UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 25.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 25.2.
Onnea, Tuija, Tuire ja Vanessa!
06:52
Maikki ja pelottava Pontso
Lumiukko herää henkiin. / Lasketaan lampaita. / Täplät taivaalla. Kanadalainen piirrosanimaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Anniina Ballerina
Anniinan rokkibändi. Anniina pääsee rokkibändin jäseneksi, mutta ei pidä omaa osaansa kovin tarpeellisena ja jättää harjoitukset väliin. / Anniinan kadonneet luistimet. Anniinalla ja Aliisalla on luistelunäytös. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Killi ja Kiki
Kuplia kerrakseen. Killi ja Kiki rakentavat saippuakuplista linnaa, kun joku poksauttaa sen. Mistä moinen ilkeä käytös johtuu? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Franklin ja ystävät
Franklin ja patsaspuisto. Franklin ystävineen rakentaa patsaita. Franklin haluaa tehdä hienon patsaan, mutta matkaan ilmestyy mutkia. Joskus ei tarvita kuin uusi näkökulma, ja asiat alkavat luistaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Sanni Sateenkaari
Rutkasti nuudeleita. Sateenkaarelan vuotuisen Nuudelijuhlat lähestyvät, mutta nuudelipuun sato on jäänyt pieneksi. Sanni tulee apuun ja aikoo valmistaa rutkasti nuudeleita jauhoista ja vedestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:11
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Senja ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:32
Oktonautit
Oktonautit ja yksinäisin valas. Muut ryhävalaat eivät ymmärrä nuoren yksilön erikoista laulua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:43
Petteri Kaniini
Kaikkien aikojen ansa. Petteri Kaniinin pahimmat viholliset ovat saaneet tarpeekseen nokkelan kanin tempuista ja päättävät yhdistää voimansa, jotta saisivat kaninpojan kiinni. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Unelmien koulukuva
Mellunmäen hip hop. Musta Barbaari yllättää koko Laakavuoren koulun ja riimittelee kutosten kanssa. Asennot kuvaa varten hiotaan tanssija Haza Hajipoorin kanssa. Osa 8/10. Toinen tuotantokausi. #unelmienkoulukuva HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:22
Aika härdelli!
Luuppi-skuuppi. Luru ryhtyy sensaatiojournalistiksi ja ponnahtaa katsojalukujen kärkeen. Jymyuutisten metsästyksellä uhkaa kuitenkin olla tuhoisat seuraukset. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:34
Karvinen (7)
Hullua haukkumista. Osku on alkanut haukkua kovaäänisesti, ja Karvinen päättä tehdä siitä lopun. Hän tilaa tehokkaan kaulapannan, jonka pitäisi lopettaa haukkuminen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:46
Esteitä ja ylityksiä
Muistot on mulla. Miksi Vekun piti kuolla? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Kioski
Salatut elämät, Mars-planeetta, Tom of Finland, turvapaikanhakijat, puiden halaaminen, naurujooga, isänmaallisuus. Kioskin autossa salkkaritähdet Esko Kovero ja Irina Vartia, kuskina Constantinos "Gogi" Mavromichalis! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:28
Syke
Kausi 4. 8/10. Lävistetty. Rakennustyömaalla tapahtuneen onnettomuuden seuraukset muuttavat Marleenan elämän suunnan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:15
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Villin kortin jalkapalloetkot on naurettavan asiaton alkulämmittely illan futismatsia varten. Kokoonpanossa Riku Riihilahti, Ville Myllyrinne, Aki Riihilahti, Juuso Mäkilähde, Tommy Lindgren ja vieras Marianne Miettinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
11:55
MM Lahti: Naisten yhdistelmäkilpailu
Naisten yhdistelmäkilpailu 7,5 km (p) ja 7,5 km (v). Selostus Tapio Suominen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD

Kello 12:00

13:20
MotorSport Extra: Rallin SM
Kooste rallin SM-sarjan kauden toisesta osakilpailusta Mikkelistä. Taistelu pisteistä oli tiukkaa, mutta suurimman mielenkiinnon varasti vasta 16-vuotias Kalle Rovanperä, jolle tämä oli ensimmäinen kilpailu kotimaassa. HD
13:50
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
14:25
MM Lahti: Miesten yhdistelmäkilpailu
Miesten yhdistelmäkilpailu 15 km (p) ja 15 km (v). Selostus Tapio Suominen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius ja Glenn Lindholm. HD
16:20
Talvistudio, MM-Lahti
Kisastudio Lahdessa käy vieraiden kanssa läpi MM-kisojen puheenaiheita. HD
17:25
MM Lahti: Mäkihyppy
Miesten mäkikilpailu, HS 100. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Ruotsinkielinen selostus Mikael Oivo. HD

Kello 18:00

19:30
MM-Lahti, päivän tapahtumat
Kooste päivän tapahtumista. HD
20:30
Talvistudio - Torilla tavataan
Suora lähetys kisastudiosta Lahden torilta. Mukana mitaliseremoniat ja mielenkiintoisia vieraita. HD

Kello 21:00

21:05
Muistin vanki
Kausi 3, 6/13. Harhalaukaus. Entinen vanki surmataan ja epäilyt kohdistuvat Aliin. Carrie on valmis vaarantamaan työpaikkansa selvittääkseen kuka on lavastanut Alin murhaajaksi. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Kooste NVU:n ja Trumpin suhteen alkuvuoden käänteistä. Ja vähän muustakin. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:30
Kimmo (7)
Kausi 3, 16/16. Matsutake. Vaalipäivä lähestyy. Viime metreillä Nissinen saa muuta ajateltavaa. Myös Kimmon ja Ullan välejä koetellaan. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:50
Bates Motel (16)
Kausi 3, 5/10. Diili. Norma huomaa olevansa kerrankin niskan päällä, ainakin hetkellisesti, mutta miten edetä asiassa? Onko Dylanin kuulemalla salaisuudella seurauksia? Calebille tehdään yllättävä tarjous. HD K12 (ahdistus).
23:35
Pikaluistelun MM
Sprinttimatkojen maailmanmestaruuskilpailut. Calgary, Kanada. Selostus Christer Sarlin. HD

Kello 24:00

00:41
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna