UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 25.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Kesän maut talteen. Syksyn tullen on aika säilöä kesän sato talteen. Munakoisot ja muut vihannekset säilyvät maukkaina makuöljyssä, ja omatekoisen tomaattiketsupin salaisuus on oikeassa yhdistelmässä mausteita. Ketsupin kanssa maistuvat grillillä paistettu pihvi ja perunat. Jamie valmistaa myös perinteisiä juustovoileipiä, jotka saavat uutta potkua chilichutneystä. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
10:00
Muodin huipulle Allstars
Krääsästä asuksi. Kausi 2, 7/12. Seitsemän jäljellä olevaa kilpailijaa saa kinkkisen tehtävän. Heidän on tehtävä asu joulukoristeista mutta asu ei saa näyttää lainkaan jouluiselta. Vierailevana tuomarina nähdään laulaja Kylie Minogue. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Oikeita uutisia. Miten Kardashianit ja Justin Bieber saadaan piiloon tärkeämpien uutisten tieltä? Lääkäreillä on ratkaisu. Lisäksi luvassa on muun muassa mullistava uusi hoito nuoruusiän diabetekselle. Amerikkalainen keskusteluohjelma avaa lääketieteen ihmeellisyyksiä tv-viihteen keinoin.
13:00
Pitch - kuningasidea
Kettu ja keltanokka. Likööribrändi Frangelico kaipaa nostetta imagolleen. Kaksi toimistoa kisaa saadakseen mainoskampanjan hoidettavakseen. Toista johtaa vanha kettu ja toisessa projektivastuuta kantaa keltanokka.
14:00
Koirat hotellissa
Trimmaaja saa paikan. Kausi 1, 2/10. Mattin ja Leonin House of Hugo -koirahotelliin voi tulla myös päivähoitoon, jossa seurustelu on tärkeä osa päivää. Hotellin kauneushoitolaan tarvitaan uusi trimmaaja, jotta toiminta saadaan kunnolla käyntiin. Miehet pistävät pystyyn kilpailun, ja vasta tulleen harjoittelijan huippuopettaja toteuttaa voittajakoiran muodonmuutoksen. Halvaantunut staffi Billy on kehittynyt kuntoutuksessa huimin harppauksin. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
14:30
Suomen ihanimmat häät
Ksenia ja Vitali. Kausi 1, 11/12. Ksenia ja Vitali viettävät kansainvälisiä prinsessahäitä. Morsian on suunnitellut häitä kokopäiväisesti puoli vuotta eikä rahaa säästellä missään häihin liittyvässä asiassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliver: mestarikokki
Unelmasta totta. Jamie apujoukkoineen päättää, kuka kolmesta nuoresta kokkilupauksesta saa mahdollisuuden perustaa oman ruokaravintolansa The Cock ¿nimiseen kaljakuppilaan. Kokkien on perusteltava ravintolaideansa ja konseptinsa mahdollisimman hyvin raadille. Vain yhden unelmasta tulee totta. Brittiläisessä ruokarealityssä tähtikokki Jamie Oliver antaa yhdelle ex-oppilaalleen mahdollisuuden avata oman ravintolansa.
17:00
Lemmen viemää
Täyskäännös. Julia pyytää apua Niklakselta ja tämä lupaa tehdä kaikkensa, mutta lääkärillä on oma mielipiteensä. Patrizian suunnitelmat ovat niin hurjia, että Sebastian haluaa sanoa niistä itsensä irti ja häipyä koko hotelli Fürstenhofista. Ennen sitä hän haluaa kuitenkin antaa siskolleen todisteet Patrizian rikoksista, mutta Julia väittääkin nyt olevansa Sophie ja kieltäytyy vastaanottamasta kirjekuorta. Jonaksella on selittelemistä ja ruusutkaan eivät auta häntä todistamaan rakkauttaan Tinaan. Luottamuksen ansaitseminen uudelleen ei vain ole niin helppoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Hiilijalanjälkeä pienentämässä. Nuoripari haaveilee ekologisesta mutta perinteisen kauniista talosta. Kohtalo iskee kuitenkin pahasti kapuloita rattaisiin. Onneksi hankkeen takaa löytyy Eden-projektissakin vaikuttanut arkkitehti Jerry Tate, joka muuttaa suunnitelmat yhden hengen kukkarolle sopiviksi. Kompromissit unohtuvat huikeaa kotia katsellessa. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suomen ihanimmat häät
Ksenia ja Vitali. Kausi 1, 11/12. Ksenia ja Vitali viettävät kansainvälisiä prinsessahäitä. Morsian on suunnitellut häitä kokopäiväisesti puoli vuotta eikä rahaa säästellä missään häihin liittyvässä asiassa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
New Yorkin luksuslukaalit
Pikkulapsia lasitalossa. Kausi 1, 7/9. Ryan yrittää päästä takaisin asiakkaidensa suosioon salaisen aseen avulla. Fredrik ja Michael taas eivät tunnu pääsevän eroon toisistaan. Uusi amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Loistetta lavalle. Kausi 1, 5/13. Kokelaiden täytyy suunnitella näyttelijä-laulaja Zendayalle näyttävä esiintymisasu. Se vaikuttaa olevan helpommin sanottu kuin tehty. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
22:00
Sinkkuelämää
Evoluutio. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Suoraan sydämeen. Kausi 6, 14/24. Yolanda emännöi päivälliskutsuja ensimmäisen kerran kahteen vuoteen. Kuten hänellä ja Davidillä on tapana, mukaan kutsutaan aina joku yllätysvieras musiikkimaailmasta. Tällä kertaa yllätys osuu suoraan kaikkien sydämiin ja Kyle pitää häntä merkkinä edesmenneeltä äidiltään. Erika saa huomata, että hänen pitää varoa puheitaan Kathrynin kanssa, sillä tämä on selvästi pettänyt hänen luottamuksensa ja Lisa Vanderpumpkaan ei ole hänen oikea ystävänsä. Kim on ollut vieroitushoidossa ja nyt Kyle tapaa sisarensa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Ekstramatskua. Kausi 3, 14/14. Kahdeksan kuukauden aikana kertyy paljon kuvamateriaalia, joten nyt on aika nähdä pätkiä, jotka eivät päätyneet syystä tai toisesta kauden aiempiin jaksoihin. Luvassa on muun muassa outoja ostajaehdokkaita, pukeutumis- ja rahankäyttövinkkejä, ruotsalaisia Lucia-perinteitä, hyväntekeväisyyttä, viinien maistelua sekä eroottisia origameja. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

00:35
Vaimot vaihtoon UK
Luksusta ja raakaa arkea. Tällä kertaa perheitä vaihtavat ylelliseen ja helppoon elämään tottunut Torre ja seitsemän lapsen äiti Sam. Luvassa on valtava kulttuurishokki.
01:35
Yön AVA