UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Torstai 28.8.

07:00
Rakkauden tähden: Kip ja Martta
Singaporelainen Kip vierailee appivanhempiensa luona Kangasalla. Tuomo ja Riitta saavat tietää mitä ovat firepoit. Kip nauttii luonnosta ja kahvihetkistä. Osa 6/10.(U)
08:20
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
08:30
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
08:40
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
08:50
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
09:00
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
09:10
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
09:20
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
09:30
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
09:40
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
09:55
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Keittiömestari Sauli Kemppainen sai berliiniläiselle huippuravintolalleen Michelin-tähden. Jaakko Selin pääsee kurkistamaan gourmet-keittiöön ja herkkutukkuun. Jokiretki vie Berliinin eläintarhaan. (U)
11:50
Uusi päivä
Osa 394: Rankka päivä. Teron päivä on rankka, mutta ilta vielä rankempi. Rehellisyys vie Oskun vaikeuksiin. Elina näkee menneisyydestä välähdyksen, joka muuttaa hänen käsityksensä kahdesta läheisestä ihmisestä. HD Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:20
Tulipunainen kyyhkynen
(Suomi 1961, 81'). O: Matti Kassila. N: Tauno Palo, Gunvor Sandkvist, Helen Elde, Matti Oravisto ja Risto Mäkelä. Jännitysdraama perheensä kanssa lomailevasta tohtorista, joka alkaa epäillä vaimoaan uskottomuudesta. Mv. K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.1
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
13:40
Tulossa: Varsovan laulu
(Suomi, 1953). Kotimaisen elokuvan "Varsovan laulu" elokuvateattereissa esitetty ennakkomainos. Mv. K7 (väkivalta).
13:45
Arkistokuvia: Kunniankukko
(1955) Alkoholin käyttö vaikuttaa negatiivisesti johtajan ja opettajan auktoriteettiin. Ohjaus: Armand Lohikoski Sallittu kaiken ikäisille.
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:00
Ajankohtainen kakkonen
Pedofiilimetsästäjät netissä. HD
16:00
Nimipäiväonnittelu: 28.8.
Onnea Tauno.
16:01
Possu Pallero
Ajoissa kotiin herkuttelemaan. Possu Pallerossa on kiire syömään vaarin herkkuja, mutta matkalla hän kohtaa monta ystävää, jotka tarvitsevat apua. Sallittu kaiken ikäisille.
16:11
Tähtirannan pojat
Salainen tehtävä. Voiko vieraan talon kellariin mennä soittamaan rumpuja salaa? Tähtirannan poikien tarinassa rikosetsivät ottavat kiinni mustiin pukeutuneen murtautujan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:19
Raa Raa, leikkisä leijona
Kolmas pyörä. Uu-uusta tuntuu, etteivät Raa Raa ja Kroki halua enää leikkiä hänen kanssaan. Sallittu kaiken ikäisille.
16:29
Lilli ja kukkaisystävät
Limasen rakkausruno. Limanen haluaisi valloittaa Mimosan sydämen. Piikin serkku Hurmuri tarjoutuu auttamaan rakastunutta etanaa. Mutta onko Hurmuri rehellinen puuhissaan? Sallittu kaiken ikäisille.
16:39
Popi Kissa
Synttäritanssi. Popi Kissa ja hänen ystävänsä löytävät synttärilahjan ja päättävät viedä sen oikealle omistajalleen. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Neppajymykerho
Vilja askartelee leikkirahoja Eemilin ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
17:00
Rakkauden tähden: Ebun ja Antti
Nigerialainen Ebun vierailee appivanhempiensa luona Vantaalla. Anoppi Heli opettaa Ebunia hiihtämään. Ebun kutsuu perheen afrikkalaiseen juhlaan. Osa 7/10.(U)
17:30
Spotlight: Vasta verissään saa apua
Mielenterveyspalveluiden jonot ovat Suomessa niin pitkiä, että jonottajien henki on vaarassa. Media-alan opiskelijat selvittävät, miten pitkälle nuorten on mentävä ennen kuin mielenterveysongelmat otetaan vakavasti.

Kello 18:00

18:00
Murharyhmä - tosielämän Sherlockit
Osa 3/8. Ryhmä alkaa tutkia Jukka Karleniuksen pimeää henkirikosta. Aikaa rikoksen vanhenemiseen on vain puoli vuotta, ja kujanjuoksu voi alkaa. Ryhmä levittää sanaa tutkimuksistaan, ja se tuottaa tulosta. (U) HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
18:57
Puhutaan elämästä: Orvokki 1
"Herkkä ihminen monesti menettää todellisuudentajun siitä mitä häneltä odotetaan." Tarina on osa itsemurhien ehkäisykampanjaa Puhutaan elämästä. HD
19:00
Kuningaskuluttaja
Silmäleikkaus on Virossa halpaa - millaista on laatu? Näin teet suoramarkkinointikiellon. Kolmen kovan testisssä robottiruohonleikkurit.
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:05
A-studio
Suomalaisen ruuan markkinointi takkuilee. Rahakoira Massi etsii likaisia seteleitä. Studiovieraana Unkarin-suurlähettiläs Pasi Tuominen. Juontaja Matti Virtanen.
20:35
Sami Yaffa - Sound Tracker
Muusikko Sami Yaffa on nähnyt niin kansainvälisiä areenoita kuin katusoittajan arkea. Nyt hän tutkii musiikin merkitystä ja mysteeriä. Ennen matkan alkua esitellään Samin kotikulmat New Yorkissa, musiikin sulatusuunissa. HD

Kello 21:00

21:25
Silminnäkijä: Isäni on seksituristi
Länsimaiset seksituristit siittävät baaritytöille lapsia, joista tulee yhteiskunnan hylkiöitä Filippiineillä. HD
21:55
Rakkauden tähden: Xie ja Osmo
Kiinan Kantonista kotoisin oleva Xie vierailee Eilan luona Vihdissä. Xien aviomies, Osmo saa akupunktiota ja Eila ikioman kalligrafian. Osa 8/10. (U)