UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 31.10.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 31.10.
Onnea Arto, Arttu, Artturi.
06:52
Sormilla vai puikoilla
Que rico: herrrrkullista! Isadora näyttää miten chileläistä herkkua, köyhien marsipaania leivotaan. HD
06:58
Metkat Mesiläiset
Tietokonevelhot. Sampo tutustuu sähköpostin saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Tilda ja hänen ystävänsä
Tilda ja tahra. Tilda haluaa pukea päälleen lempikesämekkonsa. Siihen on ilmestynyt jostain iso tahra. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Kasper ja Liisa
Isän tärkeä paperi. Kasperin isä kadottaa tärkeän paperin. Kasper ja Liisa päättävät auttaa isää ja lähtevät etsimään sitä isän työhuoneesta. Siinä hötäkässä huone menee melkoisen sekaisin, eikä paperia löydy. Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Sohvatiikerit
Tavarat syrjään ja menoksi! Tiikeriliikkeinä kuperkeikka eteen-ja taaksepäin, tiikerimäinen tasapainottelu tuolilla, karhupyörintä ja rapukävely. HD
07:33
Pikku perunat
Pikku perunoiden konga. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Pikku Kakkosen posti
Ihmekone. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:42
Max ja Meeri
Maxin ja Meerin halloweenkoristelut. Meeri haluaisi koristella talon halloweenia varten, mutta Maxilla on vain karkit mielessään. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:53
Harri ja dinot
52/52. Lähdetään Afrikkaan! ja Pingviini on poissa! Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
08:32
Taikaplaneetta
Koiran vainu. Vaari on kadonnut, ja serkukset lähtevät Pariisiin etsimään häntä. Vinku-koiran vainun avulla vaari löytyy, mutta Saku katoaa. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla
2/18. Rauhanhäiritsijät. Tim joutuu lähtemään Jackin kanssa hoitamaan salaista tehtävää, ja Amy jää tilalle Janicen kanssa valmentamaan nuorta hevosta. Heillä on tosin aivan eri näkemys miten toimia. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:45
Matkakumppanit
5/10. Victoria Silvstedt lähtee sisarensa Veronican kanssa Monacon lomaparatiisiin. Monaco on Victorian toinen koti, ja hän haluaa sisarensa pääsevän osalliseksi luksuselämästä. HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Dennis, uhkarohkea base-hyppääjä
Kun tanskalainen Dennis Ohlsen palasi kotimaahansa Afganistanin sodasta, hän ryhtyi harrastamaan base-hyppyä, jota pidetään yhtenä maailman vaarallisimpana lajina. Dennisin tavoitteena on nyt lajin maailmanmestaruus. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella ruskovompateille. Kilpailemassa Laila Snellman, Tea Khalifa, Njassa ja Janne Kataja. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:50
Luontoretkellä: Metsän outo laulaja
Harva on kuullut sen outoa laulua ja vielä harvempi on sen nähnyt. Luontoretken tiimi lähtee etsimään metsän salaperäistä lintua, kehrääjää. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Näkövamma on tärkeä lähtökohta. Veli-Matti Santavuori muuttaa ja kutsuu Leena Carelsen avukseen. Valaistuksen suunnitteluun paneudutaan huolella ja vaalea-tumma sävyistä keskustellaan pitkään. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Hulppea makuuhuone uudessa omakotitalossa kaipaa kodikkuutta. Yläkerran portaikkoaulaan halutaan äänieritystä ja toimivuutta poikien puuhailulle. Ilse Juola sisustaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Erätulilla
15/20. Viime talvena Peltsi ja Tom piilottivat kanootin Lapin erämaahan. Nyt on tullut aika hakea se pois. Pikkukameroilla kuvaaja pääsee lähelle Selkämeren eläimiä ja luontoa. Nuoret noutajat innolla kyyhkyjahdissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Tartu Mikkiin: Jatkot
Kultakurkkujen riemuparaatia luvassa, kun Jatkoilla mielimusiikkiansa esittävät Janna, Osmo Ikonen, Ville Pusa ja Mikko Pohjola. Heitä jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
10/10. Anders on voittanut hevoskammonsa ja lähtee ensimmäiselle ratsastustunnilleen. Lisäksi katsotaan kuluneen kauden huippukohtia ja seurataan koiralauman polskintaa uima-altaassa. Äänitekstitys: suomi.
15:08
Jäynäjäbä
1/6. Häpeämättömässä piilokamerasarjassa britti Ross Lee puijaa surutta maanmiehiään. Vanha rouva harjoittelee erikoista pingistä, riivattu talonostaja testaa kiinteistöä ja lapsenvahti joutuu outoon valoon. T: BBC. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, päihteet).
15:35
Doctor Who
Hyvän miehen sota. Tohtori kutsuu aseisiin kaikki, jotka ovat hänelle velkaa, sillä edessä on maailmankaikkeuden tärkein taistelu. Kosmoksen tuki on tarpeen, sillä vihollinen on riistänyt hänen kalleimpansa. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Bofori
Kaupunginjohtaja Tuulispää jatkaa taistelua Boforin meressä vaanivaa uhkaa vastaan - mutta millaisin seurauksin? Nettipeli osoitteessa yle.fi/bofori HD K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Sanasieppari, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Mimmi Lehmä ja Varis sekä Tinga Tinga-tarinat. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Sydänmailla (7)
3/18. Kastejuhla. Kun Tim paljastaa, että Shane on hänen poikansa, ovat kaikki perheenjäsenet kuin puulla päähän lyötyjä. Loun vauvalle suunniteltu perinteiden mukainen nimenantojuhlakin uhkaa mennä pilalle. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:45
#lovemilla3 (7): Hullusukka
Sukalle selviää karmea totuus Osmosta. Ja sen myötä myös itsestään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:50
#lovemilla3 (7): Pirjo Pee
Lounasravintolan rasvan hajuun purjehtii oikea tähti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Lahtelaisten Marjaana Pokin ja Matti Turusen romanssi oli vuoden pituinen heidän sanoessaan tahdon. Musiikkia harrastavan parin häissä kaunein kappale oli sulhasen morsiamelle salaa viululla soittama kappale. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:15
The Wedding Band
7/10. Morsiamen äiti tilataan yrityskeikalle. Mikäs siinä muuten, mutta kun firma sattuu olemaan sama missä yksi bändinjäsenistä on päivätöissä, eikä pomo ehkä tykkää siitä, missä alainen luuhaa vapaa-aikanaan. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
The Voice of Finlandin 2014 tähtinelikkö ottaa studion haltuun kisaparein Siru Airistola & Emma Schnitt sekä Tuuli Okkonen & Jussi Kari. Sami Hintsanen tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Tartu Mikkiin: Jatkot
Siru Airistola, Emma Schnitt, Tuuli Okkonen ja Jussi Kari tulkitsevat rakkaimpia kappaleitaan. The Voice of Finland -tähtinelikköä jututtaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:55
Haven
Varjoton. Sairaalassa kuolee joukko syöpäpotilaita kaikesta päätellen yhtäkkiä ja ennen aikojaan. Kuka on Musta mies, jonka vainajien omaiset kertovat riistäneen hengen heidän rakkaimmiltaan? (U) Äänitekstitys: suomi. K12
23:40
Pasila 2.5 - The Spin-Off
7/40. Possu. MM-kiekkokulta sekoittaa maan. Kun kultajuhlat eivät ota loppuakseen, yhteiskunnan peruspilarit alkavat murentua. Poliisien on pantava juhlille piste ennen kuin on liian myöhäistä. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Muistin vanki
15/22. Alin varmana pitämän murhajutun oikeuskäsittely vesittyy, kun tärkeä todistaja katoaa. Etsinnät eivät tuota tulosta, ja vaimonsa murhasta epäilty liikemies vapautetaan. Carrie ei kuitenkaan aio antaa periksi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna