UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 31.8.

06:51
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 31.8.
Onnea, Arvi!
06:53
Tiketi Tok
Aika tarttua. Raksunen esittelee uuden tarttumiskoneensa, jolla voi noutaa tavaroita kaukaa. Sille löytyykin heti käyttöä, kun Pöpperö-pöllö luulee Puhkulin vinkupalloa linnunmunaksi ja vie sen mukanaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Hyvän kierrättäjät
Pilttibiili. Hyvän kierrättäjät Ida, Robin ja Jyrki tuunaavat syöttötuolista, kottikärryn renkaista ja konsolipelin ohjaimista menopelin taaperoille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:16
Q Putti 5
Erityinen paikka. Hupsiksella on tylsää ja Putti päättää auttaa ystäväänsä. Putti vie Hupsiksen hyvin erityiseen paikkaan ihastelemaan Oukkidoukkia ja sitä ympäröivää avaruutta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Babar ja Badun seikkailut
Merirosvot maissa. Lapset leikkivät merirosvoja maaveneillään. Piikki ja Chiku kinastelevat koko ajan, eikä kumpaakaan miellytä toisen toiminta. Badu ei jaksaisi kuunnella riitelyä, vaan haluaisi etsiä aarretta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Neiti Etiketti
Päivä partiolaisena. Neiti ja Sakari viettävät päivän kaupungilla ostoksia tehden. Siinä sivussa he kohtaavat ihastuttavan Veera Vanhuksen, jota he auttavat eri tilanteissa. Osan avusta saavat myös muut ohikulkijat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:48
Pusse
Isin kotopuolenvaellus. Isillä on ikävä kotopuoleen. Pusse päättää tuoda kotopuolen Tirskupuistoon ja toivoo, että se piristää Isiä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Puu Fu Tom
Kristallikatastrofi. Tom ja Tikku särkevät vahingossa Latvalan taikakristallin, ja taikuus uhkaa kadota Lehväkylästä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:26
Tenavat (7)
Teknisiä ongelmia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Joraavat juurikkaat
Pizzabileet. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Aika härdelli!
Väistöliikkeitä. Temo ja Luru ovat juuttuneet aikaluuppiin, ja sama maanantai kiertää kehää kerta toisensa jälkeen. Samat tällitkin toistuvat, mutta virheistä oppii. Vai oppiiko? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Norjalainen Ytre Hvalerin kansallispuisto Oslovuonossa esittelee komeiden saaristomaisemien ja uhanalaisen meriluonnon lisäksi myös merenpohjan ainutlaatuisia koralliriuttoja. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Turvapaikka, 1/2. Lucin on vaikea kommunikoida Eddin kanssa. Ollie saa huomautuksen pitää henkilökohtaiset tunteensa kurissa työpaikallaan. Dan tekee rohkean ratkaisun. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Meille tulee koiranpentu
Sarja alkaa, 1/6. Kun perheeseen otetaan koiranpentu, kodin arkirutiinit muuttuvat. Kuinka neljä tanskalaisperhettä selviää alkukommelluksista uuden uteliaan tulokkaan kanssa? HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Retkikohteena: Hardanger
1/4. Kjell Fuglehaug tutustuu Hardangerin jylhissä maisemissa kanjonikiipeilyyn ja tapaa maailman parhaan tasapainotaiteilijan. Hardangerviddan ylätasangolla hän pääsee keväiselle kalastusmatkalle. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Elämää Riossa
1/5. Millaista on paikallisten asukkaiden elämä olympialaisiin valmistautuvassa Riossa? Aluksi kuljetaan Copacabanalla bikinimyyjien, turistien hukkaamien korujen metsästäjien ja hengenpelastajien kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Blogistania: Jonna Vormala
Jonna Vormalan Jauhot Suussa -blogi alkoi kotiäidin henkireikänä. Blogistaniassa Jonna tekee ruusukakun ja jakaa ystävilleen kuppikakku-oppeja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Blogistania: Anniina Nurmi
Anniina Nurmen Vihreät vaatteet on informatiivinen blogi ekomuodista ja vaatetuotannosta. Blogistaniassa Anniina tekee kierrätyskoruja kavereiden kanssa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Olutretki Eurooppaan
2/3. Jonas "Steken" Magnusson tutustuu kuohuvien kolpakoiden kautta oluen historiaan ja olutkulttuurin kehittymiseen eri puolilla Eurooppaa. Matkalla hän tapaa vankkumattomia oluenystäviä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
YK-miehet moottoripyörillä
2/3. Entiset YK-miehet ovat kokoontuneet moottoripyöräkerholle makkaroiden ja biljardin pariin. Sieltä he suuntaavat Saksaan tapaamaan muualta saapuneita YK-veteraaneja ja purkamaan Balkanin sodan aiheuttamia traumojaan. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Tienhaarassa
Sarja alkaa, 1/5. Francesca on 18-vuotias juuri avioeron kokenut romanityttö. Naimisissa ollessaan hän ei käynyt koulua. Nyt hän kyseenalaistaa romanien perinteet, mutta on samalla ylpeä perheestään ja lojaali sille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Latela
Kausi 4, 1/10. Uusi kausi alkaa. Latelat saavat työtarjouksen kunnostaa vanha Mustang uuteen uskoon. Palkintona tehtävästä häämöttää unelmien matka Amerikkaan, mutta urakka osoittautuu paljon odotettua suuremmaksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Villi kortti
Villi kortti on vakavan hauska penkkiurheilushow. Panelisteina Essi Hellén, Tommy Lindgren, Juuso Mäkilähde, Paula Noronen, Kalle Palander ja Riku Riihilahti sekä vieraana vapaaottelija Anton Kuivanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Onnenetsijät
5/8. Onko perhe onnellisen elämän edellytys? Hanna Hellquist tapaa Pigge Werkelinin, joka menetti Thaimaan tsunamissa koko perheensä. Haastateltavana on myös ydinperheajattelua arvosteleva Maria Sveland. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Tilda ja hänen ystävänsä, Ota koppi!, Samsam, Eteenpäin Enni sekä Postimies Pate. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Turvapaikka, 1/2. Lucin on vaikea kommunikoida Eddin kanssa. Ollie saa huomautuksen pitää henkilökohtaiset tunteensa kurissa työpaikallaan. Dan tekee rohkean ratkaisun. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Deception
7/11. Totuuksia. Edward saa uutta tietoa myyntiin menevästä lääkkeestä. Onko Bowersin maine vaarassa? Taistelupari käy kuumana yhtiön pr-tilaisuudessa. Joannan nuuskinta johtaa hänet vaaraan. Mia kohtaa isänsä. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:40
Marren julkkiskampaamo
7/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
19:55
Miranda
2/2. Mirandan ja Garyn teerenpeli näytti jo johtavan ikuiseen onneen. Sitten seinä nousi vastaan, kun Miranda ryhtyi miettimään liikoja. Saavatko he viimein toisensa vai jäävätkö kaikki sittenkin ilman? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
12/40. Guugelheim. Tauluvarkaus vaarantaa Guugelheim-museon rakentamisen Suomeen. Tutkimusten kautta Neponen ja Routalempi tutustuvat suomalaiseen nykytaiteeseen, jonka tasosta miehet ovat eri mieltä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:55
VICE: Illegal Big Cats of Instagram
Eksoottiset villieläimet ovat eliitin uusi statussymboli Kuwaitissa. Instagram vilisee kuvia, joissa rikkaat poseeraavat oman leijonansa tai gepardinsa kanssa. Laiton eläinkauppa rehottaa ja hallitus ummistaa silmänsä. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:18
VICE: Underground Bare Knuckle Boxing (K16)
Kunnia, ylpeys ja väkivalta kuuluvat paljain käsin nyrkkeilyyn. Britanniassa lajia harrastavat yleensä vihaiset nuoret miehet. Historiallisen ottelun edellä VICE yrittää selvittää, onko väkivalta heille syy vai seuraus. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
21:40
Jalkapalloa: Maaottelu GER - FIN
Maaottelu Saksa - Suomi. Mönchengladbach, Saksa. Selostus Matti Härkönen. HD
23:40
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna