UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Sunnuntai 4.12.

18:00
Cars That Rock with Brian Johnson
Mini. AC/DC:n nokkamies ja autoharrastaja Brian Johnson perehtyy Minin vaiheikkaaseen historiaan ja yrittää selvittää, miksi ihmiset rakastuvat tähän klassikkoon aikakaudesta toiseen.
19:00
Salvage Hunters
Episode 2. Aarteenetsijä Drew Pritchard on yksi Iso-Britannian johtavista hylättyjen sisustusesineiden kauppiaista. Hän etsii erikoisia ja upeita esineitä kaikkialta Britanniasta.
20:00
How to Build... Everything
Army Tank Confidential. Ihmiskunnan hienompien keksintöjen tee-se-itse- opas. Miten rakennetaan oma katupora, panssarivaunu tai maailman korkein vesiliukumäki?
20:30
How It's Made: Dream Cars
Peugeot RCZ R. Mikä on unelma-autosi - ehkä Peugeot RCZ R? Ohjelma vierailee auton syntypaikalla tutustumassa sen toiminnan hienouksiin ja upeaan ulkokuoreen.

Kello 21:00

21:00
Mighty Ships
Episode 2. Ainutlaatuinen tilaisuus seurata maailman teknisesti monimutkaisimpien laivojen elämää, aina maailman suurimmasta sairaalalaivasta tutkimusmatkoilla seilaavaan risteilyalukseen.
22:00
Taking Fire
Episode 5. Kokoelma moderneja sotatarinoita on kuvitettu aidolla kuvamateriaalilla oikeista taisteluista, ja kertojina kuullaan Afganistanin eturintamassa taistelleita miehiä ja naisia.
23:00
Gold Rush
Misery On The Mountain. Kullankaivajat ovat taas täällä, ahnaampina ja nälkäisempinä kuin koskaan. He elävät omavaraisina Yukonin erämaassa ja yrittävät käynnistää 2100-luvun kultaryntäyksen.

Kello 24:00

00:00
Alaska: The Last Frontier
The Great Kilcher Quake. Sääolosuhteet, vaihtelevat tilanteet ja yhteiselo koettelevat Kilcherin perheen jäseniä. Omavaraisuustalouden rikas perintö kannustaa heitä kaikesta huolimatta yhteistyöhön.
01:00
Mighty Ships
Maersk Interceptor. Maailman armottomimmille merialueille suunniteltu jättiläismäinen öljynporauslautta laskee 207-metriset jalkansa merenpohjaan ja poraa öljyä jopa kolmen kilometrin syvyydestä.
02:00
Mighty Ships
Happy Star. Painaville lasteille tarkoitettu rahtialus vie valtavan kuorman Kiinasta Itä-Kanadaan. Matka testaa laivan ominaisuudet äärirajoilla.
03:00
Auction Hunters
Catch My Drift?. Varastoyksiköiden ostajat Allen Haff ja Ton Jones laajentavat reviiriään yksikköhuutokaupoista jalkautumalla tien päälle ja etsimään entistäkin parempia kauppoja.
03:30
Baggage Battles
Episode 1. Kolme "huutokauppa-asiantuntijoiden" ryhmää matkustaa Miamin kansainväliselle lentokentälle tekemään tarjouksia ympäri maailmaa kadonneista matkatavaroista. Tekeekö niillä voittoa?
03:55
Baggage Battles
Episode 2. Lontoon lentokentillä katoaa vuosittain puoli miljoonaa laukkua. Puolen vuoden jälkeen ne myydään eniten tarjoavalle. Onnistuvatko Mark, Billy, Laurence ja Sally lyömään rahoiksi?
04:20
Baggage Battles
Episode 3. Mark, Billy, Laurence ja Sally saapuvat Indianapolisin lentokentälle tarjouskilpaan toistensa ja paikallisten kanssa. Tarjolla on matkatavaroita, antiikkia ja urheilumuistoja.
04:45
Chasing Classic Cars
Need for Speed(ster)!. Wayne Carini johdattelee katsojat kalliiden autojen keräilyn maailmaan. Taidoillaan hän kaivaa esiin hylättyjä aarteita ja kauan sitten unohdettuja klassikoita.