UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 22.8.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 22.8.
Onnea Iivari, Iivo.
06:53
Kolme pientä koiranpentua
Nimipäivä. Myrskyn pennut ovat nyt kolme viikkoa vanhoja ja niiden silmät ovat jo avautuneet. Tänään on suuri päivä, koska pennuille annetaan nimet. Riina on saanut keksiä ne ihan itse.
06:58
Matikkahirviöt
Hammashirviöt kilpasilla. Hammashirviöt kilpailevat siitä, kenellä on pisimmät hampaat ja siitä, kuka jaksaa roikkua hampaidensa varassa pisimpään. Jos kumpikin voittaa yhden erän, miten ratkaista voittaja? Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Tilda ja hänen ystävänsä
Helmin kulkue. Helmi tahtoo tehdä jotain ihanaa ystävien kanssa ja päättää järjestää komean kulkueen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Tarinoita maailmalta: Roska-Ripsa: Pallo
Roska-Ripsa ja luuta pallosilla. Sallittu kaiken ikäisille.
07:24
Kasper ja Liisa
Ostoksilla. Liisan äiti vie lapset ostoksille. Kasperin veli Lukakin on mukana, koska hänen ihailemansa kuuluisa shakinpelaaja, Matti Shakkinen, pelaa tavaratalossa ystävyysotteluita yleisöä vastaan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Pikku perunat
Perunajuna. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Pikku Kakkosen posti
Minun kesämuistoni. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:44
Max ja Meeri
Maan päivän juhla. Meeri on järjestänyt Maan päivän kunniaksi naamiaiset, mutta Max ei onnistu pitämään asuaan puhtaana. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Töötti ja Pulteri
3/26. Tanssin taikaa ja Musiikin tahdissa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
08:34
Taikaplaneetta
Dromedaarin kyttyrä. Keksijävaari antaa lastenlapsilleen tehtäväksi selvittää, mitä dromedaarin kyttyrä sisältää. Taikaplaneetta vie heidät Egyptiin, missä he tutustuvat Husaniin ja Hasinaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Veneillen pitkin Norjan rannikkoa
5/8. Tänään Dag Lindebjerg seilaa 130-vuotiaan purjelaivan kannella Shetlantiin. Mutta millaisin purjein on varustettu tuhat vuotta vanha viikinkialus? Norjan televisio. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:20
Luontoretkellä: Luonnon aistimuksia
Kaikki aistivat luonnon omalla tavallaan, ja luonto tarjoaa kokemuksille ehtymättömän lähteen. Millaisia aistillisia luontoelämyksiä ohjelmatiimi kokee? HD Äänitekstitys: suomi.
09:50
Dok: Miten lasten kävi?
Tom Alandh on dokumentoinut vuosikymmenien ajan ruotsalaisten ongelmaperheiden vaiheita. Miten vaikeissa oloissa kasvaneet lapset ovat pärjänneet ja kuinka he ovat pitäneet yhteyttä vanhempiinsa? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:45
Näin Norjassa
Vigelandin patsaspuisto on Norjan suosituimpia nähtävyyksiä. Millaista on konservaattorien ja oppaiden työ puistossa? Äänitekstitys: suomi.
10:55
Blogistania: Kasper Diem
Kasper Strömman antaa Kasper Diem -blogissaan hyviä neuvoja ja elämänohjeita. Huumorinystävien suosimalla bloggaajalla on haave: kirjoittaa self help -opas. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:25
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella dromedaareille. Kilpailemassa Marco Bjurström, Helena Lindgren, Saija Lentonen ja Jukka Hallikainen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:50
Näin Norjassa
Tunturitiellä. Mören ja Romsdalin välinen tunturitie on yksi Norjan 18 kansallisesta matkailutiestä. Talvisaikaan ei matkailijoita tiellä juuri liiku. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Nuoret mestarit: Koiramestari
Loikkia ja houkutuksia. Houkutuksia on maailma täynnä ja nyt testataan koirakoiden kanttia. Kuinka hyppy kulkee ja miten ohittaa makkara? HD
12:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 6/6. Helsingborgin alue-eläinsairaalan väkeä työllistävät tänään alusvaatteita pureksiva koira Tickan sekä kastroitavaksi tuotu chincilla Eowyn. Lisäksi Carlito-hevosella on hammaspulmia. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:00
Uusi päivä
Osa 189: "Toisen vaivaisen vahinko, toisen onni autuaan." Krista potee rakkauden salmonellaa. Tanssikisa on kohtalokas. Niklas piinaa Minnaa. Ruuskanen käy haudan partaalla. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Koiramies kiertää Islantia
5/6. Tänään Andri vaihtaa kuulumisia Stykkishólmurin kyläkaupassa ja poikkeaa rokkikokin opissa Snaefellsnesissä. Onnistuuko turskan fileointi? Pulahdus luonnonlähteeseen ja keula kohti Borgarnesin asuntovaunuyhteisöä! (U) Äänitekstitys: suomi.
13:55
Erätulilla
Tyyni, pimeä järvi, lampun kajo ja atrain valmiina. Tuulastus tuulettaa mieltä. Suomessa vesisade, Norjassa jo lunta. Laskukauden aloitus. Ikivanha nahkiainen. Rysästä uuniin ja herkku on valmis. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:25
McLeodin tyttäret
Vihollinen ja ystävä. Vuokrattu siitossonni on sairas ja tarvitsee lääkitystä. Palatessaan eläinlääkärin luota joutuvat Ashleigh ja Grace auto-onnettomuuteen. Mutta kuka haluaa ajaa tilan konkurssiin? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:10
Doctor Who
Ihmiskoe. Marthan paluu Maahan paljastaa karun todellisuuden: muuan professori Lasarus tekee pöyristyttäviä kokeita tavallisilla kuolevaisilla. Kohteeksi ovat joutumassa muiden muassa Marthan omaiset. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Uinnin EM
Alkukilpailut. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Berliini, Saksa.
16:30
Galaxi
16:31
Hemmot
Yleisurheilu Sallittu kaiken ikäisille.
16:34
Kapteeni Kari
Voimistelu Sallittu kaiken ikäisille.
16:35
Dino-Dan
Dino vai kana? Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsotaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Jepu Neulanen, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Samsam ja Tinga Tinga-tarinat. Jaakko rakentaa majaa. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Hohtavahaarniskainen ritari. Tilalla järjestetään keskiaikaiset markkinat ja Grace joutuu rahakriisin takia vaikean valinnan eteen. Marcus pääsee perille Ashleigh'n puuhista. Myös Patrick tekee omat johtopäätöksensä. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:50
Hetkiä Kalliossa: Janna
Anssi Kelan kanssa kalliolaisessa yksiössä musisoi Janna. (U)
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Teinipomo
Sofia on 17-vuotias shoppailusta pitävä nuori. Äidin ja isän palkoista ei meinaa jäädä mitään jäljelle, kun Sofia pääsee vauhtiin. Miten käy, kun Sofia saa päättää, mitä rahoilla tehdään? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Uinnin EM
Semifinaalit ja finaalit. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Berliini, Saksa.

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Menneisyyden vankeja ja tätä päivää toiveuusinnassa: Vicky Rosti, Freeman, Jiri Nikkinen ja Kari Pesonen (es. 6.1.2012). Sami Hintsanen illan juontajana ja tuomarina. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Muistin vanki
Alin varmana pitämän murhajutun oikeuskäsittely vesittyy kun tärkeä todistaja katoaa. Etsinnät eivät tuota tulosta, ja vaimonsa murhasta epäilty liikemies vapautetaan. Carrie ei kuitenkaan aio antaa periksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:45
Naurun tasapaino
7/9. Suomirap-skene tulee tutuksi festareilla ja tien päällä Teflon Brothersin kanssa. Mutta saavatko koomikot suomirappia katsomaan tulleen yleisön nauramaan? Tuomaristossa vierailee Niko Kivelä ja Heli Sutela. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
23:35
The Wire (K16)
Lempeät silmät. Herc yllättää pormestarin rysän päältä. Freamon ärsyttää kaupungin silmäätekeviä haastamalla heidät oikeuteen. Carcetti nolaa vastustajansa television vaalikeskustelussa. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna