UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 28.4.

18:00
Ruotsin huonoimmat kuskit
Päät pyörällä. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Tällä kertaa kokeillaan kuorma-autolla ajamista. Lisäksi selviää, miten hyvin kuskit tuntevat liikennemerkit. Kuskit kokeilevat myös humalassa ajamista simuloiduissa olosuhteissa. Ruotsalaisessa realitysarjassa pelti ruttaantuu ja hermot ovat koetuksella.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kaksikymmentäviisi pentua. - 6. tuotantokausi. K7
19:30
Miehen puolikkaat
Kolme muskettisoturia. Walden ja Alan ottavat viikonloppukylään 6-vuotiaan pojan, jolle etsitään sijaiskotia. Walden tekee parhaansa, jotta poika viihtyisi Malibussa. Alanin mieleen tulee muistoja Jaken lapsuudesta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Einstein-arvio. Sheldonin elämä on sekaisin: häntä on jo päiväkaudet vaivannut tieteellinen probleema, jolle ei tunnu löytyvän ratkaisua. Kun pavuista, marmorikuulista ja pallomeren palloista ei tunnu olevan hyötyä ongelmanratkaisussa, Sheldon päättää seurata Einsteinin esimerkkiä ja hankkia itselleen yksinkertaisen työn, jotta hänen aivokapasiteettinsa vapautuisi pähkäilemään yhä monimutkaisempia teorioita. Jaksossa vierailee näyttelijä Yeardley Smith, joka tunnetaan roolistaan Lisa Simpsonin äänenä. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Uusissa hommissa. Marge saa töitä kuljetussovellusfirmasta. Moe joutuu töihin ydinvoimalan vahtimestariksi Homerin saatettua baarin konkurssiin. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
112
Osa 15. Hätäkeskuspäivystäjillä pitää kiirettä. Kuopion hätäkeskuspäivystäjä vastaanottaa dramaattisen hätäpuhelun omakotitalon rakennuspalosta ja Turun päivystäjä auttaa puolestaan vauvan elvytyksessä. Espoossa ensihoito ja poliisi hälytetään tehtävälle, joka on johtanut asiakkaan kuolemaan. K7 (ahdistus).
22:00
Tuulitunneli
Tuulitunnelissa ajankohtaiset asiat, ilmiöt ja ihmiset saavat elämänsä kyydit. Juontajana Aki Linnanahde, oraakkeleina Niko Saarinen, Maisa Torppa, Sahra Ali, Elina Tervo, Suvi Pitkänen ja Johanna Pulkkinen.
23:00
Maailman kauheimmat naapurit
Tonttikiistoja. Kasvihuone saa aikaan tonttikiistan Kempstonin pikkukaupungissa. Skotlannissa naapurista tulevat hajuhaitat kiristävät tunnelmaa. Wiltshiressä valtavan pihamuurin rakentanut mies tekee kaikkensa häiritäkseen naapuripariskuntansa elämää. Englantilainen realityohjelma.

Kello 24:00

00:00
Anttu Tuisku Blaablaa ( En kuule sanaakaan)
00:05
Revolution (K16)
Painajainen. Hämmentynyt Aaron löytää itsensä entisestä elämästään, aivan kuin sähkökatkoa ei olisi koskaan ollutkaan. Hän asuu luksuskodissaan vaimonsa Priscillan kanssa, tekee kaikessa rauhassa aamiaista ja lähtee sitten töihin - eikä muista katkon aikaisista tapahtumista tai ystävistään muuta kuin pikaisia välähdyksiä. Juuri kun Aaron alkaa tuntea olonsa mukavaksi, saapuu Charlie paikalle rikkoen harmonian. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Nikita (K16)
Lopetettu. Ryanin kuolemasta järkyttynyt Nikita lähtee kostoretkelle Alexin kanssa. Michael vastustaa Nikitan suunnitelmaa, koska Verstaan muita kaksoisolentoja ei ole vielä löydetty. Amandan ja Verstaan johtajien välit alkavat rakoilla. Onnistuvatko Nikita, Michael, Alex ja Birkhoff vihdoin pysäyttämään Verstaan ja Amandan? Sarja päättyy. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Tyhjätaskut
Kahjot kissanaiset. Takapihalla maukuva kulkukissa sulattaa Maxin sydämen, joten tytöt päättävät etsiä mirrille kunnon kodin. Kuppilasta löytyykin nainen, joka haluaa adoptoida kisun. Harmi vain, että hän paljastuu kahjoksi kissanaiseksi, jonka nurkissa pyörii jo parikymmentä naukujaa... Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. K7 (seksi).
02:30
Tyhjätaskut
Kähvelletty kahvikone. Tytöt haluaisivat tarjoilla leivostensa ohella myös hienoja erikoiskahveja, joten Oleg kiikuttaa heille kähvelletyn kahvikoneen. Masiina vain on niin monimutkainen, ettei kukaan osaa käyttää sitä. Niinpä tytöt pestautuvat hetkeksi Starbucks-kahvilaan harjoittaakseen hieman teollisuusvakoilua eli oppiakseen, kuinka kone oikein toimii... Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
02:55
Voittostudio