UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Sunnuntai 21.12.

07:45
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 21.12.
Onnea, Tuomas, Tomi, Tommi ja Tuomo!
07:48
Oktonautit
Oktonautit ja seikkailu Mariaanien haudassa. Syvänmeren Oktolabra on valmis, joten Oktonautit voivat suunnata tutkimaan Mariaanien haudan salaisuuksia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:13
Pusse
Pomppiva Pusse. Pusse on luvannut auttaa herra Kloppotia omenoiden poimimisessa. Omenat kasvavat korkealla puissa, mutta herra Kloppotilla on hieno apuväline. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Jari ja Kari
Leija. Jari ja Kari opettavat lapsille leijan tekemisen jaloa taitoa ja kokeilevat myös leijan lennättämistä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Petteri Kaniini
Nouseva myrsky. Tuulee uhkaavasti, mutta Petterin, Liljan ja Pennan on hankittava takaisin Töpöhännän viltti, karistettava kannoiltaan herra Reponen ja ehdittävä turvaan kaninkoloon ennen myrskyn puhkeamista. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:49
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus
Osa 21. Kyllä vai ei? Pirpanan pelastussuunnitelma saa ratkaisevan käänteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
(7) Galaxissa katsellaan Visan ja Turskan kanssa Karvinen ja Bofori. Katsottavissa Areenassa. HD
10:00
Uusi päivä
Osa 440: Hylätyt. Niklas saa Kristan toiveet hetkeksi eloon. Otso haaveilee laulamisesta, muttei ole varma uskaltaako toteuttaa aikeensa. Karri huomaa jääneensä ulkopuoliseksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:28
Uusi päivä
Osa 441: Kristan vaikea valinta. Vilman romanttiset viritykset Karrin kanssa päättyvät riitaan. Kristan on tehtävä päätös pian. Elina lämpenee Niklakselle. Iris astuu Veetin virittämään ansaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:55
Uusi päivä
Osa 442: Suuria tunteita. Karri tukee Kristaa sivuuttaen Vilman. Niklaksen rehellisyys ravisuttaa Elinaa. Lissu kohtaa kiinnostavan muukalaisen. Virtaus saa uuden kaupunginjohtajan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:25
Imettäjät
7/8. Anoppi järjestää Jennin vauvalle unikoulun. Karoliina tutkituttaa äidinmaitonsa koostumuksen laboratoriossa. Neten poika on alkanut maistella kiinteää ravintoa. Paola ei enää imetä. Katri on laihtunut 20 kiloa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
11:50
Jääkiipeilyä Norjassa
Vesiputouksen lumoissa. Vetttisfossen on Euroopan korkein vesiputous, jolla on korkeutta peräti 275 metriä. Talvisin se jäätyy ja tarjoaa hurjan haasteen kokeneillekin jääkiipeilijöille. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Urheiluviikonloppu
12:20
Ampumahiihdon mc: Naisten yhteislähtö
Kilpailumatka 12,5 km. Selostus Jussi Eskola. Pokljuka, Slovenia. Refereras på svenska av Magnus Eklöv. HD
13:05
Urheiluviikonloppu
13:10
Palloilua: Salibandyä
Naisten ottelu Happee - Porvoon Salibandyseura. Selostus Kalle Pallonen. Jyväskylä.
14:20
Urheiluviikonloppu
14:25
Ampumahiihdon mc: Miesten yhteislähtö
Kilpailumatka 15 km. Selostus Jussi Eskola. Pokljuka, Slovenia. Refereras på svenska av Magnus Eklöv. HD
15:10
Urheiluviikonloppu
15:15
Palloilua: Salibandyä
Miesten ottelu Happee - SalPa. Selostus Kalle Pallonen. Jyväskylä.
17:20
Urheiluviikonloppu
17:25
Taitoluistelun SM
Jäätanssin, miesten ja naisten vapaaohjelmat. Selostus Jere Nurminen. Vantaa. HD
17:55
Urheiluviikonloppu

Kello 18:00

18:00
Kadonnut: Joulupukki
Manteli-tontun juoni kaapata joulu. Joulumuori on pulassa, kun tontut alkavat kapinoida. Lapset törmäävät Manteli-tonttuun, joka panttaa tietoa Joulupukista. Emppua ei Mantelin kiristys miellytä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Löytöretkiä maailmaan
Vuorelle hintaan mihin hyvänsä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:50
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus
Osa 21. Kyllä vai ei? Pirpanan pelastussuunnitelma saa ratkaisevan käänteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Urheiluruutu
19:10
Matkapassi: 20 vuotta maailman ympäri
2/8. Etelä-Amerikassa Judith Jones seikkailee Meksikossa tutustumassa Pancho Villan vallankumoukseen ja Zacatecasin hopeakaivokseen. Hopeinen tie vie hänet lopuksi atsteekkien myyttiseen ja veriseen valtakuntaan. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Pyörällä halki Amazonin
2/2. Rankan pyöräilyhaasteen lomassa kaksikko tutustuu paikallisiin asukkaisiin ja testaa elämää luonnon armoilla. Sademetsän tulevaisuus vetää miehet mietteliäiksi. HD Äänitekstitys: suomi.
20:45
Löytöretkiä maailmaan
Bonobojen paratiisi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Borgiat, maan ja taivaan valtiaat (16)
8/10. Verikyyneleitä. Sankka pyhiinvaeltajien joukko saapuu kaupunkiin, mutta paavilla perheineen on muita murheita. Hengenmenetyskin saattaa olla joillekkin vain ajan kysymys. Meren takaa sentään kantautuu hyvä uutinen. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
21:52
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:57
Urheiluruutu
22:05
SuomiLOVE
5/11. Nostalgisia klassikoita sekä letkeää meininkiä. Illan artisteina nähdään Raappana, Toot Toot, Marja Tahvanainen, Herra Ylppö ja ihmiset, Maarit, Tuure Kilpeläinen sekä Ressu ja Jussi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:05
Kimmo (7)
7/13. Asuntokupla. Ulla tarjoaa asuntoa vailla olevalle Kimmolle huonetta, mutta Ramilla onkin huoneelle muuta käyttöä. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset naurettavassa muodossa jo torstaina. Vieraana on professori Markku Myllykangas puhumassa lääketarpeiden lietsomisesta. #nvuutiset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:55
Mad Dogs (K16)
4/4. Äijät ovat entistä pahemmassa lirissä. Nyt on käsissä jo toinen ruumis eikä niistä ole tunnetusti helppoa hankkiutua eroon huomaamatta. Miesten mielenrauha on murusina kun kehenkään ei voi luottaa, ei edes kaveriin. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna