UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 3.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydelliset juhlat
Teatraaliset tupaantuliaiset. Dina saa tehtäväkseen järjestää tupaantuliaiset naimattoman nuorenparin ensimmäisessä yhteisessä kodissa. Avovaimo haaveilee hohdokkaasta ja muodollisesta tilaisuudesta vanhan Hollywoodin tyyliin, mutta avomies kaipaisi rentoja illanistujaisia. Dina haluaa täyttää molempien toiveet ja järjestää upeat juhlat Copacabana-yökerhon hengessä. Ilta jatkuu pohjakerroksessa jamaikalaisilla jatkoilla. New Jerseyn täydellisistä naisista tuttu Dina Manzo suunnittelee unohtumattomia tapahtumia ja loihtii asiakkaidensa kodeista häikäiseviä juhlapaikkoja.
10:00
Suurin pudottaja
Ensimmäinen punnitus. Ensimmäisen punnituksen lähestyessä valmentajat piiskaavat joukkueitaan kuntoilemaan läkähtymiseen asti. Voitontahtoiset kilpailijat eivät tästä kuitenkaan lannistu. Punnituksessa yksi vähiten painoa pudottaneen joukkueen jäsenistä saa lähtöpassit. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Cowboyhattu ja kuumat aurinkolasit. Yossi Dinan liikkeessä käydään tänään kauppaa elokuvarekvisiitalla. Kaupan ovat muun muassa Jeff Bridgesin käyttämä cowboyhattu sekä aurinkolasit elokuvasta X-men. Dina vierailee myös varakkaan kanta-asiakkaan luona esittelemässä hämmästyttävää kelloa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Turhat kehonosat. Ihmiskehossa on noin viisi tuhatta osaa, mutta kaikki niistä eivät ole elintärkeitä. Mitkä kehonosat ovat turhia ja mitkä tarpeellisia? Kumpaan kategoriaan kuuluvat esimerkiksi perna, sappirakko, kitarisat, häntäluu, ihokarvat ja poskiontelot? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:45
Stylisti Rachel Zoe
Superraskas muutto ilmaviin tiloihin. Rachel ja Rodger ovat ostaneet tulevan perheenlisäyksen vuoksi uudeksi kodikseen ison talon. Vaateassistentti Jeremiah saa tehtäväkseen sisustamisen, koska Rachel pitää hänen tarkasta silmästään. Ennen muuttoa Rodger lähtee miespuolisten ystäviensä kanssa Las Vegasiin huvittelemaan pelipöytien ja strippiklubien hämärään. Saako vaimo Nevada-tuliaisia? Muutto isosta condosta isoon taloon on suurtapahtuma, sillä Rachel on superraskaana, ja tavaraa on paljon. Kuinka paljon? Paljon. Huonekaluja ja esineitä, mutta myös Rachelin miljoonat vaatteet ja tuhannet aurinkolasit ja muut asusteet. Moni asia on hyvin organisoitu, mutta Jeremiahin tilaamat huonekalut tulevat etana-expressinä. Onneksi pojalla on huumorintajunsa ja kärsivällisyytensä lisäksi kyky puhua asiakkaana niin tiukan selvästi että hitaammatkin ymmärtävät. Ja onneksi isäntäpari on haltioissaan sisustuksesta. Huonekalujen joukossa on mm. Mies van der Rohen valkoinen Barcelona-divaani ja Eero Saarisen suunnittelemia Tulppaani-tuoleja. Ja avonaista ja ilmavaa tilaa on runsaasti. Loppu hyvin, shamppanja hyvin. Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä kuuluisuuksien maailmassa.
14:45
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Tarjoilija menneisyydestä. Beverly Hillsissä riittää taas sutinaa ja sähinää, kun neljäs tuotantokausi alkaa. Kokoonpanoon liittyy kaksi uutta kaunotarta Carlton ja Joyce. Sairaudestaan toipuva Yolanda iloitsee tyttärensä mallimenestyksestä. Itse ansaittu raha antaa varmuutta Brandille, joka löytää uuden kodin. Lisa treenaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa varten, ja Kim keskittyy koiran kasvatukseen. Yrittäjänä aloittanut Kyle pitää paikalliselle kauppakamarille juhlat, joissa kaikki tapaavat taas pitkästä aikaa. Peli alkakoon. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Camembert-kääröt. Jamie valmistaa kasvisaterian, joka sisältää camembertillä täytettyjä rapeita filotaikinakääröjä, karpalokastiketta ja raikasta granaattiomena-endiivi-vesikrassi-omenasalaattia. Päivän toinen ateria on saanut innoituksensa perinteisestä sunnuntain paahtopaistista, ja tarjolla on rosmariini-pekonikanaa viherpedillä sekä mehukasta peruna-sipuligratiinia.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Kolmivuorotreenausta. Kuinka päivärytmi vaikuttaa treenaukseen? Se selviää tällä kertaa, kun joukkueille jaetaan treenivuorot: yksi joukkue saa käyttää salia vain kukonlaulun aikaan, toinen iltapäivällä ja kolmas myöhään illalla. Kilpailijat myös tapaavat sarjan oman lääkärin ja osa heistä saa huonoja uutisia terveydentilastaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2662. Larille serkumpi ei ole herkumpi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Toppatakista korsettiin. Aalborgissa tapaamme fysioterapeutit ja hyvät ystävykset Ibenin ja Nannan, jotka käyttävät rentoja työvaatteitaan myös vapaa-aikana. Trinnyn ja Susannahin apua todella tarvitaan, sillä neitokaiset eivät uskalla luopua mustista puuvillapaidoistaan ilman pontevaa rohkaisua. Lisäksi Trinny opettaa syövästä toipuneen Main hyväksymään muuttuneen ulkonäkönsä ja korostamaan parhaita puoliaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Meidän häät
Rakkautta yli rajojen, kaksikieliset häät. Irlantilainen Stephen ja suomalainen Heidi juhlivat häitään Lagstadin kartanossa Espoossa. Raskaana olevalle morsiamelle etsitään sopivaa morsiuspukua ja Kristiina Wheeler opastaa sulhasta pitämään puheen kahdella kielellä. - Kauden päätösjakso.
19:55
Grand Designs Australia
Puunrunkotalo. Trevor ja Francoise Sullivan rakentavat Pohjoisterritoriolle sykloninkestävää trooppista taloa, jossa ei ole lainkaan ikkunoita. He ostivat tontin 17 vuotta aiemmin rakentaakseen sille talon, mutta rakensivatkin aluksi vain tilapäisen asumuksen, jossa ovat asuneet siitä asti. Nyt lapset kasvavat ja perhe tarvitsee kipeästi lisää asuintilaa. Peter Maddisonin juontama australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 3. Koeputkiaikuinen. Patrickilla on edessään sydäntä raastava luopuminen. Yrjänä kävelee öisillä kaduilla pelottavan illan jälkeen.
21:30
Ladies of London
Keitä he ovat?. UUSI SARJA ALKAA! Sarja vie meidät Lontoon seurapiireihin ja siellä eteenpäin pyrkiviin naisiin. Syntyperäiset britit luovivat kuvioissa kuin kalat vedessä, mutta osalla amerikkalaistaustaisia naisia on vielä etiketti pahasti hukassa. Esittelyjaksossa tutustutaan naisiin ja nähdään katsaus tulevaan kauteen. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
22:00
Ladies of London
Etikettivirhe. Tässä jaksossa käydään muun muassa poolopelissä, jossa yksi amerikkalaisrouva tekee valtavan etikettivirheen. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
22:55
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Lisalla menee lujaa. Elämäänsä tyytyväinen Carlton esittelee ylpeänä perheensä ja linnansa kirosanat sinkoillen. Brandi saa muuttoapua äidiltään ja hänkin esittelee uuden talonsa. Lisalla on kalenteri täynnä tanssiharjoituksia ja esiintymisiä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, ystävien tapaamisia ja uuden homobaarin kehittelyä. Mutta meneekö hänellä jo liian lujaa? Kyle päättää tutustua tulokkaisiin paremmin ja kutsuu heidät luokseen lounaalle. Carlton kuitenkin nyppiintyy huonosti käyttäytyvässä seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:55
Iholla
Jakso 3. Koeputkiaikuinen. Patrickilla on edessään sydäntä raastava luopuminen. Yrjänä kävelee öisillä kaduilla pelottavan illan jälkeen.

Kello 24:00

00:25
Brad stailaa
Työn hedelmiä. Brad stailaa kanadalaisen näyttelijän Shay Mitchellin upouudella toimistollaan. Juhlien suunnittelu saa Garyn paniikkiin ja Stevenin tarttumaan pulloon. Brad ja Gary matkustavat New Yorkiin osallistumaan Trevor-projektin juhlaan, ja Brad saa nähdä työnsä hedelmiä lehtien toimituksissa.
01:20
Yön AVA