UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 24.7.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.7.
Onnea, Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia ja Tinja!
06:53
Hyrräpäät
Pyöritetään ja käännetään. Hyrräpäät löytävät pyörän, jonka renkaat pyörivät ja joka kääntyy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
I-hah-haa
Tutustumme Ellaan. Ella-ponin kesään kuuluvat sekä vanhat että uudet ystävät, ja kesälaitumilla jokainen ratsastuspäivä on erilainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:10
Mitä ihmettä?
Erilaisuus. Ovatko kaikki erilaisia? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Kaapo
Kaapo ja sarjakuvasivu / Kaapo piilosilla / Kaapo lennättää leijaa / Kaapon siivouspäivä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Ludovic
Pärinää. Ludovic rakentaa omaa kilpa-autoa puusta. Kalle ja Lilakin päättävät rakentaa omat autot. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Kasper ja Liisa
Esitelmä. Ystävysten piti alkaa tehdä esitelmää yhdessä, kun Kasper sairastui. Liisa ei tahdo ottaa uutta paria, vaan päättää odottaa, että Kasper paranee. Riittääköhän aika? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:04
Ystävät
Osa 5/5: Uusi ystävä. Maria on löytänyt metsästä koiran, ja siitä on tullut hänelle uusi leikkikaveri. Koira kuitenkin karkaa Marialta. Koiraa etsiessään hän saa tietää sen oikean omistajan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:09
Niksi-Nella
Nellan nukketeatteri. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:19
Late Lammas
Lampun henki. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Villi tulevaisuus
Melkein uusi lemmikki. Emilia yllättää aikakoneessa aamuyöstä hiippailevan Seikon, joka on lähdössä tutkimusretkelle ulos hyiseen ilmastoon Suurille tasangoille. Animaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Agnete Antonsen Skog on vasta 17-vuotias, mutta jo kokenut kalankäsittelijä. Moni mies jää toiseksi, kun Agnete pääsee vauhtiin. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 19, 8/48. Kolmas pyörä. Millainen on vastavalmistuneen, uuden lääkärin ensimmäinen työpäivä? Abs pyytää Ninan vaatimuksesta Elleniä muuttamaan pois. Luke vie Katen ja hänen tyttärensä turvaan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Holby Cityn sairaala
Viimeinen valssi. Malickin ohjaaja saapuu potilaaksi, kykeneekö Malick olemaan poissa leikkaussalista? Sacha ja Chrissie suunnittelevat vihkivalojen uudistamista. Bonnie ja Jac ovat toistensa kimpussa. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Meille syntyy lapsi
1/6. Jo ja Sofi ovat lesbopariskunta, jolle on syntymässä toinen lapsi. Jo ja Sofi näkevät vanhemmuuden eri tavalla. Ensimmäisen lapsen syntymä oli dramaattinen, joten molemmat ovat nyt huolestuneita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:15
Meille syntyy lapsi
2/6. Jörgen ja Carolina tapasivat hard rock -festareilla ja ovat olleet erottamattomia siitä lähtien. Nyt pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Carolinalla on lapsi myös edellisestä suhteestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Kukkaron herraksi
Kausi 1, 2/8. Lauran palkka on käytetty jo hyvissä ajoin ennen palkkapäivää, eikä Lauralla ole tarkkaa käsitystä siitä, mihin rahat hupenevat. Asiantuntijat apuun! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:58
Kukkaron herraksi
Kausi 1, 3/8. Laineiden uusperheessä laskujenmaksu hoidetaan pikavipeillä. Saako perhe taloutensa kuntoon asiantuntijoiden avulla? Perheen elämää seurattiin puolen vuoden ajan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Sydänsurujen biologia
Sarja alkaa, 1/4. Mitä ihmiskehossa tapahtuu, kun sydän murtuu? Anders, Kristian ja Olivia osallistuvat kahdeksaan kokeeseen, joissa heidän aivonsa ja sydämensä tutkitaan. Murtuuko sydän oikeasti suhteen päättyessä? HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Ginan maailma
5/8. Gina saa lämpimän vastaanoton beduiiniperheeltä kaukana Jordanian aavikolla. Hän viettää vuorokauden telttaleirissä paimentolaisten ja heidän kameliensa kanssa ilman mukavuuksia. Gina saa myös naimatarjouksen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Aamujumpan aakkoset
8/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Behruz keskittyy hauiksen kasvattamiseen. Line näyttää mammajumppaan sopivia liikkeitä, ja Selinan neuvoilla saadaan litteä vatsa. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Villi kortti
Villi kortti testaa huippu- ja penkkiurheilun kerran viikossa. Testiryhmässä tänään Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Pilvi Hämäläinen, Juuso Mäkilähde, Kalle Palander, Riku Riihilahti sekä illan vieras VilleGalle. (U) Es. 8.11.2016. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:50
Kekseliäs nikkari
3/7. Maatilalla on ollut kylmä talvi, ja Erik kiirehtii saadakseen lämpimän kylpyhuoneen valmiiksi. Vanhalle pellolle istutettu metsä kaadetaan. Erik loihtii maagisen yllätyksen lasinpaloista. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Narkomaaniäidit
Tanskalainen Sine käytti huumausaineita ensimmäisen raskauden aikana ja aiheutti vakavia seurauksia itselleen ja lapselleen. Norjassa narkomaaniäiti voidaan ottaa pakkohoitoon. Voitaisiinko näin menetellä myös Tanskassa? HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Au pairit Australiassa
Biletystä ja suhdesopimuksia. Juho pääsee radalle. Henriettan suhde syvenee. Isabella tutustuu maalaistilaan. Susa tekee sopimuksen muslimipojan kanssa ja tuntee löytäneensä paikkansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Ali Show: Karita Aaltonen
Kesän kuumin isäntä Ali Jahangiri tulee taas. Eikä siinä kaikki vaan nyt Ali Show paahtaa vieraitaan niin radiossa, televisiossa kuin verkossa. Alin parilalla tirisee valtakunnan ykkösvieraat isäntää säästämättä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Tilkkupeiton tarinoita, Kesävieras, Koiramäki, Kynä käteen, Pasin ja Kielon valtakunta, Katinkontti sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Casualty
Kausi 19, 8/48. Kolmas pyörä. Millainen on vastavalmistuneen, uuden lääkärin ensimmäinen työpäivä? Abs pyytää Ninan vaatimuksesta Elleniä muuttamaan pois. Luke vie Katen ja hänen tyttärensä turvaan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Uinnin MM
Kooste päivän tapahtumista. Budapest, Unkari. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. HD
20:25
Uusi päivä
Osa 370: Suunnitelmat uusiksi. Maria pääsee jyvälle Oskun keikoista. Lumikuningatar-musikaalin roolitus menee uusiksi. Elinan haaveet omasta lapsesta kaatuvat, mutta Lauri tulee tueksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:55
Satisfaction (K16)
Kausi 2, 7/10. Matkailu avartaa. Tieto Victorin pidätyksestä saa Bastionin asiakkaat kaikkoamaan. Neil ja Grace lähtevät tapaamaan sijoittajia, jotta tilanne rauhoittuu. Anika ilmestyy yllättäen Adrianan ovelle. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).

Kello 21:00

21:35
Jalkapallon naisten EM: NOR - DEN
Norja - Tanska. Deventer, Alankomaat. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Antti Koivukangas. HD
23:45
Ali Show: Karita Aaltonen
Kesän kuumin isäntä Ali Jahangiri tulee taas. Eikä siinä kaikki vaan nyt Ali Show paahtaa vieraitaan niin radiossa, televisiossa kuin verkossa. Alin parilalla tirisee valtakunnan ykkösvieraat isäntää säästämättä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:15
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Kausi 10, 12/22. Ansarikukka. Nuori opiskelijanainen on pahoinpidelty kuoliaaksi. Tutkinta etenee elitistiseen sisäoppilaitokseen, jossa kilpailu paremmuudesta saa ihmiset tekemään julmia tekoja. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna