UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 23.7.

22:00
Criminal Minds - FBI-tutkijat (K16)
Tarinapiiri. Jäljittelijän tapaus ei etene, joten tiimi määrätään muiden tapausten pariin. Minnesotasta löytyy surmattuja naisia, joilta on irrotettu kielet. Uhrien ainoa yhteinen nimittäjä on heidän näkyvyytensä sosiaalisessa mediassa. Ehtiäkseen estää seuraavan surman on tiimin pikaisesti selvitettävä, kuinka tekijä valikoi uhrinsa ja miten kielen irrottaminen liittyy tekoihin. Amerikkalainen jännityssarja. 8. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
23:00
Castle
Kolmoismurhaajan paluu. Vierailijoina Lee Tergesen (Kylmä rinki, Wayne's World, Monster) ja Michael Mosley (Odottamaton ehdotus). Kadulta löytynyt naisen ruumis saa rikostutkijat epäilemään, että neljä vuotta sitten toiminut kolmoismurhaaja on palannut vanhoihin kaavoihinsa. Pystyvätkö he pysäyttämään tekijän ennen kuin uhreja tulee lisää? Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Frasier
Päivälliskutsut. Frasier ja Niles päättävät järjestää päivälliskutsut, mutta mielekkäiden vieraiden saaminen paikalle osoittautuu hankalaksi tehtäväksi. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Red Widow
Vankina. Natalie rikkoo arestiaan, ja etsinnöissä löydetään vain rikki mennyt matkapuhelin ja polkupyörä. Marta pyytää apua niin isältään kuin Schilleriltäkin, jonka mielestä Martan pitäisi keskittyä huumekeikan valmisteluihin. Etsinnöissä käynnistyy uusi vaihde, kun saapuu tekstiviesti, jossa vaaditaan lunnasrahoja. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus, seksi, päihteet).
01:30
Dr. Phil
Vanhemmat ongelmissa. Dr. Phil jututtaa vanhempia, joilla on isoja ongelmia. George ei ole tavannut ainoaa tytärtään vuosiin, Trinidy pelkää 7-vuotiaan poikansa tappavan pikkuveljensä, ja Jay on liian ankara malliksi haluavalle 13-vuotiaalle tyttärelleen. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:20
Dr. Phil
Kohtalokkaat seuraukset. Annette haluaisi saada luvan suorittaa vaikeasti vammaisille lapsilleen eutanasian. Stephanie, Brooke ja Kathy puolestaan sairastuivat harmittomalta vaikuttaneen puutiaisen pureman jälkeen borrelioosiin, mutta lääkärit eivät aina suhtaudu heidän oireisiinsa vakavasti. Dr. Phil johtaa keskustelua hankalista aiheista, jotka varmasti herättävät mielipiteitä puolesta ja vastaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (39') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
03:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV