UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 1.3.

21:00
One Hour Photo
Erinomaisesti toteutetussa trillerissä lähiömarketin valokuvaliikkeessä kuvia kehittävän yksinäisen miehen kiintymys nuoreen perheeseen kehittyy piinaavaksi pakkomielteeksi. Ohjaaja: Mark Romanek, USA 2002. (92') Pääosissa: Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan, Dylan Smith, Eriq La Salle, Erin Daniels, Paul H. Kim. K12

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 81 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Viikingit (K16)
Ivar Luuton. Prinsessa Aslögin ennustus toteutuu, kun hän valmistautuu synnyttämään jälleen. Ragnar, Hårik ja uusi liittolainen Lagertha purjehtivat Wessexiin. Ragnar ja Hårik ovat eri mieltä matkan todellisesta tarkoituksesta. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta, mutta myös rakkautta, uskoa ja perheen voimaa. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Miehen puolikkaat
Taloudenhoitajakokelaat. Berta lähtee Waldenin palveluksesta ovet paukkuen, eikä uutta kotiapulaista tunnu löytyvän. Waldenin hermot ovat koetuksella, kun Alan eläytyy assistentin rooliinsa turhankin tunnollisesti. K12 (päihteet).

Kello 24:00

00:20
Miehen puolikkaat
Treffit. Jenny houkuttelee ystäviensä kanssa Waldenin pelaamaan räsypokeria. Ilta päättyy muistikatkokseen, mutta onneksi tarjolla on kuvanauhatodiste. Alan on innoissaan Lyndseyn tapaamisesta, mutta päätyykin treffeille toisen naisen kanssa. K7 (seksi).
00:50
Voittostudio