UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 29.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Guthy Renker
09:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Lähiöunelmia
Eden. George tapaa mukavan naisen torilla. Dallas asettuu Tessan puolelle tämän riidellessä Dalian kanssa. Yakult katoaa. Jaksossa vierailee Alicia Silverstone. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Lähiöunelmia
Sijaiskärsijä. George päättää esitellä Edenin Tessalle, mutta tämä on liian kiireinen ahkeroidessaan Dallasin puodissa. Noah ei osaa hyväksyä Georgen ja Edenin suhdetta ja laatii Georgelle sopimuksen allekirjoitettavaksi. Lisa alkaa epäillä perimäänsä. Jaksossa vierailee Alicia Silverstone. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Miehen puolikkaat
Rakas ruokakaupasta. Alan tapaa ruokakaupassa kauniin naisen, jonka kanssa viettää kiihkeän viikonlopun. Sen jälkeen Alan on jo valmis kosimaan uutta rakastaan, vaikka Charlie tekee kaikkensa estääkseen hullaantuneen veljensä. Amerikkalainen komediasarja. K7
12:30
Miehen puolikkaat
Herrasmies Charlie. Charlie tapaa kahvilassa sattumalta entisen tyttöystävänsä. Lisalla on pieni vauva, ja Charlie yrittää uskotella Lisalle pitävänsä lapsista, vaikka todellisuus näyttää toista. Amerikkalainen komediasarja. K7
13:00
Miehen puolikkaat
Opettajan painajainen. Charlie on tekemässä uutta tunnuskappaletta animaatiosarjalle ja pyytää Jakelta apua. Vaikka Jake on näppärä musiikkiasioissa, hänen koulunkäyntinsä ei suju aivan yhtä hyvin. Amerikkalainen komediasarja. K7
13:30
Miehen puolikkaat
Pahan maineessa. Charlie löytää itsestään kamalia asioita internetistä. Hänelle on omistettu kokonaisia nettisivustoja, joissa puidaan Charlien sikamaista taktiikkaa naisten kanssa. Hän yrittää korjata tilanteen, mutta lipsahtaa taas vanhoihin tapoihinsa. Amerikkalainen komediasarja. K7
14:00
Pomo piilossa
Karuja kanelipullia. Cinnabon-leipomoketjun suoraviivainen Kat Cole on koko Pomo piilossa -sarjan historian nuorin toimitusjohtaja. Leipomossa ja myymälässä työ on vielä tuttua, mutta entä sitten, kun pomo lähtee töihin tehtaalle? Vaatimattomista oloista ponnistanut Cole myös huomaa, että joillekin hänen alaisistaan on jaettu vieläkin kehnommat kortit.
15:00
Top Chef
Kaupungin parhaat. Lammas, artisokka ja valkosipuli ovat keskiössä, kun tietty määrä raaka-aineita valmistellaan pikavauhtia kokkauskuntoon. Sormenpäät ovat vaarassa, kun veitsiä heilutellaan neljän hengen ryhmissä, ja hitaimmat joutuvat tyytymään carpaccioon. Pudotustehtävä on tällä kertaa haasteellinen jopa tuomareiden mielestä, sillä New Yorkin hienoimmista ravintoloista on valittu neljä hyvin erilaista paikkaa, ja kilpailijat joutuvat keksimään kyseisen ravintolan menuun sopivan annoksen. Hikikarpaloita otsalla ei vähennä se, että tänään aiotaan pudottaa kaksi kilpailijaa. Vierailevina tuomareina Kate Krader, sekä ravintoloiden omistajat Michael White, David Chang, David Burke ja Wylie Dufresne. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Dieetit vaihtoon!
Simon ja Craig. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa noutoruokaa ahmiva Craig ja kokiksella elävä Simon, joka saa nähdä mitä tämä juoma tekee hampaille. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Entinen anorektikko Emma Woolf tapaa naisen, joka sairastui anoreksiaan raskausaikana. Brittiläinen realitysarja.
16:55
Kuukauden parhaat sekunnit
17:00
Ensisilmäyksellä
Villit kortit. Huippusuositun komediasarjan 9. ja viimeinen tuotantokausi alkaa! Matkalla Barneyn ja Robinin häihin ilmenee mutka jos toinenkin. Tedin suunnitelmat ajavat Lilyn raivon partaalle, Marshall kamppailee äitinsä tietokonetaitojen kanssa ja kaiken kukkuraksi hääpari löytää kutsuvieraiden joukosta yhteisen sukulaisen... Lisäksi päästään viimein tutustumaan Tedin tulevien lasten äitiin. K7 (ahdistus).
17:25
X Factor UK
Big bandin tahtiin. Svengiä ja volyymia riittää, kun kilpailijoita säestää 31-jäseninen big band. Finalistien tulkitsemina kuullaan niin ikivihreitä klassikoita kuin tuoreempiakin hittejä. Mukana ovat muiden muassa kappaleet Summertime, Cry Me a River, Smile, Mambo No. 5 ja Bang Bang. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 18:00

19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Catching Hell
Rankka päivä. Chuck joutuu todistamaan kykynsä veneen kapteenille, eikä alku ole kovin ruusuinen. Jamesin vene on telakalla ja koko kalastuskausi on vaarassa. Scottin venekunta kalastaa keskellä myrskyä.
20:00
Top Gear
Isojen kisojen paluu. Top Gearissa palataan jälleen isojen kisojen pariin, kun pelissä on yksi lippu Mestarien liigan jalkapallo-otteluun. Jeremy saa alleen Mustangin, jolla hän yrittää ehtiä Milanoon ennen Richardia ja Jamesia, jotka kulkevat mukavasti julkisilla liikennevälineillä. Studiovieraana on Amy Macdonald.

Kello 21:00

21:00
Tappava ase (K16)
Mel Gibsonin supertähteyteen kiidättänyt toimintaelokuva, jossa kaksi poliisia, ongelmainen Vietnam-veteraani ja eläkepäiviään odottava perheenisä jahtaavat sadistista huumepomoa. Suosittu elokuva synnytti kaksi jatko-osaa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1987. (105') Pääosissa: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, Traci Wolfe, Darlene Love, Tom Atkins. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
C.S.I. (K16)
Menneisyyden kirot. Nick käy taidenäyttelyssä ja löytää sieltä yllättäen murhan uhrin ruumiinosia. Murha liittyy juttuun, jota Sara tutki vuosia sitten. Pariskunta sieppasi nuoria naisia, käytti heitä hyväkseen ja paloitteli heidät. Vaimo on juuri päässyt ehdonalaiseen ja vaikuttaa, että hän jatkaa entisiä puuhiaan. Morgania ja Gregiä hämmentää mies, joka vaikuttaa hukkuneen suklaaseen. Amerikkalainen rikossarja, jossa seurataan Las Vegasin poliisin rikospaikkatutkijoiden toimintaa. K16 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Stig: Roy Orbison
00:10
Grimm
Selviytymisen raskas hinta. Adalind ei ehdi kauaa piilotella Renardin asunnolla, kun Nick tulee käymään keskustellakseen pakollisesta yhteistyöstä. Kellyn odotellessa neuvottelun tuloksia rakennuksen ulkopuolella, kolkuttelee Verratkin jo ovella Hundjägereineen. Yhteistyöllä uhka selätetään tällä kertaa, mutta on selvää, ettei Viktor aio koskaan luovuttaa, vaan vaatii saada lapsen haltuunsa keinolla millä hyvänsä. Monroen ja Rosaleen kahdenkeskinen koti-ilta keskeytyy, kun Nick saapuu Adalindin ja vauvan kanssa kylään. Renard, Nick ja Kelly jatkavat yhteistyötään kovistelemalla FBI-agentti Westonia kuninkaallisten aikeista ja lopulta Renardin on vain pakko taipua ja tehdä raskas päätös. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:10
Voittostudio