UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 29.6.

06:00
Aamusää
06:55
Huomenta Suomi
09:06
Hyvää elämää
09:35
Kauniit ja rohkeat
Äänitekstitys: suomi. K7
10:00
Ota rahat ja juokse
Heli ja Jonna. Kausi 1, 7/10. Heli ja Jonna laittavat äiti-tytär-suhteen koetukselle salkkua piilottaessa. Onnistuvatko he silti huijaamaan etsiviä ja kuulustelijoita? Sarjan juontajana nähdään Eero Ettala Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Oma koti kullan kallis
Martinin maalauskoulu. Kausi 37, 8/10. Martin antaa hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä talon ulkoseinien maalaamiseen sekä sokkelin verhoilemiseen. Elsa sisustaa saman makuuhuoneen kolmella eri tyylillä. Anders kertoo lannoitteista sekä heittää katsojille kurpitsankasvatushaasteen, ja Hanna askartelee lankatupsuja ja seinäkoristeita. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Venehallin pelastus. Pariskunta kunnostaa kodikseen vanhan meripelastusaseman Tenbyn upealla hiekkarannalla. Vaimo kasvoi pelastusyhteisön piirissä, ja mieskin ihastui paikkaan, vaikkei osaakaan uida eikä paikalle vie edes kunnon tietä. Hallissa riittää tilaa, mutta merivesi on tehnyt tehtävänsä ja virkakoneisto heittää jatkuvasti kapuloita rattaisiin. Osa töistä täytyy ajoittaa tarkasti laskuveden aikaan, mikä tuo urakkaan omanlaistaan jännitystä. Rakkaus vanhaa kohtaan ajaa kuitenkin vahvasti eteenpäin, eikä laadusta tingitä missään vaiheessa. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Piha ja parveke
Istutusalueen kunnostusta Iitissä. Kausi 1, 9/10. Mankalan kylän vanhasta kansakoulusta tehdyn kodin ison pihapiirin istutusalue kunnostetaan ja tehdään perennapenkille multakattaus. Kati käy läpi miten kitkeminen, kanttaaminen ja kattaminen tapahtuu. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Suomen kaunein koti
Vanhojen koulujen uusi elämä. Kausi 4, 1/11. Suomen kauneimman kodin tuomarit Milla Alftan , Hanna Sumari ja Aleksi Niemeläinen aloittavat kauneimman kodin etsinnän Raumalta, Paraisilta ja Iitistä. Miten asukkaat ovat remontoineet vanhat koulurakennukset perheiden tarpeisiin ja miten sisustus on löytänyt paikkansa vanhoissa rakennuksissa, se nähdään neljännen kauden aloitusjaksossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Äänitekstitys: suomi. K7
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Eliaksen audio visualisoituu. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Yksi lensi yli parvekkeen, muistelee Paula. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Sebastian huomaa tulleensa itsekin yliajetuksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Satula
Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kokkisota
Jaana Pelkonen ja Antti Kaikkonen. 4/10. Tällä kertaa Kokkisota muuttuu poliittiseksi, kun Serko Rantasen ja Kari Aihisen avuksi saapuvat kansanedustajat Jaana Pelkonen ja Antti Kaikkonen. Kuinka kiireiset poliitikot pärjäävät veitsen kahvassa? Entä miltä mahtaakaan maistua Aihisen vahingossa kehittämä tattikinuski? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pitääkö olla huolissaan?
Sami Sykkö. Kausi 2, 3/10. Vieraana toimittaja Sami Sykkö. Jenni Pääskysaari tekee kaikkensa, jotta kaikkien huolet kuultaisiin. Tuomas Kyrö, Kari Hotakainen ja Miika Nousiainen ilahtuvat, kun nenäkarvojen mysteeri viimein ratkeaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Rikoksista pahin
Äänitekstitys: suomi. K12
23:35
Hävyttömät
Loputon ikävä. Kausi 6, 1/12. Frank ikävöi suunnattomasti menettämäänsä Biancaa. Debbie salaa Fionalta todellisen tilanteensa, ja Lip tekee äkkipikaisen ratkaisun. Professori saa kuitenkin Lipin pohtimaan tulevaisuutta. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:40
Revolution (K16)
Pelkoa ja inhoa New Vegasissa. Monroe ja Connor vangitaan, ja kun Gould tajuaa entisen huipputappelijansa Jimmy Kingin olevan oikeasti Sebastian Monroe, suunnittelee hän kuolemaan johtavan tappelun isän ja pojan välille. Monroe alkaa kouluttaa poikaansa taistelemaan ja osoittaa tälle heikot kohtansa. Tom Neville ja Jason liittyvät Milesin ja Rachelin seuraan, ja yhdessä he ryhtyvät suunnittelemaan patrioottien kimppuun hyökkäämistä. Peter pitää yhä Aaronia ja Priscillaa vankinaan, kun yllättäen nanotekniikka ilmestyy pyytämään heiltä apua. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Revolution (K16)
Painajainen. Hämmentynyt Aaron löytää itsensä entisestä elämästään, aivan kuin sähkökatkoa ei olisi koskaan ollutkaan. Hän asuu luksuskodissaan vaimonsa Priscillan kanssa, tekee kaikessa rauhassa aamiaista ja lähtee sitten töihin - eikä muista katkon aikaisista tapahtumista tai ystävistään muuta kuin pikaisia välähdyksiä. Juuri kun Aaron alkaa tuntea olonsa mukavaksi, saapuu Charlie paikalle rikkoen harmonian. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Zoo
Taistelu tai tappio. Kausi 1, 2/13. Jackson syventyy isänsä jäämistöön ja joutuu uhmaamaan ennakkoluulojaan. Savannilta löytyy yllättävä eloonjäänyt. Jamie ja Mitch selvittävät syytä eläintarhan kissojen outoon käytökseen. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
03:25
Nurse Jackie
Lohturuokaa. Kausi 2, 1/12. Jackie yrittää pysyä kaukana Eddiestä, mutta menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Gloria huolestuu lääkeautomaatin hävikistä. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).