UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 29.8.

06:00
Onnensoitto
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Unelmien nainen. Hampurista tulee kieltävä vastaus, joten Martin päättää hakea uskonnonopettajan paikkaa Bad Tölzistä. Kiralla nousee sairaalassa vaarallisen korkea kuume. Doris saa nolattua Charlotten niin perusteellisesti, että Julius huolestuu ja pyytää Michaelilta lääkärin neuvoa. Pari saa kehotuksen lomanviettoon, ja Julius varaa heti matkan flamencon syntysijoille. Charlotte kuitenkin kieltäytyy, sillä Emma ja Felix ovat tulossa Fürstenhofiin. André löytää netistä unelmiensa naisen, ja hänen esimerkkinsä perässä Nils kokeilee omaa nettionneaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Ylläs - huipulla tuulee
Osa 10. Polttarit. Huono sää hidastaa Reijon ja Eevan tahtia. Sampon kiireinen päivä vaihtuu polttareiksi. Latukahvila Elämänluukulla vietetään Keijon kirjanjulkaisujuhlia.
14:55
Myytinmurtajat
Räjähtävä vessa ja taikaluoti. Totista tiedettä humoristisella otteella. Jamie Hyneman ja Adam Savage tutkivat myyttien todenmukaisuutta ja panevat välillä itsensä kirjaimellisesti likoon. Aluksi tutkitaan, voisivatko salamurhaajat oikeasti käyttää jääluoteja. Tai jauhelihaluoteja. Entä kannattaako sateessa juosta vai kävellä?
16:00
Pomo piilossa
Fastsigns. Toimitusjohtaja Catherine Monson on työnarkomaani. Soluttautuminen saa hänet miettimään hänen omia elämänarvojaan. Löytääkö Catherine elämälleen uuden suunnan? Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan pomoja, jotka soluttautuvat omiin firmoihinsa.
17:00
Lemmen viemää
Samanlaiset liikenaiset. Kira kieltäytyy toisesta antibiootista, joka voi olla vauvalle vaaraksi. Kun hänen kuumeensa ei lakkaa nousemasta, Martin rukoilee ja lupaa omistaa elämänsä kirkolle ja Jumalalle, jos Kira ja vauva selviävät hengissä. Emma Saalfeld saapuu hotelli Fürstenhofiin esittelemään uuden dirndl-kokoelmansa, mutta Werner on unohtanut varata hänelle showroomin. Werner ehdottaa tilaksi koruliikettä, mutta Marlene kieltäytyy. Tohtori Drescher esittää anteeksipyyntönsä Charlottelle, joka ei niele selitystä, että Morphalin-varkaus olikin vain väärinkäsitys. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Perheväkivaltaa. Alexin tukiryhmään liittyy nainen, jonka väkivaltainen aviomies lähtee hänen peräänsä. Ehtiikö Walker ajoissa apuun? Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
BB Extra seuraa Big Brotherin viikkotehtävän etenemistä. Kuka vie voiton tiukassa kisassa? Sauli Koskisen kanssa studiossa Big Brotherista tuttu televisiopersoona Niko Saarinen.
19:30
Ensisilmäyksellä
Robin siellä ja Robin täällä. Ted yrittää päästä Robinin yli tapailemalla muita tyttöjä. Hän näkee exänsä kuitenkin kaikkialla minne katsoo. Barney yrittää hyväksyä sen, että Quinn on strippari eikä muuksi muutu. Marshallilla ja Lilyllä on erimielisyyksiä siitä, miten vauvan tuloon pitäisi valmistautua. Sitten alkaa synnytys... Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (seksi).
20:00
Roolimallit
Hillitön komedia kahdesta kaveruksesta, Dannysta ja Wheeleristä, jotka kiertävät maan kouluja energiajuomaa mainostaen. Kun Dannylla menee poikki tyttöystävänsä kanssa, hän saa niin pahat raivarit, että kaverukset päätyvät 150 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Danny saa hoidettavakseen tarumaailmoissa elävän Augien, ja Wheelerin kontolle jää kauhukakara Ronnie, joka on nuoresta iästään huolimatta erittäin kiinnostunut rinnoista...Ohjaaja: David Wain, USA 2008, 101'. Pääosissa: Paul Rudd, Seann William Scott, Christopher Mintz-Plasse, Elizabeth Banks, Jane Lynch. K12

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 77 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Rysän päällä
Puhelinpösilö . Ikävän avioeron kokenut Carly Carter pelkää joutuneensa toistamiseen petetyksi, sillä nuori baarimikkopoikaystävä ei huoli häntä enää työpaikalleen. Tarkkailijat havaitsevat, että poikaystävä pyörii muodokkaan blondin seurassa. Antoinelle Slavin ihmettelee, miksi avomies nukkuu nykyään puhelin tyynyn alla. Tutkinta paljastaa, että puhelimia kaupitteleva mies jakelee ilmaista tilpehööriä naiselle, joka kuskaa häntä töihin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:55
Kuka pelkää mustaa miestä
Nuoren lakimiehen yhden yön romanssi muuttuu painajaiseksi John Grishamin kirjoittamassa tiivistunnelmaisessa trillerissä. Ohjaaja: Robert Altman, USA 1998. (110'). Pääosissa: Kenneth Branagh, Robert Downey Jr, Darryl Hannah, Embeth Davidz, Tom Berenger. K12

Arviot: IMDb 5.7 ∙ Rotten Tomatoes 60 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

02:00
Eurojackpot ja Jokeri
02:05
Onnensoitto