UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 28.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Täytetty paistileipä. Tällä kertaa Jamie paistaa uusia perunoita valkosipulin kanssa, valmistaa yrtti- ja juustotäytteisiä sieniä uunissa sekä täyttää ciabatta-leivän mehevällä pihvilihalla ja salaatilla. Lisäksi tarjoillaan punajuuri-fetasalaattia sitruunaisella kastikkeella. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Hullut hamstraajat
Suku on pahin. Siivousekspertti Aggie pistää Putneyssa nokkansa perheasioihin. Sisarukset Debbie ja Jules ovat jääneet hamstrausloukkuun, sillä heidän oli pakko vuokrata varasto edesmenneen isänsä arvokkaille muistoille. Kokoelma saattaa tytärten mielestä sisältää jotain hyvinkin arvokasta, kuten tauluja ja kauniita vanhoja pitsejä, joten asiantuntijoiden apu tulee tarpeeseen. Yhtä lailla varastosta ja vanhoista tavaroista tahtovat eroon Michael ja hänen poikansa Matt. Isä turvautui eronsa jälkeen varastohotellin palveluksiin, sillä hänen piti lähteä kiireellä töihin ulkomaille. Perintökalleudet muutetaan nyt huutokaupassa rahaksi, mikä korvannee ainakin osan edellisen polven jälkeensä jättämistä vaivoista. Niinhän sitä sanotaan, että suku on pahin, mutta varastojen raivaaminen saa joka tapauksessa suhtautumaan uuden tavaran hankkimiseen aivan eri tavalla. Aggie MacKenzie auttaa hulluja hamstraajia pääsemään eroon turhasta tavarasta haastamalla jemmarit raivaamaan kätkönsä perinpohjaisesti. Brittiläinen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:15
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:25
Lääkärit
Naisten juttuja. Nyt nostetaan mirri pöydälle! Erikoisjaksossa naislääkärit keskustelevat suorasukaisesti naisten intiimeimmistäkin asioista ja ongelmista. Luvassa on muun muassa naisen anatomian oppitunti, keskustelua emättimen eritteistä, ohjeita lantionpohjan lihasten harjoittamiseen sekä tietoa sukuelinten tulehdusten oireista. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:20
Sadan tonnin talot
Sumatin talo. Eläkeiän lähestyessä Sumati on ostanut pikku talon remontoidakseen siitä mieluisan kodin. Talo osoittautuu kuitenkin korjauskelvottomaksi ja on purettava. Remonttirahoilla pitäisi nyt saada kokonaan uusi talo. Brittiläinen asiaohjelma.
14:20
Spelling-suvun kartano myynnissä
Avajaiset uudessa kodissa. Sarja päättyy! Viisiosaisen sarjan päätösjaksossa saatetaan kahden vuoden kunnostusprojekti päätökseen ja seurataan, millainen muodonmuutos tyhjyyttään amottavassa asunnossa tapahtuu, kun Candy mukailee modernein tavoin kartanosta tuttuja huoneita. Tilankäyttö on tehokasta, eikä tv-tuottajan lesken asunnosta telkkareita puutu. Jakso huipentuu hulppean kodin avajaisiin, joissa vieraat pääsevät vihdoin ihastelemaan Candyn pettämätöntä tyylitajua ja upeaa kattohuoneistoa. Amerikkalaisessa lifestylesarjassa seurataan tuottoisan tv-tuottajan Aaron Spellingin lesken Candyn muuttoa suvun mahtavasta kartanosta ja nähdään vilauksia kodin koko komeudesta.
15:20
Lääkärit
Potilaiden pulmat. Studiossa on vieraana useita potilaita, jotka kaipaavat lääkäreiden apua terveyspulmiensa ratkomiseen. Hoitoa saavat muiden muassa kiusallinen ihottuma, kivulias varvas ja lohjennut hammas. Lisäksi esitellään nieltävä kamerakapseli, joka kuvaa suoliston matkatessaan sen läpi, sekä esitellään virtsatietulehduksen ja munuaiskivien oireiden eroja. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Jamie Oliverin kouluruokaa
Vastoinkäymisiä ja voittoja. Jamie Oliver on päättänyt ryhtyä korjaamaan Ison-Britannian kouluruoan ala-arvoista tasoa. Neliosaisen sarjan viimeisessä jaksossa Jamien ruokavallankumous laajenee, aina ministeritasolle asti.
17:30
Salatut elämät
Osa 2658. Tikku pitkästä ilosta, Sanni Pohjonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

18:00
Koiralle koti
Bailey. Brandon pelastaa viisikuukautisen kultaisennoutajan, mutta miten ruokaa varasteleva pentu sopeutuu uuden perheensä sääntöihin? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
18:30
Koiralle koti
Evan. Elämänmuutoksen kokenut perhe haluaa adoptoida neljävuotiaan Evanin, mutta onko innokas, vettä rakastava labradorinnoutaja liikaa perheelle? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
19:00
Meidän häät
Aidosti nuorenparin häät. Tanja unelmoi vaaleanpunaisista prinsessahäistä, Samia kiinnostaa lähinnä hääauto. Tarvitaan Roman Schatz valmentamaan sulhasta romantiikan saralla. Uusinta.
20:00
Grand Designs Australia
Metsäpalo. Rakennettuaan kaksi vuotta unelmiensa kotia Calligneehen, Victoriaan, alueen historian pahimmat metsäpalot (Musta lauantai) polttavat Chris Clarken vastavalmistuneen unelmatalon maan tasalle. Toivuttuaan järkytyksestä Chris päättää rakentaa uudelleen kotinsa samalle paikalle ja niin idea Callignee 2:sta syntyy. Peter Maddisonin juontama australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

Kello 21:00

21:00
Saanko esitellä: Joe Black
Koskettava fantasiadraama mediamiljonääri Bill Parrishista (Anthony Hopkins), jonka kotiin ilmestyy eräänä päivänä salaperäinen mies Joe Black (Brad Pitt). Samalla kun Bill Parrish yrittää suojella tytärtään vääriltä elämänvalinnoilta, hän joutuu kohtaamaan oman ikänsä ja rajallisuutensa. Mutta kuka Joe Black oikeastaan on? Onko hänessä jotain mustaa? Ohjaaja: Martin Brest, USA 1998, 173'. Pääosissa: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber, Marcia Gay Harden. K12

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 51 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:15
Brad stailaa
Äitienpäivä. Bradin äiti ja sisar ovat New Yorkissa, ja tapaavat Garyn perheen äitienpäivän merkeissä. Brad muistelee lapsuuttaan ja vierailee Nate Berkus Show'ssa. Bradin uusi assistentti Lindsey eksyy Los Angelesissa. Gary ja Brad suunnittelevat juhlia.
01:00
Yön AVA