UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 24.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Pakovalmisteluja. Konstantin auttaa Thiagoa hankkimaan passin pakomatkaa varten. Täydellisen rakastunut Mandy kärsii, kun hänen elämänsä rakkaus Thiago ei ota häntä mukaansa. Thiago palaa kuitenkin takaisin Mandyn takia ja Marlene haluaa auttaa ystäväänsä. Hildegard haluaa myydä vanhan ja muistorikkaan sitransa saadakseen hankittua Alfonsille hääpäivälahjan. Tästä Nils saa ajatuksen, että Xaver tarvitsee uuden harrastuksen. Wernerin ja Charlotten riita kärjistyy, kun Werner asettuu Doriksen puolelle. Doriksen uusi juoni siis toimii. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Gordon Ramsay kiven sisässä
Pettymyksiä. Gordon saa hyväntahtoisuudestaan huolimatta huomata kerta toisensa jälkeen työskentelevänsä rikollisten keskellä.
15:00
Tanssien tähtiin
Joutsenlampea ja poikien huutosakki. Tuomarit saavat jälleen eteensä melkoisen kavalkadin erilaisia esityksiä avoimissa koe-esiintymisissä. Eniten huomiota herättää eri-ikäisistä perheenisistä koostuva balettiryhmä, jossa tanssivat muiden muassa kalakauppias, sähkömies ja opettaja. Mukana on muiden muassa Britannian ainoa pelkästään pojista koostuva cheerleading-tiimi, paljon tyttöjen katutanssiryhmiä sekä erikoista krikettitanssia. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
15:55
Myytinmurtajat
Piilopöpöjä. Adam ja Jamie tutkivat, löytyykö käsittelemistämme jokapäiväisistä esineistä enemmän bakteereja kuin WC-pöntön istuimesta. Entä piileekö juomatölkkien kansissa tappavia taudinaiheuttajia? Tiimi yrittää saada urheiluauton hyppimään veden pinnalla kuin leipäkiven. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Salahäät. Marlene järjestää Mandyn ja Thiagon tapaamisen hotellissa. Mandy vaatii päästä Thiagon mukaan, vaikka pakomatka olisi kuinka vaarallinen. Thiago suostuu, jos he menevät ensin naimisiin. Kaikki menee hyvin siihen asti kunnes Doris saa vihiä salaisista häistä. Sabrina esiintyy Nataschan agenttina ja yrittää saada hänelle pääosaa musikaalissa. Koska taiteilija ei itse halua tuottajan kanssa tapaamiseen, peruukkipäinen Xaver esiintyy laulajattarena. André tahtoo perua moottoripyöräkauppansa, mutta Alfons on jo käyttänyt rahat Hildegardin lahjaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Ninjacowboyt. Ninja-asuinen jengi hyökkää erääseen varastoon, ja kaupungissa kuvataan samaan aikaan lännenelokuvaa. Walker ja Trivette joutuvat selvittämään mikä yhteys näilla tapahtumilla on toisiinsa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
18:55
Esittelyssä: Iholla
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Itkuinen bestman. Sarja palaa ruutuun seitsemännen tuotantokauden jaksoilla! Tedin itkunsekaiset bestmanin puheet ovat tehneet hänestä kulttisuosikin Suomessa. Punchy-ystävänkään häissä ei kyyneliltä vältytä, mutta tällä kertaa liikutukseen on hyvä syy. Robin taas kokee liikuttavia hetkiä Barneyn kanssa tanssilattialla. Myös Marshall päätyy liikuttuneeseen tilaan, koska tuleva isä joutuu juomaan kaikki raskaana olevan Lilyn shotit. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K7 (väkivalta).
19:30
Lainvalvojat
Tässä jaksossa jahdataan rikollisia Suomen eteläisimmässä ja pohjoisimmassa poliisipiirissä. Espoossa seurataan Karosen ja Mutikaisen johdolla töhrintätapauksen etenemistä aina aamupalaverista kotietsintöihin. Rovaniemellä kenttäjohtopartiota työllistävät huumeidenkäyttäjien katuvalvonta ja ilmoitus kahdesta viritetystä moposta.
20:00
Miehen puolikkaat
Salainen mielitietty. Alanin salamyhkäinen deittailu askarruttaa Charlieta ja Jakea. Mikseivät he saa tavata Alanin mielitiettyä? Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Kehän kuningatar. Vapaaottelija Chuck Liddey tähdittää jaksoa, jossa Marge löytää itsensä taistelukehästä. Jos Marge voittaa haasteen, käy hänen toiveensa väkivaltaisen lajin lopettamisesta toteen. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Arrow
Raivon vallassa. Seerumi on ottanut Royn täysin hallintaansa. Voiko hänet pysäyttää tappamatta? Sara uskoo tappamiseen, mutta Oliver vastustaa ja Theakin uskoo vielä sanojen ja tunteiden voimaan. Slade menee tahollaan pidemmälle kuin koskaan aiemmin ja Moira osoittaa, mitä perhe hänelle merkitsee. Takaumat kertovat seitsemän vuoden takaisesta ajasta, jolloin Queenien murheet olivat paljon pienempiä. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K12 (väkivalta, ahdistus).
21:55
Esittelyssä: Iholla
22:00
C.S.I. Miami
Henki pelissä. Hämmentävä tapahtumasarja saa alkunsa, kun ujo kirjanpitäjä joutuu baaritappeluun puolustaessaan kaunista tarjoilijatarta ja yllätetään myöhemmin verisen ruumiin luota. Kaikki kuitenkin alkaa pian näyttää lavastetulta. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:00
Pahan jäljillä (K16)
Aika riisua naamiot. Mieletön Micah haluaa saattaa sanomansa maailmalle ja lähettää Emman, Robertin sekä lahkon murhaajiin lukeutuvan Lancen viestinviejiksi. Lahkonjohtaja ei kavahda raivata tieltään ketään, joka ei häneen usko, mutta mahtipontisen miehen ponnistelut saavat Joen pyörittelemään silmiään. Ryan, Mike ja Max kartoittavat FBI:n mahdollisia myyriä, ja jouduttuaan itse epäillyksi agentti Mendez aavistaa, kuka hänen lähipiirissään on vuotanut tietoja Joelle. Syyllisen kohtaaminen käy kuitenkin kohtalokkaaksi. Amerikkalaisessa rikossarjassa entinen FBI-agentti jahtaa Edgar Allan Poen innoittaman sarjamurhaajan seuraajia, joita karismaattinen murhaajaidoli pitää otteessaan. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
American Horror Story (K16)
Henkari. Sisar Jude saa syyt niskoilleen vartija Frank McCannin kuolemasta ja palaa Briarcliffiin uudessa roolissa. Lana kuulee olevansa raskaana ja päättää yrittää keskeyttää ei-toivotun raskautensa. Kit puolestaan suostuu käymään kuoleman porteilla, jotta saisi houkuteltua vaimonsa siepanneet avaruusolennot esiin. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Bones
Kadonnut kuontalo. Kaatopaikalta löydetään hiusmuotoilijan ruumis ja siniseksi värjäytyneitä eläinten raatoja. Käy ilmi, että uhri tarjosi naisasiakkailleen muutakin kuin hiustenleikkuuta. Booth yrittää parhaansa mukaan tukea Brennania, joka tuntee oman kehonsa vieraaksi raskauden jälkeen. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja, jossa analyyttinen oikeusantropologi Temperance "Bones" Brennan ja vaistoihinsa luottava FBI-agentti Seeley Booth ratkaisevat yhdessä rikoksia uhrin luiden ja muiden jäänteiden avulla. K12 (ahdistus).
01:55
Onnensoitto