UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 16.9.

00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 16.9.
Onnea Hilla, Hellevi, Hillevi ja Hille.
06:52
Pikku prinsessa
Minä tahdon yllätyksen. Valtakunnan ykkösperillinen saa sekä vanhempansa että apujoukot mukaansa mitä ihmellisimpiin seikkailuihin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Kynä käteen!
3/10: Kala. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin! HD
07:07
Jussin matkat
Missä keidas on? On hellepäivä, ja Jussilla on kova jano. Mikä on keidas ja mistä sellaisen löytää? Jussi seikkailee aavikolla kamelikaravaanin kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Ihan satua
Possu ja palomies. Sadussa Maatiaisen tilan Possu oppii miten toimitaan tulipalon uhatessa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Lulu kilpikonna
Kukkia ja mehiläisiä. Huhuu opettaa ystäviään tekemään hajuvettä kukkien terälehdistä. Lulu järjestää kukkienkeräämiskisat, mutta myös mehiläiset ovat kiinnostuneita samoista kukista, ja kilpailutilanne mutkistuu. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Neppajymykerho
Vilja askartelee mitalin Joonatanin ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:44
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja uusi linna. Mikke yrittää rakentaa linnan, mutta se ei näytä oikealta, joten hän luovuttaa. Mutta hän lupasi ystäville omat huoneet ja oppii näkemään hyvää asioissa, jotka eivät mene, niin kuin suunniteltiin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:59
Töötti ja Pulteri
19/26. Nämä on minun ja Akrobaattipandat. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Muumilaakson tarinoita
Osa 30/101: Iso jysäys. Unessa Muumipeikko lentää kuin tyhjää vain, mutta Niiskun täytyy saada ilma-aluksensa lentämään ihan oikeasti. Se onkin visainen temppu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:43
Klassikkotarina
Utelias elefantti. Tarina siitä, miten elefantit saivat pitkän ja kapean kärsän. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pan Am (12)
Onnenpeliä. Miehistö saa komennuksen Monte Carloon. Maggie ihastuu komeaan matkustajaan Niko Lonzaan. Maggien harmiksi Kate joutuu myös tutustumaan mieheen peitetehtävänsä vuoksi. Dean ajautuu vaaralliseen suhteeseen. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
09:40
New Yorkin herkut
Sarja alkaa. 1/8. Tanskalaiskokki Anne Hjernöe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin ja Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan soulfoodia. Äänitekstitys: suomi.
10:10
Lapsiperhe avun tarpeessa
Suzan Kjöllerillä on 11-vuotiaat kaksoset Laura ja Marko, joiden silmissä äiti on menettänyt kaiken auktoriteettinsa. Suzan on itse opettaja, mutta mikä on psykologi Ulla Dyrlovin mielestä ongelman perussyy? HD Äänitekstitys: suomi.
10:50
Meille tulee koiranpentu
Maria ja Simon ovat viimein saaneet Balou-pennun kotiinsa, mutta yhteiselossa on vielä oppimista. Kampaaja Mia on odottanut jo vuosia pentua, koska sille on suunniteltu erikoistehtävä. HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 401: Äidin tuska. Aino ei kestä lastensa riitelyä, vaan jatkaa pelaamistaan. Mirja lääkitsee erosuruaan Laurin seurassa. Osku vapautuu arestista, mutta lipeää kaidalta tieltä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Tuntematon Norja
Linda Eide tutustuu kirkontornin merkillisiin vaiheisiin sekä kovaan kylmälaukkuun, jota ei kannata potkaista. Norjassa on rakennettu sumutorvi, jonka ääni kantaa hyvin kauas. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Kauppojen, baarien ja yöelämän läheisyys muuttuu Merille ja Juhalle toissijaiseksi, kun perheeseen syntyy Venla. Muutto keskustasta upouuteen rivitaloon haastaa myös sisustaja Ilse Juolan. Rami Koivula seuraa tapahtumia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Nuoripari muuttaa Raumalla ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Uuden makuuhuoneen rohkeassa toteutuksessa ammattisisustaja Leena Carelse on ennakkoluuloton. Olli ei ole aikaisemmin muuttanut ja remontointikin on uusi kokemus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Retrolissun ysärit: Napa
1990-luvun hohtohetkiin kuului naparenkaan ottaminen ja se eka tribaalitatska. Samaan aikaan kun toiset tuijottivat omaan napaan, uhkasi kasvihuoneilmiö sulattaa napajäät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
13:50
Onnea pilleripurkista?
Tanskalainen Lone Frank on arvostettu kirjailija, mutta menestystä janotessaan hän on joutunut turvautumaan mielialalääkkeisiin. Miten käy, kun hän ryhtyy etsimään aitoa onnea ja lopettaa onnellisuuspillerien käytön? (U) Äänitekstitys: suomi.
14:50
Totuus rakkaudesta
10/16. Vakiintumisen haasteet. Mitä parisuhteelle tapahtuu, kun alkuhuuma haihtuu? Mitkä asiat alkavat ärsyttää? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Mia Halonen, Mikko Kuustonen, Katja Ståhl ja Sanna Stellan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:20
Jaquie Brownin päiväkirjat (12)
10/14. Jaquie pääsee viime tipassa mukaan tositelevisioon, jossa osallistujat elävät uudisraivaajien tapaan. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:45
Doctor Who
Tohtorin tytär. Matkattuaan kaukaiselle planeetalle Tohtori, Martha ja Donna päätyvät keskelle suursotaa, joka kylvää ikuisesti kuolemaa mutta myös synnyttää uutta elämää. Miten hämmentävä yhtälö se onkaan! (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Törmäyskurssi
Galaxissa ollaan törmäyskurssilla. Sketsihahmojen seurassa katsotaan Pok ja Mok, Viidakkojytä ja Martine. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:31
Pok ja Mok
Osa 52: Iljettävä vuorovesi. Perheen rantaloma keskeytyy rannalta löytyneeseen öljyvuotoon. HD K7
16:38
Viidakkojytä
Laiska apina joutuu oman häntänsä armoille. Hauskassa zimbabwelaisanimaatiosarjassa viidakon eläimet ajautuvat kommelluksesta toiseen. Sallittu kaiken ikäisille.
16:44
Martine
Erottamattomat. Martine kuulee keskustelun, jonka perusteella hän päättelee, että hänen vanhempansa ovat eroamassa. K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Herää Pahvi, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret
Jouluyö. Grace pääsee lopulta selville Heathin uskottomuudesta. Stevie odottaa jouluaattona Alexia kuumeisesti kotiin. Raju sade saa joet tulvimaan, ja niin tapahtuu järkyttävä onnettomuus. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:45
Minun maisemani
Professori ja lääkäri Edvin Schein mielestä patikointi on lääkettä keholle ja sielulle. Hän etsii mielellään vähän kuljettuja polkuja Bergenin tienoilta. Äänitekstitys: suomi.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Retrolissun ysärit: Kaikki nuoret tyypit
1990-luvulla lapset ja teinit kutsuttiin mukaan kilpailuun, jossa tavoitteena on saada kaikki markat kulutettua. Matias Sassali lauloi sodasta, Rasmus rakkaudesta ja Ultra Bra hauesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 402: Pokka pitää. Jimi alkaa kaivella menneitä. Tomi järjestää tuplatreffit. Asko ja Elina yrittävät pelastaa Ainon. Teron vaihtoehdot käyvät vähiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Totuus rakkaudesta
Riitelyn jalo taito. Miten puhut puolisollesi? Näin syntyy hyvä riita. Kannattaako ristiriitoja välttää? Totuuden rakkudesta kertovat mm. Kari Salmelainen, Piitu Uski, Sami Saikkonen ja Sanna Kiiski. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Keskustelua, kommentteja ja kritiikkiä viikon aiheista. HD
21:35
Jalkapallon mestarien liiga
1. kierroksen ottelu Dortmund - Arsenal. Selostus Tapio Suominen. Refereras på svenska av Antti Koivukangas. HD
23:50
Retrolissun ysärit: Kaikki nuoret tyypit
1990-luvulla lapset ja teinit kutsuttiin mukaan kilpailuun, jossa tavoitteena on saada kaikki markat kulutettua. Matias Sassali lauloi sodasta, Rasmus rakkaudesta ja Ultra Bra hauesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Jalkapallon mestarien liiga
Kooste ensimmäisen kierroksen otteluista. HD
00:50
Kimppakolmoset
2/14. Mitä tulikaan tehtyä? Kun kimpassa mokataan, niin kimpassa kannetaan vastuu! Huuruisen lemmenyön seuraus pakottaa Mitchin ja Richien kasvattamaan moraalista selkärankaa, mutta kaikki eivät katso kuviota hyvällä. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
01:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna