UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 30.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Liian monta vihreää mekkoa. Niklas on varma, että Sebastian pettää tyttöystäväänsä Patrizian kanssa, mutta nämä keksivät hyvän selitykset kaikelle. Niklas jää kiinni Sebastianin taskujen penkomisesta, ja Sebastian provosoi Niklasta oikeaan suoraan asti. Ristiriitaiset tunteet käyvät niin ylivoimaisiksi, että Niklas pyytää Juliaa pitämään etäisyyttä häneen. Michael tekee emämokan pyytäessään Rosalielta anteeksi heidän kiihkeää suuteluaan. Coco on pukeutunut samanlaiseen asuun kuin Rosalie ja mies erehtyy naisista. Werner antaa harvinaista tunnustusta Friedrichille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:15
X Factor UK
Elokuvailta. Yhdeksän jäljellä olevaa kilpailijaa laulavat elokuvista tuttuja kappaleita, ja huomenna kaksi heistä jättää X Factorin. Luvassa on huumoria ja tunteilua, onnen ja surun kyyneleitä. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
15:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
X Factor UK
Elokuvailta: tulokset. Kilpailijoita on jäljellä yhdeksän, tänään he vähenevät yleisöäänten perusteella seitsemään. Studioon saapuu myös erikoisvieraita, kun uudet singlensä esittävät Jess Glynne ja One Direction. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
17:00
Walker, Teksasista
Perheväkivaltaa. Alexin tukiryhmään liittyy nainen, jonka väkivaltainen aviomies lähtee hänen peräänsä. Ehtiikö Walker ajoissa apuun? Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:01
Simpsonit
Baarimikko. Kun baarimikko Moe lähtee jatkokoulutukseen, Homer suostuu hoitamaan kaupungin johtavaa keidasta. Mutta kun Moe palaa uudet ajatukset mielessään, Homer avaa kilpailevan yrityksen autotalliinsa. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Miehen puolikkaat
Hillerien hyökkäys. Alanin kauhuksi Walden viihtyy Rosen seurassa, eikä usko varoituksia. Zoey pyytää yllättäen Waldenia kahville. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Myytinmurtajat
Automobiilierikoiset. Adam ja Jamie haluavat tietää, miten kovaa vauhtia autolla pitää ajaa, että nelikulmaisilla renkailla saavutetaan yhtä nopea ja tasainen vauhti kuin tavallisilla pyöreillä renkailla. Mutta mistä ylipäätään saadaan nelikulmaisia autonrenkaita? Tiimi selvittää Hollywood-myytin todenperäisyyttä, onko mahdollista ajaa kolarissa etupuskurista toisiinsa kiinni juuttuneilla autoilla. Elokuvissa kaikki on mahdollista, mutta entäpä todellisuudessa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
20:00
Last Man on Earth
Uusi alku. Kausi 1, 9/13. Uutta alkua rukoilevan Philin toive toteutuu kahden uuden tuttavuuden muodossa. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, kun naku-uinnista unelmoiva Phil yllätetään pahanpäiväisesti housut kintuissa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Terapian tarpeessa. Marge passittaa miehensä terapeutin juttusille, sillä Homer kohtelee poikaansa epäasiallisesti. Homer saa kokea miltä tuntuu olla altavastaajan asemassa, mutta pian myös Bart päätyy kallonkutistajalle. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Arthur
Uudelleenfilmatisoitu raikas ja erilainen romanttinen komedia railakkaasta naistenmiehestä (Russell Brand), joka uhkaa menettää tuntuvan perinnön, ellei hän suostu menemään naimisiin perheensä valitseman mielitietyn (Jennifer Garner) kanssa. Tilanne mutkistuu entisestään, kun Arthur rakastuu huolettomaan luonnonlapseen (Greta Gerwig), joka on tietenkin perheen mielestä täysin sopimaton vaimoehdokas. Lopulta Arthurin tiukka ja asiallinen "lastenhoitaja" (Helen Mirren) alkaa ymmärtää Arthurin naismakua. Ohjaaja: Jason Winer. Tuotantomaa: USA 2011. Pääosissa: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner, Greta Gerwig, Nick Nolte. Kesto: 110 minuuttia. K12
23:10
Catfish - deittihuijarit
Aitoja tunteita vai jotain muuta?. Kausi 2, 12/16. Aaliyah tapasi Alician Facebookissa noin vuosi sitten, ja he alkoivat seurustella. Alicia on Aaliyahin ensimmäinen oikea tyttöystävä. Naiset asuvat samassa kaupungissa, mutta Alicia ei ole suostunut tapaamaan Aaliyahia. Syyksi hän kertoo, ettei ole vielä valmis tulemaan kaapista. Aaliyah on kokenut kovia, ja Alicia on lohduttanut häntä. Kun pari lopulta kohtaa, vastassa on aivan toisenlainen Alicia. Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.

Kello 24:00

00:05
Bones
Tulenarkoja tunteita. Menestyneen avioerojuristin ruumis löytyy puoliksi hiiltyneenä. Epäiltyjä riittää, sillä uhri lypsi häikäilemättömästi rahaa joka taholta. Boothin ja Brennanin pitäisi nauttia yhteiselosta pitkän eron jälkeen, mutta pariskunnan välillä on kireyttä, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. K12 (ahdistus).
01:00
Teknavi
Kausi 10, 10/12. Kauden kymmenennessä jaksossa muta saa kyytiä, kun Markku Alén selvittää uuden Mercedes Unimogin etenemiskyvyn. Risto Virtasen testissä on uusi Volkswagen Multivan, ja Pauli Reinikainen selvittää, kumpi on älykellokukkulan kuningas, uusi Samsung Gear S2 vai Apple Watch. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:30
Lainvalvojat
26. Rikollisia jahdataan tänään sekä Suomen eteläisimmässä että pohjoisimmassa poliisipiirissä. Rovaniemen partio nähdään antamassa virka-apua sosiaaliviranomaisille lentokentällä sekä selvittelemässä mahdollista huumausainetapausta. Espoossa etsitään kahta poikaa, jotka ilmoituksen mukaan liikkuvat haulikon kanssa. Lisäksi Espoossa saadaan törkeä rattijuoppo kiinni. K7 (ahdistus).
01:55
Voittostudio