UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 7.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Moderni perhe
Suuria uutisia. Arvaamatta lainkaan vaimonsa suurta uutista Jay ilmoittaa tahtovansa viettää syntymäpäivänsä rauhallisesti ilman yllätyksiä. Syntymäpäiväsankarin toivetta ei vain taida kukaan kuunnella. Hermostunut Gloria paljastaa salaisuuteensa ensin Mannylle ja Clairelle. Kokemuksen pohjalta Claire pelkää Jayn reaktiota, ja hän yrittää antaa isälleen ennakkovaroituksen uutisesta. Cameron ja Mitchell yrittävät toipua pettymyksestä epäonnistuneen adoptioyrityksen jälkeen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Neljäs tuotantokausi alkaa! Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Moderni perhe
Vauvaburrito. Ilmassa on luopumisen haikeutta Haleyn lähtiessä opiskelemaan. Ylpeät vanhemmat auttavat tytärtään muutossa, mutta onnistuvat samalla nolaamaan hänet perin pohjin. Tunteet ovat myös pinnalla pienen Lilyn aloittaessa päiväkodissa. Cameron ei pysty hillitsemään itseään nähdessään tyttärensä joutuvan kiusatuksi tarhan pihalla. Mannyn vaatimuksesta Jay ja Gloria osallistuvat vauvanhoitokurssille. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Neljäs tuotantokausi. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
New Mexico. Tony kiertää New Mexicon värikästä osavaltiota, jonka keittiöperinteissä näkyy espanjalainen, välimerellinen, meksikolainen ja alkuperäisamerikkalainen vaikutus. Ruokien lisäksi luvassa on muun muassa ammuskelua erämaassa, eikä Roswellin ufolegendojakaan unohdeta.
12:55
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:05
Catching Hell
Välittäjän rooli. Kapteeni yrittää toimia välittäjänä, kun sukeltajien välit tulehtuvat. Suurta saalista etsivää venekuntaa odottaa yllätys. Kahden kapteenin välille syntyy kiistaa hyvästä apajasta.
13:55
Myytinmurtajat
Parhaat mainosmyytit. Sukellus mainosten ihmeelliseen maailmaan. Adam ja Jamie yrittävät napata vedessä kelluvan omenan kesken 30-metrisen benjihypyn. Tiimi taas haluaa pelata tennistä lentokoneen siivellä. Kun se kerran onnistui Novak Djokovicilta, miksi se ei onnistuisi Grantilta ja Torylta? Mutta miten käy korkeanpaikankammosta kärsivän Jamien benjitornissa? Jaksossa näemme myös Myytinmurtajien kaikkien aikojen suurimman rakennusprojektin.
15:00
Top Chef
Jälleennäkeminen. Kausi päättyy! Kahdeksannen tuotantokauden osallistujat ovat kokoontuneet studiolle muistelemaan mennyttä kautta. Puhutaan niin Miken ja Antonian ohjelman kautta löytyneestä sukulaisuudesta kuin Marcellin edesottamuksistakin. Katuuko Jennifer Carroll ylimielistä käyttäytymistään tuomareita kohtaan, miksi Angelolla oli niin tiukat housut, ja onko Fabiolla tyttöystävää? Myös tuomarit ja Padma Lakshmi saavat osansa niin ruusuista kuin risuistakin. Keskustelun juontaa Andy Cohen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Löytäjät
Mökkiauto. Kolmen lapsen äiti Nina tarvitsee toimintavarman mökkiauton 2000 eurolla. Valitseeko hän söpön vai tilavan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Löytäjät
Triathlon. Uolevi testaa triathlonistin märkäpuvun hyisessä merivedessä. Hansu kyselee käytettyä maantiepyörää ammattilaispyöräilijältä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Ensisilmäyksellä
Ja riita jatkuu. Marshall tekee kaikkensa välttyäkseen jatkamasta vihanpitoa Lilyn kanssa. Lopulta totuuden hetki kuitenkin koittaa. Barney juo itsensä niin humalaan, että vastaa totuudenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin. Loistotilaisuudesta ilahtuneet Ted ja Robin saavat viimein kuulla, mitä Barney tekee elääkseen! Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Rillit huurussa
Festarifiksaatio. Sheldon päättää perustaa oman sarjisfestarin. Sinne täytyy saada vieraaksi James Earl Jones! Miten mahtaa näiden kahden kohtaaminen edetä? Tällä välin tytöt miettivät, mitä on aikuisuus. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rillit huurussa
Viettelysten vaunu. Pariskunnat illastavat upeassa vanhassa junassa. Amyn romanttisia haaveita häiritsee se, että Sheldon löytää vaunusta sielunkumppanin. Siinä onkin ihmettelemistä. Miten lopulta käy? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Jarrut päälle. Kun Marge ajaa vahingossa Homerin päälle ja joutuu hoitelemaan häntä seuraa kaikesta pistäytyminen avioliittoneuvojan juttusille. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Bart sotapolulla. Bartin kepposet saavat Homerin sijoittamaan vintiön iltapäiväkerhoon, joka muistuttaa Amerikan alkuperäiskansaa. Mutta kerhossa puhjennut heimosota asettaa asiat uuteen valoon. K7 (väkivalta, ahdistus).
19:30
Simpsonit
Moe lapsenvahtina. Kun Moe'ta ei hyväksytä yleiseen juhlintaan, itsemurha-ajatukset valtaavat hänen mielensä. Yllättävä sankaruus tuo hänelle aivan uuden ihmissuhteen - pikku Maggien kanssa. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Simpsonit
Pääjohtaja Homer. Menestyskurssi antaa Homerille eväitä nousta ydinvoimalan johtajaksi ja erottaa Mr. Burns. K12 (väkivalta).
20:30
Simpsonit
Mr. Spritz menee Washingtoniin. Hassu-klovni valitaan Yhdysvaltain kongressiin hoitamaan Springfieldin lentokenttä kuntoon. Siellä hän kuitenkin menee väärään kelkkaan. K12 (päihteet).

Kello 21:00

21:00
Kickoff (K16)
Vilpitön vakuutusmyyjä Tim Lippe lähetetään yllättäen suureen vakuutusalan kokoukseen tehtävänään voittaa firmalleen himoittu palkinto. Palkinnon saajalta edellytetään kaikinpuolista kunniallisuutta, mutta matkaan tulee mutkia, kun Tim tapaa kolme konkaria, jotka opastavat viattoman nuorukaisen konferenssielämän iloihin. Ohjaus: Miguel Arteta, Yhdysvallat 2011 (85¿). Pääosissa Ed Helms, John C. Reilly, Anne Heche, Isiah Whitlock Jr., Kurtwood Smith ja Sigourney Weaver. K16 (päihteet).

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 85 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
112
Osa 7.. Osa 7. Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palomestari Reijo Salminen uppoutuu muistelemaan koskettavia kokemuksia M/S Estonian matkustaja-autolautan meripelastustehtävältä. Hätäkeskuspäivystäjä pohtii asunnottomia ja Kuopion poliisi pelastaa löytökoiran. K7 (ahdistus).
23:35
Morgan Spurlock: 7 kuolemansyntiä
Ylensyönti. Yli 300-kiloinen Nikki haluaa olla maailman painavin viihdyttäjä, ja hänen miehensä Justin saa nautintoa vaimonsa syöttämisestä. John puolestaan on perustanut epäterveellistä ruokaa tarjoavan ravintolan, jossa yli 150-kiloiset saavat ilmaisen annoksen. Jaksossa tutustutaan myös yritykseen, joka valmistaa arkkuja ylipainoisille. Kohudokumentaristi Morgan Spurlockin luoma amerikkalainen dokumenttisarja, jossa esitellään seitsemän kuolemansyntiä tosielämän esimerkein.

Kello 24:00

00:10
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
New Mexico. Tony kiertää New Mexicon värikästä osavaltiota, jonka keittiöperinteissä näkyy espanjalainen, välimerellinen, meksikolainen ja alkuperäisamerikkalainen vaikutus. Ruokien lisäksi luvassa on muun muassa ammuskelua erämaassa, eikä Roswellin ufolegendojakaan unohdeta.
01:05
Voittostudio