UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 26.9.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Traaginen menetys. Poppy on murtunut keskenmenon myötä. Michael ja Werner ovat myös syvästi surullisia. Poppy ei tosin ole uskoa Wernerin surun aitoutta. Beatrice ei ole ilahtunut siitä, että Friedrich hoitaa Luisan perintöä. Niinpä hän panee liikkeelle ilkeän juorun poikansa Davidin ystävällisellä avustuksella. André yrittää vaatia suuria summia Nataschan ja Samin uudelta managerilta, mutta laulupari keksii keinon näpäyttää rahanhimoista Andréta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Valesäkki. MacGyver sotkeutuu vanhan veijariystävänsä kautta väliamerikkalaiseen huumeiden salakuljetukseen. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Myytinmurtajat
Vesiliukuhyppy. Adam ja Jamie tutkivat suositun YouTube-videon todenperäisyyttä rakentamalla valtavan vesiliukumäen. Kari, Grant ja Tory testaavat, säästyykö bensiiniä jos kääntyy risteyksistä ainoastaan oikealle. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
X Factor UK
Viidennet koelaulut. X Factor UK:n 13. kauden koelaulut jatkuvat Lontoossa ja Manchesterissä. Mukana ovat mm. jo aiemmin hyvin pärjännyt Gifty Louise sekä rakastavaiset Shauna ja Silva. Nicolen poissaollessa vierailevana tuomarina toimii Mel B., ja eräs kilpailijakin tuntuu unelmoivan tuomarin tehtävistä enemmän kuin laulamisesta. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
17:00
Duudsonit
Suomesta Meksikoon. Duudsonit juoksevat heikoilla jäillä, jonka jälkeen on aika lähteä Meksikoon jossa kuvataan MTV-hittisarjaa Viva La Bamia. K12
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Minne kiskot vievät. Kausi 1, 5/24. Tällä kertaa tutustutaan 16-vuotiaaseen surffityttöön sekä ns. hulttiokiipeilijöihin, pyöräillään vanhalla junaradalla, surffataan Skotlannissa, jumpataan Ranskassa, lasketaan lumivyöryn mukana ja hypätään laskuvarjolla housut kintussa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Keskilännen kovimmat. Kausi 4, 6/24. Keskilännen kolmekymmentä parasta kilpailevat Dallasin semifinaalissa, mutta vain puolet heistä pääsee jatkoon kokeilemaan, kenen kunto ja taidot riittävät Las Vegasin huippuvaikeaan Mount Midoriyama -esteradan haasteeseen. Mutta ensin on selvittävä tästä esteradasta, jossa on jälleen kerran täysin uusi osuus. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Hotellihommia. Kausi 5, 4/22. Schmidtin polttarit lähestyvät. Poikien rikas mutta ärsyttävä opiskelukaveri Todd ottaa yhteyttä. Nick ei haluaisi Toddia Schimidtin polttareihin mukaan, mutta saadaanko vahingossa paisuneet polttarisuunnitelmat toteutettua ilman Toddin paksua lompakkoa? Nick yrittää kartuttaa polttarikassaa vuokraamalla Jessin huonetta matkailijoille. Winston kaipailee Jessin neuvoja naisasioissa, ja Cece yrittää tuurata Jessiä varsin erikoisilla keinoilla. Jaksossa vilahtaa omana itsenään The Black Eyed Peas -yhtyeen Apl.de.Ap. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Lisa ihmemaassa. Lisa tapaa uuden ystävän, jonka kanssa hän kehittää mielikuvitusmaailman. Pilvilinnoissa leijailu karkottaa Lisan kauas todellisuudesta. Jaksossa vierailee muun muassa Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvasta muistettu brittinäyttelijätär Emily Blunt. Musiikista vastaa Fall Out Boy. Amerikkalainen, huippusuosittu piirrossarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Simpsonit
Silmä silmästä. Kun Vance Connor saapuu Springfieldiin, palaavat katkerat muistot Homerin mieleen. Homerilla jäi jotakin hampaankoloon nuoruusvuosien tapahtumista. Jaksossa vierailee useita dubbauksia tehnyt Marcia Wallace. Amerikkalainen, huippusuosittu piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Yö museossa 2
Yö museossa 2. Suositun komediafantasian jatko-osassa entinen museon yövartija Larry Daley (Ben Stiller) omistaa oman yhtiön ja poikkeaa usein museoon katsomaan olentoja, jotka taikalaatan voimalla heräävät öisin henkiin. Sitten yksi reliikeistä, ilkeä Kahmunrah, haluaa tuhota Larryn museoystävineen ja saada laatan haltuunsa... Ohjaaja: Shawn Levy, USA 2009, 113'. Pääosissa: Ben Stiller, Amy Adams, Hank Azaria, Owen Wilson, Christopher Guest, Robin Williams. K7
23:05
Viikingit (K16)
Joulu. Kausi 4, 4/20. Ragnar viettää aikaa Yidu-orjan kanssa. Kuningas Aelle vierailee Wessexissä. Rollo saa eteensä avioeropaperit. Björn kohtaa Kalfin ja Erlendurin lähettämän tappajan. Aslaugilla on tehtävä Flokille. Harald Kaunotukka (Peter Franzén) saapuu Kattegatiin. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijä John Slattery, ohjaaja Oliver Stone ja koomikko Jon Fisch. Esitetty Yhdysvalloissa 16.9.2016.
01:00
Ninja Warrior
Keskilännen kovimmat. Kausi 4, 6/24. Keskilännen kolmekymmentä parasta kilpailevat Dallasin semifinaalissa, mutta vain puolet heistä pääsee jatkoon kokeilemaan, kenen kunto ja taidot riittävät Las Vegasin huippuvaikeaan Mount Midoriyama -esteradan haasteeseen. Mutta ensin on selvittävä tästä esteradasta, jossa on jälleen kerran täysin uusi osuus. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:00
Salatut elämät
Osa 3050: Pam!. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:30
Astral Tv