tuotantokauden osallistujat ovat kokoontuneet studiolle muistelemaan mennyttä kautta. Puhutaan niin Miken ja Antonian ohjelman kautta löytyneestä sukulaisuudesta kuin Marcellin edesottamuksistakin. Katuuko Jennifer Carroll ylimielistä käyttäytymistään tuomareita kohtaan, miksi Angelolla oli niin tiukat housut, ja onko Fabiolla tyttöystävää? Myös tuomarit ja Padma Lakshmi saavat osansa niin ruusuista kuin risuistakin. Keskustelun juontaa Andy Cohen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Hell's Kitchen Suomi
Jakso 3. Voi Markku, Markku!. Päitä alkaa pudota, kun Markun vaikeudet jatkuvat ja Eevalla menee hermot. Chef heittäytyy vapaalle. Ravintolaserviisissä koetaan upea huipennus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Lemmen viemää
Venetsiaan. Suuren suudelman jälkeen tunteet myllertävät. Pauline päättää lähteä Danielin mukaan Venetsian matkalle lentopelostaan huolimatta, ja Leonardin mustasukkaisuus nostaa päätään. Gustl osoittautuu luonnonlahjakkuudeksi ja hän saa työtarjouksen. Hildegard toivoo, että entinen elämä Alfonsin kanssa palaisi. Hän jopa järjestää miehelleen tämän vanhan työpaikan takaisin, mutta mitä Alfons on mieltä? Coco tekee selväksi, että Goranin temput eivät onnistu, mutta mies on periksiantamaton. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
112
Osa 11. Poliisikoira Sauli. Osa 11. Huolestunut äiti soittaa hätäkeskukseen lapsen kadottua yleisessä puistossa. Helsingin poliisipartio saa hälytysilmoituksen alka vasta tappelusta. Espoossa puolestaan poliisikoira Sauli pääsee hommiin jäljitystehtävällä ja Kuopiossa palaa auto. K7
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Bartin takaikkuna. - 6. tuotantokausi. K7
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Tulevaisuus Marsissa. Herkkänä hetkenä Jess haluaa keskustella Nickin kanssa yhteisestä tulevaisuudesta. Onko pariskunnan visioissa mitään yhteistä? Winston, Coach ja Schmidt tarjoutuvat muuttoavuksi uusille hemaiseville naapureilleen. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus, väkivalta).
20:00
Rillit huurussa
Luotainlevottomuus. Raj odottaa kärsimättömänä tietoa siitä, onko Pluton luo ehtinyt avaruusluotain toimintakunnossa. Toisaalla tytöt shoppailevat ja Leonard ja Sheldon latelevat toisilleen totuuksia. Mikä on lopputulos? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Pelkoa ja inhoa alttarilla. Kun rehtori Skinnerin häät keskeytyvät alttarilla, Homer ja Marge ottavat tehtäväkseen saattaa parin uudestaan yhteen. - Vieras: Matt Groening. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 4.. Kaksi konkaria kohtaa toisensa. Maija Silvennoinen ja keittiömestari Kimmo Jylhä ottavat selvää voivatko kokeneet kokit oppia loihtimaan uusia makumaailmoja. Illallisia nauttimassa nähdään laulaja Manna ja ravintoloitsija Doron Karavani Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Penny Dreadful (K16)
Kätketty jumalatar. Vanessa ja Sir Malcolm osallistuvat egyptologi Sir Ferdinand Lylen juhliin saadakseen tietää lisää olennon ruumiista löytyneistä hieroglyfeistä. Kalaasit saavat kuitenkin oudon käänteen, kun selvännäkijä Madame Kali järjestää spiritistisen istunnon, joka järkyttää syvästi etenkin Sir Malcolmia. Victor Frankenstein hämmästelee luomuksensa nopeaa oppimiskykyä. Ethan tutustuu nuoreen irlantilaissiirtolaiseen, Brona Croftiin. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Scorpion
Pimeällä puolella. Paigen kymmenvuotias poika, Ralph, joutuu pulaan virkavallan kanssa. Syypää koko soppaan on Walter, joka on opettanut pojalle hieman liikaa tietokoneenkäytöstä. Etsiessään kyberrikollisia Scorpion päätyy pelimessuille, missä Sylvesterin alter ego paljastuu sattumalta. Uusi amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Lainvalvojat
Tämän päivän jaksossa Lainvalvojissa seikkaillaan jälleen Suomen eteläisimmässä ja pohjoisimmassa poliisipiirissä. Rovaniemellä Nikunlassi ja Kallo etsivät itsetuhoista henkilöä sekä tekevät hasislöydön kotietsinnän yhteydessä. Espoossa Söderholm ja Lindholm puolestaan saavat vartijalta ilmoituksen epäilyttävästä henkilöstä sekä joutuvat järjestelemään liikennettä moottoritielle sammuneen auton vuoksi.
00:30
Lainvalvojat
Väkivaltarikosyksikön vuoro täyttyy tänään kerrostalon varastorakennuksen tuhopolttajan jahtaamisesta sekä kutsusta avustamaan toista partiota tilanteessa, jossa mies pyrkii vapauttamaan kiinniotettua kaveriaan. Kenttäjohtopartio päätyy pysäyttämään päättömästi ajavaa venäläisautoa samaan aikaan kun Partio 119 joutuu kuljettamaan putkaan vartijoiden Rautatieasemalta kiinni ottamat häiriköt.
01:00
Kolme miestä ja tyttö
Tulevaisuus Marsissa. Herkkänä hetkenä Jess haluaa keskustella Nickin kanssa yhteisestä tulevaisuudesta. Onko pariskunnan visioissa mitään yhteistä? Winston, Coach ja Schmidt tarjoutuvat muuttoavuksi uusille hemaiseville naapureilleen. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus, väkivalta).
01:25
Nitro Circus Live
Maailmankiertue alkaa. Nitro Circus liven maailmankiertue käynnistyy ja ensimmäinen esitys pidetään Macaossa, Kiinassa. 40-henkinen miehistö joutuu odottamaan Macaon-lauttaa Hong Kongissa 8-tason taifuunin vuoksi. He tutustuvat paikalliseen kulttuuriin ja ostavat kultakaloja, käyvät kung fu-tunnilla ja maistelevat kuningaskobraa, koska se tarinan mukaan kohentaa mieskuntoa. Esityksessä rikotaan ennätyksiä ja tehdään tandemhyppyjä ensimmäistä kertaa. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).
01:55
Nitro Circus Live
Leijonatanssi. Macaossa on aikaa tutustua paikalliseen vesibalettiin sekä perinteiseen leijonatanssiin, johon tiimin jäsenet keksivät omia liikkeitään. Macau Tower antaa sopivat puitteet korkeanpaikankammosta kärsivien kohdata pelkonsa. Streetbike Tommy ei harjoittele, vaan hän keksii ajanvietettä sekä itsekseen että Crumin kanssa. Bilko vikittelee häpeilemättä Red Bull-edustajan tyttöystävää. Matty McFarrenin kolmikkohypyssä käy huonosti. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).
02:25
Maailman kauheimmat naapurit
Meluisa vuokralainen. Skotlantilaismies tekee elämänsä virheen vuokratessaan asuntonsa kahdelle harmittoman oloiselle koiraihmiselle. Leicestershiressä painajaismainen naapuri tekee kolmen tuttavapariskunnan elämästä sietämätöntä. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.
03:25
Voittostudio