UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Maanantai 3.8.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:29
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
06:50
FOX Kids: Julius-apina
Paul Frankin luoma apinahahmo Julius seikkailee kavereineen leikkimökin kautta avautuvassa maagisessa maailmassa, jossa tavalliset esineet heräävät henkiin. Lasten animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
07:12
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
07:34
FOX Kids: Avatar 3
Kausi 3. Osa 5. Ranta. Zuko, Azula, Mai ja Ty Lee lähtevät lomalle Lon ja Lin rantatalolle, missä he oppivat paljon omasta itsestään ja toisistaan. K7
07:58
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
Power Rangers Megaforce. Maan suojelija Gosei värvää viisi teiniä taistelemaan Warstarin pahoja avaruusolentoja vastaan. K7
08:21
FOX Kids: Pac-Man
Uusi animaatiosarja alkaa! Pac-Man joutuu puolustamaan Pac-Maata haamujen hyökkäykseltä. Pac-Manin apuna ovat hänen parhaimmat kaverinsa Spiraali ja Sylinda sekä neljä ystävällistä haamua. K7
08:44
FOX Kids: Power Rangers
Osa 25. Naamiaiset. Rita päättää lähettää oman Frankensteinin hirviönsä nuorten naamiaisiin. Nuoret tarvitsevat kipeästi Tommyn apua, mutta tätä ei näy missään. Amerikkalainen lasten toimintasarja. K7
09:04
FOX Kids: Power Rangers
Osa 26. Yhteispeliä. Tommy ja Jason valmistautuvat ninjakilpailuun. Rita lähettää nuorten vaivaksi uusia supersotilaitaan, joten poikien on opeteltava tekemään yhteistyötä. Amerikkalainen lasten toimintasarja. K7
09:25
Kalle - Chef on the Beach
Kalle aloittaa päivän menun lihatartarilla ja näyttää sitten miten sydänsalaatti saa uutta makua paistamalla. Pääruualle valmistuu myös vaaleaa kalaa ja jälkiruuaksi raikas limeposset. 24Kitchen
09:50
80-luvun parhaat
Jalkapallon huippuhetket. Ohjelmassa tutustutaan vuosikymmenen kuuluisimpiin ja kiistanalaisimpiin peleihin ja pelaajiin. Nämä tapahtumat ja ihmiset muokkasivat 1980-lukua, sekä vaikuttivat nykyurheilun tilaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
10:40
Kuuma 80-luku
Ensipuraisu. Miten 80-luku muokkasi nykymaailmaamme viihde-elektroniikasta, kulttuuri-ilmiöistä ja jumppavideoista alkaen. Jaksoissa tavataan ajan vaikuttajia, kuten Jane Fonda, Joan Collins ja David Hasselhoff. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
11:30
Jaakon matkassa
Maria Mustonen osallistui Miss Filippiinit -kilpailuun ja jäi niille teille. Jaakko tapaa Marian Manilassa, jossa mallikaunotar opiskelee liiketaloutta. Hän on myös jalkapalloilija ja harrastaa vauhdikasta vesilautailua.

Kello 12:00

12:20
Rojua, rojua
Luonnonoikun ystävät ja arvokoru. Pauliina ja Jouko matkaavat albiinovariksen kotiin jossa he tapaavat variksen loput eläinystävät. Arvinointiin tuodaan Ruotsista matkannut kaunis rannekoru joka yllättää myös omistajan.
13:10
Navajo-poliisit
Perheriitoja. Perheriidat työllistävät Navajo-poliisia. Syrjäisessä pikkukylässä tapellaan useissa eri paikoissa. Dokumenttisarja, National Geographic.
14:05
Montanan poliisit
Montanan meno on kuin villissä lännessä! Poliiseilla on suuri työ pitää rauha tässä kesyttömässä osavaltiossa. Lainvalvojat kohtaavat päivittäin monenlaisia haasteita niin villieläinten kuin villien elintapojen parissa.
15:05
Supertehtaat
Harvinainen pääsy Williamsin F1-tallin futuristiseen kehitystehtaaseen, jossa ilmiömäisen FW33 F1-auton salat tulevat julki.
15:55
Lentoturmatutkinta
Kontrolli hukassa. Yhdysvaltain sisäinen lento näytti tuhoon tuomitulta, kun kone menetti propellinsa. Onnistuiko hätälasku Tyynen valtameren yllä? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
16:45
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 4. Vastenmielinen varasto. Ursula yrittää pitää häiriköivän Royn loitolla, mutta joutuu ojasta allikkoon tehtyään epämiellyttävän löydön. Tosi-tv-ohjelma.
17:15
Huutokaupan Metsästäjät
Darrellin poika Brandon tekee kauppoja oman mielensä mukaan, ja Brandi ja Jarrod ratkaisevat arvoitusta. Onko Barryn apurilla silmää aarteille, vai vetääkö Barry vesiperän? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:45
Cops
Osa 16. Rikollisia liikenteessä. Poliisit törmäävät tien päällä etsintäkuulutettuihin kuskeihin ja rattijuoppoihin. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12

Kello 18:00

18:10
Lapin poliisit
Rupurallia. Riehuvat humalaiset aiheuttavat kiirettä Utsjoella loman alkua odottavalle partiolle. Ivalon grillillä uhataan juoppokuskia aseella. #lapinpoliisit
18:40
Family Guy
Kausi 7. Sadas jakso. Family Guyn sadannessa jaksossa sarjan luoja muistelee hauskimpia kohtauksia. Lisäksi aivan uudet katsojat saavat kertoa mielipiteensä sarjasta. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
19:05
Miten se keksittiin?
Akvedukteista öljynporaukseen. Sarjassa paljastetaan, kuinka jokapäiväisessä käytössä olevat tekniset vempeleet on keksitty. Mikä on niiden alkuperä ja kehityskaari? National Geographic Channel.
20:00
Rojua, rojua
Perintö-ovenkahva ja Hietalahdentorin Picasso. Julmasti kohdeltu Picasson taulu joka saa Pauliinan miettimään aitoutta. Jouko ihastuu ovenkahvaan, joka ei ole ihan tavallista rautakauppatavaraa.

Kello 21:00

21:00
Eragon
Eragon,USA/UK/Unkari,2006.O: Stefen Fangmeier.P: Ed Speleers, Sienna Guillory. Eragon löytää metsästä kiehtovan kiven ja joutuu ihmeelliseen seikkailuun. Yhdessä lohikäärmeensä kanssa nuori poika käy taisteluun pahan voimia vastaan. K12

Arviot: IMDb 5.1 ∙ Rotten Tomatoes 16 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:55
##### puhelinmyyjät!
Ulos kaapista. Krapulaiset puhelinmyyjät jatkavat soitteluaan Aurinkorannikolta. Miksu parantaa Ninan ja Jeren kaupantekoa haittaavat heikkoudet. Jeren säkit on tyhjennettävä, mutta ennen sitä joku tulee ulos kaapista. Sallittu kaiken ikäisille.
23:45
##### puhelinmyyjät!
Sä oot sika! Toimiston kohtalo on vaakalaudalla Miksun tavatessa kiinteistövälittäjän. Lisäksi Jere on vaarassa saada naisen Miksun synttäreillä. Sairausepidemia uhkaa toimistoa ja lopulta Edu ja Maria saapuvat Malagaan. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:35
Totta vai tarua?
Elämää Marsissa. Marsilaisista meteoriiteista tehdyt löydöt herättävät toiveita siitä, että Marsissa olisi elämää. Käveleekö sen punaisella pinnalla marsilaisia? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
01:05
The Walking Dead
2. kausi. Osa 13. Rick ja Carl palaavat maatilalle, mutta sielläkään ei ole enää turvallista. Andrea joutuu selviytymään omillaan.Ohjelmaa ei suositella lapsille, eikä herkille katsojille. Amerikkalainen jännitysdraama. K16
01:50
S.H.I.E.L.D. Agentit
Kausi 2. Osa 3. Uusia ystäviä. Coulsonin tiimi yrittää tavoittaa kyvykkään nuoren kilpaa HYDRAn kanssa. Fitzin tila kohenee, ja totuus Simmonsin lähdöstä paljastuu. Amerikkalainen agenttisarja. K12
02:40
Jättimäiset rakennusurakat
Etelä-Korea ei ole koskaan ennen rakentanut merenalaista tunnelia, mutta rakentaa nyt yhtä maailman pisintä veteen upotettua valtatietä. National Geographic Channel.
03:30
Pohjolan maut à la Sara
Osa 15. Herkuttelua kesämökillä. Sara tekee salaattia lakoista ja tuoreesta leipäjuustosta ja valmistaa herkullista lampaanpotkaa mökkivieraille. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
03:55
Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Suomi-sushia. Santeri Hämäläinen näyttää, kuinka syntyy Suomi-sushi. Ohjelmassa valmistetaan mustikkasiikaa, saaristolaismakeja ja vihreää jääteetä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04:25
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.