UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 28.11.

14:00
Top Chef
Hyvän ja pahan välissä. Kokkien joukossa jupistaan, sillä osan mielestä putoamiselta on välttynyt kokkeja, joiden taidot eivät yllä muiden tasolle. Top Chef -keittiössä ja ruokapöydässä vierailee tunnettu koomikkokaksikko Penn ja Teller. Tulikokeessa kokkien on valmistettava kiireellä annos, joka kuvaa hyvän ja pahan taistelua, ja parhaan ruoan tekijä saa palkinnoksi koskemattomuuden. Pudotushaasteessa kaikkien on luotava tutusta ruoasta uusi versio, joka kuitenkin maistuu alkuperäiseltä. Tuomaristossa vierailevat huippukokki Michelle Bernstein sekä ruokakriitikko Toby Young. Amerikkalainen realitysarja, 6. tuotantokausi.
14:55
Myytinmurtajat
Minimyyttejä. Sarja jatkuu kauden 2010 jaksoilla! Myytinmurtajat testaavat kuutta eri minimyyttiä. Jamie ja Adam selvittävät mm. voiko tulitikun sytyttää ampumalla tai voiko sormet todella upottaa sulaan lyijyyn vahingoittamatta niitä. Tiimi yrittää valmistaa kynttilän korvavahasta sekä Star Trekin klassikkojakson bambusingon. Viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Elämän tie. Taitava kassakaappien murtaja Joe Lopez pääsee ehdonalaiseen vankilasta istuttuaan pitkän vankilatuomion. Hän on päättänyt tehdä parannuksen ja menee tapaamaan perhettään. Hänen poikansa Tommy on katkera siitä, että on saanut viettää lapsuutensa ilman isää, joten suhteiden uudelleen rakentaminen voi osoittautua haastavaksi. Joe pyydetään mukaan keikalle murtamaan kassakaappia, mutta hän pitää kiinni lupauksestaan parantaa tapansa ja kertoo tietonsa Walkerille ja Trivettelle. Yhdessä he yrittävät saada rikollisjengin telkien taakse. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Kosto elää. Coco onnistuu keskeyttämään Paulinen ja Leonardin herkän hetken, mutta he saavat tilaisuuden uusia sen varpaita hivelevään ensisuudelmaan asti. Werner suuttuu löytäessään vahingossa Charlotten ja Friedrichin lähikontaktista, sillä hän haluaa ex-vaimonsa ja hotellinsa takaisin. Patrizia ei pysty nielemään pettymystään, kun Leonard päättää heidän suhteensa. Viimeinen pisara on, kun myös Friedrich antaa työasioissa pakit. Pian hän muistaa valttikorttinsa, joilla voi pitää Friedrichin otteessaan. Goran on niin Nataschan lumoissa, että hänellä menee teatteri ja tosielämä sekaisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Kööpenhamina. Tony kiertää Kööpenhaminaa maailmankuulun keittiömestarin René Redzepin kanssa. Liian siisteinä ja rauhallisina pitämiään Pohjoismaita yleensä karttavan Tonyn on houkutellut Tanskaan Noma, maailman parhaaksikin sanottu tähtiravintola. Noman toimintaan ja herkulliseen tarjontaan tutustutaan perinpohjaisesti.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Villit kortit. Huippusuositun komediasarjan 9. ja viimeinen tuotantokausi alkaa! Matkalla Barneyn ja Robinin häihin ilmenee mutka jos toinenkin. Tedin suunnitelmat ajavat Lilyn raivon partaalle, Marshall kamppailee äitinsä tietokonetaitojen kanssa ja kaiken kukkuraksi hääpari löytää kutsuvieraiden joukosta yhteisen sukulaisen... Lisäksi päästään viimein tutustumaan Tedin tulevien lasten äitiin. K7 (ahdistus).
19:30
Miehen puolikkaat
Kerran kyttääjä, aina kyttääjä. Chelsea järjestää Alanin sokkotreffeille Charlieta aiemmin ahdistelleen Rosen kanssa. Ihastunut Alan uskoo sairaalloisen mustasukkaisen Rosen parantaneen tapansa, ja tuota pikaa pari lyökin Charlien kauhuksi hynttyyt yhteen. Eipä kuitenkaan aikaakaan, kun Alan joutuu toteamaan, ettei hänen tyttöystävänsä edelleenkään pelaa täydellä pakalla. Amerikkalainen komediasarja. K7 (seksi).
20:00
Rillit huurussa
Yrttitarhagerminaatio. Huhut Bernadetten ja Howardin parisuhdeongelmista herättävät erityisesti Rajin mielenkiinnon. Amy ja Sheldon innostuvat tutkimaan juoruilun toimintaperiaatteita keksimällä enemmän ja vähemmän meheviä salaisuuksia suhteensa laadusta ja levittämällä niitä eteenpäin. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kilpa-ahmatti. Koulun ruokalassa Lisa tutustuu kilpasyömistä harrastavaan poikaan. Tavatessaan Lisan uuden ahmattiystävän Marge huolestuu: ei kai tytär vain ole ihastunut isänsä kaltaiseen mieheen? Bart puolestaan kaverustuu luihun linnakundin kanssa. Vierailevana äänenä Zach Galifianakis. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Old School - jengi koossa
Hulvaton komedia vanhoista opiskelukavereista, jotka lähtevät viimeiseen taistoon ikuisen nuoruuden puolesta keski-iän alakuloa vastaan. Ohjaaja: Todd Phillips, USA 2003. (87') Pääosissa: Luke Wilson, Will Ferrel, Vince Vaughn, Jeremy Piven, Ellen Pompeo, Juliette Lewis, Leah Remini. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K12 (seksi, väkivalta).

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 60 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
Arrow (K16)
Syyllinen. Ted Grant joutuu pääepäillyksi, kun hänen kuntosaliltaan löydetään ruumis. Laurel uskoo valmentajansa syyttömyyteen, mutta Oliver on epäileväisempi. Roy kertoo painajaisistaan Felicitylle, ja koko ryhmä alkaa pelätä, että unet ovat muistoja Royn teoista seerumin vaikutuksen alaisena. Takaumissa Tatsu opettaa Oliverin meditoimaan. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta).
23:50
Rysän päällä
Vilpillinen vässykkä. Amanda Ali kävi aiemmin katsomassa vapaaotteluita ja pelejä yhdessä kihlattunsa kanssa, mutta nyt miehellä on aina muuta menoa. Varjostajat havaitsevat, että Amandan sulho ei malta pitää näppejään erossa vaaleasta seuralaisesta. Entisissä suhteissa petetyksi tullut Andrea Rosales pelkää, että hän on jälleen haksahtanut väärään mieheen. Epäilykset osoittautuvat oikeiksi, sillä Andrean miesystävä viihtyy pitkän vaaleaverikön seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.

Kello 24:00

00:50
Eurojackpot ja Jokeri
00:55
Ensisilmäyksellä
Villit kortit. Huippusuositun komediasarjan 9. ja viimeinen tuotantokausi alkaa! Matkalla Barneyn ja Robinin häihin ilmenee mutka jos toinenkin. Tedin suunnitelmat ajavat Lilyn raivon partaalle, Marshall kamppailee äitinsä tietokonetaitojen kanssa ja kaiken kukkuraksi hääpari löytää kutsuvieraiden joukosta yhteisen sukulaisen... Lisäksi päästään viimein tutustumaan Tedin tulevien lasten äitiin. K7 (ahdistus).
01:25
Voittostudio