UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Torstai 2.10.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen
Kausi 2. Jakso 1/14. Pikku noita. Sofia auttaa pientä noitaa parantamaan tapojaan ja yrittämään uudelleen ystävystymistä kylän lasten kanssa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Disney esittää: Timon ja Pumba
Kausi 1. Jakso 14/25. Gourmeeta kerrakseen/Hädässä ystävä tutaan. Kaverukset eksyvät Brasiliassa notkuvien ruokapöytien ääreen. Kun Pumba tuntee olonsa huonoksi, apu on lähempänä kuin hän luuleekaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (19') K7 (väkivalta, ahdistus).
07:55
Lazy Town
Kausi 1. Jakso 13/35. Hyvää harjauspäivää. Zigillä on syntymäpäivä ja hän toivoo saavansa kaikilta lahjaksi toffeeta. Sportacus antaa lahjaksi hammasharjan eikä se erityisesti ilahduta Zigiä. Hän saa kuitenkin pian huomata, että hammasharjasta voi olla paljonkin hyötyä. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Waverly Placen velhot
Kausi 4. Jakso 15/18. Hirviöareenalla. Alex, Justin ja Max voittavat liput Beast Bowl -hirviönkesytysshow'hun. Show'n tähti Chase Riprock ihastuu Alexiin. Alex hämmentyy huomiosta ja pohtii samalla, miksi hänen poikaystävänsä Mason on käyttäytynyt niin etäisesti. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
08:55
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 7/8. Ei savua ilman tulta. Chili's-ravintolan Baby Back Ribsit tuntee melkein koko Amerikka, mutta kukaan ei ole vielä koskaan onnistunut kopioimaan niiden reseptiä. Kun Todd päättää yrittää, seuraavat kolme päivää vietetään melko savuisissa tunnelmissa. (39') Äänitekstitys: suomi.
09:50
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 9/13. Hiihtoa ja valkeita hiutuvia. Koko perhe lähtee pohjoiseen rentoutumaan. Sisarukset kisaavat pujottelussa. Häviäjä joutuu toisen työmaalle siivoamaan. Dan kärsii laattaostoksilla, ja Nikki saa ympäristöviranomaiset kimppuunsa. Äänitekstitys: suomi.
10:20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 7/18. Päätöksenteon vaikeus. Joillekin morsiamille hääpuvusta päättäminen on erityisen vaikeaa. Penny on lihonnut lääkityksen takia ja menettänyt itseluottamuksensa, Reganilla taas ei ole mitään käsitystä siitä, millaisen puvun hän haluaisi. Amerikkalainen lifestylesarja. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 10/13. Väriä elämään. Nikkin muuttopäivä lähenee uhkaavasti. On aika valita sävyt seiniin. Dan käyttää apunaan maalikonsulttia, Nikki luottaa äidin neuvoihin. Äänitekstitys: suomi.
13:50
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 8/8. Kiinalainen juttu. Nyt wokataan oikein olan takaa ja palautellaan mieleen mandariinikiinan alkeet. Todd yrittää kloonata P.F. Chang's -ravintolan kana-salaattiwrapin, ja siinä on haastetta kerrakseen. (39') Äänitekstitys: suomi.
14:45
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 5/20. Iltapäivätee ja suklaakakku. Etelän aluefinaalissa taistelee neljä jatkoon päässyttä leipomoa. Ensimmäisessä haasteessa tehdään herkkuja iltapäiväteelle. Lopuksi leipomoiden on tehtävä suklaakakku täsmälleen samoista aineksista, mutta omalla tyylillään. Voittajat etenevät finaaliviikolle. Englantilainen sarja. (47') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Himohamstraajat
Kausi 4. Jakso 12. Takana loistava tulevaisuus. Kevinin vanhemmat saivat aikoinaan tähden Hollywoodin Walk of Famelle, mutta Kevin itse nukkuu Manhattanin kaduilla, koska ei mahdu täyteen hamstratun asuntonsa ovesta sisään. Mary pakeni väkivaltaista avioliittoaan kauniiden esineiden keskelle, mutta vähitellen ne valtasivat koko talon. Amerikkalainen dokumenttisarja. (40') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 1. Jakso 48. Anri vie meidät Järvenpään kirpputoreille ja pelaamaan Nintendoa. Ruokapöytään hän tuo lapsuuden makuja, mutta arvostavatko vieraat niitä? Illan päätteeksi selviää kuka vie viikon voiton ja tuhat euroa. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17:20
Frasier
Kausi 8. Jakso 15/24. Korispainajaisia. Niles joutuu osallistumaan yleisökilpailuun koripallo-ottelun puoliajalla. Roz saa huomata, että rakkauden kielen voi tulkita väärin. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Haapasalo Goes America
Kausi 1. Jakso 1/8. Ville Haapasalon huikea matka pitkin Amerikan Route 66 -tietä alkaa! Venäjällä käsittämättömän suosittu ja siellä paljon ohjelmia tehnyt Ville lähtee nyt Länteen, Amerikkaan, josta myös Villellä on ollut omat ennakkokäsityksensä. Korkeanpaikankammoinen Ville yllätetään Amerikan-malliin isosti heti matkan alussa. Hän päätyy pienlentokoneen ohjaimiin Chicagon yllä! Ville yllättää myös itsensä omalla suorituksellaan. Jaksossa tavataan myös amisheja ja Ville löytää uusia ystäviä pienestä kuppilasta. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Matkaoppaat
Kausi 4. Jakso 48/56. Anne-Marin seikkaillessa Saharassa oman äidin kanssa, Alanyassa eräs turisti saa huonoja uutisia Suomesta. Häämatkalaisten ei onneksi tarvitse stressata. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 34/56. Oulu. Janne ja Tommi piipahtavat Jäälin festivaaleilla, mutta rap-musiikki ei puhuttele partiota. Koulujen päättyminen on tuonut nuoret juomineen puistoihin. Partio huolehtii myös ohjeistuksesta tyttöjen iskemiseen. Mies on pahoinpidelty Jäälissä. Lopuksi jokin kolahtaa yllättäen poliisiauton kylkeen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
The Voice Kids
Kausi 2. Jakso 10/19. Ääni ratkaisee, 10. The Voice Kidsin viimeisessä Ääni Ratkaisee -jaksossa käydään kiivasta kamppailua paikoista tähtivalmentajien joukkueissa. Seitsemän lahjakkuutta nousee tänä iltana lavalle, mutta kuka heistä jatkaa kehäkamppailuihin? Se selviää tänä iltana. Kotimainen musiikkiohjelma. (42')
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Toimintatorstai: Taken 2 (K16)
(Taken 2/Ranska 2012). Supertähti Liam Neeson palaa entisen CIA-agentin Bryan Millsin rooliin räjähtävässä toimintatrillerissä, joka kuljettaa sankarinsa yhdessä tyttärensä Kimin (Maggie Grace) ja entisen vaimonsa Lenoren (Famke Janssen) kanssa eksoottiseen Istanbuliin. Ensimmäisen Taken-elokuvan tapahtumista on kulunut kaksi vuotta. Rikollispomo Murad (Rade Sherbedgia) aikoo yhä kostaa poikansa kuoleman Millsin käsissä - keinoja kaihtamatta. Elokuvan on tuottanut Ranskan menestynein nykyelokuvantekijä Luc Besson, joka on myös käsikirjoittanut tarinan yhdessä vakiokumppaninsa Robert Mark Kamenin kanssa. Pääosissa: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Rade Sherbedgia, Jon Gries, D.B. Sweeney. Ohjaus: Olivier Megaton. (88') Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:55
NCIS Rikostutkijat
Kausi 9. Jakso 20/24. Isku Kolumbiaan. Vierailijana Jamie Lee Curtis. Merijalkaväen yliluutnantin outo kuolemantapaus johdattaa NCIS:n Kolumbiassa kadonneen sotilaspastorin jäljille. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:50
Frasier
Kausi 8. Jakso 15/24. Korispainajaisia. Niles joutuu osallistumaan yleisökilpailuun koripallo-ottelun puoliajalla. Roz saa huomata, että rakkauden kielen voi tulkita väärin. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (20') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla
Kausi 1. Jakso 5/7. Bilderberg-ryhmä. Jesse Ventura selvittää, ovatko Bilderberg-ryhmän jäsenet maailmanvaltaa tavoittelevaa valtaeliittiä, vai vain maailman tilasta huolestuneita yhteiskunnan vaikuttajia. Vai voiko ryhmä olla vain kulissi, jonka takana piileksivät nukkemestarit juonivat kansojen kohtaloita? Amerikkalainen realitysarja. (42') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:15
Blue Bloods
Kausi 2. Jakso 4/22. Syytön. Kolmea nuorta ammutaan koripallokentällä, eikä tutkinnassa tunnu selviävän mitään syytä ampumiselle. Danny ja Jackie toivovat, että ainoa eloon jäänyt osaisi selventää tilannetta. Frankin 18 vuotta sitten raiskauksesta pidättämä mies valittaa tuomiostaan, ja Erin saa jutun hoitaakseen. Amerikkalainen draamasarja. (39') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:10
Pelkokerroin 2.0
Kausi 1. Jakso 2/9. Särkyneitä sydämiä. Neljä entistä pariskuntaa kilpailee 50 000 dollarista. Mukana on yksi Pelkokertoimen historian suurimmista tempuista, jossa matkataan niin bussin, helikopterin kuin veneenkin kyydissä. Amerikkalainen viihdeohjelma. (42') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:10
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV