UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 6.10.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Ikääntyneiden ADHD Vieraana psykiatri ja ylilääkäri Sami Leppämäki
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Ikääntyneiden ADHD 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Kuinka Suomi pitää huolta elintarvikkeiden turvallisuudesta 6.50 Tutkimusmatkalla tullilaboratoriossa 7.10 Turvapaikanhakijoiden oikeudet 7.40 Vinkit kotien energiansäästöön 8.10 Enbuske360 - Varjohallitus 8.40 Napapiirin sankarit: Jussi Vatanen ja Kari Ketonen 8.50 Tutkimusmatkalla tullilaboratoriossa 9.05 Studio55.fi: Hoivakodista oma koti 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Hoivakodista oma koti Vieraana Hyvinvointi ja terveys -yksikön päällikkö Ulla Eloniemi-Sulkava
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Hopen raskaushuuma. Hopen vauvakutsut ovat täydessä käynnissä ja Quinn on juhlahumussa mukana. Liam on huolissaan entisestä heilastaan ja menee katsomaan, onko Quinn pysynyt kotosalla. Hän ei ilahdu siitä, että löytääkin asunnosta Deaconin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Miksi palasit, Donna?. Marlon yrittää tehdä vaikutuksen Apriliin, joka ei vaikuta vieläkään pitävän hänestä. Adam saa kärsiä ravintolapakonsa seuraukset - eikä ole suinkaan ainoa. Val menee treffeille Ianin kanssa. Dom saa rahalahjan, mutta keneltä? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Avajaisten aikaan. Eric järkyttyy nähdessään Valin aamulla Ianin kanssa, mutta esittää urheaa. Finn ei ole mielissään Victorian uudesta mielitietystä. Declan ihmettelee, miksei Charity ole avajaisissa. Hän ei aavista, että Charity on kotona tekemässä raskaustestiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Hirviöstä kaunottareksi. Onko rintojensuurennusleikkaus sopiva syntymäpäivälahja tyttöystävälle? Kiinalaispoika sai tyttöystävältään suoran palautteen. Lääkärit pohtivat sopivaa hammaskeijun palkkiota ja sitä, pitäisikö lääkäreillä olla pakollinen eläköitymisikä. Kuulemme myös teinivanhempien Catelynnin ja Tylerin tarinan. Ikävästä ihotaudista kärsinyt nuori nainen on kokenut huiman muodonmuutoksen. Hän on saanut itsetuntonsa takaisin. Kuuluisa laulaja-näyttelijä Jordin Sparks kertoo päänsäryistään ja migreenistään. Julkkiskokki Devin Alexander antaa keittiövinkkejä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Grand Designs Australia
Maakattoinen fengshui-talo. Kuvanveistäjä Tyrone Jaspers on jo rakentanut yhden talon, mutta nyt hän siirtyy uuden talonrakennusurakan pariin yhdessä asuinkumppaninsa Hailey Cavillin kanssa. He haluavat rakentaa uuden kodin mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä ja fengshuin oppeja noudattaen. Fengshui-konsultin neuvojen mukaan tehdään monet niin pienet kuin suuretkin päätökset ja tontilla lepäävästä vanhasta betonialtaastakin muodostetaan harmoninen lampi. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:55
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 4/14. Fitneksen peppukuningatar Else Lautala tarjoaa katsojille Elixir body schoolin. Olympiavoittaja Toni Nieminen esittelee hevosten lihashuollon apuvälineen joka sopii myös ihmisille. Else ja Lassi kehittävät liikenteen pelisilmää fillarilenkillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Cristela
Palkkaeroja. Kausi 1, 6/22. Cristelan pitäisi töissä puolustaa pankkia, joka on maksanut naistyöntekijälle pienempää palkkaa kuin miehille. Daniela taas ei haluaisi puhua Felixin kanssa omista palkka-asioistaan. Amerikkalainen komediasarja huipulle tähtäävästä lakiopiskelija Cristelasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Salatut elämät
Osa 2866: Majatalossa on paljastustilaisuus. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
16:25
Erilaiset perheet
Aho. Viiden lapsen yksinhuoltaja Minna oli löytänyt perheelleen unelmakodin maalta. Muutaman vuoden jälkeen talo osoittautui niin homeiseksi, että kodin lisäksi myös kaikki siellä olleet tavarat piti polttaa. Minna ja lapset joutuivat aloittamaan kaiken alusta pienessä vuokra-asunnossa. Miten yksihuoltaja onnistuu selviytymään uudesta alusta, kun tulot ovat tiukoilla ja määräaikainen työsuhde päättymässä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Mummo mielessä. Sekä Liam että Wyatt pohtivat tahoillaan, miten saisivat Quinnin kuriin ja jättämään Hopen rauhaan. Hope on vielä tietämätön anoppinsa salaisesta visiitistä vauvakutsuillaan, ja Quinn haluaa pitääkin sen salaisuutena. Liam ei aio päästää tulevaa isoäitiä vähällä ja Wyattkin alkaa jo kallistua pakkokeinojen puoleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Kiusallinen illanvietto. Charity salaa tilansa Declanilta ja aikoo hankkiutua siitä eroon, ennen kuin Declan saa tietää. Val ja Eric kutsuvat kilpaa lisää osallistujia illanviettoonsa Ianin kanssa. Bernicellä on Declanille ehdotus. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Lykätään taas. Megan löytää Charityn raskaustestin ja tivaa Declanilta, miksi hänelle ei ole kerrottu. Declan ei tiedä siitä itsekään eikä myöskään sitä, että Charity aikoo päättää raskauden. Val yrittää jättää Ianin, mutta onnistuuko hän siinä? Cain haluaa lykätä häitä. Declan suostuu Bernicen pyyntöön. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2867: Pihlajakadulla kaikuu Seireenin laulu. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Merta lähemmäs kalaan
Salatut kalasankarit. Kausi 1, 6/10. Salatut Elämät -tähdet Teemu Lehtilä ja Esko Kovero tuntevat kotikaupunkinsa Tampereen kalavedet. Tavoitteena on saada harvinaista toutainta grillattavaksi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Minun kaupunkini. Pride tiimeineen koettaa selvittää, mitä Baitfish tarkoitti puhuessaan kaupunkiin saapuvasta myrskystä. Tutkinnan yhteydessä käy ilmi, että joku lähipiiristä vuotaa tietoja rikollisille. Pride turvautuu isänsä apuun selvittääkseen myyrän henkilöllisyyden. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Roba
Osa 5. Kaksoiselämää. Kausi 2, 5/10. Jos poliisin palkka ei riitä elämiseen, siihen on oltava pätevä syy. Rooleissa: Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Ilari Johansson, Mari Perankoski, Rauno Ahonen. Käsikirjoitus: Timo Varpio. Ohjaus: Joona Tena. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
23:35
Broadchurch
Hyökkäyksiä. Kausi 2, 3/8. Alec ryntää etsimään kadonneita Leetä ja Clairea ja saa huomata, että Leellä on häntä varten useampikin vastaisku. Samaan aikaan Ellie auttaa Bethiä synnytyksessä, vaikka tämä uhkuu raivoa häntä kohtaan. Oikeudenkäynnin lomassa hän purkaa paineita baarissa, ja oikeussalissa siirrytään henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Sekä syyttäjän että puolustajan työtä häiritsevät omat henkilökohtaiset ongelmat. Brittiläinen rikossarja idyllisen merenrantakaupungin synkistä salaisuuksista. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, väkivalta).

Kello 24:00

00:35
MTV Sport: CHL Extra
00:45
Mentalist
Punainen leikkiauto. Varastotilassa leikkinyt poika joutuu murhan silminnäkijäksi ja katoaa. Pari kuukautta myöhemmin CBI löytää miehen ruumiin varastotilan kuilusta, ja Jane huomaa nurkassa pölyttyneen leikkiauton. Lisbon on vakuuttunut, että Volker on tämänkin murhan takana, mutta mies tuntuu pysyvän koko ajan askeleen edellä tutkimuksista. Turhautuneena Lisbon epäilee Volkerin saavan apua sisäpiiriläiseltä. Jane keskittyy selvittämään kadonneen pojan tapausta. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Viides tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:45
Astral TV