UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 25.9.

06:00
Miljoonapotti
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Ella Elefantti
Turvallisuus ennen kaikkea. Rouva Pihkala päättää nimetä yhden oppilaan pihaseriffiksi. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Maija Mehiläinen
Villit sirkat. Flipin sukulaispojat villiintyvät oudosti toistensa seurassa ja laittavat koko niityn sekaisin. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Seikkailija Dora
Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Tuotantokausi 5. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Coumarine cityn ruohotyypit!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat
Invaasio, osa 2. Kraangien johtaja Yli-Kraang saapuu maahan ja ryhtyy muuttamaan maata X-ulottuvuuden kaltaiseksi. Miten käy kilppareiden, kun Kraangit ja Silppuri ovat lyöttäytyneet heitä vastaan? Maailman kuuluisimmat mutanttininjakilpikonnat Raphael, Donatello, Michelangelo ja Leonardo taistelevat edelleen New Yorkin kaduilla vaarallisia vihollisia vastaan. 2. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 3/14. Fitness-treeneissä rapukävelyä ja kalajumppaa. Onko sähköpyörästä mitään iloa tosiurheilijoille? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Elixir Life
Kausi 3, 3/14.Kauniit ja Mestarit nyrkkeilyleirillä. Amin Asikainen vetää Joanna Kuvajalle ja Satu Tuomistolle nyrkkeilytreeniä Rocky-elokuvan henkeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Keittiöelämää
Kausi 1, 5/8. Kriisit ja pelot. Yhteinen ruokailu virittää keskusteluja myös vaikeista asioista. Keittiöelämää seuraa kahdeksan suomalaisen perheen keittiöarkea ja paljastaa, mitä keittiössä tapahtuu ja mistä kaikesta siellä puhutaan. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 1/10. SARJA ALKAA! Ensimmäisessä jaksossa nikkarit pääsevät ostoksille rautakauppaan. Kilpailijoille paljastuu myös kauden remontointikohde sekä he pääsevät näyttämään taitojaan työtason rakentamisessa. Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde ja tuomareina nähdään Jenni Tuominen sekä Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Upeat skandikodit
Asunnot arvossaan. Kausi 12, 1/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver etsii taloa tanskalaiselle mediapomolle. Jan Fog esittelee vastaremontoidun talon rantatien varrella. Pernille Sams arvioi upean kartanon. Tanskalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 1/12. Timppa on isolla autolla liikenteessä ja on valmistautunut ostamaan isosti. Myös Ritu ja Make ovat liikkeellä ostoaikeissa: kaupalle pitää saada hyllytäytettä. Päivän suurinta uhkapeliä pelaavat kuitenkin Riku ja René ylittäessään huutokilpailussa oman budjettinsa. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:25
MTV.doc: Suomen sähköistäjät - Fingridin tarina
Mitä tapahtuu jos koko Suomi pimenee? Miten riippuvaisia olemme sähköverkon toimivuudesta? Sähkölinjojemme yli 100-vuotiseen historiaan liittyy valtataistelua, suurvaltapolitiikkaa ja ihmishenkien menetyksiä. Fingridin ylläpitämä kantaverkko kuuluu tänään maailman luotettavimpiin. Dokumenttielokuva. Tuotanto: Franck Media Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Ex-Onnelliset
Neutraali lounas. Kausi 1, 2/12. Neutraali lounas. Avioeron jälkeisestä elämästä nauttivan Antin pitkä pinna joutuu koetukselle, kun hänen ex-vaimonsa Reija tunkeutuu toistuvasti Antin elämään. Antin uudella naisystävällä on puolestaan yllättäviä uutisia kerrottavanaan. Laura päättää ottaa itse ohjat käsiinsä Markon kanssa, mutta onko jo liian myöhäistä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
16:25
Ota rahat ja juokse
Kausi 1, 4/10. Helsinkiläiset isä Reima ja tytär Riia puhaltavat yhteen hiileen. Varsinkin silloin kun panoksena on 10 000 euron rahasalkku. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Posse
Kausi 3, 2/10. Studiossa Miika Nousiainen, Sami Yaffa, Sara La Fountain Sara Sieppi. Hydraulic Press Channel. Stay Strong Challengessa Teemu Potapoff. Sätkyakkana Paula Vesala. Jukka Hildénin Vapaapudotuksessa Anne Kukkohovi. Musiikkivieraana Reino Nordin. Stuntissa torni räjähtää naantalilaisen kampaaja Birgitin alta. Tuotanto: Rabbit Films Uusinta.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport Extra
19:30
Sel8nne
Sel8nne. Sel8nne on dokumenttielokuva Teemu Selänteestä - kaikkien aikojen parhaasta suomalaisesta jääkiekkoilijasta. Selänteen sankaritarinaa on saatu seurata yli kaksi vuosikymmentä ja se on ulkoisesti yleisölle tuttu, mutta nyt Selänteen persoonaan tutustutaan sisältäpäin. Dokumentissa Teemu päästää katsojan iholle ja sen alle. Elokuva tekee matkan Selänteen lapsuusvuosista NHL:n kauteen 2012-2013. Poikkeusyksilön elämäntarina avataan läpikotaisin ja ei yksistään Teemun sanoin, vaan läheisten ja kollegoiden näkemysten saattelemana. Selänne on karismaattinen, sosiaalinen, ärsyttävä, valovoimainen, iloinen ja aina myöhässä. Tervetuloa Teemun elämään! Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

21:45
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Commando (K16)
Commando. Rankkaa luotisadetta sisältävä amerikkalainen toimintaelokuva, jossa eläkkeelle jäänyt erikoisiskuryhmän komentaja John Matrix (Arnold Schwarzenegger) lähtee vielä kerran taistelemaan. Syy: hänen tyttärensä on kaapattu. Sieppauksessa on mukana useita ihmisiä, kuten presidentiksi pyrkivä diktaattoriluonne sekä palkkasotilas, jonka Matrix uskoi jo kuolleen. Suostuuko Matrix poliittiseen ehtoon, joka hänelle asetetaan tyttärensä vapautumiseksi väkivaltaa kuhisevalta saarelta? Ohjaaja: Mark L. Lester, USA 1985, 87'. Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Rae Dawn Chong, Dan Hedaya, Vernon Wells, Alyssa Milano. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 69 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:25
Enbuske, Veitola & Salminen
Kausi 2, 4/10. Perjantain lähetykseen vieraaksi saapuvat huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio, Kultamitalisti Leo-Pekka Tähti, rap-artisti Paperi T, elokuvaohjaaja Selma Vilhunen sekä näyttelijä Linnea Skog. Lisäksi nettihitti Maria Monde! Uusinta.
01:25
Rush (K16)
Paniikkia ilmassa. Kausi 1, 5/10. Rush kärsii oudoista oireista, joiden syyksi paljastuu paniikkihäiriö. Hän ei suostu uskomaan sitä vaan päättää jatkaa samaan malliin, mutta lopulta paljastuu, että edes Rush ei ole superihminen. Amerikkalainen draamasarja seuraa rikkaille asiakkaille kotikäyntejä tekevän lääkärin William Rushin (Tom Ellis) bileiden täyteistä elämää Los Angelesissa. Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet, ahdistus).
02:20
Miljoonapotti