UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 3.8.

13:30
Tyttökuoron mukana
Osa 1/4.Tanskassa on yksi maailman parhaimmista tyttökuoroista, joka värvää riveihinsä myös uusia laulajia. Birgitta lähtee laulukokeeseen paljolti vanhempien painostuksesta, monille paikka kuorossa on suuri unelma. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:00
Sukujuuria etsimässä
3/6. Linni Meister on noussut nopeasti pinnalle Norjan mediamaailmassa. Hän on koko ajan kaivannut äitinsä kotimaahan Sri Lankaan. Nyt hän Noman Mubashirin kanssa matkaa taianomaiselle saarelle. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Tekijänä: Toni Fingerroos
Oululainen pelintekijä oli taloudellisesti ahtaalla, kun hän päätti yrittää vielä kerran. Syntyi Hill Climb Racing, jota on ladattu yli 250 miljoonaa kertaa. Fingerroos haluaa avata latua myös muille peliyrittäjille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Summeri
Kesä! yle.fi/summeri HD Sallittu kaiken ikäisille.
15:01
Hullu - hullumpi - yläaste : Hullu - hullumpi - yläaste
Pinaattipäivä. Kouluruokalan keitto ei maistu, mutta nälkä kurnii vatsassa. Mikä neuvoksi? #summeri HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:06
Sudenverinen
Kausi 3, 7/13. Sudet joukossamme. Rhydian yrittää piristää Shannonia ja Janaa pizzalla. Hän paljastaa huolensa Cerille, jolla on suunnitelma. Heiltä jää huomaamatta velipuoli-Ollien sekaantuminen suunnitelmaan. #summeri HD Äänitekstitys: suomi. K7
15:31
Elämäni huonoin vuosi - uudelleen! (7)
12/13. Joulu. Alex tekee kaikkensa nopeuttaakseen perheen joulumenoja, jotta hän pääsisi Nicolan bileisiin. Kiirehtiminen saa aikaiseksi vain kaksi asiaa, Alex nolaa itsensä ja pahoittaa äitinsä mielen. #summeri HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:54
Kauhukaksoset (7)
Rajut kaksostytöt joutuvat jatkuvasti kommelluksiin hullunkurisen perheensä kanssa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Uimahyppyjen MM
Miesten 10 m:n kerroshyppyjen finaali. Selostus Lena Pushkarjova. Kazan, Venäjä. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Tarinoita maailmalta, Olivia, Itikkaötökät, Maukka ja Väykkä sekä Matikkahirviöt. Tuomo esittää kappaleen Nyt uidaan näin. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Rankkaa rakkautta. Ric pitää sykähdyttävän puheen turvamiehen muistotilaisuudessa. Myöhemmin hän kuitenkin suututtaa ihmisiä, kun tuo julki aikeensa. Josephia askarruttaa Jackin käyttäytyminen. Onko Jac raskaana? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Uinnin MM
Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Kazan, Venäjä. HD
19:30
Kioski
Kioski kiertää Suomea ja etsii tien päältä 1000 uutista - ilmianna kyläsi ainutlaatuisimmat tyypit. #ylekioski HD
20:00
Uusi päivä
Osa 250: "Hetken tie on kevyt". Lauri lipsauttaa. Otso tutkii Hoopeeta. Asko katsoo peiliin. Tomi ottaa Karrista mallia. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Uinnin MM
Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Kazan, Venäjä. HD

Kello 21:00

21:00
Yle Live: Lauri Tähkä
Maestro tuo valoa pimeään tunnelmallisessa konsertissa Helsingin Aleksaterin teatterista. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:05
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:10
Borgiat, maan ja taivaan valtiaat (K16)
3/10. Taidokas hämäys. Della Rovere aloittaa juonimisen paavin syöksemiseksi vallasta. Yhä sairas Ranskan kuningas palaa Napolista ja aikoo tuhota Rooman. Kardinaali Cesare Borgia onnistuu pelastamaan kaupungin. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, seksi).
23:05
Bates Motel (16)
Kausi 1, 10/10. Norma on pulassa ja tukeutuu epätoivoisena seriffiin, mutta auttaako Romero häntä? Bradley lähenee Dylania, ja mustasukkainen Norman vie Emman juhliin, jotka saavat ikävän käänteen. Sarja jää tauolle. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:45
The Wedding Band
7/10. Morsiamen äiti tilataan yrityskeikalle. Mikäs siinä muuten, mutta kun firma sattuu olemaan sama missä yksi bändinjäsenistä on päivätöissä, eikä pomo ehkä tykkää siitä, missä alainen luuhaa vapaa-aikanaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna