UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 20.9.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Joko hääkellot soivat?. Adrian ilahtuu vauvauutisista, mutta Desirée itse on epävarmempi: haluaako hän äidiksi? Beatrice hermostuttaa häävihjailuillaan sekä Adrianin että Desiréen. Clara joutuu toteamaan, että Adrianista haaveilu on epärealistista. André intoilee käsityöoluen mainoskampanjasta, mutta Oskarin mielestä skandaalin ryvettämä André ei ehkä juuri nyt ole sopivin valinta mainoskasvoksi. André luulee, että valtuusto tukee häntä pormestarina yksimielisesti ja tulistuu, kun totuus valkenee. Hän järjestää hotellin ravintolassa kohtauksen, ja Werner joutuu paikkailemaan veljensä riehumista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Oma koti kullan kallis
Siirtolapuutarhassa. Kausi 38, 2/14. Anders vierailee siirtolapuutarhassa vastailemassa mökinomistajien puutarha-aiheisiin kysymyksiin. Martin rakentaa puutarhaan katseilta suojaavan säleikön, Hanna valmistaa värikkään mobilen, ja Karin puolestaan nikkaroi sängynpäädyn. Ruotsalainen nikkaroinnin ja sisustamisen erikoisohjelma, joka antaa vinkkejä sisustajalle ja kodinkunnostajalle. Uusinta.
10:30
Häähullut
Marlene ja Jeanine. Kausi 9, 2/22. Marlenen häihin on enää päivä, kunnes tulikivenkatkuinen riita koettelee morsiusparin rakkautta. Saako sulhanen Jose vihdoin tarpeekseen? Jääkö Marlene yksin alttarille? Jakson toisena morsiamena tapaamme floridalaisen Jeaninen, joka kammoaa hääkaupunki Minneapolisin pakkasia. Amerikkalainen realitysarja rautaisen tarmokkaista morsiamista, jotka tavoittelevat unelmiensa hääjuhlia. Uusinta.
11:30
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Hujopin keittiössä. Kausi 12, 2/44. Illan isäntänä on pesunkestävä strömstadilainen Tomas. Tämä pitkänhuiskea jalkapallofani tarjoaa vierailleen rapuleipiä, turskaa vuohenjuustomuusin ja punaviinikastikkeen kera sekä jäädytettyä juustokakkua. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon. Uusinta.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Suomen kaunein koti
Veden äärellä, luonnon helmassa. Kausi 4, 10/11. Tuomaristo vierailee kolmessa upeassa kodissa Jyväskylässä, Luvialla ja Pyhtäällä. Luvassa on koteihin tulvivaa luonnon kauneutta veden äärellä. Yleisöäänestys koko Suomen kauneimmasta kodista alkaa Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Hansin matkassa
Jakso 10. Hong Kong - Jaakko Sorsa . Suuri Kiina-Special! Kahden Michelin-tähden huippukokki Hans Välimäki matkustaa Hong Kongiin opintomatkalle, jonka isäntänä toimii pitkään kaupungissa asunut ravintoloitsija ja keittiömestari Jaakko Sorsa. Kaksikko syöksyy yhdessä kiinalaisen ruokakultuurin ytimeen. Herrat pääsevät aluksi töihin porsaspaahtimoon, josta sukelletaan kalatorin kautta perinteiseen soijatehtaaseen ja sieltä Michelin-tähdellä palkittuun ravintolaan tekemaan dim sumia suuren mestarin johdolla. Välillä käydään käärmekeitolla ja nautitaan ostereita levymogulin huvijahdilla. Pöytään istahtaa myös Hong Kongissa asuva suomalainen tuottaja Joonas Loiri. - Sarjan päätösjakso.Tuotanto: Solar Television. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Kardashianit
Ryöstö Pariisissa. Kausi 13, 2/18. Kardashianit matkustavat Pariisin muotiviikoille, jossa Kendall on mallina. Kourtney odottaa matkaa innolla, sillä hän ei ole ennen nähnyt sisartaan lavalla. Matka saa dramaattisen käänteen, kun Kim ryöstetään aseella uhaten keskellä yötä. Syvästi järkyttynyt Kim käy läpi kauhujen yön tapahtumia perheensä kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.
15:55
Terve aamu
16:00
Lemmen viemää
Sopiva pari. Tina etsii pasteijoilleen sopivaa makuparia, mutta oluista ei sellaista tahdo löytyä. Niinpä hän päättää kääntää katseensa viinien suuntaan ja pyytää Davidilta apua. Oskar ei kuitenkaan osaa suhtautua asiaan erityisen kypsästi. Werner torjuu Andrén avunpyynnön, mutta Melli antaa epätoivoiselle pormestarille neuvon, jotta syytösskandaali saadaan pois päiväjärjestyksestä. Michael yrittää lähestyä poikaansa sosiaalisen median keinoin ja ihmettelee, kun Fabien ei hyväksy hänen kaveripyyntöään. Alfonsin vanha neuletakki inspiroi Claraa. Adrian puolestaan on innoissaan Desiréen raskaudesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Oma koti kullan kallis
Mökki talvikuntoon. Kausi 38, 3/14. Martin valmistelee kesämökin talvikuntoon. Hän nikkaroi mm. ikkunaluukut, jotka sekä suojavaat että piristävät talon ulkonäköä. Hanna sisustaa kotikonttorin ja Anders istuttaa omenapuun. Karin antaa jälleen persoonallisia sisustusvinkkejä. Ruotsalainen nikkaroinnin ja sisustamisen erikoisohjelma, joka antaa vinkkejä sisustajalle ja kodinkunnostajalle.

Kello 18:00

18:00
Arvostele mun illallinen Ruotsi
Rokkimummon kakkukestit. Kausi 12, 3/44. Räväkkä rokkimummo Gerd valmistaa vierailleen katkarapukantoja, härän fileetä punaviinikastikkeessa sekä perinteistä mansikkakakkua. Ruotsalainen ruokaohjelma, jossa neljä amatöörikokkia valmistaa vuorollaan illallisen muille osallistujille. Lopuksi he arvostelevat ateriat ja viikon voittaja kuittaa muhkean rahapalkinnon.
18:30
Häähullut
Callie ja Jeanine. Kausi 9, 3/22. Edellisestä jaksosta tuttu Jeanine jatkaa häävalmistelujaan. Miksi koko maailma tuntuu kääntyneen juuri tätä morsianta vastaan? Toisena häähulluna tunteellinen musikaalilaulaja Callie, joka ei anna kielimuurin estää ennakkoluulojaan. Amerikkalainen realitysarja rautaisen tarmokkaista morsiamista, jotka tavoittelevat unelmiensa hääjuhlia.
19:30
Leila kokkaa maalla
Teksasilaista grilliruokaa. Kausi 1, 3/10. Huippukokki Leila Lindholm laittaa lempiruokiaan idyllisellä kesämökillään Ruotsissa. Tänään vuorossa on grillausta ja savustusta Teksasin tyyliin. Tarjolla on ribsejä, sitruunakanansiipiä, maissia ja bataattia sekä lisukkeena coleslaw-kaalisalaattia. Ruotsalainen ruokasarja.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 4, 3/10. Parit lähtevät häämatkalle tutustumaan uuteen puolisoonsa. Tiivis yhdessäolo saa aikaa yhteentörmäyksiä, eikä kaikille loma ole juhlaa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Ansa viritetty
Ansa viritetty. Romanttinen trilleri huippuvarkaaksi naamioituneesta vakuutusyhtiön tutkijasta, joka nerokkaasti suunnitellun miljardikeikan avulla päättää saada kiinni taitavan ja tavoitellun ryöstäjän. Ohjaaja: Jon Amiel, USA, 1999 (108'). Pääosissa: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones, Will Patton, Maury Chaykin, Ving Rhames. K12

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 38 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
Kardashianit
Jälkimaininkeja. Kausi 13, 3/18. Koko perhe on peloissaan ja surullinen Pariisissa sattuneen ryöstön jälkeen, mutta eniten kärsii Kim, joka ei saa tapahtumaa mielestään. Perhe haluaa kuitenkin yllättää Kimin tämän syntymäpäivänä. Kendall ei haluaisi todistaa hänen kotirauhaansa rikkonutta, mielenterveysongelmista kärsivää tunkeilijaa vastaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kello 24:00

00:15
Love Island
Mullistavat treffit. Kausi 2, 4/43. Nathanilla on pakottavia tarpeita, mutta Cara ei suo vieläkään helpotusta. Terry ja Kady saavat valita kumpikin kaksi seuralaista illalliselle. Ilta saa kuitenkin yllättävän käänteen, ja mahdolliset parinvalinnat saattavat mennä uusiksi. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
01:15
Vaimot vaihtoon USA
Holland / Brown. Kausi 9, 9/13. Romuralliperheen äiti ja kuntoiluyritystä vetävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisen perheen poika saa elää kananugeteilla jos tahtoo, ja toisessa noudatetaan tiukkaa kasvisruokavaliota. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
02:15
Emmerdale
Riikinkukkoa kaikille. Belle ei halua juhlia 18-vuotispäiviään. Cain antaa Moiralle tunteikkaan joululahjan. Carly ja Charity tarjoilevat hieman erikoisemman jouluaterian. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
02:40
Emmerdale
Epävakaalla pohjalla. Bellen syntymäpäivälahjasta paljastuu ikäviä asioita. Elliot löytää kaulakorun. Zak haluaa Lisan takaisin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
03:05
Yön AVA