UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Lauantai 1.11.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:35
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:50
FOX Kids: Ni Hao Kai Lan
Seikkailullinen 6-vuotias tyttö Kai-Lan ratkaisee ongelmia, ja opettaa Kiinan kulttuuria isoisänsä Ye Yen opastuksella. Mukana on myös Kai-Lanin paras ystävä Rintoo-tiikeri. Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Se tutustuu uusiin paikkoihin ja kulttuureihin ja kokee paljon jännittäviä seikkailuja. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Vipo on suloinen koira, joka käyttää suuria korviaan lentämiseen. Yhdessä ystäviensä Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa se lähtee kotoaan Vipomaasta tutkimaan todellista maailmaa. Se tutustuu uusiin paikkoihin ja kulttuureihin ja kokee paljon jännittäviä seikkailuja. K7
07:45
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
08:07
FOX Kids: Lalaloopsy
Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen ommel on ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa, joka on peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty. Lalaloopsyt asuvat eriskummallisessa maassa, joka on täynnä hassuja yllätyksiä. Sallittu kaiken ikäisille.
08:32
FOX Kids: Julius-apina
Paul Frankin luoma apinahahmo Julius seikkailee kavereineen leikkimökin kautta avautuvassa maagisessa maailmassa, jossa tavalliset esineet heräävät henkiin. Lasten animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:57
FOX Kids: Transformers - Rescue Bots
Neljä Transformers-robottia saapuu avaruudesta suorittamaan tärkeää tehtävää. Heidän pitää suojella ihmisiä ja oppia maan tapoja. Sankaritehtävissään robotit muuntautuvat pelastusajoneuvoiksi kuten poliisiautoksi, paloautoksi ja pelastushelikopteriksi. K7
09:21
FOX Kids: Hot Wheels
Vert Wheeler ja hänen tiiminsä taistelevat ulkoavaruuden olentoja ja robotteja vastaan käyttäen apunaan Hot Wheels -autojaan. Nämä teinikuljettajat ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta he voivat suojella Maata vihollisilta. K7
09:46
FOX Kids: Gormiti
Polttomerkki. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
10:10
Perheleffa: Kelkkajengi
Cool Runnings, USA, 1993. O: Jon Turteltaub. P: John Candy, Leon, Doug E. Doug. Kun paikka olympialaisiin ei avaudu juoksijana, Derice Bannock päättää perustaa Jamaikan ensimmäisen kelkkailujoukkueen. Valmentajaksi saadaan entinen kultamitalisti. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 74 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
11:50
Tilt
Pelaamisen erikoisohjelmassa käsitellään joka viikko kiinnostavimmat uutuuspelit ja pelimaailman uutiset. Mukana ovat konsoli- PC-, tabletti- ja mobiilipelit.

Kello 12:00

12:15
ShowHau
Avustajakoiraosiossa tavataan Arja ja hänen koiransa Calle, metsästysosiossa esittäytyvät Mikko ja pystykorvat ja RoadShow on saapunut Hämeenlinnaan. Kotimainen koirahararstusohjelma. Juontajana Satu Tuomisto.
12:40
Lyödään ällikällä
Pinna tiukalla. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos. National Geographic Channel.
13:05
Lyödään ällikällä
Äärimmäinen kuumuus. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.
13:35
Lentoturmatutkinta
Räjähdys Teksasin taivaalla. Ilmassa tapahtunut räjähdys pudotti Continental Expressin lennon maahan vuonna 1991. Johtuiko onnettomuus huolimattomista paperitöistä? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
14:25
Huijareiden kaupunki
Sarjassa tutustutaan,kuinka suurkaupunkien hämärätyypit huijaavat hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman matkustaa Barcelonaan joka on yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Kaupunki on myös täynnä erittäin taitavia huijareita.
15:15
Huijareiden kaupunki
Sarjassa matkustetaan maailman suurkaupunkeihin ja tutustutaan, kuinka sikäläiset hämärätyypit huijaavat ja ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Miljoonien karnevaalituristien virratessa Rioon koittaa juhlan aika myös kaupungin huijareille.
16:10
Huijareiden kaupunki
Sarjassa matkustetaan maailman suurkaupunkeihin ja tutustutaan,kuinka sikäläiset hämärätyypit huijaavat ja ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman löytää Delhistä erilaisen huijauskeinon, joka on turistien aikaansaamaa.
17:00
ShowHau
Kotimainen koiraharrastusohjelma. Juontajana Satu Tuomisto.
17:30
24Kitchen: Mummojen parhaat reseptit
Osa 7. Trevi. Donal vierailee Umbrian Trevissä Anna-mummon luona. He laittavat täytettyä selleriä, etanoita umbrialaisittain sekä höyrytettyä kalaa vihannespedillä. 24Kitchen.

Kello 18:00

18:00
24Kitchen: Sara leipoo
Karkkipäivä. Sara valmistaa kummipojan tarhan myyjäisiin maistuvia donitseja, vaahtokarkkeja sekä hopeatoffeeta. 24Kitchen.
18:30
FOX Wild: Laumanjohtaja Cesar Millan
Jakso 8. Liikaa Mojoa. Cesar's Way on koirien pelastusyhdistys, jonka missiona on vastata koiranomistukseen ja -adoptoimiseen liittyviin kysymyksiin.
19:25
FOX Wild: Eläimellistä duunia
Näyttelijä Jeremy Brandt tutustuu erilaisiin ammatteihin, joissa ollaan vaaroja uhmaten tekemisissä eläinten kanssa. Millaista on paimentaa strutseja, hoitaa leijonien hampaita tai pelastaa mehiläispesiä? National Geographic Channel.
20:20
Bones
Osa 15. Päätepysäkki. Maanjäristys saa veden tunkeutumaan metrotunneliin ja ruumiin liikkeelle. Sweets joutuu suurien kysymysten äärelle. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:15
Bones
Osa 16. Kokonaisuuden osat. Booth ja Brennan ovat huomanneet virheen Sweetsin kirjassa ja päätyvät sen myötä muistelemaan ensimmäistä yhdessä tutkimaansa tapausta. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
22:10
Bones
Osa 17. Kuningattaren kuolema. Brennanin entisen koulun läheltä löytyy ruumis, ja koululla on sopivasti tulossa luokkakokous. Booth ja Brennan pääsevät peitetehtäviin. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12
23:05
Bones
Osa 18. Peto altaassa. Rantaan huuhtoutuneen kuolleen hain mahasta löytyy ihmisen jalka. Pian käy ilmi, että muutkin kalat ovat pureksineet uhria. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 24:00

00:00
Intelligence - Agentti 2.0
Osa 10. Cain ja Gabriel. Todistajansuojeluohjelman tietokantaan murtautunut hakkeri kiristää uhrejaan valmistamaan kemiallista asetta. Gabriel, Riley ja Lillian lähtevät etsimään hakkeria San Franciscosta. Amerikkalainen toimintasarja. K12
00:50
Ilman johtolankaa
Koulubussi.Oppilaita kuljettava bussi katoaa eräänä aamuna. Kun bussi viimein löydetään,siellä on yksi oppilas,joka kertoo, että kaappaajat olivat kaksi hänen koulutoveriaan ja he vaativat isoja lunnaita.Amerikkalainen rikosdraama. K16
01:40
Ilman johtolankaa
Ilmestyksiä. Katolinen pappi katoaa auto-onnettomuuden jälkeen annettuaan kuolevalle naiselle viimeisen voitelun. Pappi on löydettävä nopeasti, sillä hänelle on tehtävä kiireesti maksansiirto. Amerikkalainen rikosdraama. K16
02:25
Ilman johtolankaa
Luottamus. Vastikään rikkaan miehen kanssa kihlautunut nainen katoaa omista kihlajaisjuhlistaan. Naisen taustalta paljastuu huijauksia ja petoksia, mikä voi olla syy katoamiseen. Amerikkalainen rikosdraama. K16
03:15
Totta vai tarua?
Tiede ja yliluonnollinen törmäävät, kun haamuihin uskovat ja skeptikot tutustuvat haamuista esitettyihin todisteisiin. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
03:40
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.