UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 5.12.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 5.12.
Onnea, Selma!
06:53
Taikakaruselli
Juhlat Marketalle. Ystävät haluavat järjestää juhlat kiltille ja auttavaiselle Marketalle. Niistä on määrä tulla yllätysjuhlat, ja siksi kaikkien on salattava valmistelut Marketalta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Mitä ihmettä?
Työ. Mitä on työ? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Ryhmä Hau
Kung-vuh! Taimi opettaa pennuille itämaista lajia kung-vuhia. Hanttisen häijy kissakoplakin tavoittelee keltaista vyötä. Taimin arvokas kirjakäärö varastetaan, ja Ryhmä Hau lähtee voron jäljille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Puuharit
Täydellinen kuva. Professori Gimbaali antaa Papuryhmälle valokuvaushaasteen, ja siihen liittyy kolme tehtävää. Haasteesta tekee vaikean se, ettei työkaluja saa käyttää apuna. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Kasper ja Liisa
Ulkoilutetaan Jean Claudea. Neiti Baladi menee käymään kaupassa. Hän pyytää Kasperia ja Liisaa pitämään huolta Jean Claudesta sillä aikaa. Se on kiltti koira, mutta innostuessaan se sotkeutuu talutushihnaansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 5/24 Ei häntä ilman hurjasutta. Pirpanan eläinten kielten opettelu saa Korvatunturin sekaisin. Ylitonttu ja Sherlokkinen aavistelevat, että HÄN saattaa olla lähellä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:07
Katti Matikaisen kirjamylly
Näkökulmia. Kirjoissa pieni voi olla suurin! Katti Matikainen ja Nakkirakki tutustuvat kirjoihin "Sinisen kärpäsen sirkus" ja "Ötökkämaan tarinat". HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:19
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:20
Milin miljoona kysymystä (7)
Kateutta. Luka menestyy ja pääsee televisioon puhumaan musiikistaan. Milistä tuntuu, että kukaan ei ole kiinnostunut hänestä, ja hän päättää tehdä asialle jotain. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:27
Lohikäärmeratsastajat
Kun salama iskee. Ukkosmyrskyt vyöryvät Öystilään. Onko itse Thor suuttunut saarelaisille? Härmö syyttää lohikäärmeitä, ja Hikotus joutuu pakosalle Hampaattoman kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Bogstadin kartano Oslossa on peräisin 1700-luvun lopulta, ja se avattiin ulkomuseoksi vuonna 1955. Talossa on asunut muun muassa Norjan ensimmäinen pääministeri Peder Anker lähes 200 vuotta sitten.
09:00
Holby Cityn sairaala
Rakkauden hinta. Hanssen purkaa turhautumistaan Chantelleen. Arthur puolustaa Chantellea, mutta ei saa ääntänsä kuuluviin. Malickin ensimmäinen päivä erikoislääkärinä ei vastaa hänen odotuksiaan. T: BBC. HD K12 (ahdistus).
10:00
Paloautolla Oslosta Mongoliaan
4/6. Norjalaiset Øystein Bache ja Rune Gokstad osallistuvat hyväntekeväisyysralliin ja lähtevät vanhalla paloautolla Oslosta kohti Mongoliaa. Hurttia huumoria tarvitaan, sillä ongelmia matkalla riittää. (U) HD
10:30
Matkapassi: Filippiinit 1
Seikkailija Jonathan tutkii espanjalaisen siirtomaaherruuden jälkiä Manilassa, kiertelee slummeissa ja tapaa nyrkkeilylegendan kuntosalilla. Suurkaupungin ulkopuolella viidakossa tutustutaan Filippiinin taruihin. HD
11:30
Sinikeltaisia unelmia
3/6. Dokumenttisarjassa seurataan Ruotsin lahjakkaimpien nuorten jalkapalloilijoiden elämää suurien unelmien äärellä. Tässä jaksossa uransa etenemisestä kertoo Melker Hallberg. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

Kello 12:00

12:00
Valomerkki
8/8. Mahtavation! Vihdoinkin Lontooseen. Yöt vietetään parkkipaikoilla. Yleisöä on kourallinen, mutta bändi soittaa kuin riivattu. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:28
Rintheessä
1/6. Kausi alkaa! Levitunturin sesonki käynnistyy ja kausityötekijät saapuvat. Joni, Kata, ja Rosanna aloittavat työt ensimmäistä kertaa ja tutustuvat toisiinsa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Matkakumppanit
7/10. Amelia Adamo ottaa miniänsä Jennien mukaansa Italiaan Amalfin rannikolle. Siellä he kulkevat Amelian isää muistellen ja käyvät veneellä Caprilla. Millainen anopin ja miniän matkasta sukeutuu? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
13:30
Kioski
Kansanedustajat Silvia Modig (vas) ja Susanna Koski (kok) keskustelevat Kioskin viikon kiinnostavimmista videoista. #ylekioski HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Koukussa paheeseen
6/6. Kolme kuukautta Nannan, Nikhilin ja Jakobin testijakson jälkeen näemme kuinka he ovat onnistuneet karistamaan paheensa. Vai ovatko ollenkaan? HD
14:30
Eläimellistä menoa Norjassa
4/6. Onnekas kuin sika? Onko sika Norjan onnekkain olento vai löytyykö maasta otus, jolla käy vielä parempi flaksi? Ludvig Løkholm Lewin lähtee etsimään vastauksia iilimatojen, lepakoiden ja leppäkerttujen parista. (U) HD
15:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen käsikirjoitetuin uutislähetys. Kooste syksyn jaksojen parhaista paloista. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Uusi Päivä
Jakso 601: Apua tarjolla. Vilmaa vieroitetaan Väinöstä. Tuija keksii miten auttaa Azadia. Sonjan ja Teron hankkeet harmittavat Lauria. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:58
Uusi Päivä
Jakso 602: Onnenkauppaa. Tuijan ehdotus avioliitosta saa Ainon toimimaan. Anni joutuu vaikeuksiin musikaalikurssin muuttuessa maksulliseksi. Tero nuortuu silmissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Uusi Päivä
Jakso 603: Puun takaa. Roni jää kiinni vilpistään. Krista ei usko Reinon viattomuuteen. Minna kertoo Askolle järisyttävän uutisen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Kikattava Kakkiainen, Hertan maailma, Hau Hau, Piip ja Veli, sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:45
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 5/24 Ei häntä ilman hurjasutta. Pirpanan eläinten kielten opettelu saa Korvatunturin sekaisin. Ylitonttu ja Sherlokkinen aavistelevat, että HÄN saattaa olla lähellä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salibandy MM : FIN - EST
Suomi - Viro. Selostus Matti Härkönen. Riika, Latvia. HD
19:30
Märät säpikkäät (12)
Kausi 1, 2/8. Muoti ja kauneus. Suvi ja Kirste tapaavat Anu Sagimin ja oppivat että biseksuaalisuus on muodikasta. Mutta kumpi kauneus on helsinkiläismiesten mieleen - eestiläinen vai saamelainen? T: Tarinatalo Oy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
19:55
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 5/24 Ei häntä ilman hurjasutta. Pirpanan eläinten kielten opettelu saa Korvatunturin sekaisin. Ylitonttu ja Sherlokkinen aavistelevat, että HÄN saattaa olla lähellä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Uusi Päivä
Jakso 604: Elämän hallintaa. Tero värvää Sonjan Ronin elämänhallintavalmentajaksi. Krista ja Terhi tahtovat samaa hajuvettä. Haikara tuo Haavistoon uutisia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:35
Kimmo
Kausi 3, 4/16. Haastattelu. Martin haastattelun aika koittaa, mutta Stenforsia ei haluta päästää studioon. Kimmon on keksittävä keino pitää hänet poissa. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Marja Hintikka Live
Mun rahat ei oo sun. 7/10. Lapset muuttavat ratkaisevasti perheen tuloja ja menoja. Miten ratkaista asiat siten, ettei toinen vanhemmista viru köyhyysloukussa ja toinen tee uraa ja toisaalta kustanna kaikkea?
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Nuori Zlatan
(Becoming Zlatan, Ruotsi 2016) Varhaiset vuodet 1999 - 2004 olivat ratkaisevia nuoren Zlatan Ibrahimovicin kehityksen kannalta. Ennen näkemätön arkistomateriaali paljastaa, kuinka Zlatanista tuli jalkapallon supertähti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
23:35
Bates Motel (16)
Kausi 2, 10/10. Kuinka Norma ottaa uutisen siitä, että Normanin muisti on palannut? Romero ja Dylan yhdistävät voimansa lopettaakseen verisen huumesodan. Emma miettii omaa ratkaisuaan. HD K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 7/10. Lahja. Jon valmistautuu kohtaamaan villit. Raakuuden kohteeksi joutunut Sansa tarttuu oljenkorteen, mutta onko siitä apua? Daenerys saa omalaatuisen lahjan. T: HBO. (U) HD K16 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna