UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 21.2.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Miten pärjää yksinhuoltaja? Eve Hietamies, kirjailija Heljä Sairisalo, toiminnanjohtaja / Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry 6.50 Eve Hietamies Eve Hietamies, kirjailija Heljä Sairisalo, toiminnanjohtaja / Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry 7.10 Vuoden puhuja - Riku Rantala 7.20 Miten nuorista tulee huippu-urheilijoita? Petteri Sihvonen, urheilukeskustelija 7.40 Lahjakkuudella ei ole väliä Petteri Sihvonen 7.50 Teinityttöjen selfie-villitys Maryam Razavi, esikoisohjaaja Miila Halonen, nuorisolääkäri / Väestöliitto 8.10 Feenikslintuna aikuisluistelukisoihin Minna-Maaria Lax 8.20 Taistelu merten roskaantumista vastaan Tuuli Petäjä-Sirén, kilpapurjehtija Jouni Hiltunen, dokumentaristi 8.40 Päivän nimi: Suvi Teräsniska 8.50 Avoimesti miesnainen Minna-Maaria Lax 8.55 Riku Rantala 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Aikuisten kalapuikot. Jamie pyöräyttää monitoimikoneessa turskalle makoisan maustetahnan sekä leivänmurukuorrutteen ja työntää annoksen uuniin. Kalan kypsyessä valmistuu peruna-vihannesmuusi, tartarkastike ja vihreä salaatti. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Vasektomiavalehtelija Ridge. Katie vaatii hellittämättä Ridgeä kertomaan totuuden vasektomiastaan ja kuolleesta urologistaan. Asia ei ole lähellekään loppuun käsitelty, vaikka Ridge niin toivookin. Julius painostaa Sashaa häipymään kaupungista mahdollisimman nopeasti, mutta Nicole on eri mieltä. Vivienne ei ymmärrä, mitä on tekeillä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Menneiden muistelua, osa 1/2. Pete pääsee vankilasta ja tuo mukanaan viestin. Pearl, Laurel ja Harriet lukevat Ednan vanhoja päiväkirjoja. Chrissie ja Bernice reagoivat shokkiuutiseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Emmerdale
Menneiden muistelua, osa 2/2. Lawrence saa ikävän yllätysvieraan. Finn ei saa aikaan rauhaa Peten ja Rossin välillä. Robert miettii, mitä tekisi Gordonin kirjeelle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:05
Lääkärit
Sabrinan salaisuudet. Lääkärit yrittävät auttaa anoreksiasta kärsivää heroiiniriippuvaista teinityttöä Sabrinaa. Myöhemmin puhutaan lasten kasvattamisesta vegaaniruokavaliolla. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Bear Grylls - Selviytyjien saari
Miehet: luokkasota. Kausi 2, 10/13. Pohjoisenglantilainen Vic ei pidä eteläenglantilaisen Samin asenteesta saarielämään, ja koko ryhmä saa kärsiä kotimaansa epätasa-arvoisuudesta. Brittiläinen realitysarja testaa tavallisten ihmisten selviytymistaitoja tropiikissa. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Lavalla Jamie Oliver
Juustokakkua ja kanaa. 3/4. Jamie Oliver hauskuuttaa yleisöään lavalla valmistamalla amerikkalaistyyppistä juustokakkua ja espanjalaisittain suolakuoressa paistettua kanaa. Jamien apuna lavalla nähdään taas monenmoisia vieraita. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Lavalla Jamie Oliver
Tuorepastaa ja currylammasta. 4/4. Jamie Oliver viihdyttää yleisöään lavalla valmistamalla tuorepastaa ja currylammasta. Tänään nähdään monenmoista menoa ja meininkiä, kun Jamie todistelee, miten helppoa ja nopeaa ruoanlaitto on. Hän näyttää, miten tuorepasta valmistuu vaivattomasti kotikokiltakin, ja järjestää pastakilpailun vierailleen. Yökerhossa käväistään juhlimassa Jamien kokkikollegan polttareita. Lavalle palataan valmistamaan Jamien vauhdikkaassa opastuksessa currylammasta, joka on innoittanut huippukokin kokeilemaan taitojaan myös musiikin saralla. Yleisöä odottaakin yllättävä ja mukaansatempaava loppuhuipennus. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
Retkeilyä. Kausi 6, 3/22. Winstonin ja Alyn kiihkeä jälleennäkeminen saa Schmidtin ja Cecen kutsumaan lisää porukkaa mukaan pariskuntien yhteiselle luksusretkelle. Jess innostuu ideasta ja tuo mukanaan koko sinkkuklubinsa, jossa tuetaan ryhmän jäseniä pysymään sinkkuna. Joukossa on tuttujakin kasvoja ja ilmassa romanttista väreilyä. Miten käy sinkkuna pysymisen kanssa? Muiden reissatessa Nick jää työstämään romaaniaan. Kaikki tuntuvat pitävän Nickin kirjasta, mutta hän itse toivoisi kritiikkiäkin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:00
Salatut elämät
Osa 3139: Kallella on pientä hienohäätöä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Paluu alttarille
Henna ja Niko. Kausi 1, 1/12. Henna ja Niko ovat kolmikymppinen avopari Vantaalta. Parin suhde käynnistyi vauhdilla, kun jo parin kuukauden päästä tapaamisesta Henna huomasi odottavansa parille lasta. Henna ja Niko ovat olleet yhdessä viitisen vuotta ja arki nyt jo kolmen pienen lapsen kanssa on vienyt romantiikan täysin mennessään. Henna tuntee elämänsä suorituskeskeiseksi ja yksinäiseksi ja pariskunta tarvitsee apua löytääkseen taas kipinän suhteeseensa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Sasha, elämäni virhe. Tyttäret laittavat Juliuksen selkä seinää vasten ja vaativat tätä kertomaan vaimolleen totuuden Sashasta. Ridgen on pakko myöntää, että Katien epäilykset tohtori Wolinin esittämistä syytöksistä pitävät paikkansa, eikä hän ole Douglasin biologinen isä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Tervaa ja höyheniä. Emma yrittää saada Peten jäämään kylään keinolla millä hyvänsä. Chrissie yrittää saada isästään tietoja irti. Belle tajuaa unohtaneensa jotain hyvin tärkeää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Pettäjän jäljillä. Dinglet ovat huolissaan Bellen miessuhteista, ja Cain ottaa asiasta selvää. Emma esittää sairasta Petelle. Ashleytä ei kiinnosta osallistua dementiatukiryhmään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3140: Hulluna sinuun. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Suomen surkein kuski
SARJA ALKAA. Kausi 4, 1/12. Suomen Surkeimman Kuskin uusi, odotettu talvikausi alkaa! Mukana ovat edellisiltä kausilta tutut tuomarit ja juontajana toimii jälleen Juuso 'Mäkkäri' Mäkilähde. Tässä jaksossa tutustutaan viiteen uuteen surkeaan kuskiin heidän kotikonnuillaan. Kuskit joutuvat myös lähtötasotestiin, minkä läpäisy ei olekaan ihan itsestäänselvyys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Valkyrien
Idyllin loppu. Kausi 1, 7/8. Theo ottaa surmansa saaneen poliisin kuoleman kontolleen Leifin puolesta ja antautuu. Ravnin hartain toive on toteutunut vaimon herättyä koomasta, mutta paluu arkeen osoittautuu hankalaksi. Leif yrittää epätoivoisesti pitää yllä maanalaisen valtakuntansa rippeitä. Norjalainen draamatrilleri lääkäristä, joka yrittää pelastaa kuolemansairaan vaimonsa ja perustaa laittoman klinikan. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Peter Nyman
Jarno Limnéll ja Lauri Ylönen. Miten hakkereiden kyberisku voi lamaannuttaa yhteiskuntamme? Vieraana kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll. Rocktähti Lauri Ylönen ryhtyi talosuunnittelijaksi.
23:05
Bull
Opettajan suosikki. Kausi 1, 11/13. Bullin rautainen oikeudenkäyntispesialistien tiimi pääsee ratkomaan rakkauden saloja, kun asiakkaaksi tulee raskaana olevan opettajansa kanssa seurusteleva alaikäinen oppilas. Lisämutkia jo muutenkin sekavaan tilanteeseen tuo se, että tulevan lapsen isä onkin opettajattaren aviomies, eikä suinkaan uusi, nuori sulho. Miten käy kyseenalaisen rakkauden? Yhdysvaltalainen komediallinen draamasarja psykologista, joka toimii oikeudenkäyntikonsulttina. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:00
NCIS: New Orleans
Tähtäimessä. Kausi 3, 1/19. Tiimi palaa lomalta, kun sala-ampuja piinaa New Orleansia. Samaan aikaan tiimiläisten mieliä painaa se, ettei Brody ole palaamassa. Lisäksi FBI on lähettänyt Washingtonista tarkkailijoita sen jälkeen, kun Russo oli päässyt soluttautumaan tiimiin. Tiimiä silmällä pitävä FBI:n agentti osoittautuu kuitenkin hyödylliseksi sala-ampujan jäljittämisessä. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
00:55
Paluu alttarille
Henna ja Niko. Kausi 1, 1/12. Henna ja Niko ovat kolmikymppinen avopari Vantaalta. Parin suhde käynnistyi vauhdilla, kun jo parin kuukauden päästä tapaamisesta Henna huomasi odottavansa parille lasta. Henna ja Niko ovat olleet yhdessä viitisen vuotta ja arki nyt jo kolmen pienen lapsen kanssa on vienyt romantiikan täysin mennessään. Henna tuntee elämänsä suorituskeskeiseksi ja yksinäiseksi ja pariskunta tarvitsee apua löytääkseen taas kipinän suhteeseensa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:50
Zoo
Kova kohtalo. Kausi 2, 13/13. Tiimi pakenee Pangaean saarelta, muttei ilman menetyksiä. Tiimin on etsittävä Mitchin tytär, Clem, joka miljoonien muiden ihmisten lailla on hengenvaarassa TX14-kaasun takia. Lopulta selviää kaasun todellinen vaikutus ihmisiin. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:45
Arrow (K16)
Itsemurhakandidaatit. Kausi 3, 17/23. Diggle ja Lyla astelevat alttarille, mutta häämatka vaihtuu Itsemurhapartion tehtävään kaukaisessa Kasniassa. Ryhmään liittyvät myös Deadshot ja Cupido. Felicity joutuu pahaan välikäteen, kun Oliver ja Ray kuulevat toistensa salaisuudet ja ajautuvat törmäyskurssille. Takaumat kertovat tällä kertaa Floyd "Deadshot" Lawtonin historiasta. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).