UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 6.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Piha kuntoon
Kausi 4. Jakso 1/6. Tulvimisongelmia. Talo on ollut myynnissä alennushintaan yli vuoden, mutta se ei ole mennyt kaupaksi, sillä piha on kostea ja talo jää puiden varjoon. Amyn ja Alanin kunnostusehdotukset eivät saa suopeaa vastaanottoa. Omistaja ei halua tehdä salaojitusta, koska se maksaa. Talon värivalintakaan ei miellytä. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09:30
Eden
Kausi 9. Jakso 5/10. Tänään vieraillaan Esa Niemisen luona. Vanha piharakennus puretaan ja paikalle rakennetaan kokonaan uusi. Laaja terassialue saa uudet istutukset. Raaka meri-ilma asettaa kovia vaatimuksia materiaalivalinnoille. Kotimainen puutarhaohjelma. (20')
10:00
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 6/6. Gokin juhla-ateria. Tänään tutustutaan kiinalaisiin juhliin ja juhlaruokiin. Gok kokkaa hummeria, meriahventa ja kahdesti paistettua possua. Pääsemme seuraamaan Wanin suvun uudenvuodenjuhlaa.
10:30
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')
11:00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 11/13. Samaa perhettä, eri maata. José ja Prisca mielivät omaan kotiin, mutta heidän visionsa eroavat kovasti toisistaan. Löytävätkö he kodin, johon kumpikin on tyytyväinen? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
11:30
Illallissota
Kausi 3. Jakso 3/13. Sulosointuja ja melusaastetta. Tänään Illallissodassa kuullaan sulosointuista laulua, mutta myös sähköveitsen surinaa ja kännykän pirinää, mikä saa tuomarit hermoromahduksen partaalle. Pöytään kannetaan toinen toistaan herkullisempia jälkiruokapiiraita, mutta alku- ja pääruoissa on toivomisen varaa. Kanadalainen sarja.

Kello 12:00

12:30
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 2/13. Olohuone. Sarah suunnittelee olohuoneen sisutuksen. Vaikka talo on uusi, olohuoneeseen luodaan tuulahdus menneen ajan loistoa. Värimaailma löytyy violetin eri sävyistä. (19')
13:00
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 6/16. Tyttö joka ei kasvanut aikuiseksi. Michelle on 27-vuotias, mutta asuu edelleen vanhempiensa siipien suojissa. Michelle shoppailee holtittomasti ja haaveilee isoista taloista ja luksusautoista, vaikka käykin vain osa-aikatöissä. Vanhemmat ovat saaneet tarpeekseen tyttärensä leveästä elämäntyylistä ja kutsuvat hätiin talousneuvoja Gailin, joka ajaa tuhluriprinsessan pois pesästä. Amerikkalainen realitysarja.
13:30
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 5/8. Unelmahäät vai unelmapolttarit?. Cary järjestää unelmahäitä morsiamelleen Aileenille, mutta hänelle tärkeintä näyttää olevan rahan säästäminen unelmien polttareihin Las Vegasissa. Onnistuvatko unelmahäät vuokrapuvuissa ja polkuhintaisessa hääpaikassa? Amerikkalainen realitysarja. (42')
14:30
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 14/18. Ranskalaiskuningatar. Dawn Bromley on hulluna ranskalaisiin. Hän ahmii päivisin pikaruokaloiden ja grillikioskien ranskalaisia ja valmistaa niitä vielä kotona illalliseksikin. Perunanhimo on paisuttanut naisen niin muhkeisiin mittoihin, että hänen perheensäkin on huolissaan. Apuun kutsutaan Gillian McKeith, joka laittaa ranskalaiskuningattaren ruokavalion uuteen uskoon. Englantilainen realitysarja. (24')
15:00
Huikeat kakut
Kausi 2. Jakso 5/10. Maailman katolla. San Franciscon Inticing Creations -leipomossa tehdään huimaa teehetkiteemaista syntymäpäiväkakkua pikkutytölle. Jasmine Raen leipomossa valmistetaan Shakespeare-festivaaleille vanhanaikainen karttapallokakku, jonka kyljessä on Globe-teatteri. Englantilainen lifestyleohjelma. (44')
16:00
Piha kuntoon
Kausi 4. Jakso 2/6. Pommisuoja järvinäköalalla. Matala, laatikkomainen talo autiolla hiekkakentällä ei mene kaupaksi edes järvinäköalan avulla. Talon julkisivu kaipaa yksityiskohtia ja piha perusteellista kunnostusta. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
16:30
Eden
Kausi 9. Jakso 6/10. Tänään kunnostetaan kotikahvilan patio.Toiveena on saada mahdollisimman monta istumapaikkaa vieraille. Suunnittelussa Tommy ei tyydy tavanomaisiin ratkaisuihin. Kotimainen puutarhaohjelma. (20')
17:00
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 1. Jakso 8/8. Kipuja ja taloja. Joan ryhtyy etsimään omaa taloa toden teolla, ja Melissa joutuu lääkäriin kovien vatsakipujen vuoksi. Joan onkin vuorenvarma siitä, että Melissa on raskaana. Lynne syyttää Joania vitsinsä varastamisesta. Amerikkalainen sarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Tervetuloa kotiin
Kausi 1. Jakso 1/12. 1. tuotantokauden uusinnat. Ensimmäisessä jaksossa kaarinalainen Satu osti takaisin perheensä aikoinaan traagisesti menettämän kotitalon erikoisten sattumusten seurauksena. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 12/31. Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Jutta ja huikeat häädieetit
Kausi 1. Jakso 7/10. Johanna ja Asser tapasivat kymmenen vuotta sitten salilla. Seurustelun myötä urheilu on saanut jäädä, ja kilot ovat kertyneet. Hääpäivänä sulhanen haluaisi nähdä morsiamensa sellaisena, kuin mihin hän aikoinaan rakastui. Jutta ei unohda sulhasta treeniohjelmaa laatiessaan. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Temptation Island Suomi
Kausi 1. Jakso 19/20. Viimeiset valinnat osa 2. Rita ja Aki sekä Krista ja Sami valitsevat kumppanit viimeisille, yön yli kestäville treffeille ja lopuille sinkuille lausutaan hyvästit. Antautuuko kukaan viettelykselle? Nukutaanko viimeinen yö samassa sängyssä? Kotimainen ohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Emily Owens
Kausi 1. Jakso 1/13. Ensimmäinen päivä. Työharjoittelu sairaalassa alkaa. Epävarma Emily joutuu heti tositoimiin, kun lapsipotilaan sydän pysähtyy. Hektiseen ensimmäiseen päivään mahtuu myös lukioaikainen kiusaaja ja pakit ihastukselta. Amerikkalainen draamasarja. (40') K12 (ahdistus).
23:00
Sinkkulaiva USA
Kausi 1. Jakso 4/9. Valloittavat villikissat. Laivalle saapuu neljä päättäväistä kaunotarta. Yksi mies onnistuu hurmaamaan kaksi naista jo ennen kuin laiva rantautuu Meksikon saaristoon. Amerikkalainen realitysarja. (41') K7 (seksi).

Kello 24:00

00:00
Perception
Kausi 1. Jakso 6/10. Lemmenkipeät. Vakuutusyhtiön käyttämä psykiatri löytyy murhattuna. Tutkimuksissa paljastuu, että hänellä oli varsin omalaatuisia hoitokeinoja. Amerikkalainen draamasarja. (40') K12 (seksi, ahdistus).
01:00
Supermarjo ja tytöt 2
Kausi 2. Jakso 10/10. Marjon suunnitelmat lasten kauneuskilpailuista saavat aikaan mediakohun. Kausi huipentuu ulkomaanmatkaan. Niittyviidoille matka Kroatiaan tarjoaa hetken hengähdystauon, Blazelle se merkitsee maailmanvalloituksen alkua. Matka tarjoaa myös yllätyksiä, sillä Blazet Minnan johdolla paljastavat Marjolle ryhmän tulevaisuudensuunnitelmat. Kotimainen realitysarja. (41')
01:55
Rullaavat tytöt
Kausi 1. Jakso 1/14. Kaikki tuijottavat. Jaksossa tutustutaan neljään tarmokkaaseen ja näyttävään naiseen, jotka eivät anna pyörätuolin hidastaa tahtiaan. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
02:30
Rullaavat tytöt
Kausi 1. Jakso 2/14. Kerran tanssija, aina tanssija. Auti päättää osallistua tanssikilpailuun. Haasteita riittää, sillä tanssilaji on hänelle vieras ja hän on ainoa pyörätuolissa istuva osallistuja. Mia pohtii parisuhteensa tulevaisuutta. (25') Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Olenko normaali?. Gok tapaa nuoria, jotka kokevat olevansa epänormaaleja. Gok tutustuu muun muassa teini-ikäisiin omaishoitajiin. Lopuksi hän järjestää suuren kehonkuvakurssin Lontoossa. Myös useat julkisuuden henkilöt kertovat nuoruudestaan. Amerikkalainen sarja. (46')
04:00
Käenpesä
Kausi 5. Jakso 3/25. Luukas muokkaa Helinästä kyykkyhuilistin. Olgan valmennuksessa Jussistakin saadaan aikamoinen Pavarotti. Kotimainen draama. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
05:00
Ennustaja-TV