UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 30.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Teknavi
Testissä kohuttu Apple Watch -älykello. Huipputehokas Range Rover Sport SVR Markku Alénin käsittelyssä. Riston testissä uusi Mazda 2. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Moderni perhe
Oopperan kummajaiset. Koululaisten esittämä Oopperan kummitus -musikaali on pulassa jäädessään ilman päätähteä. Onneksi Manny on valmiina pelastamaan tilanteen! Jay yrittää opettaa Philille golfia. Claire säikähtää Haleyn osoittaessa kiinnostusta perheenlisäystä kohtaan. Jaksossa vierailee näyttelijä Nathan Lane. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. K7 (väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Top Chef
Yö museossa. Ruoanlaitto ei ainakaan käy tylsäksi, kun tehtävänä on valmistaa 150 lapselle maistuva yöpala luonnontieteellisessä museossa vietettävää yötä varten. Annos pitää pystyä tarjoilemaan paperipussista, ja vieraileva tähti Joe Jonas (The Jonas Brothers) suorittaa annosten alkukarsinnan. Museolla valitaan voittaja, kun jo hieman kierroksilla käyvät lapset saavat huutoäänestää suosikkinsa. Kilpailijoiden kauhuksi tehtävä museossa ei lopukaan tähän, vaan aamulla on vielä tarkoitus kokata aamupalaa niin lapsille kuin heidän vanhemmilleenkin. Edellisen tehtävän voittajajoukkue saa valita, kokkaako tyranno- vai brontosaurusruokaa, mutta aamun raaka-ainevalikoima jää silti epäselväksi. Yön museossa voikin viettää kinastelemalla ruokalajeista tai kuten eräät, taskulamppuseikkailulla luurankojen parissa. Vierailevana tuomarina on tällä kertaa Katy Lee. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
13:00
Ensisilmäyksellä
Viestintävaikeuksia. Kahdeksannen tuotantokauden avausjaksossa Ted muistelee menneitä Farhamptonin asemalla. Victoria jättää Klausin alttarille. Tuoreet vanhemmat Lily ja Marshall kärsivät univajeesta, ja Quinnille selviää Barneyn ja Robinin yhteinen menneisyys. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Ensisilmäyksellä
Avioehto. Rakkauden kesän jälkeen koittaa erojen syksy. Barney on laatinut Quinnille tavallista mielikuvituksellisemman avioehdon, mikä kirvoittaa kiivaita keskusteluja kaikkien pariskuntien makuukammareissa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (ahdistus).
14:00
Mutsi
Lintsareita ja luonnetodistajia. Uusi poikaystävä on saanut Christyn pään pyörälle, ja läheiset alkavat huolestua. Regina on tuomiolla ja haluaa Christyn todistavan puolestaan. K7 (seksi).
14:30
Mutsi
Puudeleita ja tuubitoppeja. Christy ja Bonnie iloitsevat tulevasta perheenlisäyksestä ja toivovat pystyvänsä välttämään vanhat virheet. He yrittävät saada Violetinkin innostumaan äitiydestä järjestämällä vauvakutsut. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Duudsonit tuli taloon
Jakso 4. Duudsonit kauppiaina. Steniusten kauppiasperheen vanhemmat ovat lopen väsyneitä, kun heidän pitää hoitaa kaupan ohella äärimmäisen villejä kaksospoikiaan ja näiden isoveljeä. Neljäs lapsi on vielä tulossa ja äiti pelkää jaksamisensa puolesta, isä kun viettää aivan liikaa aikaa töissä. Duudsonien on keksittävä miten isä voisi vauvan tulon myötä luottaa edes osan töistään muiden hoidettavaksi. Mutta voiko isä luottaa kauppaansa ja lapsiaan tämän nelikon käsiin? Tuotanto: Rabbit Films. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Miehen puolikkaat
Joogaturma. Waldenin ja Alanin joogahetki päättyy huonosti. Onneksi Herb osaa auttaa kärsivää Waldenia, mutta krapula on kahta kauheampi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Miehen puolikkaat
Äiti ja tytär. Jaken sekavat naisasiat sekoittavat koko huushollin. Alan ja Walden tekevät parhaansa auttaakseen, mutta ovi käy tiuhaan. Jaksossa vierailee Scott Bakula. K7 (väkivalta).
17:00
Duudsonit
Osa 8. Katastrofi lähdössä.. Duudsonit osallistuvat maailmankuuluun Gumball 3000 -Rallyyn, joka tulee vihdoin myös Suomeen! Yli 100 luksusautoa aloittaa 5000km:n matkansa Kööpenhaminasta, ja yrittää ajaa Tukholman ja Helsingin kautta Pietariin. Duudsonit osallistuvat ralliin Cadillac Escaladesta muokatulla sinikarvaisella norsu-autolla. Mutta heidän norsunsa rikkontuu tien päällä ja he eivät pysty korjaamaan sitä. Jos Duudsonit eivät ehdi Ruotsin laivalla Suomeen, heidän rallinsa päättyy tähän. Guest starring: David Hasselhoff, Jon Olsson, Robert Burneika K12 (ahdistus).
17:30
Rillit huurussa
Maljaderivaatio. Sheldon on kauhuissaan huomatessaan, että Leonard ja Howard viettävät yhä enemmän aikaa Rajin luona. Nelikon pitkäikäiset hengailuperinteet ovat vaarassa katketa! Tehdäkseen ystävänsä mustasukkaisiksi Sheldon päättää hankkia uuden kaveripiirin, mutta hänen puutteellisilla sosiaalisilla taidoillaan se osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rillit huurussa
Silmänkääntötemppuapproksimaatio. Sheldon ajautuu hulluuden partaalle yrittäessään keksiä, kuinka Howardin esittelemä taidokas korttitemppu oikein tehdään. Mitä monimutkaisimmat kokeetkaan eivät tunnu paljastavan Howardin salaisuutta. Leonardin ja Pennyn läheiset välit häiritsevät Priyaa. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Homer ja sikatehdas. Homer osallistuu villivonkkamaiseen kilpailuun, jossa kultasetelin saanut pääsee sianlihatehtaaseen. K7 (ahdistus, seksi).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Menneisyyden ilot. Marge ja Homer muistelevat ensi suudelmaansa kesäleirillä. Saamme myös nähdä, millaisia Springfieldin merkkihenkilöt olivat lapsina. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Simpsonit
Julkea takapuoli. Bartin paljas takapuoli koulun aasikilpailussa saa aikaan sen, että koko perhe julistetaan epäamerikkalaiseksi ja Simpsonit pakenevat Ranskaan. K7 (ahdistus, seksi).
20:00
Simpsonit
Merirosvolehti. Lisa perustaa oman julkaisun, kun herra Burnsin omistamat lehdet eivät julkaise hänen runojaan. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Mafian maailma. Homer ja Bart päättävät ottaa Fat Tonyn tehtävät hoitaakseen sillä välin kun mafioso itse on sairaslomalla. Lisa puolestaan haluaa ystävystyä Fat Tonyn Michael-pojan kanssa, jota muut lapset pelkäävät. Sarjassa vierailevat näyttelijät Michael Imperioli, Joe Mategna ja Joe Pantoliano sekä Metallica-yhtyeen muusikot. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Jonah Hex (K16)
K16
22:45
Tuulitunneli
Juontaja Aki Linnanahde johdattelee Tuulitunnelin yleistiedon äärelle. Besserwissereinä Niko Saarinen, Maisa Torppa, Marianne Kallio, Sahra Ali, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen .
23:45
Madventures (K16)
Osa 6/10: Hindustan. Myriadien jumaluuksien maassa Riku ja Tunna kohtaavat olevaisuuden epäpyhimmät ja pyhimmät miehet sekä liittyvät 10 miljoonan ryvettyneen karman kulkueeseen kohti puhdistautumista synneistään. Uusinta. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Viidakon tähtöset
Ensimmäinen pudotusäänestys koittaa ja kaksi tähtöstä lähtee kotiin. Majoituskilpailussa koetaan todellisia kauhun hetkiä ja ruoan puute kiristää hermoja. Rahakilpailussa kohdataan jälleen norsuja. Motivaatio jatkaa kisassa nousee puheenaiheeksi. Uusinta. K7 (ahdistus, seksi).
01:20
Maailman kauheimmat naapurit
Painajainen maaseudulla. Geldestonin pikkukaupunkiin muuttaneen seitsenhenkisen Tuttlen perheen painajainen toteutui, kun naapuri ampui heidän koiransa. Gilmourin pariskunta puolestaan uskoi löytäneensä unelmakodin luonnonkauniista Cumbrian kreivikunnasta, kunnes naapuri paljasti todellisen luonteensa. Englantilainen realityohjelma. Uusinta.
02:10
Voittostudio