UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Fem Keskiviikko 10.2.

16:25
Westwijkin arvoitus (7)
Uusi sarja alkaa. 1/10 Koesja. Chris löytää rannalta sairaan koiran. Hän on epätoivoinen, kun vanhemmat eivät anna lupaa tuoda likaista ja yhä heikommassa kunnossa olevaa koiraa kotiin. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:47
Viidakkojytä
3/13. Kilpikonna. Vapautta kaipaava kilpikonna haluaa pois hankalasta haarniskastaan. Vapaudessa on kuitenkin vaaransa. Zimbabwelainen animaatio. svenska.yle.fi/hajbo (U) Sallittu kaiken ikäisille.
16:52
Lonkeroiset
Viisi mustekalakaverusta suunnittelee huimaa karkumatkaa. Onnistuvatko ne koskaan pakenemaan ankeasta akvaariosta? Kohelluskomedia. svenska.yle.fi/hajbo HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:55
Spotlight: Ilman työtä, ilman apua
Valtio säästää samaan aikaan kun yhä useampi nuori on työtön. Koulutetut nuoret työttömät eivät saa apua työvoimaviranomaisilta, vaan joutuvat pärjäämään omin päin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
17:25
Sportmagasinet
Fredrik Smulter, Mikaela Ingberg, Robert Häggblom, Frantz Kruger ja järkevä voima. Tomislav Krstevski - maahanmuutosta, futsalista ja yhteishengestä. Äänitekstitys: ruotsi.
17:55
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset. HD

Kello 18:00

18:00
BUU-klubben: Yakari
6/26: Kuuma lähde. Yakari lähtee vuorelle, mutta eksyy. Hahaha. Taikaleipää: Onnenankka. Totte ottaa mukaan koulun kevätmarkkinoille onnea tuovan ankkamyssyn. Leikkejä joka lähtöön: Pöytäjalkapallo. buu.yle.fi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
18:30
Limbo 3 (7)
Osa 15/16: Juonia. Viktoria ja Mark ovat taas yhdessä, ja Louise on yksin. Kaverit auttavat Louisea, ja Viktorian ilkeä suunnitelma paljastuu. svenska.yle.fi/hajbo (U) Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:45
Avaruusapinat (7)
Metalliromua. svenska.yle.fi/hajbo HD Sallittu kaiken ikäisille.
18:48
Knietzsche - maailman pienin filosofi (7)
Osa 19/22. Suvaitsevaisuus. Me ihmiset olemme kirjava joukko. Meidän on vain hyväksyttävä, että olemme erilaisia. Se mikä vaikuttaa ehkä oudolta tänään, voi tuntua tosi kivalta huomenna. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:51
Knietzsche - maailman pienin filosofi (7)
Osa 21/22. Taide. Taiteessa ei ole kyse vain makuasioista. Taide voi olla taianomaista ja vaikeasti selitettävää, mutta jokainen taideteos on kutsu tutustua johonkin uuteen ja tuntemattomaan. svenska.yle.fi/hajbo HD Äänitekstitys: ruotsi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:54
Ruohonjuuritasolla
Hupaisan opettavainen animaatiokurkistus vikkeläjalkaisten ja kepeäsiipisten pikkuötököiden sielunelämään, josta paljastuu usein jotain perin inhimillistä. Tuotanto: Futuricon, Ranska. svenska.yle.fi/hajbo Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Tanskalainen maajussi
6/10. Kasvimaalta löytyy jo syötävää, kuten parsaa ja lehtikaalia. Uuden talon uunia muurataan, ja pikku Alma auttaa karitsan hoidossa. Frank käy viljansiemenen tuottajan luona, sillä hän haluaa viljellä uusia lajikkeita. HD Äänitekstitys: ruotsi.
19:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset. HD
20:00
Lasso
Minkälaisia johtajia tarvitsemme tänä päivänä? Ja keitä me seuraamme? Netin mielipidevaikuttajiako vai introvertteja johtajia toimistoissaan? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
20:30
Sex & Sånt
Nuoria varoitellaan, kuinka helposti voi tulla raskaaksi vahingossa. Kun raskautta sitten toivoo, se voikin kuulemma olla vaikeaa. Tänään puhutaan raskaaksi tulemisesta ja biologisesta kellosta. Toimittaja Dan Granqvist. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
20:45
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. Äänitekstitys: ruotsi.

Kello 21:00

21:00
Helteinen helmikuu (12)
2/10. Kajsan yllättävä kuolema pakottaa Joyn ja Wildan palaamaan Anders-isän luokse Ruotsiin, mutta tilanne käy siellä sietämättömäksi. Kauanko Majlis pysyy thaimaalaisten viranomaisten ulottumattomissa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi. K7 (ahdistus).
21:58
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset. HD
22:00
Häähumua Kakanin seurassa
Sarja alkaa, 1/6. Mona ja Mustafa tutustuivat vasta hiljattain. Nyt heidät vihkii imaami. Parille on opetettu, että rakkauden täyttymys tapahtuu vasta avioliitossa. Molemmilla on unelmatyö, mutta eri paikkakunnilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.
22:30
Vinkkejä opiskelutekniikkaan
Sarja alkaa, 1/4. Kehitä muistiasi. Koulunkäyntiin kyllästynyt Rihem onnistuu nostamaan reilusti arvosanojaan parantamalla muistiaan. Siihen on erilaisia keinoja: kymmenen minuutin sääntö, assosiointi, sanalaput ja uni. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.