UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 26.11.

04:05
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.11.
Onnea, Sisko!
06:52
Popi Kissa
Lautailuvelho. Susun rullalauta menee rikki, ja sen osaa korjata vain salaperäinen velho. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Me Peltiset
Känkkäränkkä. Joskus on aamuja jolloin kaikki menee pieleen: vaatteet ovat hukassa, tee on kuumaa ja voileipäkin on vääränlainen. Vaan miten käy, kun pullien koristelukaan ei suju. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Franklin ja ystävät
Franklin korttijahdissa. Ystävykset tekevätä kipeälle Etanalle kortin. Franklin jättää sen kuivumaan avonaisen ikkunan eteen, ja siitä alkaa kortin hurja seikkailu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Samu ja Salla
Onnen tyttö, minä. Itsepäisen Sallan isoveli Samu joutuu käyttämään mielikuvitustaan apuna yrittäessään kääntää pikkusiskonsa päätä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Isot koneet
Epätasaiset tiet tasoittaa asfalttikone. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:35
Pipsa Possu
Syntymäpäiväjuhlat. On Pipsan syntymäpäivä. Pipsa on innoissaan ja herättää Jyrin ja äidin ja isän aamulla aikaisin. Animaatiosarja Possu-perheen elämästä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Lauri kilpa-auto
Viestintävaikeuksia. Maikki on unohtanut ladata radiopuhelimensa akun yön aikana. Keksiikö hän keinon, jolla pitää yhteyttä Ripaan kiireisenä päivänä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Ryhmä Hau
Märkää menoa. Kapteeni Turpon vene on karahtanut kiville. Riku johdattaa Ryhmä Haun pelastustöihin. Syystohinaa. Taimi-emännän omenasato uhkaa jäädä lumen alle. Ryhmä Hau tarttuu rivakasti toimeen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Viidakkokirja (7)
Munat vaarassa. Mowgli kirmailee viidakossa ja tulee vahingossa rikkoneeksi lintujen pesän. Miten juuri kuoriutumassa oleville poikasille nyt käy? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:29
Kanikenttä (7)
Ethän mee! Painajaisesta herättyään Nedi on aivan varma, että Fredi aikoo lähteä. Siksi se punoo monimutkaisen juonen, jolla koko kentän väki yrittää saada Frediä jäämään. Mutta suunnitelma toimiikin päinvastaisesti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Pok ja Mok
Helleaalto. Ilma jatkuu helteisenä ja Mok ja Pok huolestuvat isovanhempiensa voinnista. He päättävät auttaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Pidä pääsi kylmänä. Penny varjelee salaista suhdettaan. Pystyykö hän pitämäään tunteensa kurissa, kun Scott viedään leikkaussaliin? Maria yrittää olla vaikeasti tavoiteltava uuden ihastuksensa silmissä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Luontomatkalla Australiassa
6/8. Martin Emtenäs jatkaa Australian sielun etsintää ja kohtaa monisatakiloisia merikilpikonnia. Heti munasta kuoriuduttuaan kilpikonnan poikaset lähtevät vaaralliselle taipaleelle kohti merta. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Sinkkuelämän säännöt
Neljä rakkaudessa pettynyttä helsinkiläistynyttä bulgarialaista nuorta miestä antaa itsellensä tehtävän. Heidän on vuodessa löydettävä naisystävät. Mutta ihmisen rakkauselämä on täynnä yllätyksiä. O: Tonislav Hristov. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Retrolissun ysärit: Millennium
Yy-kaa-koo, kaikki päättyy aikanaan, 1990-lukukin. Euro suututti kansan ja ufotutkijat ennustivat maailmanloppua, mutta aina vanhan loppuessa syntyy jotain uutta. Paavo Väyrynen ja Robbie Williams ovat ajattomia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Valomerkki
1/8. Kaveriporukka unelmoi rocktähteydestä. Kun ei ole töitä, voi panostaa kaiken musiikkiin. Mutta sillä ei vielä elä. Elias manageroi Constantinea maailmalle. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Kioski: Kaarlen maailma
Mistä haaveillaan kun haaveillaan muusikoksi tulemisesta? Onko laikkaukset uusi levymyynti? Vieraina muusikko Anssi Kela ja Rähinä Recordsin toimitusjohtaja Essi Kivitie. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Erätulilla
Peltsi elämänsä ensimmäisessä hirvijahdissa! Jääkö mies sivustaseuraajaksi vai pääseekö heti tositoimiin? Lisäksi lähdemme Kemijärvelle hauen pyyntiin ja Saimaan hiljaisuuteen etsimään norpan pesiä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:10
Hello Ladies (12)
Kausi 1, 3/8. Nyt näyttää lupaavalta: Stuartilla on ensitreffit kauniin naisen kanssa. Paha vain, että tämä sattuu olemaan Jessican kilpasisko ammattimielessä. Wade saa loistavan idean. Mitä siitä syntyy käytännössä? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
14:40
Marja Hintikka Live
Nainen, pala lihaa. 7/10. Malli Ninja Sarasalo ja entinen aikuisviihdetähti Henry Saari puhuvat siitä, miten naisen kehosta on moneksi. Kuinka raskaus, synnytys ja imetys ovat heittäytymistä luonnon armoille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
FOLK-raati
(S) Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kandit
Kausi 2, 6/8. Erika ja Jussi valistavat alkoholin vaaroista. Miskalla mukava päivä: potilaan kotiuttamista ja aikidoa. Heikki musisoi vanhuksille. Raskas työ vaatii raskasta rautaa. 2. tuotantokausi yle.fi/kandit (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 518: Vanha viehättää. Krista ja Karri tempautuvat tanssiin yllättävin seurauksin. Tero haastaa vanhan kilpakumppaninsa talokaupoissa. Jimi ryhtyy toimiin kaivosta vastaan. Epun, Oskun ja Ronin bändi saa nimen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Anskun kanssa Humps, Muista laulaa, Tiketi Tok, Ympyrä, Jääkarhu Otto, Kotikisa sekä Kasper ja Liisa. HD

Kello 18:00

18:00
Rukan maailmancup: Mäkihyppyä
Mäkikarsinta HS142. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Ruka, Kuusamo. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD
19:30
Kioski: Marjan vallassa
Marjan vallassa on vasemmistoliiton puheenjohtajuuden ensi kesänä jättävä Paavo Arhinmäki. HD
20:00
Totuuden treffit
3/8. Lotta ja Mikko. Kuinka Lotta suhtautuu Mikon elämään kivun kanssa? Miten Lotan kuolemanpelko vaikuttaa Mikon tunteisiin? Syttyykö kahden koiraharrastajan välille todellinen kipinä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Siskonpeti (7)
Kausi 2. Osa 7/12. Mies. Viidakon uroksissa koetaan suuria tunteita, ja perheeseen syntyy ensimmäinen alfauros. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Joonas Nordman, Jarkko Niemi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:25
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana startup-liikemies Sami "Hupparihörhö" Kuusela. #nvuutiset HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963. HD
22:00
Top of the Lake (K16)
3/6. Maailman reunalla. Oliko pedofiilin kuolema itsemurha? Matt Mitcham yrittää taivutella yhä kasvavaa naisyhteisöä lähtemään hänen mailtaan. Robinin sieluntuska johtaa vakavaan välikohtaukseen. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, päihteet).
23:00
Fresh Meat (16)
Kausi 3, 4/8. JP on saanut Samilta kynsilleen, mutta hän ei niele tappiotaan helpolla. Poloinen Howard käy omaa taisteluaan. Kun luovuudenpuuska iskee, Oregon hakee inspiraatiota kielletystä hedelmästä. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
23:40
Kioski: Marjan vallassa
Marjan vallassa on vasemmistoliiton puheenjohtajuuden ensi kesänä jättävä Paavo Arhinmäki. HD

Kello 24:00

00:10
Angry Boys (12)
12/12. Mummis panostaa välillä omaankin perheeseen. Pysyykö Blake jälleen surffilaudalla? Japanilainen skeittaajalupaus muuttaa Kaliforniaan, ja äiti purjehtii vanavedessä. Entä mitä puuhaavat aussikaksoset? T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:40
FOLK-raati
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
03:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna