UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 22.7.

18:00
Walker, Teksasista
Takaisinmaksun aika. Walker ja Trivette sattuvat paikalle, kun kaupan edestä varastetaan inva-autoa keskellä kirkasta päivää. Yksi varkaista pääsee pakoon inva-autolla, mutta toinen menehtyy Walkerin luodista. Cordell ja Trivette ryhtyvät etsimään jäljettömiin kadonnutta inva-autoa. Pian selviää, että Walkerista on luvattu miljoonan dollarin tappopalkkio. Kukaan ei silti tunnu tietävän, kuka palkkion on luvannut. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Riemuloma Kanarialla
Jakso 35. I got You under my Skin. Messilän väki käy nakurannalla. Hartikaiset saa dyyneillä aikaiseksi perheriidan, jota sovitellaan illallisella. Koop jammailee Kuparipannussa ja Messilän väki viettää lopuksi iltaa Ramonin kanssa, joka vetäsee samettisella äänellään lopuksi Sinatrat kehiin..
19:30
Lainvalvojat
Tänään Lainvalvojissa Espoon Karonen & Aaltonen ottavat kiinni edellisenä päivänä tapahtuneen pahoinpitelyn tekijät. Söderholm & Lindholm puolestaan johtavat liikennettä Kauniaisissa, missä huoltoasemalla on sattunut tulipalo. Helsingissä väkivaltarikosyksikkö jahtaa Siilitien metroaseman läheisyydessä ilkivaltaa tehnyttä nuorisoryhmää.
20:00
Miehen puolikkaat
Alan palasina. Alan onnistuu telomaan itsensä melko avuttomaan kuntoon, joten Charlie lupautuu huolehtimaan sekä veljestään että veljenpojastaan koko viikonlopun ajan. Varsinkin Jakessa on kuitenkin paljon enemmän hoivattavaa kuin Charlie on osannut odottaa... Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Valkokankaiden valloittaja. 21. kauden jaksot alkavat. Homer saa maistaa elokuvatekoa, kun hänet pestataan päärooliin sarjakuvaan perustuvaan uutuusfilmiin. Muodonmuutos sohvaperunasta filmitähdeksi ei käy käden käänteessä, ja tällöin tarvitaankin personal trainerin kurinalaista apua. Jaksossa vierailee klassikkopiirretyn isähahmo Matt Groening. Hänen rinnallaan vierailevina tähtinä loistavat ääninäyttelijä Kevin Michael Richardson sekä mm. Paksuna-elokuvasta muistettu koomikko Seth Rogen. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Carrien päiväkirjat
Uusia mahdollisuuksia. Carrie auttaa Waltia ja saa itse apua yllättävältä taholta lehtijuttuunsa. Sebastian ja Carrie ovat Maggien tukena, kun tämä palaa kouluun. Mousen haave toteutuu, mutta poikaystävän asenne varjostaa iloa. K7 (väkivalta, seksi).
22:00
112
Hätäkeskuksessa on kiireistä ja Kuopion poliisilla, sekä pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisipartio Porvoossa valvoo juhlijoita viikonloppuna ja Vantaan pelastuslaitosta työllistää monenlaiset keikat.
23:00
The Tomorrow People (K16)
Romahdus. Astrid on oman turvallisuutensa vuoksi jumissa huomisen ihmisten piilopaikassa. Perustaja lupaa ULTRAn jättävän Astridin rauhaan, mikäli Stephen ottaa kiinni poikkeuksellisen voimakkaan paranormaalin. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:55
The Tomorrow People (K16)
Veljensä vartija. Huomisen ihmiset ja ULTRAn agentit yrittävät tahoillaan napata paranormaalia salamurhaajaa. Jedikiah lupaa suojella Stephenin läheisiä, jos tämä palaa ULTRAn leipiin. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:55
Rysän päällä
Tomaattityrmäys. Murtuneeseen jalkaan päättynyt moshaus on lyönyt kiilan Penny Novakin ja tämän poikaystävän väliin. Sillä aikaa kun Penny on parannellut jalkaansa, miehen mielenkiinto on suuntautunut siroon blondiin. Nate Dinkens on huolissaan nuoren avovaimonsa mieltymyksestä rankanpuoleiseen aikuisviihteeseen. Tutkinta paljastaa, että Naten mielitietyllä on muitakin paheita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:50
Onnensoitto