UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 27.7.

06:00
Aamun AVAus
07:40
Lemmen viemää
Rahat tai ilmianto. Desirée torjuu Adrianin ehdotuksen yhteisestä matkasta ja puumajaan tutustumisesta. Beatrice käskee tyttärensä luokseen sairaalaan ja antaa tälle kaksi vaihtoehtoa: Desiréen pitää hankkia hänelle 500 000 euroa tai muuten hän ilmiantaa tyttärensä. Rahojen saaminen edellyttäisi matkaa Zürichiin. David ei suostu lähtemään sisarensa mukaan, mutta tämä keksii uuden matkaseuralaisen. Hildegard on epäileväinen Oskarin suhteen. Hän ja Alfons kuitenkin kutsuvat nuoren panimomestarin luokseen syömään, ja tämä tekee vaikutuksen kumpaankin. Sveitsistä kantautuu Michaelille ja Nataschalle yllättäviä uutisia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Olohuoneita ja olotiloja. Kausi 7, 38/65. Remppaajien keskinäinen äänestys kiristi jälleen tunnelmia, varsinkin koska kisailijat saivat tällä kertaa kuulla, mitä muut olivat huoneista mieltä, ja mielipahaahan siinä syntyi. Tällä viikolla aloitetaan olohuoneiden ja ruokailutilojen rakentaminen, ja krooninen rahapula vaivaa lähes kaikkia tiimejä. Jo muutenkin kireä tunnelma kiristyy entisestään, kun budjetti on lähellä nollaa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:40
Ensitreffit alttarilla USA
Häähumua. Kausi 4, 3/16. Asiantuntijaraati valitsee kymmenistätuhansista hakijoista kolme parhaiten toisilleen sopivaa paria. Tässä jaksossa hakijat tapaavat tulevan puolisonsa ensi kertaa omassa hääseremoniassaan. Kuinka ensitapaaminen sujuu? Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla. Uusinta.
11:50
Piilokamera

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Beverly Hills, 90210
Huumedisko. Kausi 2, 15/28. Emily houkuttelee Brandonin ja muut salaiseen diskoon, jonka paikka selviää vaihtamalla muna karttaan keskustan kaupassa. David ostaa pullon viskiä ja juo sen yksin Kellyn paheksuessa. Emily sekoittaa Brandonin limsaan ekstaasia, vaikka Brandon sanoo, ettei halua kokeilla huumeita. Brandon menettää luottamuksensa Emilyyn. Andrea ja Steve tulevat Peach Pitiin myöhässä ja ajavat ympäri kaupunkia etsien oikeaa kauppaa, josta saisi kartan. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K12 (päihteet).
14:00
OC:n täydelliset naiset
Isänpäivä. Kausi 1, 5/8. Jo keksii isänpäiväksi ohjelmaa korvatakseen työnteosta johtuvaa poissaoloaan. Vicky pelkää, että etäinen isäsuhde saa Brianan takertumaan poikaystävään, jonka urahaaveet eivät vastaa Vickyn vävykandidaatille asettamia toiveita. Ihosyöpää sairastanut Kimberly käy lääkärillä näyttämässä uutta ihomuutosta.
15:00
Kardashianit
Terapian tarpeessa, osa 1/2. Kausi 7, 15/19. Kun Oprah tulee haastattelemaan perhettä, Rob kokee jäävänsä siskojensa varjoon. Kanye ja hänen stylistinsä päivittävät Kimin vaatekaapin. Khloén ehdotus perheterapiasta hyväksytään vastahakoisesti. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Tyttöjen ilta Zürichissä. Adrian peruu matkan Zürichiin saatuaan selville Desiréen todelliset tarkoitusperät. Desirée houkutteleekin Claran mukaansa minilomalle. Beatricen lapset eivät aio pitää äidistään huolta, eikä ajatus kiehdo Friedrichiäkään. Hän tulee kuitenkin toisiin aatoksiin, mutta Beatrice ei suhtaudu Friedrichiin edelleenkään myötämielisesti. Tina innostuu kuvaamaan uutta kokkausvideota ilman Davidin avustusta. Oskar aloittaa Burger Bräun panimomestarina. Kellarissa hänen mieleensä palaa kuitenkin muistoja vuosien takaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, seksi).
17:00
Nigellan helpot herkut
Maistuvia matkamuistoja. Kausi 1, 6/7. Kun Nigellalla on ylimääräinen tunti aikaa, hän valmistaa oliiviöljygranolaansa. Näin hän voi nauttia joka aamu herkullisen rouskuvan aamiaisen. Nigella muistelee jälleen myös Thaimaan-matkaansa ja valmistaa simpukoita thaibasilikan kera. Ystävilleen hän loihtii herkkuaterialle pääruoan kuvelihasta. Aterian kruunaa sitruunapavlova. Päivän päätteeksi iskevään nälkään Nigella loihtii annoksen halloumijuustosta ja makeasta chilikastikkeesta. Brittiläinen ruokaohjelma.
17:40
Oma koti kullan kallis
Terassiunelmia. Kausi 37, 10/10. Martin uudistaa puurakenteisen terassin kesäkuntoon pesemällä ja maalaamalla sen, ja Elsa antaa viimeisen silauksen sisustamalla terassin viihtyisäksi oleskelutilaksi. Martin rakentaa myös toisen terassin laatoista. Anders esittelee jälleen uusia syötäviä kasveja. Kauden päättäjäisiä juhlitaan koko porukan voimin uudistetulla terassilla. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma.

Kello 18:00

18:40
Remontilla rahoiksi
Rahapäätöksiä. Kausi 7, 39/65. Olo- ja ruokailuhuoneen yhdistelmä on talon suurimpia ja kalleimpia tiloja, ja lähes kaikilla pareilla on jo muutenkin erittäin tiukka taloustilanne. Osa tiimeistä laittaa viimeisetkin rahansa likoon ja luottavat siihen, että voittavat tällä viikolla. Osa taas yrittää säästää kaikessa mahdollisessa, mutta kostautuuko se tuomaroinnissa? Lisäksi haastepäivä sekoittaa taas tilannetta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
19:55
Ensitreffit alttarilla USA
Vastanaineet. Kausi 4, 4/16. Asiantuntijaraati valitsee kymmenistätuhansista hakijoista kolme parhaiten toisilleen sopivaa paria. Häiden jälkeen parit opettelevat yhteiselämää, mikä ei välttämättä suju kuin tanssi. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla.

Kello 21:00

21:05
Rimakauhua ja rakkautta
Nuori nuorikko. Kausi 6, 1/8. Adam palaa Singaporesta ja yllättää ystävänsä kertomalla nuoresta morsiostaan. Matthew'n hallusta löydetään huumeita. David salailee tunteitaan Robynilta. Peten ja Jennyn avioliitto kärsii rahaongelmien keskellä. Brittiläinen draamasarja. K7 (ahdistus).
22:05
Sinkkuelämää
Jerry, jurrit ja roolileikit. Kausi 6, 4/20. Mirandaa mietityttää, lähettävätkö miehet naisilleen peiteltyjä viestejä. Carrie ja Berger (Ron Livingston) väittelevät, käyttääkö manhattanilainen nainen hiusrinkulaa. Charlotte valmistaa ensimmäisen sapattiateriansa, mutta Harrya (Evan Handler) kiinnostaa myös tv-ohjelma. Jerry saa Samanthalta taiteilijanimen Smith Jerrod. Heidän fantasialeikkinsä pysähtyvät Smithin menneisyydestä pulppuavaan faktaan. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:40
Empire
Omilla teillä. Kausi 2, 2/18. Cookie, Andre, Hakeem ja Anika perustavat oman levy-yhtiön. Hakeem yrittää näyttää olevansa muutakin kuin artisti. Lucious ottaa yhteen vanginvartijan kanssa, mutta saa pian avukseen uuden asianajajan. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Love Island
Menneisyyden haamu. Kausi 1, 26/34. Paritta jääneet Max ja Josh järjestävät romanttisen illallisen viidelle sinkkutytölle, mutta Max ei pysty unohtamaan Jessiä. Tunteiden kurimukseen päätyy myös Jordan, joka törmää järkytyksekseen katkeraan exäänsä. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:50
Pomo piilossa
Helyjä ja hellyyttä. Kausi 6, jakso 9/13. Koruja ja asusteita valmistavan ja myyvän Stella & Dot -yrityksen perustaja ja johtaja Jessica Herrin selvittää valeasun turvin, ovatko yrityksen työntekijät tehtäviensä tasalla. Hän tapaa innostavia, lahjakkaita ja taitavia ihmisiä, joita hän haluaa auttaa elämässä eteenpäin. Amerikkalainen realitysarja.
01:45
Remontilla rahoiksi
Rahapäätöksiä. Kausi 7, 39/65. Olo- ja ruokailuhuoneen yhdistelmä on talon suurimpia ja kalleimpia tiloja, ja lähes kaikilla pareilla on jo muutenkin erittäin tiukka taloustilanne. Osa tiimeistä laittaa viimeisetkin rahansa likoon ja luottavat siihen, että voittavat tällä viikolla. Osa taas yrittää säästää kaikessa mahdollisessa, mutta kostautuuko se tuomaroinnissa? Lisäksi haastepäivä sekoittaa taas tilannetta. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaan toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
03:00
Yön AVA