UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 1.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Voimalan sankari. Suuri onnettomuus Springfieldin ydinvoimalassa on lähellä. - 3. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Teit' isäin astumaan!. Hassuklovni yltyy kertomaan juutalaisesta menneisyydestään. - 3. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Painajaisia. Halloween-yön karkinsyönnin jälkeen on oikeus ja kohtuus katsella pahoja unia. - 3. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Lisan ratsu. Millä keinoin Homer korjaisi laiminlyöntinsä Lisaa kohtaan? - 3. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Hyvä isä. Homer vaipuu epätoivoon, kun Marge testaa hänen tietojaan lastensa tekemisistä. - 3. tuotantokausi. K7
13:30
Simpsonit
Homerin tuliliemi. Homer on keksinyt jotakin, josta Moe kerää kunnian kapakassaan. - 3. tuotantokausi. K7
14:00
Simpsonit
Velipuolen paluu. Homerin epäonninen veli ilmestyy jälleen perheen pariin, ja onni näyttää kääntyvän. K7
14:30
Top Chef
Ravintolasota. Kausi 10, 11/17. Kristen ja Sheldon saavat johdettavakseen omat ravintolat, kun miehet ja naiset ottavat toisistaan mittaa ravintolasodassa. Yllätyksekseen kokit joutuvat loihtimaan ruokien lisäksi myös keittiöt itse. Yhdysvaltalainen ruokareality.
15:30
Top Chef
Kanahaaste. Kausi 10, 12/17. Tulikokeessa valmistetaan erilaisia susheja, jotka arvostelee sushimestari Katsuya. Pudotuskilpailussa tehtävänä on valmistaa paistettua kanaa Tomin kotona järjestettäville illalliskutsuille, joissa vieraina on maailmankuuluja keittiömestareita. Yhdysvaltalainen ruokareality.
16:30
Virittäjät
Antti Hirvonen - Ford Sierra 2.0 GL Automatic -83. Lähtökohtaisesti Ford Sierra vuodelta -83 ei herätä kovin suuria tunteita ainakaan rata-autona. Toinen on kuitenkin tilanne Antti Hirvosen käsittelyn jälkeen. Nyt löytyy voimaa ja ajettavuutta, sekä kovan luokan kuski
17:00
Elastinen feat.
Elastinen feat. Samu Haber. Kausi 1, 8/10. Mitä jääkiekkofani tekee jalkapallokentällä? Kuinka räppejä kirjoitetaan paineen alla? Mikä kotieläin päätyy Samun ja Elastisen uuden biisin? Kaikki tämä selviää kun vieraaksi saapuu Samu Haber. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Circuit eMotorsport
Kausi 1, jakso 7/10. Ensimmäisen semifinaalin yllätysvieraana nähdään nyrkkeilyn Euroopan Mestari Edis Tatli. Sympaattinen mestari ei ole tottunut häviämään kehässä, eikä juuri muuallakaan ja joutuu siksi todella kovan haasteen eteen. Miten käy kunnianhimoiselle nyrkkeilymestarille, kun vastaan asettuu kovan luokan virtuaalipelien taitajat ja tosielämän Pro-kuljettajat? Circuit eMotorsport on uusi viihteellinen virtuaaliautoilun eSports-ohjelma, jossa kuka tahansa voi haastaa kilpakuskeja ja julkkiksia virtuaalisessa formulapelissä. Ohjelmassa mielenkiintoiset persoonat, intohimoiset kuskit ja tähtijulkkikset kisaavat ja naljailevat keskenään kohti finaalia, jonka voittaja pääsee ajamaan oikealla F1-autolla. Ohjelman juontajakaksikkona toimii moottorimimmi Emma Kimiläinen sekä moottoriturpa Kalle Palander. Uusinta.
18:30
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 4/10. BOKSIssa laulajatähti Krista Siegfrids ja YouTubesta tuttu sketsihuumoriryhmä Justimus. Krista veivaa, huojuu ja ponnistaa, kun pelinä on Wii Fit. Itä-Helsingin lähiöiden peruspäivä konkretisoituu Justimuksen ja kundien Gang Beasts -sessiossa. Krista Siegfrids ei ole pelannut koskaan oikeastaan mitään, mutta voitontahtoa ja kilpailuhenkisyyttä löytyy vaikka muille jakaa. Lakko&Herba siirtävät BOKSIn sohvan syrjään, asettavat tasapainolaudan lattialle, hikinauhat ohimoille ja verinen taisto Wii Fit -pelin eri lajien parissa voi alkaa. Lakolla on yhdessä lajissa vahva etulyöntiasema. Tiedätkö sinä, missä lajissa Lakolla on junnujen SM-mitaleja? Justimuksen Sami ja Juho saavat Lakon&Herban johdolla BOKSIn pelisessiossa täysin uudet identiteetit: Oman elämänsä oravanpyörässä kipittävien liikemiesten rankan duunipäivän stressi ja paineet purkautuvat hämmentävässä Gang Beasts -pelissä silkaksi mättämiseksi. Suoraan lähetykseen Helsingin keskustan hikisestä kellarista pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi. Lakko & Herba vastaavat/kysyvät/kommentoivat/haastavat livenä, käytä siis tilaisuus hyväksi, tämä ei toistu! (Paitsi ensi keskiviikkona.) Uusinta.
19:00
Bear Grylls - selviytyjien saari
Jano. Kausi 1, 1/6. Seikkailija Bear Gryllsin juontamassa uudessa sarjassa 13 tuikitavallista brittimiestä jätetään kuukaudeksi autiolle viidakkosaarelle Panaman rannikolla. Miehillä on mukanaan vain vaatteet yllään, muutama työkalua ja juomavettä vuorokaudeksi. Mukana ei ole erillistä kuvausryhmää, vaan osallistujat kuvaavat kaiken itse. Ensimmäisessä jaksossa he yrittävät etsiä turvallisen yösijan ja vettä, ennen kuin nestehukka muuttuu hengenvaaralliseksi. Brittiläinen realitysarja.
20:00
Ruotsin surkein kuski
Starttiviivalla. Kausi 6, 1/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Ensimmäisessä jaksossa testataan jarrutustaitoja sekä ajetaan esteradalla ja kaupunkiliikenteessä. Ruotsalainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Braveheart - taipumaton (K16)
Viidellä Oscarilla palkittu historiallinen seikkailuelokuva Skotlannin suurimmasta sankarista, 1200-luvulla maamiestensä kanssa Englannin kuninkaan tyranniaa vastaan taistelleesta William Wallacesta. Ohjaaja: Mel Gibson, USA 1995. Pääosissa: Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan, Cateherine McCormack, Angus McFadyen, Brendan Gleeson, David O'Hara, Ian Bannen. K16

Arviot: IMDb 8.4 ∙ Rotten Tomatoes 78 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Sons of Anarchy (K16)
Tupakkatauko. Henry Lin on telkien takana heroiinipidätyksen jäljiltä, mutta vaarana on, että hän laulaa viranomaisille Sonsin osuudesta. Jax suojelee kerhoa liittolaisten ja vihamiesten muuttuvia voimasuhteita hyödyntämällä. Samalla Juicen tilanteessa tapahtuu uusi, ratkaisevan oloinen käänne. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Pahan jäljillä (K16)
Ristiriitoja. Kausi 3, 3/15. Ryan, Mike ja Max pääsevät laatikkomurhaajan jäljille. Daisy pelkää, että FBI on pian heidänkin kannoillaan ja haluaa palata kotiin. Mark raivostuu FBI:n lehdistötilaisuudesta ja sieppaa kaksi toimittajaa. Amerikkalainen rikossarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:50
Voittostudio