UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 26.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 26.4.
Onnea, Terttu, Teresa ja Tessa!
06:52
Metkat Mesiläiset
Sampo järjestäjänä. Sampo valitaan luokan järjestäjäksi, mutta onko hän liiankin virkaintoinen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Taitoset
Kesäleikit. Taitoset ovat kesätunnelmissa. Hertta, Emmi ja Onni tekevät hienot laivat Mintulle ja Jontulle. Laivoja voi uittaa pihan vesialtaassa. Askarteluohjeet: yle.fi/pikkukakkonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:05
Tie tähtiin
Aikamoinen puristus. Avaruuskoulu valmistautuu laukaisemaan avaruuteen aikakapselin. Ennen laukaisua opettajat kokeilevat, vieläkö he itse mahtuvat aikakapseliin, niin kuin nuoruusvuosinaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Babar ja Badun seikkailut
Ruuti pelastaa. Badu ja pelastajat ovat kaupungin sankareita. Ruutia tämä harmittaa, ja hän päättää perustaa omat joukkonsa saadakseen mainetta ja kunniaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Riku ja Rami
Nakkeja, nakkeja, nakkeja! Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat siskonmakkarakeittoa. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Jussin matkat
Fifiä etsimässä. Oili, Venkuli ja Jussi ovat Muskettisotureita ja lähtevät etsimään kadonnutta prinsesssa Fifiä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:52
Totta vai taikaa
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Lentäminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:59
Touhukkaat
Siirtelijän touhut. Kaikki tavarat tuntuvat vaihtavan paikkaa, ja syyllinen taitaa olla Siirtelijä. Desi, Outi, Velho ja touhukkaat seikkailevat etsimässä sitä ja koettavat löytää jotain muuta siirreltävää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:26
Tenavat (7)
Leuka ylös, Jaska Jokunen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Hullabalooba
Laiva ohoi. Kapteeni Habhab komentaa miehistönsä hyökkäykseen vieraan aluksen takia. Kanuunat räjähtelevät ennenaikaisesti ja masto katkeaa. Lähestyvä kohde osoittautuu paljon vihollislaivaa pienemmäksi harmiksi. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
08:38
Esteitä ja ylityksiä
Open yllätys. Tokaluokkalaisilla on maailman paras ope ja he päättävät järjestää yllätyksen. Tarvitaan radiopuhelimia, videotykki ja iso kerä narua... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Järkytyksiä. Arthur panikoi, kun Morven näkee hänen varastavan lääkkeitä. Zosia pohtii, mitä kiihkeä suudelma Oliverin kanssa tarkoittaa. Essien opiskelukaveri tulee Kellerille sijaiseksi. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
8/10. Sisäsiittoisuutta ei eläinpuistossa suvaita. Kun simpanssi alkaa ahdistella sisaruksiaan, touhu lopetetaan heti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Tyttöjen erämaaseikkailu
2/4. Tonje, Elise, Maria ja Randi viettävät erämaajoulua ja ylittävät vuonon. Miltä tuntuu yksinäisyys, ja miten sujuu metsästys? Neljä norjalaistyttöä seikkailee pohjoisen erämaissa kertoen tunnelmistaan. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Luontomatkalla Australiassa
5/8. Martin Emtenäs tutustuu sademetsän myrkkykasveihin ja muihin erikoisiin asukkaisiin. Viidakon yö on täynnä elämää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Paluumuuttajat
6/10. Uusi suhde vanhempiin. Kaivattu turvaverkosto löytyy kotiseudulta, mutta komentosuhteet vanhempien ja aikuisten lasten välillä on pantava uusiksi. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:26
Paluumuuttajat
7/10. Rock, rauha ja rakkaus Pohjois-Karjalassa. Maailmantähdet, paskakaivot ja parhaat kaverit maustavat paluumuuttajien elämää. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Weggen huimapäät Lofooteilla
Sarja alkaa, 1/4. Katrine kokeilee surffauksen ja hiihtämisen lisäksi varjoliitoa. Lopuksi hän valmistaa dyykatuista ruokatarvikkeista aterian. Weggen sisarussarja seikkailee Lofooteilla. HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Kehonvartijat
4/5: Bakteerien ylivalta. Lääketiedettä opiskelevat Puran ja Linda tutkivat laboratoriossa, millaisia bakteereja heillä on kehonsa sisä- ja ulkopuolella. Pöpökammoinen Stephan haastattelee professori Jan Anderssonia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Matkalla tähtiin
Osa 2/6. Seuraamme vuoden ajan Tanskan ensimmäistä jalkapalloakatemiaa. 14-vuotiaat pojat sanovat hyvästi vanhemmilleen ja aloittavat kouluttautumisen ammattipelaajiksi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä
7/16. Marie-Louise Rosengaard tekee paperitaidetta, ja Tina Dalbøge rakentaa vanhoista ovista sohvan. Millainen mahtaa olla Thomasin uusi projekti? HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Häähumua Kakanin seurassa
4/6. Debbie on muuttamassa Englannista Ruotsiin mennäkseen naimisiin Annan kanssa. Suuri 26 vuoden ikäero merkitsee, että he haluavat ottaa kaiken irti yhteisestä elämästä ja nauttia joka päivästä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Villi kortti
Villi kortti on kroonisesti hauska penkkiurheilushow. Urheilulääketiedettä soveltamassa Riku Riihilahti, Paula Noronen, Juuso Mäkilähde, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Kalle Palander ja vieraana Tuomas Kyrö. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi Päivä (S)
Jakso 654: Tulta päin. Iris panee viehätysvoimansa peliin. Minna tajuaa haukanneensa liian ison palan kakkua. Vilma menee tulta päin. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Sirkus Temppula, Planeetta Kosmo, Taikakaruselli, Kolme pientä koiranpentua sekä Puuharit. Senja pelaa Tunnetilapeliä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Futsalia: 1. loppuottelu Sievi FS - KaDy
Miesten futsal-liigan ensimmäinen loppuottelu Sievi FS - KaDy. Selostus Matti Härkönen. Ylivieska. HD
20:00
Uusi Päivä (S)
Jakso 655: Ensiaskeleet. Minnan synnytys käynnistyy ennen aikojaan. Lenni alkaa nauttia menestyksen hunajasta. Lauri joutuu salsan pyörteisiin. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:30
Kioski
Kioskin autossa viikon kovimmat vieraat ja kiinnostavimmat videot. Kuskina Constantinos "Gogi" Mavromichalis! HD

Kello 21:00

21:00
Tahdon asia
7/12. Mies ja vaimo katsovat toisiaan avioliittoleirillä, mutta naapurissa viikataan paitoja matkalaukkuun. Käsikirjoitus Johanna Hartikainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Tuotanto YLE Draama & Production House. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Theroux ja alkoholin kirous
Tutkiva toimittaja Louis Theroux pureutuu alkoholismiin Britanniassa. Huolestuttavan suuri määrä brittejä kuolee alkoholiin vuosittain. Voiko alkoholismista parantua ja mitä hoitokeinoja on tarjolla? HD Äänitekstitys: suomi.
23:00
Mr. Robot
Kausi 2, 4/12. init1.asec. Elliot keksii tavan, jolla ajaa Mr. Robot ulos ajatuksistaan, mutta toimiiko se? Darlene puntaroi riskejä kahden tahon välillä: kumpaan kannattaa luottaa? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:06
Banshee (K16)
Kausi 2, 5/10. Aika lähteä. Lucas tarjoaa kyydin kotiin tuomionsa istuneelle Carrielle, mutta matkalla mukaan tarttuu kaksikin kutsumatonta henkilöä. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
00:52
Yle FOLK: Zorban
Erikoinen kuolemantapaus tuo esiin menneisyyden kipeät muistot ja saa Zorbanin janoamaan kostoa. HD
00:59
Yle FOLK: Zorban
Zorban etsii johtolankoja radioiden alkuperästä. Jäljet johtavat satamaan. HD
01:05
Yle FOLK: Zorban
Tilanne kiristyy satamassa. Länsimaalaisten juoni alkaa paljastua Zorbanille. HD
01:12
Yle FOLK: Zorban
Tutkimukset ovat ajautuneet umpikujaan, ja Zorban on vähällä luovuttaa. Saako vanhan ystävän vierailu asioihin uutta puhtia? HD
01:20
Yle FOLK: Zorban
Zorban kohtaa hahmon menneisyydestä ja joutuu tekemään tärkeän valinnan. HD
01:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna