UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Perjantai 19.9.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:33
FOX Kids: Sketsiä!
Koko perheen animaatiosarjassa nähdään hauskoja sketsejä, joissa esiintyvät muun muassa hurjat japanilaiset taistelukalat, söpön lapselliset katuräppärit ja tohtori Inosaurus, joka yrittää syödä potilaansa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:44
FOX Kids: Gormiti
Syvät juuret. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:11
FOX Kids: Lalaloopsy
Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen ommel on ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa, joka on peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty. Lalaloopsyt asuvat eriskummallisessa maassa, joka on täynnä hassuja yllätyksiä.
07:33
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Siperian nälkäinen tiikeri. Moskovassa sirkus on pulassa. Igor-tiikeri ei halua syödä mitään, ja pikkuinen Antoli-apina ärsyttää kaikkia. Soppa on valmis, kun tiikeri karkaa. Vipo selvittää syyn: Igor on kasvissyöjä! Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Eläinolympialaiset. Ateenassa eläinolympialaisten harjoitukset ovat täydessä vauhdissa. Kilpailujen pitäisikin jo alkaa, ja enää odotellaan Dimitris-pukkia. Sen piti olla soihdun kanssa paikalla jo aikaa sitten. Vipo lähtee etsimään pukkia. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
FOX Kids: Avatar
Aang-pojalla on suuri vastuu kannettavanaan. Hänen kohtalonsa on olla pitkään odotettu Avatar, jonka tehtävänä on tuoda tasapaino maailmaan. Yhdessä vedentaitaja Kataran ja hänen härkäpäisen soturiveljensä Sokkan kanssa, Aang johtaa taistelua Tulen Valtiasta vastaan. K7
08:23
FOX Kids: Transformers - Rescue Bots
Neljä Transformers-robottia saapuu avaruudesta suorittamaan tärkeää tehtävää. Heidän pitää suojella ihmisiä ja oppia maan tapoja. Sankaritehtävissään robotit muuntautuvat pelastusajoneuvoiksi kuten poliisiautoksi, paloautoksi ja pelastushelikopteriksi. K7
08:46
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Wipeout
10:00
24Kitchen: Sara Chafak suolasta sahramiin
Tänään Sara valmistaa brunssin. Luvassa on kokonaisuus, joka on helppo ja nopea valmistaa. Tällä kertaa Sara loihtii sillisalaatin, metukkarullat ja vuohenjuustoleipäset. 24Kitchen
10:30
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Paahdettua ankkaa. Kalle näyttää miten ankanrinta paistetaan täydelliseen kypsyyteen. Päivän menun aloittaa herkkä simpukka-annos, jonka liemi syntyy thaimaalaisista aineksista. Jälkiruuaksi valmistetaan tuoreita hedelmiä sabayon-kastikkeella. 24Kitchen.
11:00
Alaskan poliisit
Miesjahti. Poliisit lähtevät moottorikelkoilla Fairbanksin hirvijahtiin, ja selvittävät maanalaisen taisteluklubin olemassaoloa napapiirin tuntumassa. National Geographic Channel.
11:50
Alaskan poliisit
Beringin meren jäälle laskeutuvat poliisit suorittavat pidätyksen, ja pyydystävät jääkarhuja yhdessä Amerikan syrjäisimpiin kuuluvista kylistä.

Kello 12:00

12:45
Alaskan poliisit
Ampu tulee. Poliisit valvovat pitkää Iditarod-koiravaljakkokilpailua, ja lähtevät rohkeasti tarkastamaan syrjäisiä syöttiasemia karhuja kuhisevissa metsissä.
13:35
Alaskan poliisit
Poliiseilla on suuri työ pitää rauha maassa, kun 12 000 juhlijaa saapuu viettämään 25:ttä Arctic Man -tapahtumaa. Juhlijoiden päämääränä on juopotella viikko lumisissa maisemissa.
14:30
Aivopelit
Et usko silmiäsi. Aivotutkija Beau Lotto perehtyy silmänkääntötemppuihin, ja selvittää miksi aivot saattavat joskus johtaa meitä harhaan. National Geographic Channel.
15:20
Lentoturmatutkinta
Yhteentörmäys. Historian pahimmassa lentokoneiden yhteentörmäyksessä vuonna 1996 Intiassa kuolee 349 ihmistä. Olisiko katastrofi voitu välttää normaalilla huolellisuudella? Dokumenttisarja, National Geographic.
16:15
Futurama
Kausi 1. Osa 10. Ikimuistoinen lento. Professori kustantaa työntekijänsä uuden Titanic-avaruusristeilijän neitsytmatkalle. Matka ei etene odotetusti, etenkään kun alusta kipparoi Leelan vanha tuttu Zapp Brannigan. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
16:40
Family Guy
Sisaruskateutta. Peter käy vasektomiassa, minkä seurauksena Lois lihoo, pariskunnan seksielämä häviää ja Stewien paha velipuoli syntyy. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
17:05
Tuohta tuhosta
Rikkauksia järven rannalla. Brianin, Leen ja Danleyn purkuryhmän tarjous talosta järven rannalta hyväksytään. Lee pelkää, että työstä tulee tappiota. National Geographic Channel.
17:35
Matkalaukkujen metsästäjät
Osa 5. New Jersey. Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitoksen huutokaupassa on poikkeuksellisen tiukat turvatoimet ja virallinen tunnelma, mutta myynnissä on tuttuun tapaan sekä rikkauksia että roskaa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 18:00

18:00
Varastojen metsästäjät
Osa 4. Yhtä juhlaa. Itsevarma Papa Bear palaa sotkemaan kuvioita. Brandon ja Lori tekevät löydön, joka saa heidät ymmälleen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
18:30
Jaakon matkassa
Liettuan pääkaupungissa Vilnassa Jaakko tutustuu Liisa Leitzingeriin. Liisa toimii pienen hotellin johtajana ja luotsaa myös Vilnan kansainvälistä koulua ja tanssitarvikeliikettä.
19:30
Huutokaupan metsästäjät
Osa 4. Kohtuuden rajat. Brandi haluaa etsiä jännitystä Hollywoodista. Nabila ei pidä tunkeilijoista reviirillään. Barrylla on mukana tukijoukkoja. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:00
Huutokaupan metsästäjät
Osa 5. Vauhdin hurmaa. Jarrod haluaa jatkaa uhkarohkealla linjalla, mutta Brandi epäilee hänen pelisilmäänsä. Väsähtänyt Barry ottaa rennosti. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät
Osa 6. Maalauksellinen varasto. Barry uskoo sokeasti onneensa. Darrell ja Brandon kohtaavat peilikuvansa, ja Jarrod ja Brandi yrittävät murtaa kirouksen. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 20. Pahvi-Tuhkimo. Jätteenkäsittelylaitokselta löytyy pahoin litistynyt naisen ruumis. Nainen osoittautuu hankalaksi morsiameksi, joka oli kaiken lisäksi uskoton. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
21:55
Eragon
Eragon,USA/UK/Unkari,2006.O: Stefen Fangmeier.P: Ed Speleers, Sienna Guillory. Eragon löytää metsästä kiehtovan kiven ja joutuu ihmeelliseen seikkailuun. Yhdessä lohikäärmeensä kanssa nuori poika käy taisteluun pahan voimia vastaan. K12

Arviot: IMDb 5.1 ∙ Rotten Tomatoes 16 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:55
Criminal Minds
Kausi 6. Osa 14. Aistimuisti. Profilointiryhmä lähtee Los Angelesiin tutkimaan erikoista murhasarjaa. Prentissin arvoituksellisesta menneisyydestä paljastuu lisää. Amerikkalainen rikosdraama. K16

Kello 24:00

00:45
Vankilassa ulkomailla
Tokion oikeus. Amerikkalainen Jackie Nichols jäi kiinni hasiksen salakuljettamisesta Japanissa, jonka myötä hän joutui pitkäksi aikaa telkien taakse. Dokumenttisarja, National Gepgraphic Channel.
01:35
Vankilassa ulkomailla
Oikea keskiyön pikajuna. Vuoden 1978 elokuva kertoi tarinan 23-vuotiaasta opiskelijasta Billy Hayesista, joka joutui Turkkiin vankilaan huumeiden salakuljettamisesta. Nyt Billy kertoo hänen tositarinansa. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:30
Vankilassa ulkomailla
Väijytys Kolumbiassa. Amerikkalainen reppureissaaja Mark Wedeven halusi patikoida tiheän viidakon läpi Panamasta Kolumbiaan. Mies sai reissultaan enemmän kuin mitä hän koskaan osasi odottaakaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
03:20
Britannian alamaailma
Rikosten rannikko. Toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa perehdytään Espanjan aurinkorannikkoon, josta tuli 1950-luvulta alkaen turvasatama Britannian kovimmille konnille. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
04:10
Family Guy
Sisaruskateutta. Peter käy vasektomiassa, minkä seurauksena Lois lihoo, pariskunnan seksielämä häviää ja Stewien paha velipuoli syntyy. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
04:35
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.