UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 24.10.

13:30
XL-sukupolvi
5/8. Mille pääsee työharjoitteluun puolustusvoimiin, Christianilla on ongelmia koulussa, ja Denise ja hänen äitinsä saavat kuulla vakavaa puhetta. (U)
14:00
Koukussa paheeseen
1/6. Mitä tapahtuu, kun peruspaheisiin koukussa olevat Nanna, Nikhil ja Jakob joutuvat testattavaksi? He itse uskovat voivansa muuttaa pahat tapansa, mutta pääseekö Nanna eroon tupakoinnista? HD
14:30
Sankareita helvetissä
5/6. DR:n kirjeenvaihtaja Puk Damsgaard kohtaa Syyrian sodan pakolaisia. Sotavalokuvaaja Jan Grarup työskentelee yhdessä maailman vaarallisimmissa paikoissa, Keski-Afrikan tasavallan sisällissodan keskellä. HD
15:00
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen anabolisin uutislähetys. Aiheina koulutusleikkaukset ja kielletyt aineet. Vieraana toimittaja Tommi Parkkonen. #nvuutiset HD
15:30
Uusi Päivä
Jakso 583: Uusi keikkabussi. Bongolava haluaa kesäkeikoille uuden bussin, ja Roni joutuu maksumieheksi. Tuija yrittää päästä perille Azadin luotettavuudesta. Sonja saa idean Lissun ja Otson pään menoksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:57
Uusi Päivä
Jakso 584: Pieniä virheitä. Hiltunen kuulee järkyttävän uutisen. Iris huolestuu Lennin pakarasta. Sonja ja Lauri yrittävät olla rakkauden sanansaattajia. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:24
Uusi Päivä (S)
Jakso 585: Kuurupiiloa. Marika saa kärsiä Teron vehkeilystä ja päättää kostaa. Anni auttaa Ronia pahan kerran. Reino ja Krista joutuvat mysteerin pauloihin. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Popi Kissa, Kikattava Kakkiainen, Onnea on, Hau Hau, Piip ja Veli, Jepu Neulanen sekä Tommin kiertävä sirkus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Uusi mahdollisuus. Malickin elämä menee sekaisin, kun naisystävä menneisyydestä ilmestyy maisemiin. Jac palaa Holbyyn, ja Jonny on tulisilla hiilillä. Miten parin yhteistyö sujuu kaiken tapahtuneen jälkeen? T: BBC. HD K12 (ahdistus).
19:00
Kioski
Kioskin kyydissä ohjaaja Tuukka Temonen ja näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtinen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
VICE: Living On The Road
Baseballin nouseva tähti Daniel Norris viis veisaa hienoista hotelleista ja luksuselämästä. Kesäisin hänen kotinsa on Volkswagen pakettiauto, jossa hän syö, nukkuu ja vaihtaa maisemaa mielensä mukaan. HD
19:35
VICE: Rally Race Car Driver Verena Mei
Verena Mei on yksi harvoista naisrallikuskeista Amerikassa. Entinen malli on ansainnut miespuolisten kanssakilpailijoidensa kunnioituksen kahmittuaan voittoja kisoissa. Mein mukaan naisten vahvuus rallissa on maltti. HD
19:45
VICE: Meet Scotland's DIY Rocketeers
Jos haluaa laukaista kotitekoisen raketin, sen voi tehdä esimerkiksi hyisellä skotlantilaisnummella, missä tapahtumaa todistavat vain lampaat ja joukko muita innostuneita rakettiharrastajia. HD Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Uusi Päivä (S)
Jakso 586: Linssin viilausta. Krista kuulee kummia. Anni ja Roni yllättävät Askon. Tero tekee siirron Marikan kotiin saamiseksi. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:30
Kimmo
Kausi 2. 11/13. Risteily. Kimmo ja kumppanit tutustuvat Johniin, kun Nissinen vie koko porukan risteilylle. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Marja Hintikka Live
Ero pelastaa perheen. 2/10. Mira Luoti ja Mikael Jungner pohtivat erosta selviytymistä ja eron jälkeisen vanhemmuuden löytämistä. Onni ja tasapainoinen vanhemmuus ovat mahdollisia eron jälkeen. #yleMHL
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Rauhassa - Jenni Vartiainen
360 asteen intiimi keikka täynnä tunnetta, heittäytymistä ja kohtaamisia artistin rakastetuimpien laulujen mukana. Haastattelu zoomaa taiteilijan ytimeen, yllätysnumerossa koetaan pop-up poikkeuksellisessa paikassa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:50
Bates Motel (K16)
Kausi 2, 4/10. Dylan kuulee uutisen, jonka jälkeen hän näkee perheensä aivan uudessa valossa. Christine houkuttelee Normaa astumaan kaupungin seurapiireihin, mutta millaisen vastaanoton hän saa? HD K16 (väkivalta, ahdistus).
23:31
Game of Thrones (16)
Kausi 5, 1/10. Tulevat sotamme. Cersei ja Jamie surevat isänsä kuolemaa. Tyrion on pinteessä, mutta onko se hänelle hyväksi? Daenerystä painaa uusi huoli. Jon Nietos saa vaikean tehtävän. T: HBO. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:21
Game of Thrones (16)
Kausi 5, 2/10. Mustavalkea talo. Aryan laiva saapuu Braavosiin. Pod ja Brienne joutuvat vaaraan matkallaan. Koituuko Ellaria Sandin kostoretki Cersein tyttären kohtaloksi? Stannis pistää Jonin testiin. T: HBO. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).
01:14
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 3/10. Ylivarpunen. Kuninkaansatamassa kuningatar Margaery nauttii uuden avioelämän tuomista herkuista. Tyrionin ja Varysin pitkä vaellus jatkuu ja johtaa heidät Volantisin sillalle. T: HBO. (U) HD K16 (väkivalta).
02:12
Game of Thrones (K16)
Kausi 5, 4/10. Harpyijan pojat. Uskonsoturit saavat lisää nostetta ja käyvät yhä aggressiivisemmiksi. Jaime ja Bronn matkaavat kohti etelää. Ellaria ja Hietakäärmeet vannovat kostoa. T: HBO. (U) HD K16 (väkivalta, ahdistus).
03:00
Game of Thrones (16)
Kausi 5, 5/10. Tapa poika! Vahvistaakseen valtaansa Daenerys on valmis suureen uhraukseen, ja hän järjestää sen vuoksi näytöksen. Saako Jon solmittua liiton, joka pitää? Brienne etsii Sansan käsiinsä. T: HBO. (U) HD K12 (väkivalta, ahdistus).
03:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna