UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 25.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Löytäjät
Hyväntekeväisyyskohde - Nicehearts. Kausi 2, 7/10.Erikoisjakso. Tyttöjen tila on tärkeä kohtaamispaikka Vantaan nuorille naisille. Sisustus ei vain toimi, mutta onneksi on Löytäjät! Tea-Mariia ja Uolevi pyytävät laulaja Diandran mukaan pohtimaan, mitä Tyttöjen tilaan tarvitaan. Hyväntekeväisyyden hengessä tila muuttuu aivan uudenlaiseksi. Musa soi ja keppihevoset laukkaavat, mutta kumpi juontaja mahtaa voittaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Viimeiset treffit. Rakkaus kukoistaa, kun maajussit vievät morsianehdokkaat viimeisille treffeille ennen valintaa. Klas päättää vihdoin näyttää tunteensa. Ruotsalainen realitysarja
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Tuhoisa tulehdus. Mystinen tulehdus tekee tuhojaan Rosen kasvoissa. Onneksi alan asiantuntijat tarjoutuvat korjaamaan tilanteen. 6-vuotias poika on vaarassa kuolla, koska hänen äitinsä ei ymmärrä tarjottuja hoitomuotoja ja kieltäytyy antamasta lupaa niihin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Lampaanlapaa ja currya. Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva leipä saadaan hyödynnettyä italialaisessa panzanella-leipäsalaatissa, ja indonesialainen rendang-curry haastaa noutoruoan.
14:00
Vaimot vaihtoon USA
Beauvais / Clayton. Parakkitalossa asuva köyhä äiti ja suuriin unelmiin kannustava varakas äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä venytetään penniä soppajonossa ja valmistetaan pesuaineetkin itse, toisessa toistellaan voimalauseita, joiden avulla unelmista tehdään totta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
15:00
Muodin huipulle Allstars
Rikoskumppanit. Kausi 3, 5/11. Kilpailijat suunnittelevat pareittain nuorekasta, modernia muotia käyttäen inspiraationaan 1930-lukua sekä kyseiselle vuosikymmenelle sijoittuvaa Bonnie & Glyde televisiosarjaa. Vierailevina tuomareina toimivat muotisuunnittelijat Austin Scarlett ja Elie Tahari sekä supermalli Bar Refaeli. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
16:00
Kardashianit
Härkää sarvista. Kausi 9, 7/20. Khloén on tehtävä päätös hänen ja Lamarin suhteen tulevaisuudesta. Kourtney suunnittelee lomamatkan piristääkseen murheen murtamaa Scottia. Rob saa huonoja uutisia lääkäriltään. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
17:00
Lemmen viemää
Teeskentelijä. David punoo äitinsä kanssa uusia verkkoja Luisan saalistamiseksi. Sebastian ei voi osallistua Hermannin hautajaisiin ja David ottaa tilanteesta kaiken hyödyn irti esittämällä Luisalle ihanaa ja empaattista. André joutuu turhautuneena vetäytymään ehdokkuudestaan, koska velikään ei enää auta häntä. Hän haluaa estää Friedrichiä voittamasta pormestarivaalia ja asettuu Charlotten taakse. Nilsiin ei uppoa Curdin selitys, että tämä olisi tullut vain ohikulkumatkalla tervehtimään poikaansa. Onko oikea syy Rosalie? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Upeat skandikodit
Uniikkia asumista. Kausi 12, 5/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog saa myytäväksi mestaripyöräilijän erikoisen talon Italiassa. Bettina Schriver edistää omaa myyntiprosessiaan cocktail-kutsuilla. Pernille Sams luottaa luonnon lumovoimaan. Tanskalainen realitysarja.
18:30
Upeat skandikodit
Pala paratiisia. Kausi 12, 6/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog saa myytäväkseen 200 vuotta vanhan talon Välimeren rannalla. Pernille Sams esittelee pariskunnalle idyllisen hevostilan. Tanskalainen realitysarja.
19:00
Unelmien koti
Tarkkana työmaalla. Marian ja Adamin talonostobudjetti on reilu, mutta vaatimuksetkaan eivät ole vähäiset. Kun remontti pääsee vihdoin vauhtiin, Jonathan saa yllätyksekseen työmaalle yhden valvovan silmäparin lisää.
20:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 6/10. Anne on epäkiitollisessa asemassa, sillä hänen ammattivaatetuksensa ei saa häntä näyttämään yhtään nuoremmalta, eikä edes ikäiseltään. Tämä junan konduktöörinä työskentelevä nuori nainen näyttää keski-ikäiseltä tädiltä ja sellaisena kaikki häntä myös pitävät. Anne on viimeksi kiinnittänyt huomiota omaan ulkonäköönsä mennessään naimisiin, mutta sen jälkeen itsestään huolehtiminen on jäänyt töiden ja perheen takia lähes kokonaan. Tyypillinen tarina, mille on nyt saatava päätös. Anne on rohkea ja päättäväinen nainen, joka saa yleensä tahtonsa läpi. Vaan mitä tapahtuukaan, kun hänen oma tahtonsa ei mene ollenkaan yksiin määrätietoisten stylistien kanssa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen kaunein koti
Selkeät linjat, varmat värit. Kausi 3, 10/12. Selkeät linjat, varmat värit. Tuomaristo arvioi kolme selkeällä näkemyksellä sisustettua ja tilaratkaisuiltaan innovatiivista kotia. Vahva graafinen ote näkyy niin viivoissa, materiaaleissa kuin väreissäkin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Melkomoisia sextaakkeleita teillä siellä!. Kausi 6, 2/20. Jakson avainsana on "vaiva". Carrien ja Jack Bergerin (Ron Livingston) suhde saa vaivannäön jälkeen uudenlaista tyydytystä. Charlotte näkee vaivaa todistaakseen rabbille, että haluaa kääntyä miehensä (Evan Handler) uskontoon. Mirandan televisionkatselu muuttuu vaivalloiseksi, kunnes saapuu ihmemies Steve (David Eigenberg). Samanthan ja tarjoilija-Jerryn (Jason Lewis) tuttavuus siirtyy vaivatta kuumalle tasolle. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:35
Moderni perhe
Lennosta kiinni. Kausi 6, 15/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Phil ja Claire joutuvat erilleen lentokoneessa ja saavat yllättävää matkaseuraa. Jay opettaa Mannya pitämään puolensa tappelussa. Cam ja Mitchell järjestävät vauvakutsut ystävälleen Salille. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Moderni perhe
Linjat poikki. Kausi 6, 16/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Claire huolestuu, kun Haley ei vastaa hänen yhteydenottoihinsa. Sosiaalisen median välityksellä paljastuu huolestuttavia yksityiskohtia. Pian koko perhe ryhtyy etsimään kadonnutta lammasta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Vaimot vaihtoon UK
Kurinpitoa ja vapauksia. Näkövammainen Penny Hefferan pitää kodissaan tiukkaa kuria ja järjestystä. Viiden lapsen äiti Vanessa Walsh uskoo puolestaan vapaampaan kasvatukseen ja sysää lapsensa usein television ääreen. Löytävätkö perheet kultaisen keskitien armeijakurin ja villin viipottamisen väliltä? Brittiläisessä tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?

Kello 24:00

00:35
Kallista kipua
Ozin jäljillä. Hank arvaa Emman varastaneen hänen reseptivihkonsa ja päättää tutkia tämän laukun yllättävin seurauksin. Evan ja Paige puolestaan yrittävät löytää SnarkHamptonin salaperäisen ylläpitäjän, Ozin. Divya ja Jeremiah hoitavat veneenveistäjää, ja Charlotte yrittää totutella liian nopeasti uudenlaiseen elämään leikkauksen jälkeen. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).
01:30
Yön AVA