UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 26.1.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Tyrmäys. Martinin on vaikea ymmärtää isänsä vihaa katolista kirkkoa kohtaan, jota Friedrich syyttää sisarensa kohtalosta. Leonardilla on heidän tädistään ihan toisenlaista tietoa, mutta Friedrich ei suostu uskomaan. Barbaran antama setelisalkku saa ilmiriidan veljesten välille. Lopulta Werner ja André pääsevät yhteisymmärrykseen: rahojen aitous pitää testata. Patrizian on vaikea hyväksyä, että hänen sisarensa lahjoittaisi rahat muille. Natascha ja Michael ottavat vastaan Marlenen raskausuutisen ristiriitaisin tuntein. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Ninjacowboyt. Ninja-asuinen jengi hyökkää erääseen varastoon, ja kaupungissa kuvataan samaan aikaan lännenelokuvaa. Walker ja Trivette joutuvat selvittämään mikä yhteys näilla tapahtumilla on toisiinsa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Pomo piilossa
Lorvailua ja lehmiä. Jogurttijäätelöä myyvän Menchie'sin nuori ja kunnianhimoinen toimitusjohtaja Amit Kleinberger aikoo viedä jäätelöbaariketjunsa huipulle. Pomo tutustuu jäätelöbaarien erilaisiin työtehtäviin ja kohtaa vuoropäällikön, jota ei huvita työnteko. Viikon kruunaa reissu maitotilalle, jossa pomo pääsee kokeilemaan karjanhoitoa ja avustamaan poikimisessa. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
15:52
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Dieetit vaihtoon!
Michael ja Sam. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa Michael, jolle maistuvat niin lihat kuin sipsit, ja Sam, joka saattaa syödä ensimmäisen kerran vasta illalla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tapaa anoreksiasta toipuneen nuorukaisen. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Raskaustesti. Barbara huomaa, että hänen pikkusiskollaan on samoja itsekkäitä piirteitä kuin hänellä itselläänkin. Patrizia itse on sitä mieltä, että vain raha ja rakkaus kiinnostavat häntä. Hän järkyttää Werneriä paljastamalla olevansa Barbaran sisar. Seuraavaksi hän keskittyy Leonardin valloitukseen ja päättelee sen onnistuvan lasten kautta. Pian hän huomaakin olevansa jo raskaana. Hildegard haluaa esittää ehtoisaa emäntää Magdalenan vieraillessa, mutta päätyy mokaamaan oikein kunnolla. Tuleva isoäiti Natascha herää aamulla tohtorin kimppakämpän lattialta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:05
Suomen surkein kuski
Asuntovaunumatkailu voi saada yllättäviä käänteitä kun surkeimmat kuskit päästetään asialle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Maailman märimmät tarinat. Erikoisjakso, joss Simpsonit ja muut Springfieldin asukkaat seikkailevat historiallisissa maisemissa, veden ympärille kehkeytyvissä tarinoissa. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Lähiöunelmia
Dalia Nicole Smith. Dalia hakee vain yhteen collegeen, mikä osoittautuu huonoksi ratkaisuksi. Tessa ja George menevät tuplatreffeille. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Bakersfieldin festarireissu. Sheldon, Howard ja Raj käyvät Star Trekin kuvauspaikalla ja sonnustautuvat Uuden sukupolven hahmoiksi. Auto varastetaan ja pojat jäävät ilman kyytiä ja ilman kännyköitä. Kirjavalla joukolla ei ole onnea liftauksessa, ja tienvarsiruokalassa heille nauretaan. Kotona tytöt setvivät, mikä sarjakuvissa oikein viehättää. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Ihastusta ilmassa. Springfieldin koulun kaksi nelosluokkaa yhdistyvät säästösyistä. Bart bongaa uusien luokkakavereidensa joukosta viehkeän tytön (vierailevana ääninäyttelijänä Sarah Silverman, joka muistetaan muun muassa roolistaan Sekaisin Marista -elokuvasta). Bart kaipaisi isällisiä neuvoja, mutta Homerilla ei ole aikaa moiseen. Niinpä Bart saa ihmissuhdeneuvoja isoisältään. Jaksossa vierailee myös The Jacksons -elokuvista tunnettu Angela Bassett. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Varasto
Varasto on Taru Mäkelän rouhea duunarikomedia. Arto Salmisen tekstiin perustuvassa elokuvassa miehet ovat yrmeää kellarin väkeä ja naiset ovelampia kuin koskaan. Varasto on hauska elokuva, jossa on vakava aihe.Näyttelijät ovat tähtikaartia; Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Esko Salminen, Juha Muje ja Hannele Lauri. Huimien henkilöhahmojen joukossa pankin räjäyttää Vesku Loiri yhdellä ainoalla repliikillä. Varasto valittiin Jussi-gaalan yleisöäänestyksessä Vuoden elokuvaksi 2012. Tuotanto: Kinosto Oy Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).

Arviot: IMDb 6.0
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
22:50
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies
Laittomat siirtolaiset. Morgan Spurlock tutkii laittomien siirtolaisten asemaa ja viettää päivän Meksikosta tulleiden työntekijöiden kanssa poimimalla appelsiineja floridalaisella maatilalla. USA:n työttömyysluvut ovat korkeat, mutta miksi maatalousalan työt eivät kelpaa amerikkalaisille?
23:45
C.S.I. (K16)
Sylttytehtaalla. Kun valtaosa Las Vegasin poliisilaitoksen tärkeimmistä viranomaisista on juhlatilaisuudessa, viereisessä motellissa tapahtuu raaka kolmoismurha. Rikospaikkatutkijat joutuvat kovan paikan eteen, kun jäljet johtavat takaisin juhlapaikalle. Amerikkalainen poliisisarja. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:35
Lähiöunelmia
Dalia Nicole Smith. Dalia hakee vain yhteen collegeen, mikä osoittautuu huonoksi ratkaisuksi. Tessa ja George menevät tuplatreffeille. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Rysän päällä
Roskisromanssi. Seth Hughes on aina halunnut antaa vaimolleen kaiken ja huolehtia siitä, ettei rouvan tarvitse käydä töissä. Tutkinta paljastaa, että vaimo on heittäytynyt täysin rinnoin hyväntekeväisyystyöhön, jonka kohteena on koditon könsikäs. Rena Tollinsin ja tämän miesystävän makuukamarissa vallitsee kuolemanhiljaisuus, vaikka Rena kuinka sonnustautuisi viekoitteleviin hepeniin. Miehellä on myös salamyhkäinen kaveri nimeltä Mo, joka Renan ihmetykseksi soittelee välillä keskellä yötä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:55
Voittostudio