UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 1.9.

21:00
Katujen kasvatti (K16)
Myrskyn edellä. Ryan etsii Carlosin ampujia yrittäen samalla peitellä omaa osallisuuttaan veritekoon. Hänen on käännettävä kostoa hautovan Javier Acostan pää, ennen kuin jengien välillä syttyy täysimittainen sota. Veronican henki joutuu vaakalaudalle pidätystilanteessa. Los Angelesiin sijoittuva amerikkalainen toimintasarja latinojengin myyräksi poliisiin soluttautuneesta rikosetsivästä. Ensimmäinen tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Grimm
Valistus ennen pelkoa. Kun 9-vuotias Daniel murhaa papin, joka yrittää manata pojasta pahaa henkeä pois, heräävät Nickin ja Hankin epäilykset. Danielin vanhemmat eivät kuitenkaan ole Weseneitä, joten Monroe ja Rosalee uskovat, että kyseessä on Grausen, joka esiintyy usein tavallisissa ihmisissä, ja tapauksesta on ilmoitettava julmalle neuvostolle, joka hankkiutuu pahoista hengistä eroon. Juliettella on kuitenkin lääketieteellinen teoria, joka hänen on Nickin kanssa todistettava, ennen kuin kukaan neuvostosta ehtii päästää Danielin tuskistaan. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Hävyttömät (K16)
Lainataan varatäti. Häpäistyksi itsensä tunteva Frank on löytänyt uuden kodin, jossa hän tulee hemmotelluksi. Hyvällä ruualla ja lämpimällä kylvyllä on kuitenkin kivulias hintansa. Pahasti mokannut Steve yrittää päästä takaisin Fionan suosioon, mutta tämä ei lämpene kalliiden lahjojen edessä. Poliisina työskentelevä Tony pääsee viettämään elämänsä kiihkeimpiä hetkiä unelmiensa naisen kanssa. Ian puolestaan joutuu vaikeuksiin, kun torjutuksi tullut tyttö usuttaa veljensä hänen peräänsä. Ian onnistuu pakoilla raivostunutta veljeä, joka lopulta purkaa suuttumustaan sijaiskärsijään, eikä viha tunnu laantuvan senkään jälkeen. Samaan aikaan Gallagherin perheellä on kiire löytää täti Ginger, jonka omistamassa talossa he saavat asua. Lämminhenkinen, mustaa huumoria viljelevä komediadraamasarja. K16 (seksi, päihteet).

Kello 24:00

01:05
Voittostudio