UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 31.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Keidas
Jakso 10. Oma piha Oona Kivelän ja Reino Nordinin kanssa. . Keitaan viimeisessä jaksossa Maria loihtii puutarhauudistuksen omalle pihalleen parhaan ystävänsä tankotanssija Oona Kivelän kanssa. Illan puutarhajuhlissa esiintyy Marian mies Reino. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Kiinteistöjen kuningas
Kyökin puolella paras. New Yorkin Rockefeller Centerissä julkistetaan Jeffin suunnittelema Vuoden keittiö. Tämä on virstanpylväs Jeffin uralla. Ennen lähtöä paikan päälle pitää saada muut projektit valmiiksi. Neljännen kauden päätösjakso. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa. Amerikkalainen kiinteistöreality.
11:00
Kiinteistöjen kuningas
Muistikirja. Nyt.. Jeffin muistikirja katoaa ja Jenni saa kuulla kunniansa. Tracy valmistuu, mutta elämä muodollisesti pätevänä ei olekaan pelkkää juhlaa. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Pala Englantia Köpiksessä. Lähes sataviisikymmentä vuotta ikää ja melkein neljäsataa neliötä tilaa englantilaisessa monikerroksisessa rivitalohuoneistossa Kööpenhaminan sydämessä. Olisiko siinä sopivat puitteet Lontoosta paluumuuttavalle pikkulapsiperheelle? Pernille Sams käy arvioimassa miljoonaluokan hevostilan, jossa riittää niin rakennuksia, hehtaareja kuin hevosiakin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
12:30
Saaristoruokaa
Svartholman saaristopizza. Kausi 2, 5/10. Loviisan läheltä löytyy Svartholman linnoitussaari, joka on Harrin vierailukohteena tässä jaksossa. Svartholman kesäravintolassa Harri nauttii saaristohenkeen, mutta modernilla twistillä loihdittua pizzaa. Venematka jatkuu Pellinkiin, josta noudetaan kalastajalta rapusilakkaa. Saaristokeittiössä Harri valmistaa oman versionsa saaristolaispizzasta.
13:00
Suomen kaunein piha
Osa 8. Honkien keskellä.. Hanna, Tommi ja Kati ihastelevat metsätonteille tehtyjä pihoja. Suuret puut antavat perspektiiviä, mutta miten onnistuu metsäluonnon liittäminen piharakenteisiin ja istutuksiin? Yleisöäänestys Suomen kauneimmasta pihasta alkaa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Meidän häät
Anna-Maria ja Tomi - Rakkautta ja ristiriitoja. Anna-Maria ja Tomi haluavat perinteiset, romanttiset häät. Morsiamelle ja sulhaselle etsitään hääpuvut ja hääpaikka koristellaan kukin. Vappu Pimiä opastaa parin ystäviä polttareiden järjestämisessä. Uusinta.
15:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Kartanolomalla. Kaksi jääräpäistä rouvaa, Lisa ja Adrienne, tapaavat toisensa vihdoin kahden kesken. Molemmat odottavat anteeksipyyntöä toisiltaan. Yolanda kutsuu Kimin kotiinsa tutustuakseen uuteen ystäväänsä paremmin. Brandi neuvottelee kirjansa julkaisemisesta agenttinsa kanssa ja on kadehdittavan tyrmäävä valokuvamallina Beverly Hills Lifestyle -lehden kuvauksissa. Kim järjestää parin päivän matkan tyttöjen kesken Ojaihin. Seurue majoittuu loistoluokan kartanoon, mutta makuuhuoneita on vain viisi ja naisia kahdeksan. Draaman ainekset ovat kasassa. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Mutanakuilua ja kännivoimistelua. Avautumiset päivällispöydässä kiristävät ilmapiiriä. Brandi saa hyvän uutisen agentiltaan, mutta kaikki eivät osaa olla iloisia hänen puolestaan. Seuraavana päivänä jokainen haluaa kuitenkin jatkaa hauskanpitoa, vaikka leidien käsitykset lomailusta vuoristoympäristössä eroavatkin toisistaan. Vauhdikas päivä alkaa kilpa-ajolla golfkentällä ja jatkuu onnettomalla sulkapalloilulla. Mutanakuilu saunassa riehaannuttaa naiset täysin. Kädenvääntö ja kännivoimistelu loppuillan huveina ovat kaukana hienostuneisuudesta. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Perhesalaisuus. Kyle ja Mauricio yllättävät tyttärensä erittäin toivotulla 16-vuotissyntymäpäivälahjalla. Brandiä jurppii edelleen, että muut eivät ottaneet osaa hänen iloonsa kirjan julkaisupäätöksestä. Adrienne jopa väitti, että häneltäkin on kirja tulossa.Lisa kutsuu ystävänsä ruokamaistajaisiin, jotka hän pitää yhdessä ravintoloistaan. Brandi tarkistaa etukäteen, ettei paikalla ole tarjoilijaa, jolla oli suhde hänen ex-miehensä kanssa. Huomattavasti suurempia ongelmia on tulossa, kun Adrienne ja Paul saavat tietää, mitä Brandi kertoo muille heidän yksityiselämästään. Sotatila julistetaan ja loanheitto alkaa. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Syyttävä sormi. Riitely menee rumaksi ja kaikki vanhatkin asiat kaivellaan Mauricion asiakastilaisuudessa, vaikka Adrienne ja Paul poistuvat paikalta. Ken toipuu leikkauksesta kotona ja laittaa Lisan passaamaan itseään. Kimiä pelottaa alkoholisminsa takia lähteä Las Vegasiin juhlimaan poikansa 21-vuotissyntymäpäiviä. Kyle järjestää naisten illalliskutsut, mutta Mauricio ei halua kotiinsa Brandiä. Harmi vain, että Kyle ehtii kutsua hänet. Tuttujen kasvojen lisäksi paikalle saapuvat myös Marisa ja Faye, joka saa suorapuheisuudellaan ja syytöksillään Brandin häipymään. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Fitnesspäiväkirjat
#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.
20:00
Kaappaus keittiössä
Turenki. Kausi 3, 6/10. Tasapuolisuutta keittiöön. Turenkilaisen nelilapsisen perheen äidin vastuulla on koko ruokahuolto kun isällä ei riitä taidot keittiössä eikä kaupassakäyntikään oikein luonnistu. Perusasioista on aloitettava jotta Henrik löytää paikkansa keittiössä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mallikoulu
Kuka voittaa Mallikoulun? Finalistit tekevät viimeiset kuvaukset Lontoossa ja palaavat Suomeen. Mallikoulun voittaja julistetaan kaikkien kilpailijoiden, ystävien ja perheenjäsenten edessä.
22:00
Kosto
Palo. Victoria vaikuttaa lannistuneelta jouduttuaan lehdistön riepoteltavaksi, eikä hän usko todisteiden voimaan sodassa Amandaa vastaan. Hänellä on kuitenkin suurempi suunnitelma, josta eivät saa vihiä edes hänen uskolliset tukijansa Louise ja Margaux. Louise kantaa silti kortensa kostokekoon ja yrittää sabotoida hyväntekeväisyysjuhlat, jotka Nolan järjestää uuden rakkaansa Tonyn kanssa. Stevie haluaa vaihtaa virallisiin tietoihin Carlin äidin nimen, mutta David suhtautuu asiaan oudosti ja paljastaa lopulta käytöksensä ikävän syyn. Jack on tehnyt radikaalin päätöksen uuden elämänvaiheensa suhteen. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:00
Mira ja miljoonakodit
Miralle tarjotaan myyntiin uutta kohdetta Kauniaisista, mutta Mira ei tahdo päästä myyjän kanssa yhteisymmärrykseen myyntihinnasta. Miljoona-asuntojen myyminen on hankalaa, ja Miralla on useampi haastava kohde työn alla, joille on vaikea löytää ostajia. Mira järjestää ensiesittelyn Jollaksen kohteessa, mutta esittely osoittautuu karvaaksi pettymykseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Yön AVA