UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 29.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 29.4.
Onnea, Teijo!
06:53
Maikki ja pelottava Pontso
Unilammas. / Puuttuva täplä. / Kuutamolla. Kanadalainen piirrosanimaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Anniina Ballerina
Anniina ja Super-Oili. Anniina ystävineen auttaa Oilia selvittämään omat supervoimansa. / Anniinan Tanssi kuin kakku -päivä. Siri keksii päivän, jolloin leivotaan kakkuja ja tehdään kakkuun sopiva tanssi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Pikku perunat
Vaatteet. Animaatio laulavista perunoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:44
Viiru ja Pesonen
Iso ja pieni. Pienen kissan elämä on Viirun mielestä epäreilua. Kun on yhtä pieni kuin Viiru ei voi tehdä kaikkea sitä hauskaa, mitä Pesonen tekee. Ei voi edes syödä niin monta lettua kun haluaisi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Sanni Sateenkaari
Maistuvia mykyjä. On uudenvuoden aatto ja juhlat ovat juuri alkamassa, kun Sanni saa tietää, että Sateenkaarelan juhla-aterian resepti on kadoksissa. Kiinalaisten mykyjen resepti on palasina, ja yksi palanen hukassa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Susanna ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:32
Jetron matkaan
Kuun kraatterit. Otto on saanut uuden kaukoputken. Kuun tarkastelu osoittaa, että sen pinta on täynnä kuoppia. Mistä kraatterit ovat saaneet alkunsa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:44
Petteri Kaniini
Kaninlento. Petteri saa kuulla, että hänen isänsä on aikoinaan kokeillut lentohärveliä ja syöksynyt sillä suoraan Vänskän isännän kasvimaalle. Petteri päättää etsiä härvelin ja lentää sillä kotiin! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Galaxin Pallo 2017
Miten joukkueilta taipuu tiikerihyppy? Se selviää, kun isäntäjoukkueena toimii lentis. yle.fi/galaxi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:29
Aika härdelli! (7)
Kilun kengissä. Luru on jälleen kateellinen Kilulle ja väittää, että pystyy päihittämään tämän kaikessa. Todistaakseen väitteensä hän päättää tehdä samat maanantaiset urotyöt kuin Kilukin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:41
Viidakkojytä
Siili 2. Hullunhauska zimbabwelainen animaatio, jossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt eläimet koettavat sopeutua hankaliin olosuhteisiin. Nurkan takana luuraa kuitenkin jo uusi katastrofi. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:46
Sohvaset (7)
Ei mitään tekemistä. Antilla ja Helmillä on tylsää. Mikään ei kiinnosta, ennen kuin isä livauttaa ilmoille salaperäiseltä kuulostavan Temppuseikkailuradan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Kioski
Lande, miesihanne, nolous, masennus, synttärit, pippurisumute, silarit, autojumppa, Reino Nordin, Ranska. Kuskina Constantinos "Gogi" Mavromichalis! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Tahdon asia
7/12. Mies ja vaimo katsovat toisiaan avioliittoleirillä, mutta naapurissa viikataan paitoja matkalaukkuun. Käsikirjoitus Johanna Hartikainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Tuotanto YLE Draama & Production House. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
11:20
Au pairit Kanadassa
6/9. Saapumisia ja lähtöjä. Vanessa etsii uutta perhettä. Sanna, Mona ja Vanessa käyvät sokkotreffeillä. Mona hyvittelee huonoa käytöstään. Sanna tekee suuren päätöksen, ja joukkoon liittyy uusi au pair. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
11:50
Satuhäät
Intohimoinen jalkapallofani Joni Rosenblad astelee vihille Sari Leppäsen kanssa Jyväskylässä kesäkuun alussa. Hääjuhlassa nauru on herkässä, kun pahaa-aavistamaton morsian saa tehtäväkseen selostaa jalkapallo-ottelua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:55
Villi kortti
Villi kortti on kroonisesti hauska penkkiurheilushow. Urheilulääketiedettä soveltamassa Riku Riihilahti, Paula Noronen, Juuso Mäkilähde, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Kalle Palander ja vieraana Tuomas Kyrö. HD
13:45
Jääkiekon EHT: RUS - FIN
Euro Hockey Tourin Tshekin-turnaus, ottelu Venäjä - Suomi. Selostus Simo Leinonen. Ceské Budejovice, Tshekki. Ruotsinkielinen selostus Ann-Christine Karhu. HD
16:30
Futsalia: 3. loppuottelu Sievi FS - KaDy
Miesten futsal-liigan kolmas loppuottelu Sievi FS - KaDy. Selostus Matti Härkönen. Ylivieska. HD

Kello 18:00

18:30
Jääkiekon EHT: CZE - SWE
Euro Hockey Tourin Tshekin-turnaus, ottelu Tshekki - Ruotsi. Ceské Budejovice, Tshekki. Selostus Lauri Kottonen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
20:30
Siskonpeti (7)
Kausi 2. 9/12. Arki. Kokeillaan robotti-imuria ja nautitaan juhannuksen paukkupakkasista. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan, Joonas Nordman, Jarkko Niemi. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Kolmas kausi startataan arvioimalla Julkkisselviytyjien erätaitoja ja herkistymällä SuomiLOVEn tahtiin. Hurjien rakkauskilojen loppuhuipennus hiljentää ja hämmentää. Luvassa on musiikkia, draamaa ja julkkisselviytyjiä! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:47
Sohvaperunat
Haluatko Miljonääriksi-ohjelma laittaa Sohvaperunoiden älynystyrät töihin. Kotisohvilla vakavoidutaan, kun Mertaranta ja legendat-ohjelmassa vietetään Marko Jantusen päivää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:35
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunat arvioivat Vuosia nuoremmaksi muodonmuutoksen ja pohtivat missä sijaitsee Strömsö. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:24
Sohvaperunat
Tällä viikolla Sohvaperunat jammailevat kotisohvillaan Voice of Finlandin sekä Anssi Kela ja isot biisit -ohjelman tahdissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:12
Sohvaperunat
Suomen surkein kuski -ehdokkaille annetaan kotisohvilta innokkaita taskuparkkeerausohjeita ja Stadi vs. Lande saa Sohvikset pohtimaan, kuka on Stadi ja kuka Lande. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:59
Sohvaperunat
Riisuttujen paljaan pinnan alta löytyy syvempi kokonaisuus Sohvaperunoiden käsittelyssä. Suomen huippumalli haussa -ohjelman parissa kotisohvilla taas keskitytään hieman pinnallisempaan pohdintaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:47
Sohvaperunat
Sohviksilla on kevättä rinnassa, kun tv-ruutuihin palaavat odotetut Temptation Island ja Bachelor Suomi. Entä laulattaako uudistunut Bumtsibum Sohvaperunoita? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:34
Sohvaperunat
Amanda ja pelimiehet hämmentää ja dramaattinen Salatut elämät -jakso saa Sohvikset kaipaamaan Ismoa ja Seppoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
03:22
Sohvaperunat
Uutuussarja Kummalliset kammot saa Sohvaperunat pohtimaan omia kammojaan ja Bachelor-Tuomaksen sämpyläntuoksuisen morsiamen etsintä jatkuu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
04:09
Sohvaperunat
Kauden finaalijaksossa Sohvaperunat ovat vaalitunnelmissa ja pääsevät Armanin matkaan Pohjantähden alle. Entäpä mitä kuuluu Au pairien Vanessalle? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
05:00
Uutisikkuna