UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 29.11.

07:45
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 29.11.
Onnea Aimo.
07:48
Pikku Kakkosen posti
Talven odotusta. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:54
Ryhmä Hau
Menoa ja meininkiä. Aleksin nikkaroima superkärry hajoaa ensi metreillä. Riku päättää rakentaa uuden menopelin. Tulipalokiire. Samppa aikoo osallistua palokoirakisaan, mutta harjoittelu on hankalaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: jättikakku. Lissun ikävöidessä isäänsä tohtorin Kilpinen ja Sara suunnittelevat hänelle yllätysjuhlia. Juhliin on tilattu jättiläiskakku. Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Babar ja Badun seikkailut
Aurinko, kuu ja tähti: Gaxxin kultakaivosten reitin osoittimesta puuttuu enää aurinkokivi. Gaxxin kultakaivokset: Lapset pääsevät kultakaivoksen jäljille. Kullalle löytyy myös muita ottajia. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Onks noloo, Viidakkojytä ja Peter Pan. Katsottavissa Areenassa. HD
10:00
Valomerkki
Uusi sarja alkaa. Kaveriporukka unelmoi rocktähteydestä. Kun ei ole töitä, voi panostaa kaiken musiikkiin. Mutta sillä ei vielä elä. Elias manageroi Constantinea maailmalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Valomerkki
Antilla on omat rahat pelissä, kun Constantine-bändi haluaa ulkomaille. Mutta Englannista ei vastata sähköposteihin. 2/8 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Huippuvuorten vesillä
Luontokuvaaja Jan Tandrupin tavoitteena on purjehtia Huippuvuorten ympäri, mutta matka ei suju suunnitelmien mukaan. Komeita luontonäkymiä hän sentään pääsee ihailemaan. Äänitekstitys: suomi.
11:15
Rukan maailmancup: Yhdistetyn mäki
Henkilökohtaisen kilpailun mäkiosuus HS142. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Ruka, Kuusamo. Refereras på svenska av Leif Lampenius. HD

Kello 12:00

12:50
Rukan maailmancup: Sprinttifinaalit
Perinteinen hiihtotapa. Selostus Tapio Suominen. Ruka, Kuusamo. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Glenn Lindholm. HD
15:20
Rukan maailmancup: Yhdistetyn hiihto
10 km hiihto-osuus. Selostus Tapio Suominen. Ruka, Kuusamo. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Glenn Lindholm. HD
16:10
Taitoluistelua: Grand Prix-sarja
Jäätanssin lyhyttanssi. Parien, naisten ja miesten vapaaohjelmat. Selostus Anuliisa Uotila. Osaka, Japani.
16:50
Rukan maailmancup: Mäki
HS142. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Ruka, Kuusamo. Refereras på svenska av Mikael Oivo. HD

Kello 18:00

19:00
Yle Uutiset
Mikäli lähetys Rukalta jatkuu, jää uutislähtys pois ohjelmistosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
Mikäli lähetys Rukalta jatkuu, jää Urheiluruutu pois ohjelmistosta.
19:10
SuomiLOVE
3/11 Tänään valokiilassa Club for Five, Sandhja, Samuli Putro, Egotrippi, Jukka Poika, Jesse Kaikuranta sekä Lauri Tähkä. Mukana yllätyksiä sekä kiitollisuuden osoituksia niin siskolta toiselle kuin äidiltä pojalle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:10
Syke
5/20. Sinun edestäsi vuodatettu. Sairaalaan tuodaan potilas, joka haluaa kieltäytyä verensiirrosta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 21:00

21:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Luonnon lait. Hedelmällisyysklinikalta varastetaan jäädytettyjä alkioita. Erikoisyksikkö etsii tekoon syyllistyneitä ja yrittää pelastaa alkiot, ennen kuin ne tuhoutuvat. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
22:00
DreamHack: Counter-Strike
Elektronisen urheilun suurtapahtuma DreamHack Winterin Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen finaali. Suora lähetys. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

02:00
Luther (K16)
12/14. Lutherin orastava ihmissuhde jää sivuosaan, kun kopiomurhaaja ja tämän kuolemansairas oppi-isä juoksuttavat poliisia. Ripley joutuu valitsemaan, liittyykö hän mukaan noitavainoon, jonka kohteena Luther on. (U) Huom. Ohjelma alkaa heti peliohjelman päätyttyä. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
03:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna