UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Perjantai 27.11.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
09:00
Onnenarpa
10:50
Ennustaja-TV
11:00
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 14/20. Skotlannin miljonäärit. Skotlannin kolme parasta leipomoa taistelee paikasta aluefinaalissa. Leipurin tusinassa tehdään miljonäärin murotaikinaneliöitä. Englantilainen sarja. (46')

Kello 12:00

12:00
Huipputatuoija haussa
Kausi 2. Jakso 11/13. Muotokuvahaaste. Kisassa on jäljellä enää kärkiviisikko. Tulikokeessa tatuoidaan minikokoinen tatuointi, eli tässä tapauksessa Jägermeister-logo. Pudotuskilpailussa tatuoidaan muotokuvia, ja ne koituvat yhden kisaajan kohtaloksi. Amerikkalainen lifestylesarja.
12:55
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 1. Jakso 7/10. Tänään Jyrki lähtee Sastamalaan. Luvassa on tutustuminen broileritilaan. Tilalla Jyrki valmistaa saltimpoccaa eli ilmakuivattuun possunkinkkuun käärittyjä paistileikkeleitä. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
13:25
Hell's Kitchen
Kausi 3. Jakso 3/11. Roskisdyykkari keittiössä. Kilpailijat valmistavat aamiaista sotilaille, ja Jen joutuu vaikeuksiin turvauduttuaan kyseenalaisiin keinoihin keittiössä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
14:20
Top Chef
Kausi 3. Jakso 12/18. Cocktailherkkuja huokeasti. Kilpailijoiden on valmistettava näyttävät ja maistuvat tarjoilut bileisiin luksusjahdille, mutta haasteena on pieni budjetti. Sitä ennen tulikokeessa kootaan annokset ruokasäilykkeistä, ja yksi kilpailija tekee erikoisen ratkaisun. Amerikkalainen sarja. (44')
15:15
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 2/10. Tuore ravintoloitsija Marco Bjurström ystävineen haastaa Hans Välimäen intialaisten herkkujen valmistuksessa. Marco on suunnitellut menunsa etukäteen yhdessä henkilökohtaisen valmentajansa, huippukokki Jaakko Sorsan kanssa. Hansilla ei ole aavistustakaan mitä tuleman pitää. Kokkausaikaa on tunti ja lopussa katsotaan kumpi tanssii voiton kunniaksi. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
16:10
Amerikan paras ravintola
Kausi 1. Jakso 7/11. Laatua rennolla otteella. Vastakkain pannaan kaksi fast casual ?konseptilla toimivaa ravintolaa: Buns & Buns, jonka muhkeat annokset rakennetaan itse tehtyjen leipien ympärille, ja savustettuja herkkuja tarjoileva Morgan?s Barbecue. Amerikkalainen ruokareality.
17:05
JIM D: Lento 447 - onnettomuus Atlantin yllä
JIM D: Lento 447 ? onnettomuus Atlantin yllä. Air Francen lento 447 on lähdössä Riosta Pariisin. Lentokone on huippumoderni Airbus A330, joka lentää melkein itsestään. Atlantin yllä kone kuitenkin katoaa mystisesti ilman hätäkutsua. Onko kone kadonnut vai pudonnut? Amerikkalainen dokumenttisarja. (47') K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:05
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 5/20. Inkivääriä ja efedriiniä. Kanadasta saapuvan naisen tavaroista löytyy heroiini- ja efedriinijäämiä. Malesialaismies saapuu turistiviisumilla työnhakuun. Kiukkuisella kiinalaisella on mukanaan kilo tuoretta inkivääriä. Australialainen sarja. (22')
18:35
Australian rajalla
Kausi 8. Jakso 6/20. Leuhkat eväät. Nainen on käynyt Vietnamissa ottamassa implantit takapuoleensa. Tulli epäilee, että hänellä on kehossaan muutakin kuin silikonia. Egyptiläismies ei suostu maksamaan sakkoja laittomista matkaeväistään. Australialainen sarja. (24')
19:05
Guinness World Records
Kausi 1. Jakso 2/6. Iso loiskaus. Ennätyksiä yritetään mm. jääkaappien heittelyssä, lentävien nuolten nappaamisessa ja pähkinöiden murskaamisessa istumalihaksilla. Amerikkalainen sarja.
20:00
Amerikan kovimmat keräilijät
Kausi 5. Jakso 10/25. Runsaudensarvi. Mike ja Frank saavat erikoisen vihjeen Daniellelta ja päätyvät proteesipajan kautta hautaustoimistoon etsimään keräilyesineitä ja tapaavat veljeskaartin, joista jokainen on keräilijä. Pitkän päivän päätteeksi löytyy varsinainen runsaudensarvi. Amerikkalainen sarja. (42')

Kello 21:00

21:00
Entisöintipaja
Kausi 3. Jakso 5/18. Härkäpäisyyttä. Paja saa työn alle mekaanisen rodeohärän, jota Ron lupaa kokeilla valmiina. Vanha Pepsi-kylmäkaappi on mieluisa työ Rickille. Tyler kuolaa vanhan lavapakettiauton perään. Amerikkalainen lifestylesarja.
21:30
Entisöintipaja
Kausi 3. Jakso 6/18. Muutoksen tuulia. Pajan muutto aiheuttaa kaikille stressiä. Samalla Rickin ja kumppaneiden pitäisi entisöidä 40-luvun lastenrattaat sekä huvipuistoon tuleva kolikkotoiminen henkilövaaka. Amerikkalainen lifestylesarja.
22:00
Firmat kuntoon
Kausi 2. Jakso 2/18. Lihatukku. A. Steinin lihatukku on 75 vuotta vanha perheyritys, mutta nyt sen loppu näyttää olevan käsillä, koska marginaalit ovat pienet ja saatavia jätetään perimättä. Amerikkalainen realitysarja. (43')
23:00
Poliisit
Kausi 4. Jakso 53/56. Kuopio. Työvuoro alkaa poikkeuksellisella tehtävällä, kun poliisit etsivät pimeästä metsästä haulikolla ammuskellutta poikaa. Työvuorossa hoidetaan myös vakava kotiväkivaltatehtävä, etsitään hukassa olevaa naista ja selvitetään millainen on mies, joka on päättänyt antaa kaikille vastaantulijoille turpaan. Paulin mielestä Jaakolla on loman jäljiltä liikaa virtaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (14') Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
Poliisit
Kausi 4. Jakso 54/56. Hämeenlinna. Pusikosta löytyy housuton mies. Hannun ja Jussin puheille tulee poika, joka kuvittelee olevansa idässä etsitty. Mies ajaa päihtyneenä poliisia karkuun, setvittävänä on perheen sisäisiä nujakoita ja meteliin kyllästynyt naapuri hermostuu poliisipartioonkin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
23:55
Poliisit
Kausi 4. Jakso 55/56. Jyväskylä. Pitkäaikaisilla partiokavereilla, Vellulla ja Terolla, on viimeinen yhteinen työvuoro. Alkuillasta selvitetään kuka liikkuu Jyväskylässä singon kanssa ja heinää päässään. Nesteralliviikonloppu tuo mukanaan myös rattijuopumusepäilyjä sekä pariskunnan riidan rauhoittamista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Poliisit
Kausi 4. Jakso 56/56. Vantaa. Partion yövuoro menee lähes täysin hälytysajossa. Skinit ovat ammuskelleet ravintolassa, naista on hakattu tuolilla ja Pete joutuu harjoittamaan akrobatiaa. Jopa Severi on yön jälkeen antanut kaikkensa kiireellisillä tehtävillä. Kauden viimeisessä jaksossa päästään vielä tuttuun tapaan kurkistamaan Jaken keittiön herkkuja. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Vaihtokauppiaiden kuninkaat
Kausi 2. Jakso 6/6. Sydän vetää vesille. Steve ja Antonio saavat kalareissullaan loistoajatuksen. He päättävät hankkia veneen vaihtamalla ja myydä sen kovaan hintaan. Amerikkalainen realitysarja.
01:55
Amerikan rumimmat tatuoinnit
Kausi 1. Jakso 6/14. Poliisille enkeli. Entisen poliisin morsian ei astele alttarille, ellei vanhalle, rumalle tatuoinnille tehdä jotain. Kirstin kärsii 16-vuotiaana ottamastaan teinitatuoinnista, joka rikkoo kaikkia tatuointisääntöjä. Amerikkalainen realitysarja. (20')
02:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV