UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 7.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Kasvikset kunniaan. Jamie Oliver tahtoo saada työmiehiin enemmän puhtia ja tarjoilee näille maittavan paistilounaan. Herkullisen kanapaistin lisäksi Jamie tarjoilee perinteisiä kasvislisukkeita uusilla vivahteilla ja opettaa kotikokeille muutamia näppäriä niksejä, joilla kulahtaneisiin resepteihin saadaan uutta puhtia.
10:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Unelmien ekotalo. Andrew ja Vicki haaveilevat ekologisesti kestävän talon rakentamisesta. He haluavat laajentaa ostamansa pienen 1700-luvulla rakennetun mökin suuren perheen moderniksi ja ekologiseksi kodiksi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Toraisa tuomiopäivä. Kylpyhuoneviikon arvosteluun on enää päivä, ja työmaalla käy kova kuhina. Dan ja Dani päättävät helpottaa kiirettä sääntöjä oikomalla, mikä suututtaa toiset joukkueet. Jos Danit voittavat viikon, onko naapurisopu lopullisesti mennyttä? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
13:00
Lääkärit
Iho-ongelmia. Pat kärsii niin vakavasta psoriasiksesta, että se häiritsee koko hänen elämäänsä sekä fyysisesti että henkisesti. Tautia ei voida parantaa, mutta lääkärit yrittävät keksiä jotain, joka helpottaisi sen oireita. Lisäksi varoitetaan solariumissa käynnin vaaroista ja nähdään epätavallinen syntymä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alan lääkärit vastaavat terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
14:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Ruokavaliot kuntoon Los Angelesissa . Sarja jatkuu uusin, 2. tuotantokauden jaksoin! Huippukokki Jamie Oliver jatkaa taistoaan parempien ruokailutottumusten puolesta. Tällä kertaa hän vie terveellisemmän ruokavalion sanomaa Los Angelesiin. Vastustus Jamien ruokaoppeja vastaan on kuitenkin sinnikästä. Saako Jamie toteutettua kunnianhimoiset tavoitteensa muokata lasten ja nuorten ruokavalioita terveellisemmäksi?
15:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Unelmakoti Thamesilla. Bill ja Angie Jenkinsillä on upea tontti Thames-joen varrella, mutta vanha talo muistuttaa vajaa. He rakentavat sen tilalle unelmiensa talon, joka saa kovapintaisimmankin huokailemaan ihastuksesta: isoista ikkunoista avautuu näkymä suoraan joelle.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Crazyvillen merenneidot.
17:00
Remontilla rahoiksi
Mökkihaaste. Scotty päästää kilpailijat ansaitulle levähdystauolle, ja joukkueet viettävät luksusyön kylpylässä erilaisista hoidoista nauttien. Scottylla on kuitenkin tuttuun tapaan yllätys hihassaan, ja lomailijat passitetaan suoraan sviiteistä kunnostamaan maalaishenkisiä lomamökkejä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:30
Upeat skandikodit
Provencen tyyliin. Esittelyssä olevat kodit edustavat hyvin erilaisia tyylejä. Toinen on rannan tuntumassa sijaitseva suoralinjainen, minimalistinen moderni talo, jonka sisätilat kylpevät auringossa isojen ikkunoiden ansiosta. Kahden aikuisen arkkitehtoninen talo lumoaa puhtailla linjoillaan ja merinäkymällään. Aix-en Provencen lähellä Etelä-Ranskassa taas on ylellinen viiden asunnon remontointihanke 1660-luvun talossa. Tanskalaissisustaja loihtii huoneistot Provencen tyyliin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Väki vähenee. Kausi 8, 8/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Kosijat tutustuvat edelleen maaseudun arkeen farmarien kotitiloilla. Nils-Olof ja Daniela piipahtavat Muumilaaksossa. Pär ja Marléne joutuvat valitsemaan, ketkä saavat jatkaa kesäänsä heidän farmeillaan.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Loisteen loihdintaa Loviisassa. Jakso 5. Tarmo on laittamassa sympaattisen Loviisassa sijaitsevan järvenrantamökkinsä myyntiin muuton yhteydessä. Varjoisa piha voisi olla houkuttelevampi ja rakennukset kaipaisivat uutta maalia pintaan. Loviisaan neuvoa saapuvat antamaan suunnittelijat Eeva Hauta-Heikkilä sekä Mikko Toppala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Mallikoulu
Mallikoulun tytöt opettelevat meikkaamaan oikein ja huippukuvaaja Juha Mustonen ottaa tytöistä editorial-kuvat ja paras kuva julkaistaan. Yksi oppilaista joutuu hyvästelemään toiset ja jättämään Mallitalon.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 10. Ari. Ella viettää jouluaattoa Alberton ja Siirin kanssa, mutta näiden lähdettyä Italiaan Ella jää kotiin yksin, koska Roope ja Roosalindakin ovat Karin ja Annan kanssa Thaimaassa. Ella kyläilee joulupäivänä sympaattisen oloisen kolmen lapsen isän, Arin, luona, mutta vaikka Arin erosta on jo kolme vuotta, exän varjo yrittää tunkea joulutorttutuokioon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Moderni perhe
Tähtihetkiä. Kausi 1, 18/24. Jay, Mitch ja Manny lähtevät kaukoputket kainalossa katsomaan meteorisadetta. Luke suoriutuu yllättävän hienosti kotitehtävästä - isän avulla tai siitä huolimatta. Cameron tutustuu Glorian opastuksella kolumbialaiseen ruoka- ja katukulttuuriin. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:31
Frendit
Raaka peli. Pokeripelin syvin olemus ei heti aukea tytöille, mutta harjoitus tekee mestarin. Lemmenkipeä Ross joutuu kiperien valintojen eteen. Rachel hakee töitä ja saa kiikariinsa oikean unelmapestin. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Yhteensopimattomat. Kausi 5, 7/12. Kris haluaisi ryhtyä erään tyttöbändin manageriksi, mutta tytärten mielestä äiti on jo muutenkin liian kiireinen. Khloe uskoo, että Robilla ja Malikalla on keskenään säpinää. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
23:30
Kardashianit
Ei poikia!. Kausi 5, 8/12. Kourtney haluaa toisen lapsen, vaikka keho ei ole vielä palautunut edellisestä raskaudesta, ja seksi tekee kipeää. Brucen on vaikea hyväksyä sitä, että Kyliellä on paljon poikia kavereina. Isän ja tyttären riita johtaa siihen, että Kylie lähtee kotoa kertomatta kenellekään. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Harjoitus tekee mestarin. Syyte firmaa vastaan painaa päälle, mutta ylpeät Harvey ja Jessica kieltäytyvät sopimasta Tannerin ehdoilla ja järjestävät firmassa harjoitusoikeudenkäynnin, jossa Louis omaksuu Tannerin päällekäyvän roolin. Harvey värvää mukaan myös tyrmäävän asianajajan, jonka kanssa hänellä on ollut vipinää. Donna puolestaan kieltäytyy todistamasta. Mike on Harveyn kanssa eri mieltä siitä, miten tilannetta tulisi lähestyä, ja työskentelee Hardmanin kanssa aikana, jolloin entiseen pomoon ei kenties olisi luottaminen. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. K7 (väkivalta).
00:55
Rakkautta ensitreffeillä
Roolipelejä ja absolutisteja. Tällä kertaa naisen sydämeen pyritään fantasiaroolipelin kautta. Jaksossa nähdään poikkeuksellisesti myös absolutisti. Mukana on myös ykköskaudelta tuttu Rajan, maailman lahja naisille. Sanooko neljäs kerta toden?
01:55
Yön AVA