UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 3.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Häävalssi. Luottamus sekä Leonardiin että Charlotteen on täysin mennyttä, kun Pauline saa kuulla heidän tienneen perinnöstä ja Patrizian kiristyksestä. Werner ehdottaa, että osakkeenomistajat antavat Paulinelle miljoona euroa korvauksena. Enemmistöosakkaana Friedrichin maksettavaksi tuleva summa on niin suuri, että hänen on keksittävä rahaa muualta, mikä taas ei tiedä tohtori Niederbühlin vastaanotolle hyvää. Häävalssin pyörteissä Michaelilla menee sentään kohtuuhyvin, ja tuore aviomies Andrékin on helpottunut. Alfons laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, mutta onko jo liian myöhäistä? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Kiven sisässä. Walker soluttautuu vankilaan palkkatappajaksi tekeytyneenä kerätäkseen todisteita avaintodistajan ja kaksi rangeria murhauttanutta konnaa, Joey Gallowayta, vastaan. Hän ei kuitenkaan aavista, että apulaisvankilanjohtaja ja osa vanginvartijoista on konnan leivissä. Kaiken kukkuraksi vartijaksi tekeytynyt Trivette narautetaan, joten Walker joutuu pärjäämään omillaan yrittäessään napata Gallowayn kätyreineen ennen kuin on liian myöhäistä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
14:55
Masterchef USA
Michelin-haaste. Viimeiset kuusi kokelasta pääsevät tutustumaan Michelin-ravintola Hatfield'siin. Eikä siinä vielä kaikki. Kokelaat pääsevät tositoimiin tuomari Gordon Ramsayn haukankatseen alla, mutta myös Ramsay osallistuu tehtävään. Painetestissä valmistetaan kolme eri versiota filee mignonista. Putoajalle on luvassa loistava lohdutuspalkinto. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
15:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Top Chef: Mestarit
Top Chef Master. Kolme parasta kokkia on selvittänyt tiensä finaaliin. Viimeinen tehtävä on valmistaa kolmen ruokalajin omaelämäkerrallinen ateria. Kriitikoiden lisäksi aterioita arvostelemaan saapuvat edellisen kauden finalistit sekä Top Chefin päätuomari Tom Colicchio. Vain yksi voi voittaa halutun Top Chef Master -tittelin.
17:00
Lemmen viemää
Koston aika koittaa. Charlotte toimii Friedrichin viestinviejänä: lääkärin vastaanottohuone on myytävä rahan takia ja Michaelin on lähdettävä. Seuraavan päivän lehdessä Friedrichiä syytetään homojen syrjinnästä, ja Michael ei pahastu lainkaan saamastaan tuesta. Sabrina järjestää kylällä myös mielenosoitusta Michaelin vastaanoton säilyttämisen puolesta. Uhkaileva ja omahyväinen Barbara alkaa käydä Friedrichin hermoille, ja metsän siimeksessä mies saa tilaisuuden esittää oman uhkauksensa. Tina etsii uutta seuraa Goranin jälkeen mutta väärältä suunnalta, sillä uusi keittiöapulainen Hansi päättää tulla kaapista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Viidakon tähtöset
Jakso 9. Tasatuin joukkuein lähdetään kohti semifinaalia. Jakson ensimmäinen kilpailu osoittaa todellista tahdonlujuutta eikä kyyneleiltäkään säästytä kun naiset laittavat viimeiset voimansa peliin. On myös viimeisen äänestyksen aika, kuka lähteekään viidakosta loppumetreillä?
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Ulalla uutisista. Kun uutisankkuri Kent Brockman saa potkut työstään, hän ja Lisa ryhtyvät toimiin uutistoimitusta vastaan. Median yhteiskunnallista roolia pohtivassa jaksossa kuullaan myös amerikkalaisräppäri Chris "Ludacris" Bridgesiä. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Isän tyttö
Viihdettä koko perheelle, osa 2/2. Hopen päädyttyä televisiotähdeksi myös hänen isälleen olisi tarjolla rooli, joka tosin kenties ei ole mikään unelmien täyttymys. Mumma haluaisi kostaa edesmenneen miehensä uskottomuuden, mutta mikä neuvoksi, kun myös rakastajatar on jo heittänyt veivinsä? Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. K7 (väkivalta).
20:00
Rillit huurussa
Viettelysten vaunu. Pariskunnat illastavat upeassa vanhassa junassa. Amyn romanttisia haaveita häiritsee se, että Sheldon löytää vaunusta sielunkumppanin. Siinä onkin ihmettelemistä. Miten lopulta käy? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Bart sotapolulla. Bartin kepposet saavat Homerin sijoittamaan vintiön iltapäiväkerhoon, joka muistuttaa Amerikan alkuperäiskansaa. Mutta kerhossa puhjennut heimosota asettaa asiat uuteen valoon. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
112
Osa 7.. Osa 7. Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palomestari Reijo Salminen uppoutuu muistelemaan koskettavia kokemuksia M/S Estonian matkustaja-autolautan meripelastustehtävältä. Hätäkeskuspäivystäjä pohtii asunnottomia ja Kuopion poliisi pelastaa löytökoiran. K7 (ahdistus).
22:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Marcello ja Anna. Pastaa ja pizzaa rakastava italiaano Marcello on kahden seurusteluvuoden aikana vaihtanut kauluspaidat huppareihin piilottaaksen kertyneen ylipainon. Anna kaipaa alkuaikojen romanttista ja siististi pukeutuvaa hurmuriaan takaisin ja ottaa tiukan otteen valmennukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
Revolution (K16)
Ei pakotietä. Rachel kaivaa pökerryksissä olevan Monroen ylös haudasta ja piilottaa tämän patriooteilta. Willoughbyn keskustassa räjähtää pommi, ja se saa patriootit sulkemaan kaupungin rajat ja lisäämään vartiointia. Tohtori Kelvin Horne on saapunut kaupunkiin ja sanoo olleensa Rachelin etsintäkuulutuksen takana, sillä hän ajattelee tämän olevan syypää itsestään syttyneisiin ihmisiin ja muihin outoihin tapahtumiin. Rachel käskee Aaronin paeta ennen kuin Horne saa selville totuuden, mutta Aaron ei suostu lähtemään ilman Cynthiaa. Neville yrittää sinnikkäästi saada Jasonia entiselleen. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Nikita (K16)
Arvokas kohde. Nikita, Michael ja Alex yrittävät estää mustan laatikon päätymistä vääriin käsiin. Owen haluaa myydä laatikon, mutta Amanda onnistuu huijaamaan häntä. Presidentti saa kuulla totuuden Jaostosta ja mustasta laatikosta. Amanda löytää itselleen uuden ja vaarallisen liittolaisen. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Isän tyttö
Viihdettä koko perheelle, osa 2/2. Hopen päädyttyä televisiotähdeksi myös hänen isälleen olisi tarjolla rooli, joka tosin kenties ei ole mikään unelmien täyttymys. Mumma haluaisi kostaa edesmenneen miehensä uskottomuuden, mutta mikä neuvoksi, kun myös rakastajatar on jo heittänyt veivinsä? Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. K7 (väkivalta).
01:25
Voittostudio