UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Perjantai 30.1.

12:00
Toisiinsa sidotut
El Caminon viidakko, Panama. Härkätaistelija Jay ja intellektuelli Matt joutuvat Panaman viidakossa käärmeiden armoille, lepakkoluoliin ja hurjasti kuohuville joille.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Yksi puuttuu. Hoffmanit palaavat Alaskaan lopettelemaan keskeneräisiä töitä ja etsimään kultaa. Odottamaton tilanne pakottaa heidät keksimään uuden suunnitelman, jotta kausi ei valuisi hukkaan.
14:00
Alaskan lukaalit
Hirsikodit ja farmarit. Seikkailijapariskunta James ja Erin on asunut Anchoragessa viimeiset kymmenen vuotta. Nyt kun heidän poikansa Owen on kasvanut vanhemmaksi, perhe haluaa muuttaa Talkeetnaan.
14:30
Alaskan lukaalit
Nyt tarvitaan mönkijää. Eric ja Amanda ovat ostamassa ensimmäistä yhteistä asuntoaan Alaskan Talkeetnasta. Vasta vihityllä nuorellaparilla on tiukka budjetti, jota he joutuvat venyttämään viimeiseen asti.
15:00
Hengenvaarallinen saalis
Tulet tietämään että nimeni on Herra. Pyyntialukset Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak ja Ramblin' Rose palaavat Beringinmeren arvaamattomille, hyisille kalavesille.
17:00
Myytinmurtajat
Myytin kosto. Koko tv-ryhmä testaa suosikkitehosteita aivan uudessa mittakaavassa. Kuvaan astuvat tykit, ilotulitteet, kaivurit ja räjähtävät limusiinit!

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Tuli vastaan jää. Adam ja Jamie testaavat internetistä löytynyttä hämmästyttävää videota, jossa liekinheitin ja CO2-palosammutin käyvät huikeaa kaksintaistelua.
19:00
Myytinmurtajat
Maalausta räjähteillä/ Halkaistu laiva. Adam ja Jamie testaavat aikamoisen paukun eli voiko huoneen maalata räjäyttämällä maalin seinille. Merimerkki voi halkaista laivan kahtia.
20:00
Bear Grylls: Julkkishaaste
Ben Stiller. Legendaarinen seikkailija ja selviytymisopas Bear Grylls vie Ben Stillerin mittavalle selviytymismatkalle Skotlannin Isle of Skye -saarelle.

Kello 21:00

21:00
Yukonin miehet
Tananan kyläyhteisö elää elämäänsä lähes sadan kilometrin päässä napapiiriltä. Kylä kuuluu siihen tuntemattomaan Amerikkaan, missä miehet metsästävät henkensä pitimiksi.
22:00
Päivä Auschwitzissa
Kitty Hart-Moxon vapautui Auschwitzista 70 vuotta sitten. Hän käy leirillä kahden 16-vuotiaan kanssa ja puhuu heille ihmisen vahvuudesta, periksiantamattomuudesta ja ystävyydestä.
23:00
Fast N' Loud
Iso paha C-10, 2. osa. Richard ja Aaron rakentavat kuumimman hotrodinsa eli 1976-vuosimallin Chevy C-10 -näytösauton, joka myydään Cattle Barons Ball -huutokaupassa.

Kello 24:00

00:00
Fat N' Furious
Thunderbirdsit ja Superbirdsit. Harvinaisen 1970-vuosimallin Plymouthin omistaja tarvitsee Tommyn apua, sillä hän haluaa voittaa pitkäaikaisen kilpailijansa Superbird vastaan Superbird -kisassa.
01:00
Yukonin miehet
Tananan kyläyhteisö elää elämäänsä lähes sadan kilometrin päässä napapiiriltä. Kylä kuuluu siihen tuntemattomaan Amerikkaan, missä miehet metsästävät henkensä pitimiksi.
02:00
Curiosity: Stonehenge
Miten Stonehengen rakentamiseen käytetyt kivet päätyivät määränpäähänsä louhokselta Walesista? Arkeologit ja asiantuntijat yrittävät ratkaista yhden aikamme suurista arvoituksista.
03:00
Hiuskarvan varassa
Alabama. Bear Grylls selviytyy Alabaman jäätävistä koskista ja raivokkaasta metsäpalosta mutta jää kiinni kalkkikiviluolaan ilman valoa.
03:55
American Chopper
Mountain Creek -pyörä. Paul Sr lähtee mainostamaan uutta kirjaansa ja pyytää Junioria apuun varmistamaan, että Mountain Creek -pyörän rakennus sujuu suunnitelmien mukaan.
04:45
Lentokoneiden pakkolunastajat
Miljoonan dollarin Falcon 20 -koneen takavarikointi aiheuttaa Kevinille mustelmia. Mike takavarikoi eksoottisten eläinten salakuljetuksessa käytetyn Cessna 208 Caravanin.