UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Sunnuntai 11.12.

07:45
Unna Junná
Katsotaan Saran kanssa: Anna, Nico ja Sevetin lapset: Auringonsäde. Tarina kuuntervaajasta. Heli askartelee lumihiutalepuun. HD
08:00
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
08:01
Nimipäiväonnittelu: 11.12.
Onnea, Tatu, Taneli ja Daniel!
08:03
Hyrräpäät
Piilottaminen. Hyrräpäät osallistuvat lastenkutsujen aarteenetsintään. Kukkuulla on erikoisia siemeniä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Killi ja Kiki
Hokkuspokkus. Killi ja Kiki leikkivät taikureita, mutta huiskeen keskellä tärkeimmät taikasanat pääsevät unohtumaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
Dinojuna
Pteranodon-perheen maailmanmatka. / Juniorikonduktööri Gunnar. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:49
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 11/24 Kuka auttaisi Väinökkistä? Jäätikkinen keksii Väinökkiselle tavan osallistua Pakkasfestivaaliin. Korvatunturilla Ylitonttu tekee ratkaisunsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Galaxi Play
Tänään Galaxi Playssä Ellan ja Foxin vieraana nuori ja lahjakas viulisti Iidamari Ahonen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:21
Tenavat
Liian kylmä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
09:28
Esteitä ja ylityksiä
Koulupalo. "Jos öljylamppu ei olisi kaatunut, tuossa pihan toisella puolella olisi edelleen vanha koulu. Meidän jokaisella teolla on merkitys", väittää historianopettaja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:38
Merten syvyyksissä
Pahan onnen kala. Dolosin vene on tuhottu, Aronnax on uponnut ja Kupla melkein hajalla. Voiko kala todellakin olla syypää tähän kaikkeen? Fiona uskoo niin - mutta miten päästä kalasta ja sen huonosta onnesta eroon? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Uusi Päivä
Jakso 604: Elämän hallintaa. Tero värvää Sonjan Ronin elämänhallintavalmentajaksi. Krista ja Terhi tahtovat samaa hajuvettä. Haikara tuo Haavistoon uutisia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:28
Uusi Päivä (S)
Jakso 605: Ystävä hädässä. Hyvää tarkoittava Lauri suututtaa Otson ja Lissun. Aino auttaa Azadia. Vilma jää kiinni valheesta. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:00
Urheiluviikonloppu
11:05
Ratsastuksen maailma
Ratsastuksen maailma esittelee hevosurheilua monesta eri näkökulmasta. Maailmancupin kovimpien kisatapahtumien lisäksi mukana on mielenkiintoisia lajia taustoittavia juttuja. HD
11:30
Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta. HD
11:55
Urheiluviikonloppu

Kello 12:00

12:10
Ampumahiihdon MC: Miesten viesti
Kilpailumatka 4 x 7,5 km. Pokljuka, Slovakia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
13:35
Uinnin MM
Kooste yön loppukilpailuista. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD
14:35
Yleisurheilua: Maastojuoksun EM
Chia, Italia. Selostus Jarmo Lehtinen. HD
15:25
Ampumahiihdon MC: Naisten viesti
Kilpailumatka 4 x 6 km. Pokljuka, Slovakia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
16:40
Pikaluistelun MC
Maailmancupin osakilpailu. Selostus Christer Sarlin. Heerenveen, Hollanti. HD
17:25
Salibandy MM
Finaaliottelu. Selostus Matti Härkönen. Riika, Latvia. HD

Kello 18:00

20:00
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 11/24 Kuka auttaisi Väinökkistä? Jäätikkinen keksii Väinökkiselle tavan osallistua Pakkasfestivaaliin. Korvatunturilla Ylitonttu tekee ratkaisunsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:10
SAS: Erikoisjoukkojen kovassa koulussa
4/5. SAS:n testeissä on koeteltu kokelaiden luonnetta, heikkouksia ja pelkoja. Nyt vuorossa on ryhmätyötaidot. Nuoret miehet joutuvat miettimään, keneen heistä voisivat luottaa hengenvaarallisessa kriisitilanteessa. HD

Kello 21:00

21:00
Odyssey (16)
12/13. Bug Out. Odelle yrittää totutella uuteen alkuun Algeriassa, mutta totuus on toinen. Peter tekee tärkeän havainnon. Harrisonia odottaa sekä hyvä että huono uutinen. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Marja Hintikka Live
Mun rahat ei oo sun. 8/10. #yleMHL Lapset muuttavat ratkaisevasti perheen tuloja ja menoja. Lapsiperheen talous kuuluu kuitenkin molemmille vanhemmille pohtivat Kaisa Liski ja Wilson Kirwa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
Märät säpikkäät (12)
Kausi 1, 2/8. Muoti ja kauneus. Suvi ja Kirste tapaavat Anu Sagimin ja oppivat että biseksuaalisuus on muodikasta. Mutta kumpi kauneus on helsinkiläismiesten mieleen - eestiläinen vai saamelainen? T: Tarinatalo Oy. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
23:20
Girls (16)
Kausi 4, 5/10. Turinatuokio. Hannah on saanut asiansa solmuun Iowassa ja on siksi alamaissa. Saavatko vanhat ystävät naisen takaisin jaloilleen? Samalla on hyvä puida Adamin kanssa etäsuhdekiemuroita. T: HBO (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:50
VICELAND: World of Sports
6/9. Kaksi pikkukaupunkia Michiganissa taistelee jääkiekkomestaruudesta vuosikymmenestä toiseen. VICE tapaa toisen joukkueen kapteenin, Jeff Erkkilan, selvittääkseen, mitä peli heille merkitsee. HD

Kello 24:00

00:11
VICELAND: Black Market
1/6. VICE tutustuu laittoman kaupan vaaralliseen maailmaan. New Jerseyssä USA:ssa nuorten työttömien tekemät autovarkaudet ovat isoa kansainvälistä bisnestä. HD
00:35
Uutisikkuna
01:25
Uinnin MM
Loppukilpailut. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD
03:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna