UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 26.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.5.
Onnea, Minna, Vilma, Vilhelmiina, Miina ja Mimmi!
06:53
Lilli ja kukkaisystävät
Orvokin kukkakarnevaalit. Orvokki aikoo järjestää kukkakarnevaalit. Auttaessaan ystäviään kasvattamaan kukkia tapahtumaa varten hän unohtaa hoitaa omia kukkiaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Paula
Tonin bändi. Tonin kaveri kutsui hänet bändiinsä, ja Toni on huolissaan soittotaidoistaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Lauran tähti
Onko Tomi varas? On kesäloman aika ja kaikki pihan lapset lähtevät lomalle ennen Lauraa ja Tomia. Suvi esittelee lomamatkaa varten hankittuja tavaroita, mutta Tomi ei haluaisi Suvin lähtevän. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Humps
Humps eksyy. Humps käy kaupassa Lunan ja Lunan äidin kanssa ja eksyy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Lauri kilpa-auto
Vauhtihirmu-Late. Maxi kiusaa lava-auto Latea tämän hitaudesta, ja niinpä Late päättää yrittää kilpailemista, onnettomin seurauksin. Autot saavat oppia, että joskus perille pääsee kulkemalla hitaasti ja varmasti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Maltti ja Valtti
Leikkivarusteet. Valtin ryöstöleikki taitaa ryöstäytyä käsistä, joten puvut ja varusteet kannattaa harkita tarkkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Anniina Ballerina
Anniinan ja Alisan tärkeä ilta. Anniina ja jättiläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:16
Viidakkokirja
Kurki pulassa. Krokotiili nappaa kurjen lentosulat, eikä haikara pysty enää lentämään. Mowgli lupaa viedä linnun kävellen takaisin tämän omille kotiseuduille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
08:27
Kesäleiri
Ansa Fabulalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:40
Pok ja Mok (7)
Kana karkuteillä. Mummolan pihalla tepastelee vieras kana. Mok ja Pok päättävät pelastaa sen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Engenin nunnat. Nunnaksi voi ryhtyä, vaikka ei kuuluisikaan katoliseen kirkkoon. Sisaret Eva ja Magnhild kuuluvat valtionkirkkoon, mutta ovat eläneet Engenin luostarissa jo 25 vuotta. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Tässä ja nyt. Greg yrittää pysyä poissa Sahiran tieltä, mutta on järkyttynyt kuullessaan tämän lähdöstä. Dan joutuu katsomaan sivusta Sachan ja Chrissien onnea. Kestääkö miehen kantti? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Luontoretkellä
Saukko hävitettiin lähes kokonaan eteläisestä Norjasta, mutta nyt kantaa on saatu vahvistetuksi koko maassa. Missä lymyää salaperäinen ruijanpallas, ja mitkä linnut laulavat komeimmin kesäyössä? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Haaste merellä
4/4. Intensiivinen harjoituskausi saavuttaa huippunsa. Naisten keskuudesta on vielä valittava kapteeni johtamaan venettä. Lopulta tiimi on kasassa ja valmis suureen koitokseen. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Veljesten keittiössä
Veljeksillä on tapana käyttää ruoanlaitossa monenlaisia työvälineitä ja keittiökoneita. Tänään niitä esitellään näyttävästi. Kummalla on enemmän vempaimia? 3. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Paluumuuttajat
9/10. Kesäloma tarkoittaa entistä enemmän työtä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Paluumuuttajat
10/10. Loppuja ja uusia alkuja. Valta vaihtuu sukupolvelta toiselle, uusi koti odottaa ja uudet suunnitelmat kypsyvät. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarlen maailmassa vieraana Mikael Jugner. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Matkakassi: Välimeri
Bodil Ljungberg lähtee Välimeren risteilylle Venetsiasta erikoisen oopperaesityksen jälkeen. Alus suuntaa kohti Turkkia, Kusadasin turistikeskukseen ja historialliseen Efesokseen, mutta kuinka aika kuluu laivalla? (U) Äänitekstitys: suomi.
14:00
Meille tulee koiranpentu
Susanne ja Frank odottavat vahvistusta arvelulle, että heidän koiransa voisi olla kääpiökasvuinen. Entä mikä on Baloun vointi? Mia muuttaa pentunsa Beatin kanssa uuteen asuntoon. Nyt on tullut yhteenvedon aika. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kummeli (7)
Kausi 6. 8/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Silvennoinen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Sekasin (12): Pitkä versio 3/4 Hullunkuriset perheet
Jakso 3/4: Hullunkuriset perheet. Lumikki muuttaa osastolle ja saa uusi ystäviä kuten herra Jakomielitautinen, Sekakäyttäjän poika ja neiti Masentunut. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Brasilian jättiläiset
Dokumentti maan jalkapallohistorian suurista pelaajista ja hetkistä. Tarina päättyy vuoden 1994 maailmanmestaruusjuhliin. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä
(7). Jakso 570: Väärät nuotit. Bongolava osallistuu bändikisaan, ja Roni järkyttää kaikkia. Reino auttaa Emmaa ja joutuu pulaan. Asko yllättyy Hiltusen menneisyydestä. Tuija innostuu kohtalokkain seurauksin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Kaisan kanssa Hermanni Hiiri, Rytmireissu, Stella ja Sami, Tikkumäen talli, Kasper ja Liisa sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Tässä ja nyt. Greg yrittää pysyä poissa Sahiran tieltä, mutta on järkyttynyt kuullessaan tämän lähdöstä. Dan joutuu katsomaan sivusta Sachan ja Chrissien onnea. Kestääkö miehen kantti? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli
Kausi 7. 1/6. Huumoria elävästä elämästä ja tuttuja hahmoja naapurista. Millä ajaa luuseri? Rattopojat takaavat: erotiikka on täynnä yllätyksiä. Jykke ja Veikko kylässä ja aina väärään aikaan.. Näin Apinaa koijataan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Kioski: Marjan vallassa
Vallanpitäjät ovat vuorollaan puolen tunnin ajan Marja Sannikan vallassa. HD
20:00
Maastopyöräilijä kuilun partaalla
Skotlantilaisen Danny McAskillin maastopyörätemput ovat keränneet YouTubessa miljoonia katsojia. Nyt taituri palaa kotiseudulleen kuvaamaan kaikkien aikojen fillarivideota karuissa ja vaarallisissa vuoristo-oloissa. HD Äänitekstitys: suomi.
20:30
Sekasin (12): Pitkä versio 4/4 V*tun hullut
Jakso 4/4: V*tun hullut. Neljä hullua joutui suljetulle, kolme pääsi pois. Sarja päättyy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Ihmebantu
3/7. Ei voi kaulia. Ranskalaiskokkien päämäärätietoisuus lyö kahtia. Toni pelaa aikaa? Mukana debatti. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:28
Ihmebantu
4/7. Pullataikinan Tuoksu. Kuka päättää median toiveen? Hankala Näppäin -palkintogaalat ja Teri Gershon (Minnesota). Mukana debatti. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
22:00
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:10
Kummeli
Kausi 6. 5/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Sami Saari. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
22:32
Kummeli
Kausi 6. 6/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Apulanta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
22:59
Kummeli
Kausi 6. 7/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Danny. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
23:22
Kummeli (7)
Kausi 6. 8/8. Taattua Kummeli-pelleilyä vanhaan malliin. Eero Kakko palaa kehiin. Uudet parrat ja peruukit. Musiikkivieraana Heikki Silvennoinen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:49
Kummeli
Kausi 7. 1/6. Huumoria elävästä elämästä ja tuttuja hahmoja naapurista. Millä ajaa luuseri? Rattopojat takaavat: erotiikka on täynnä yllätyksiä. Jykke ja Veikko kylässä ja aina väärään aikaan.. Näin Apinaa koijataan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:20
Kioski: Marjan vallassa
Vallanpitäjät ovat vuorollaan puolen tunnin ajan Marja Sannikan vallassa. HD
00:50
VICE: Suicide Forest In Japan
Aokigaharan metsä Japanissa on maailman tunnetuimpia itsemurhapaikkoja. Joka vuosi 50 - 100 ihmistä riistää siellä hengen itseltään. Metsästä löytyvät kirjeet ja muut tavarat muistuttavat traagisista ihmiskohtaloista. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:15
VICE: Death in A Can
Tunnettu eutanasian puolustaja Philip Nitschke myy typpisäiliöitä. Joko oluen valmistukseen tai elinpäivien päättämiseen, kysyjästä riippuen. Nitschke neuvoo ihmisiä ottamaan eutanasia-asiassa oikeuden omiin käsiinsä. HD Äänitekstitys: suomi.
01:22
VICE: An Erotic Publishing Empire
Tina Englerin mielestä romanttiset tarinat jättivät liian paljon arvailujen varaan. Niinpä hän alkoi kirjoittaa niitä itse. Nyt erotiikan imperiumi Ellora´s Cave on miljoonabisnes, jota Tina pyörittää äitinsä kanssa. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
01:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna