UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 28.9.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Puskaradio pelaa. Luisa on hämmentynyt kuultuaan, että Friedrich on hänen isänsä. Friedrich puolestaan on helpottunut saatuaan totuuden vihdoin kerrottua. Uutinen leviää hotellilla kulovalkean tavoin. Beatricen suosiollisella avustuksella Luisa alkaa pohtia, havittelevatko sekä Sebastian että Friedrich vain hänen perintöään. Myös uutinen Nataschan ja Samin suhteesta ottaa siivet alleen. Nataschan mielestä he voivat esittää pariskuntaa tiedotusvälineille, mutta eivät läheisille kollegoille. Sam sen sijaan haluaisi Nataschan kokonaan. Poppy suree sekä menetettyä lasta että avioliittonsa rakoilua. Suurimman kiukun laannuttua Werner nielee ylpeytensä ja yllättää Poppyn hienolla eleellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Hyökkäys kotikentälle. Mac joutuu isoisänsä kanssa terroristien vangiksi rakennukseen, jossa on myös tikittävä pommi... Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Myytinmurtajat
Tornadogiljotiini. Adam ja Jamie tutkivat flunssamyyttejä. Voiko aivastus kantaa jopa 9 metrin päähän? Entä miten herkästi taudinaiheuttajat leviävät pöytäseurueessa? Tory, Kari ja Grant selvittävät, voiko tornadotuulen lennättämä ikkunalasi katkaista ihmiseltä kaulan. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Rysän päällä
Jäämuurit murtuvat. Kausi 15, 3/18. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä. Juontajana jatkaa toista kautta Clark Gable. 26-vuotiaan Jessin poikaystävä vaikuttaa oudon etäiseltä. 25-vuotias Jessica puolestaan ihmettelee poikaystävänsä äkillistä työnarkomaniaa. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Duudsonit
Talo tulessa. Duudsonit lähtevät livekiertueelle ja aiheuttavat kaaosta rock-festareilla sekä bändien sekä yleisön keskuudessa. Kotona Jarpin kokkaukset sytyttävät poikien ranchin tuleen. K12
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Vuorilla ja merellä. Kausi 1, 7/24. Tällä kertaa luvassa on maastopyöräilyä Utahissa, Frederik Kalbermattenin komeaa laskemista Saas Feessä, base-hyppyä Sveitsissä, pölisevää puuteria Ranskassa, melontaa Sierra Nevadassa sekä surffausta evättömällä laudalla. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Tiukkaa yritystä. Kausi 4, 8/24. Toistaiseksi vain kahdeksan koillisalueen kilpailijaa on päässyt Miamin esteradan aivan loppuun asti. Nyt valitaan loput osallistujat koillisen loppukilpailuun, mutta esteradasta selviäminen onnistuu vain harvoilta. Osallistujia on naisopettajasta sotilaisiin, ja moni on harjoitellut kisaan kaiken liikenevän aikansa. Antaako kokovartalomaalaus lisävauhtia? Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Last Man on Earth
Philin rangaistus. Kausi 2, 4/18. Carol närkästyy Philille langetetusta rangaistuksesta, mutta tämä haluaa itse kärsiä teoistaan. Muut vaativat, että vanha kutsumanimi otetaan taas käyttöön. Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Simpsonit
Kuopus kateissa. Homer hylkää Maggien rappusille, josta nunnat nappaavat perheen pienimmäisen hoiviinsa. Simpsonit alkavat selvittää tietään kuopuksensa luokse. Lisa naamioidaan nunnaksi ja hän soluttautuu luostariin. Homerin onneksi Marge on menettänyt hetkellisesti näkönsä, joten asia yritetään pitää piilossa perheenäidiltä. Jaksossa vierailee amerikkalaisviihdyttäjä Ed Begley, Jr. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Isän kanssa illanvietossa. Upouuden uima-altaan takia Homer unohtaa autuaasti isänsä tärkeän tapahtuman. Isä pettyy poikaansa, joten Homer yrittää hyvittää tekonsa tarjoamalla isäukolleen kostean baari-illan Irlannissa. Reissu ei kunnialla pääty! Jaksossa vierailevat Once-elokuvasta pinnalle ponnahtanut kaksikko Glen Hansard ja Marketa Irglova sekä useita tv-rooleja tehnyt Colm Meaney. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Viikingit (K16)
Lupaus. Kausi 4, 5/20. Erlendur ja Kalf jatkavat juonittelujaan Lothbrokien päänmenoksi, mutta Björn saa vihiä tilanteesta. Lagerthalla on Kalfille uutisia, jotka saavat Kalfin toimimaan. Wessexissä pohditaan, mikä olisi paras toimintapa Mercian suhteen. Roland ja Therese paljastavat kreivi Odon suunnitelmat. Yidu kertoo Ragnarille omasta taustastaan, ja Ragnar haluaa jakaa salaisuuden hänen kanssaan. Harald Kaunotukan veli, Halvdan Musta (Jasper Pääkkönen), saapuu Kattegatiin. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta).
22:00
Exiä rannalla
OSA 4. Uusi peluri saapuu taloon treffeiltään Ninnun kanssa ja saa aikaan säpinää. Kaiken draaman keskellä on myös romantiikkaa, ensimmäinen lemmenpari on syntynyt ja joku jää tietenkin nuolemaan näppejään. Treffeillä on luvassa menoa ja meininkiä, eikä talossakaan siltä vältytä. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Zoo (K16)
Myrkkyä, myrkkyä. Kausi 2, 5/13. Tiimin käytössä olevan lentokoneen omistaja selviää. Suuri määrä ruokavarantoja on vaarassa myrkkyä levittävien käärmeiden takia. Lisäksi Jamie ja Logan pääsevät Caraquetiin, mutta tilanne siellä ei näytä hyvältä. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. K16 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Michelle Obama ja näyttelijä America Ferrera. Esitetty Yhdysvalloissa 20.9.2016.
00:55
Rysän päällä
Kovia otteita. Kausi 15, jakso 21/22. Lucy Wheeler on painija, joten hän on tottunut fyysisiin kipuhin, mutta ei poikaystävänsä aiheuttamiin sydänsuruihin. Kumppaniaan pettämisestä epäilevät henkilöt ottavat yhteyttä ohjelmaan tavoitteenaan selvittää onko puolisolla puhtaat jauhot pussissa. Kuvausryhmä seuraa epäiltyjen liikkeitä ja käräyttää petolliset siipat itse teossa, suoraan kameran edessä.
01:50
Salatut elämät
Osa 3052: Sebastian lyö, sydän ei. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:20
Voittostudio
Miljoonapotti.