UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Liv Tiistai 24.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Ostosruutu
09:00
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 26/26. Isä ja tytär, osa 2. Jeff ja Juliana ovat isä ja tytär, jotka halusivat pudottaa painoa ja tulla paremmin toimeen keskenään. Leiri lähensikin Jeffiä ja Julianaa niin paljon, että Chris ja Heidi uskovat kaksikon liittoutuneen valmentajiaan vastaan. He päättävät leikkiä salapoliiseja selvittääkseen, miksei parivaljakon paino putoa. Amerikkalainen dokumenttisarja. (46')
10:00
Hansin grillikesä
Kausi 1. Jakso 4/8. Tässä jaksossa Hansin ja Meri-Tuulin kanssa kokkaamassa Edis Tatli ja Makwan Amirkhani. Ruokateemana kasvista ja kalaa lähi-idän tapaan. Kotimainen ruokaohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Ruotsin miljonääriäidit - Maria & Mindy
Kausi 1. Jakso 5/5. Matka päättyy. Maria ja Mindy viettävät matkansa viimeiset päivä Tukholmassa. Maria tapaa kiinteistönvälittäjä ja tv-tähti Fredrik Eklundin ja käy katsomassa asuntoja suositulta Östermalmin alueelta. Ystävykset tapaavat myös Marian lapsuuden idolin, ohjaaja-taiteilija Lasse Åbergin. Ennen kotiin lähtöä Maria järjestää Mindylle vielä viimeisen yllätyksen. Ruotsalainen realitysarja. (42')

Kello 12:00

12:00
Fashion Star
Kausi 2. Jakso 6/10. Ostajan markkinat. Suunnittelijat tapaavat ostajia kasvotusten ja saavat vinkkejä siitä, mitä kukin liike toivoo näytöslavalla näkevänsä. Pudotukselta ei ole turvassa kukaan, ja jonkun on jälleen lähdettävä kotimatkalle. Amerikkalainen realitysarja.
13:00
Sinkkuillallinen
Kausi 5. Jakso 26/26. Muskelimiehelle murkinaa. Kunto-ohjaaja Robbie etsii rinnalleen naista, joka vetäisi vertoja Nicki Minajille. Kaikkien sokkotreffikumppanien ulkomuoto tuntuu miellyttävän miehen silmää, mutta löytyykö jonkun kanssa erityistä kemiaa? Entä miten illallisvieras reagoi huutavaan palohälyttimeen tai tuomisiin tyytymättömään emäntään? Englantilainen realitysarja.
14:00
Hurja painonpudotus UK
Kausi 1. Jakso 1/9. Pelkojen kohtaaminen. Julie on nelikymppinen nainen, jonka elämää paino rajoittaa ja joka pelkää epäonnistumista. Suhde aviomieheenkin kärsii, kun pariskunta nukkuu eri huoneissa. Pystyykö Julie kohtaamaan pelkonsa? Onko hänellä rohkeutta tarttua hurjaan haasteeseen vai viekö pelko voiton? Englantilainen realitysarja. (44')
15:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 3/42. Kreikkalainen naimakauppa. Christina järjestää hulppeat kartanohäät, kun taas Kelly vihitään rannalla. Georgian häitä vietetään perinteisin kreikkalaisin menoin, ja Melissa juhlii häitään vanhempiensa takapihalla. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Candice sisustaa
Kausi 3. Jakso 19/26. Kohti iloa. Suuren surun jälkeen lapsiperhe kääntää uuden sivun elämässään. Perheen puuhahuoneen remontointi symboloi uutta alkua. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
16:30
Candice sisustaa
Kausi 3. Jakso 20/26. Avokeittiö. Zita ja Aras pitävät mielellään juhlia, mutta emäntä jää piiloon keittiöön ja paitsi hauskanpidosta. Candice suunnittelee heille uuden, avaran avokeittiön. Amerikkalainen lifestyleohjelma. (21')
17:00
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 1/30. Christina Neumann. Rahoitusalalla työskentelevä Christina ei tyydy missään kakkosvaihtoehtoon, vaan haluaa aina parasta. Täyttävätkö deittiehdokkaat ja kokkikokelaat vaativan mutta iloisen neidon vaatimukset, vai tuleeko keittiössä liian kuumat paikat? Englantilainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 4/42. Kukkaseinä. Tämän jakson häissä nähdään hämmästyttävä kukkaseinä, Hollywood-henkinen punainen matto ja taidokas jääveistos. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Akin ja Ritan rakkausdieetit
Kausi 1. Jakso 1/10. Kyyneliä ja testosteronia. Temptation Islandista tutut Aki ja Rita panevat kuntoon pariskuntien kropat ja rakkauselämän. Tässä jaksossa Akille avautuminen saa miehen kyyneliin ja lempi leiskuu vaahtokylvyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. (41')
20:00
Liv D: The Rich Kids of Instagram
LIV D: Rich Kids of Instagram. Sosiaalinen media on muuttanut nuorten ökyrikkaiden asenteita avoimempaan suuntaan. Varallisuutta ei enää kätketä, vaan sillä rehennellään avoimesti kuvapalvelu Instagramissa. Luksuselämästä nauttivat nuoret keräävät paljon seuraajia, mutteivät ainoastaan ihailijoita, minkä miljoonaperijä Lana sai oppia kantapään kautta. Dokumentti. (47') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Nanny Diaries - Lapsenhoitajan päiväkirja
(The Nanny Diaries/USA 2007). Scarlett Johansson on komedian pääosassa juuri opintonsa päättänyt Annie, joka päätyy puolivahingossa lastenhoitajaksi upporikkaaseen perheeseen New Yorkin Manhattanille. Seurapiirisukkulointiin pakkomielteisesti suhtautuva työnantajaperheen äiti (Laura Linney) ja epäsosiaalinen isä (Paul Giamatti) tekevät työstä kiitettävän haastavaa, mutta yläkerrassa asuva hurmuri (Chris Evans) tuo Annien elämään kaivattua sisältöä. Elokuva perustuu Emma McLaughlinin ja Nicola Krausin menestysromaaniin. Pääosissa: Scarlett Johansson, Laura Linney, Nicholas Reese Art, Paul Giamatti, Donna Murphy, Alicia Keys, Chris Evans. Ohjaus: Shari Springer Berman, Robert Pulcini. (100') Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 34 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:10
Kocktails with Khloé
Kausi 1. Jakso 1/9. Kilistellään. Khloé Kardashianin vieraiksi saapuvat The Real Housewives of Beverly Hills -realitysta tuttu Brandi Glanville, näyttelijät Aisha Tyler ja Kym Whitley, Khloén pikkusisko Kendall Jenner sekä räppäri Snoop Dogg. Tällä kokoonpanolla maistellaan drinkkejä sekä jutellaan viihdeteollisuudesta, pilven polttamisesta ja seksimieltymyksistä. Amerikkalainen keskusteluohjelma. (40')

Kello 24:00

00:10
Sinkkuillallinen
Kausi 2. Jakso 1/30. Christina Neumann. Rahoitusalalla työskentelevä Christina ei tyydy missään kakkosvaihtoehtoon, vaan haluaa aina parasta. Täyttävätkö deittiehdokkaat ja kokkikokelaat vaativan mutta iloisen neidon vaatimukset, vai tuleeko keittiössä liian kuumat paikat? Englantilainen realitysarja.
01:10
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 11/40. Tänään Sinkkulaivalle lähtee Riia. Nuori nainen on musiikillisesti lahjakas, ja onpa hän esiintynyt musikaaleissakin. Riian iskurepliikki menee suoraan asiaan: "Sä näytät siltä, että haluat mun puhelinnumeron". Kotimainen realitysarja. (21')
01:40
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 12/40. Lähihoitaja Petra on seurustellut muutamaan otteeseen, mutta nämä ovat päättyneet pettämiseen. Yksinhuoltajaäiti ei juo alkoholia ollenkaan, paitsi jos joku tarjoaa. Kotimainen realitysarja. (21')
02:10
Good Wife
Kausi 5. Jakso 4/22. Kuplan ulkopuolella. Lakiassistentti syyttää firmaa seksuaalisesta ahdistelusta. Diane pääsee jyvälle Alician suunnitelmista. Peterin Jackie-äiti puuttuu kuvernöörin virkaanastujaisiin. Amerikkalainen draamasarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
03:10
Neljät häät Amerikassa
Kausi 4. Jakso 4/42. Kukkaseinä. Tämän jakson häissä nähdään hämmästyttävä kukkaseinä, Hollywood-henkinen punainen matto ja taidokas jääveistos. Amerikkalainen realitysarja.
04:10
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV