UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 14.2.

16:00
Top Gear
Halki Amerikan. Jeremy, Richard ja James ottavat alleen kolme loistoautoa ja lähtevät ajelulle halki läntisen USA:n. Jeremy on valinnut Lexus LFA:n ja James Aston Martinin, ja tyylilleen uskollinen Richard luottaa isoon ja pöyhkeään Viperiin. Tähtivieraana rattiin tarttuu Fleetwood Macin Mick Fleetwood.
17:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Detroit. Tony tutustuu Detroitiin. Aikoinaan kukoistanut suurkaupunki ja Yhdysvaltain autoteollisuuden kehto on ollut vuosikymmeniä pahasti rappiolla ja on nykyään osittain raunioitunut. Kaupungista löytyy kuitenkin myös herkullisia ruokia sekä aitoa yritteliäisyyttä ja yhteishenkeä.

Kello 18:00

18:00
American Idol
Viimeisistä viimeiset koelaulut. Viimeisen kauden koelaulukiertue päättyy, ja tunteet ovat pinnassa. Tuomarit käyvät San Franciscossa, Philadelphiassa ja Atlantassa, ja Harry juhlii syntymäpäiviään. Amerikkalainen musiikkirealitysarja.
20:00
Myytinmurtajat
Kokeile tätä kotona. Nyt pikku kotikemistit tarkkana. Tänään testataan myyttejä, joita ehkä voi kokeilla kotona. Miltä näyttää norsuhammastahna? Voiko palavan veneen sammuttaa toiselle veneellä? Miten monta metronomia saa samaan tahtiin? Entä onko hiilihappojään ja veden laittaminen limsapulloon turvallista? Adam, Jamie ja tiimi selvittävät.

Kello 21:00

21:00
Rock Star
Draamaelokuva Chris "Izzy" Colen matkasta rock-maailman huipulle. Ohjaaja: Stephen Herek, USA 2001. 102'. Pääosissa: Mark Wahlberg, Jennifer Aniston, Dominic West, Zakk Wylde. K7

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Sons of Anarchy (K16)
Totuus vapauttaa. Tara yrittää pitää kulisseja pystyssä, mutta eräät tahot tekevät kaikkensa saadakseen suomut karisemaan Jaxin silmiltä. Jax puolestaan yrittää pitää perheasiat taka-alalla ja kehittää ratkaisun, jolla päästään irkuista, aseista ja niskaan huohottavasta syyttäjästä. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:15
Pahan jäljillä (K16)
Uhri. Katkerana Luken kohtalosta Lily antaa Ryanille samalla mitalla takaisin ja määrää Maxin siepattavaksi. Salaperäisen videoviestin avulla Ryanin ja FBI:n on löydettävä sieppaaja, ja ainoa, joka voi auttaa miehen tunnistamisessa, on Luke. Ryanin on hillittävä paniikkinsa, kun hän kuulee, että kyseessä on eräs Lilyn lemmikeistä - julma sarjamurhaaja, joka tunnetaan Metsästäjänä. Joe, Mandy ja Emma hakeutuvat lahkoon, johon kuuluu Joen vanha ystävä, mutta järjestäytyneen yhteisön seuraajiin ei liitytä maksutta. Amerikkalaisessa rikossarjassa entinen FBI-agentti jahtaa Edgar Allan Poen innoittaman sarjamurhaajan seuraajia, joita karismaattinen murhaajaidoli pitää otteessaan. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Fringe - rajamailla
Vanha ystävä. Tarkkailijasta poistamansa laitteen itseensä asentanut Peter alkaa tuntea sen vaikutukset yhä voimakkaammin - sekä hyvässä että pahassa. Huolestunut Olivia huomaa Peterin etääntyvän hänestä ja Walterista, muttei tiedä, kuinka voisi korjata asian. Suunnitelmansa seuraavaa vaihetta varten Walterin pitäisi päästä erääseen varastoon, jonka avaamiseen tiimi saa apua Ninalta. Amerikkalainen tieteissarja rinnakkaisulottuvuuksien pyörteeseen joutuneesta FBI-agentista, jolla on apunaan omalaatuinen isän ja pojan muodostama tutkijapari. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:15
Voittostudio