UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 21.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Papu-makkaravuoka. Jamien käsissä syntyy tällä kertaa sipulia, purjoa, pekonia, papuja ja makkaraa sisältävä uunivuoka. Lisukkeeksi tarjoillaan vihreitä kasviksia tomaattikastikkeella ja vadelmilla koristeltuja pikku-pavlovia. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Missyn koettelemukset. Eroahdistuksesta kärsivä sekarotuinen koira tarvitsee uuden kodin, kun muusikkona työskentelevä omistaja on liikaa poissa kotoa. Löytyykö Missylle sopiva koti, jossa voi ikääntyä hellässä huomassa?
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Rintaneuloja ja rintojen suurennusta. Yossi tarjoaa varakkaalle korukeräilijälle legendaariselle näyttelijälle kuulunutta rintaneulaa. Vasta eronnut ja Beverly Hillsiin muuttanut nainen haluaa pantata taideteoksen saadakseen rahaa tärkeään operaatioon ja parantaakseen osakkeitaan treffimarkkinoilla. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Halloweenin vaarat. Lääkärit viettävät halloweenia pukeutuneena mm. James Deaniksi, Marilyniksi ja Elvikseksi. Jaksossa paljastuu, mitä vaaroja iloinen juhla voi pitää sisällään niin ihmisille kuin lemmikeille. Mitkä karkit voivat aiheuttaa ripulin ja mikä on koiralle suklaatakin vaarallisempaa? Tohtorit Sears ja Berman osallistuvat zombiaiheiseen juoksukilpailuun, jossa ideana on pelotella osallistujat juoksemaan täysillä. Tohtori Travis tapaa 2-vuotiaan Lääkärit-fanin, joka pitäisi suostutella pesemään hampaansa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Brad stailaa
Muodin historiaa. Bradin tiimi stailaa näyttelijätär Rashida Jonesia ja transsukupuolista mallia Connie Flemingiä. Brad ja Gary puhuvat muutosta uuteen taloonsa.
14:10
Brad stailaa
Täydellinen päivä. Brad on lähdössä sukuloimaan Torontoon, mutta J Brandin kuvausaikataulu muuttuu. Järkytykset eivät jää siihen, koska myös Garyllä on uutisia.
14:40
NYC:n täydelliset naiset
Ramonan matka lapsuutensa metsään. Naisten viikonloppu Heatherin Massachusettsin-talossa jatkuu siitäkin huolimatta että Kristen on saanut Ramonan vihaisen viinilasin suoraan mallinkasvoihinsa. Ramona rationalisoi väkivaltaisen tekonsa reaktioksi. Reaktioksi mihin? Siihen että kun Kristen läikytti vettä hänen hiuksiinsa, hän tunsi jotain samaa kuin isän ollessa ilkeä. Hän kertoo, että isä oli pakottanut perheen muuttamaan kanssaan maalle kauas muista, jotta sai rauhassa vahingoittaa vaimoaan. Aikuinen pieni Ramona saa paniikkikohtauksen kävellessään Heatherin metsissä. Hän ei pyydä Kristeniltä anteeksi, mutta puhuu, että ei tietystikään ollut halunnut vahingoittaa ketään. Pitäisikö hänen mennä terapiaan? "Halatkaa puita", Heather kehottaa. Kristenille hän sanoo, että jääpaloja rikkinäiseen huuleen ja viiniä vatsaan! Hän kutsuu paikalle myös Elvis Presley -imitaattorin, onhan Kristen suuri King-fani. Ramona kutsuu paikalle lentäjäystävänsä ja nousee koneeseen. Heather vie tytöt omiin lapsuusmaisemiinsa häikäisevän kauniille Copake Lakelle New Yorkin osavaltion puolelle. Amerikkalainen realitysarja.
15:40
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Aasialainen lohi. Tällä kertaa vuorossa on herkullisessa maustekastikkeessa haudutettu aasialainen lohi. Lisukkeeksi Jamie tekee sokeriherneillä höystettyä nuudelilientä ja mango-cashewsalaattia. Eikä jälkiruokaa toki ole unohdettu: luvassa on litsi-luumuja ja mustikoita jäätelön ja seesaminsiementen kera. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Hyvästi lemmikki!
Lemmikkikuulumisia. Tällä kertaa näemme, miten aiemmissa jaksoissa sijoitetut eläimet pärjäävät uusien omistajiensa huomassa. Luvassa on siis koira-, marsu- ja hevoskuulumisia.
17:30
Salatut elämät
Osa 2719. Lasse ylittää kuntarajat Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Savinen arkeologi. Koldingin kadulta löytyy savinen ja vaatepaljouden alle piiloutunut arkeologi, jonka sukupuolesta ei ole täyttä varmuutta. Villapaitojen ja verkkareiden uumenista kuoriutuu kuitenkin upea ja kurvikas nainen, joka ei ole uskoa uutta peilikuvaansa todeksi. Tapaamme myös Hellen, joka on kärsinyt synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, eikä voi edes kuvitella näyttävänsä seksikkäältä. Susannahin avulla hän saa nähdä itsestään aivan uuden puolen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 6. Uudistuksen aika. Pintoja ei pukinmäkeläisessä kolmiossa ole 25 vuoden aikana juuri uusittu. Myynnin lähestyessä onkin sisustuksen ammattilaisten näkemyksille tarvetta. Muutosehdotuksensa tällä viikolla laativat Jaana Mertama, Riia Rauhala sekä Lasse Räihä.
20:00
Kaikkien aikojen kosinta
Anne ja Heidi. Internetissä tavanneet Anne ja Heidi rakastuivat välittömästi tavatessaan. Suurperhettä Annen kanssa pyörittävä Heidi ei tiedäkään kuinka taianomainen ¿tavallinen viikonloppu mökillä¿ voi olla. Anne on järjestänyt puolisolleen tunnelmallisen kosinnan maaseudun rauhassa.

Kello 21:00

21:00
Sideways (K16)
Oscarilla palkitussa komediassa kaksi ikääntyvää poikaviikaria, joiden ansiolista vilisee epäonnistumisia, lähtee Kalifornian viinimaille viettämään pitkiä polttareita. O: Alexander Payne, USA 2004, 122'. N: Paul Giamatti, Thomas Haden Church, Sandra Oh,VIrginia Madsen. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 96 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Rakkautta ensitreffeillä
Roolipelejä ja absolutisteja. Tällä kertaa naisen sydämeen pyritään fantasiaroolipelin kautta. Jaksossa nähdään poikkeuksellisesti myös absolutisti. Mukana on myös ykköskaudelta tuttu Rajan, maailman lahja naisille. Sanooko neljäs kerta toden?

Kello 24:00

00:25
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Savinen arkeologi. Koldingin kadulta löytyy savinen ja vaatepaljouden alle piiloutunut arkeologi, jonka sukupuolesta ei ole täyttä varmuutta. Villapaitojen ja verkkareiden uumenista kuoriutuu kuitenkin upea ja kurvikas nainen, joka ei ole uskoa uutta peilikuvaansa todeksi. Tapaamme myös Hellen, joka on kärsinyt synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, eikä voi edes kuvitella näyttävänsä seksikkäältä. Susannahin avulla hän saa nähdä itsestään aivan uuden puolen. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
01:20
Yön AVA