UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 18.4.

06:00
Voittostudio
07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:00
Mofy
Pahantuulinen päivänsankari. On Kerryn syntymäpäivä, mutta päivänsankari epäilee, että kukaan hänen ystävistään ei muista sitä. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Chuggington
Lumipartio. Tuksut lähtevät kaivoksille hakemaan suolaa, kun myrsky yllättää heidät. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Chuggington
Peloton Wilson. Wilson pääsee erikoiskoulutukseen, kun palotuksu Asher saapuu kouluttamaan häntä. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
09:05
Mokon suuri maailma
Souq-retki. Moko ja Chavapa ovat Marokossa ystävänsä Tariqin luona ja he hakevat souqista jälkiruoka-aineksia. Sallittu kaiken ikäisille.
09:20
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:45
Winx-klubi
Sfinksin hyökkäys. Winxit saavat vastaansa henkiin herätetyn sfinksin, joka kylvää kauhua Aleksandriassa. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:10
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:20
Ostoskanava Tvins.com
10:50
Kaappaus keittiössä
Mikkeli. Kausi 3, 2/10. Allergiat ahdistavat. Pauliina on mikkeliläinen kuvaamataidon opettaja, jonka mielestä keittiössä vietetty aika on ahdistavaa sillä lasten runsaat allergiat ovat supistaneet perheen ruokalistan yksitoikkoiseksi. Kari Aihinen kannustaa perhettä uudenlaiseen ajatteluun ja käyttämään luovuutta osana yhteistä ruuanlaittoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:50
Salatut elämät
Osa 2803. Sanni ei välitä pennun vertaa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:20
Salatut elämät
Osa 2804. Akin tarinassa on Oliver-twisti Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:50
Salatut elämät
Osa 2805. Sieviset United Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
13:20
Salatut elämät
Osa 2806. Maarit on Karille lainalohtu Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:50
Salatut elämät
Osa 2807. Nimeni on Vuorela, Oliver Vuorela Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:20
Karvinen herää todellisuuteen
Karvinen elää sarjakuvamaailmassa, josta hän hot dogien houkuttelemana ajautuu oikeaan maailmaan. Myös Osku seuraa hänen perässään todellisuuteen, joka vaikuttaa kovin erilaiselta kuin elo sarjakuvissa. Pian kaksikko kauhukseen havaitsee, ettei oikeasta maailmasta ole enää paluuta takaisin sarjakuvakavereiden luokse. Huikea seikkailu on siis valmis alkamaan! Ohjaus: Kyung Ho Lee, Mark A.Z. Dippe, USA 2007 (75'). Ääninäyttelijöinä Greg Eagles, Frank Welker, David Michie. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 4.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:55
Piilokamera
4. Jaksossa seurataan kiertävän sovelluskauppiaan edesottamuksia. Innostaako täysin veloitukseton maissiharja ihmiset ostamaan kaupparatsulta sovelluksen? Entä kestääkö golfareiden kärsivällisyys, kun tii pudottaa pallon aina juuri ennen lyöntiä? Myös klassikkokepposia kerrataan. Vierailevana tähtenä taikuri Ben Jackson. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
16:25
100 tarinaa Lastensairaalasta
Kristina Ranki. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Kommentaattorina Toni Vilander.
17:00
MTV Sport: Ravikunkku
Toto76-ravit Lahden Jokimaalla. Studiossa Ravikunkku Toni Niemisen haastaa julkisuudesta tutut kilpailijat. Vieraina ohjastajalupaukset Emma Väre ja Olli Koivunen. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Marko Lähteenmäki.

Kello 18:00

18:00
Euro Hockey Tour
Suomi - Venäjä. Selostajana Antero Mertaranta.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: Leijona Extra
Jälkitunnelmia Suomi-Venäjä maaottelusta Teemu Niikon johdolla.
19:30
Uuno Turhapuro armeijan leivissä
Osa 6/7. Kun appiukosta tulee ministerismies, voi suhteilla päästä vaikka Santahaminaan suorittamaan keskenjäänyttä varusmiespalvelustaan. Elokuvaversiosta laajennettu Turhapuro-tarina. Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Marjatta Raita, Tapio Hämäläinen, Spede Pasanen ja Simo Salminen. Ohjaaja: Ere Kokkonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:00
Pop'n'Roll
Osa 6. Heikki Paasonen ja Riku Nieminen. Vieraina Heikki Paasonen & Riku Nieminen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Formula 1: aika-ajot
Bahrain. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntija Toni Vilander.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Kommentaattorina Toni Vilander.
22:50
Vares 2 (K16)
Reijo Mäen romaaniin pohjautuvassa toisessa dekkarifilmatisoinnissa Vares tuntuu olevan melkoisen eksyksissä. Nuori porilaisnainen löydetään kuolleena lumihangesta. Poliisi uskoo tapausta murhaksi, ja tekijää paikalliseksi käytettyjen autojen kauppiaaksi... Ohjaaja: Aleksi Mäkelä, Suomi 2007, 92'. Pääosissa: Juha Veijonen, Hannu-Pekka Björkman, Jussi Lampi, Kari Väänänen, Johanna Kokko, Kari Hietalahti, Kari-Pekka Toivonen. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.2
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:40
Dallas
Isänsä poika. Panttivankitilanne päättyy, mutta vaara ei ole ohi. El Pozolero ja Luis ovat edelleen uhka, ja taistelu Ewing Globalista kiihtyy uudestaan. Välejään selvittelevät useammat parivaljakot. Elena kuulee lisätietoja Drew'n kuolemasta ja pistää Nicolasin tiukalle. Ann tekee päätöksen Bobbyn ja Harrisin välillä. John Ross yrittää paikkailla avioliittoaan, mutta Pamelalla on muita suunnitelmia. Judith ja Harris hankkivat todisteita toisiaan vastaan. Vanhat ja uudet liittolaisuudet muuttavat tilannetta, ja lisäksi menneisyydestä paljastuu lisää salaisuuksia. Päätösjakso amerikkalaisesta draamasarjasta, joka on jatkanut legendaarisen Ewingin mahtisuvun tarinaa perheen perinteikkäällä texasilaisella karjatilalla sekä Dallasin suurkaupungin sykkeessä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Vaarallinen totuus
Kate saa riittää. Etsivä Michael Britten tapaa poikansa Rexin entisen lapsenvahdin Katen, jonka elämä on hyvin erilainen kahdessa eri rinnakkaistodellisuudessa. Michael saa myös huomata, että surevan teinin kanssa eläminen on kaikkea muuta kuin helppoa. Amerikkalaisessa jännityssarjassa etsivä Michael Britten tutkii väkivaltaisia henkirikoksia kahdessa rinnakkaistodellisuudessa ja yrittää selvittää, mitä hänen perheensä elämän muuttaneessa auto-onnettomuudessa todella tapahtui. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Voittostudio