UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 27.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydellinen päivä
Etelän iloja norjalaisittain. Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:00
Vaimot vaihtoon UK
Ekoäiti ja bisnesnainen. Omavaraiseen elämään pyrkivä ekoäiti vaihtaa kotia ja perhettä luksuselämään tottuneen bisnesnaisen kanssa. Mitä mieltä ympäristöaktivisti on huvilasta, jonka pihalla on parkissa yhdeksän autoa? Entä mitä törsäilyyn taipuvainen bisnesnainen on mieltä kahdeksan punnan viikkobudjetista? Brittiläisessä tositelevisiosarjassa laitetaan puolisot vaihtoon. Jokaisessa jaksossa kaksi elämäntyyleiltään täysin eri ääripäätä edustavaa henkilöä vaihtaa rooleja keskenään ja asuu hetken aikaa toistensa perheissä. Kuinka perheet sopeutuvat uuteen tulokkaaseen ja kuinka vaihdokit selviävät arjesta toistensa kengissä?
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Miljoonan dollarin sisustukset
Perinteikäs pubi. Martynin siskon pubin remontti kokee vastoinkäymisen toisensa jälkeen. Valmistuuko sisustus ajoissa ennen avajaisia? Kathryn jatkaa yhteistyötään Lindsay Lohanin kanssa, mutta auto-onnettomuus sotkee suunnitelmat. Mary sisustaa vaihteeksi omaa kotiaan. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet. Sarja päättyy.
12:55
Lääkärit
Painajainen merellä. Lääkärit käyvät läpi petollisia syitä ylipainoon ja esittelevät huippunopean silmäluomien kohotushoidon. Lisäksi luvassa on lisää tosielämän kauhutarinoita. Amerikkalainen keskusteluohjelma.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Mutanakuilua ja kännivoimistelua. Avautumiset päivällispöydässä kiristävät ilmapiiriä. Brandi saa hyvän uutisen agentiltaan, mutta kaikki eivät osaa olla iloisia hänen puolestaan. Seuraavana päivänä jokainen haluaa kuitenkin jatkaa hauskanpitoa, vaikka leidien käsitykset lomailusta vuoristoympäristössä eroavatkin toisistaan. Vauhdikas päivä alkaa kilpa-ajolla golfkentällä ja jatkuu onnettomalla sulkapalloilulla. Mutanakuilu saunassa riehaannuttaa naiset täysin. Kädenvääntö ja kännivoimistelu loppuillan huveina ovat kaukana hienostuneisuudesta. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Ladies of London
Välirikko. Kauden päätösjaksossa Carolinen illalliset saavat dramaattisen päätöksen, kun naiset selvittelevät välejään puolin ja toisin. Caprice matkustaa Yhdysvaltoihin sijaissynnyttäjänsä tueksi ja synnyttää parin kuukauden päästä itsekin. Marissa taas intoilee kuningasperheen perheenlisäyksestä. Lopuksi kuullaan, mitä naisille kuuluu nykyään. Sarja jää tauolle. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Uunilohta ja hampurilaisia. Pääateriana on uunilohta peruna- ja vihersalaatin kera, ja tähteistä Jamie tekee lohi-filopiiraan. Jaksossa neuvotaan, kuinka leivän haaskausta voi vähentää. Lisäksi Jamie tarjoaa kanansiipiä paistetun riisin kera ja vääntää helpon ja nopean lammashampurilaisen vaihtoehdoksi pikaruoalle.
17:00
Vauvan kanssa töihin
Kaksiosainen brittidokumentti vuodelta 2012 seuraa epätavallista kokeilua: Britannian suurin takseja välittävä yritys Addison Lee on antanut vanhemmille mahdollisuuden ottaa vauvansa mukaan töihin. Lapsille ei ole kuitenkaan järjestetty hoitoa, vaan vanhempien pitää hoitaa vauvansa työn ohessa itse. Miten sujuu toimiston arki, kun jaloissa pyörii kiljuvia vauvoja ja touhukkaita taaperoita? Osa 1/2.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Grillimestarin talo. Andrew'lle unelmakodin tärkein kriteerin on kunnollinen grillauspaikka, kun taas Veronica haluaa tilavan ja toimivan lapsiperheen kodin. Sisustuksen yksityiskohdat eivät pariskuntaa juuri kiinnosta, joten Jonathan saa remontin suhteen varsin vapaat kädet, mutta myös ylimääräistä vastuuta valinnoista.
19:00
Vaimot vaihtoon UK
Kierrätys kunniaan. Tällä kertaa kierrätetään vaimojen lisäksi jätteitä, radikaalilla tavalla. Susan kerää ruuat roskiksista, mutta Debbie käyttää viikossa 600 puntaa ruokaostoksiin.
20:00
Liian lihava lentämään
Liikalihavuus yleistyy nopeasti Isossa-Britanniassa. Elämä ylipainon kanssa ei ole aina helppoa. Miten käy, kun kiloja on kertynyt ja ne vaikuttavat jopa lomailun iloihin? Brittiläisessä dokumentissa kuulemme erilaisia tarinoita ja kokemuksia siitä, kun koko on normaalia suurempi. Kolme isokokoista brittiä lähetetään testaamaan eri lentoyhtiöiden palveluita niin maassa kuin ilmassakin. Piilokameroilla varustettuina he kohtaavat nykypäivän lentomatkustamisen nolot ongelmat.

Kello 21:00

21:00
Fitnesspäiväkirjat
#kiusaukset. Kausi 1, 7/10. ¿Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön¿. Mari viettää iltaa ystäviensä kanssa - omat eväät mukana. Eevi kärsii juhlien jälkeisestä olotilasta ja Venla nauttii uudenlaisesta vapaudesta. Nanna ja Jere käyvät irtokarkkiostoksilla, tuloksena herkkuöverit.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Perhesalaisuus. Kyle ja Mauricio yllättävät tyttärensä erittäin toivotulla 16-vuotissyntymäpäivälahjalla. Brandiä jurppii edelleen, että muut eivät ottaneet osaa hänen iloonsa kirjan julkaisupäätöksestä. Adrienne jopa väitti, että häneltäkin on kirja tulossa.Lisa kutsuu ystävänsä ruokamaistajaisiin, jotka hän pitää yhdessä ravintoloistaan. Brandi tarkistaa etukäteen, ettei paikalla ole tarjoilijaa, jolla oli suhde hänen ex-miehensä kanssa. Huomattavasti suurempia ongelmia on tulossa, kun Adrienne ja Paul saavat tietää, mitä Brandi kertoo muille heidän yksityiselämästään. Sotatila julistetaan ja loanheitto alkaa. Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Ensitreffit alttarilla Ruotsi
Ystäviä ja sukulaisia. Läheisten tuki on tärkeä parisuhteen onnistumisen kannalta. Parit tapaavatkin nyt toistensa sukulaisia ja ystäviä. Tina ja Mikael viettävät päivää Mikaelin sisarenpojan kanssa. Ellen puolestaan vie Bertin saareen vapaa-ajanasunnolleen. Hän tapaa myös Bertin isän ja ystäviä. Emily ja Mathias saavat vieraikseen Mathiaksen vanhemmat. Ellen ja Bert tapaavat myös keskusteluterapeutti Daniella Gordonin uudemman kerran ja pohtivat, millaiset roolit he ovat suhteessa ottaneet. Ruotsalaisessa tositelevisio-ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden, ensi kertaa alttarilla kohdanneiden parien uutta elämää häistä häämatkalle ja yhteiseen arkeen.

Kello 24:00

00:01
House
Kiven sisässä. House on ollut kahdeksan kuukautta vankilassa rysäytettyään autolla Cuddyn talon seinään ja pääsemässä ehdonalaiseen viiden päivän kuluttua. Odotus mutkistuu kun vankilajengin nimimies vaatii Houselta lähtöverona Vicodin-tabletteja. Samaan aikaan House yrittää diagnosoida oudosti oireilevan vangin sairautta. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
00:55
Yön AVA