UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 13.10.

19:30
Tyhjätaskut
Nalle ja kala. Hanin akvaarioharrastus uhkaa saada kurjan käänteen, kun Caroline listii vahingossa altaan kalleimman kalan. Max puolestaan joutuu kohtaamaan ankeat lapsuusmuistonsa saatuaan postissa äidiltään vanhan teddykarhunsa. Pian käy ilmi, että nalle on yllättävän arvokas. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Suhteesta irtautuminen. Sheldon aikoo jättää säieteorian. Penny antaa ohjeita erotuskasta selviämiseen. Raj esittelee tyttöystävänsä, mutta valitettavasti Howard on jo tavannut hänet. Entä millaista asiaa Sheldonilla mahtaa olla Stephen Hawkingille? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Häirikkö nro 1. Bart saa tietää, että koulussa on aikoinaan ollut häntäkin pahempi häirikkö. Hän haluaa tutustua tähän pahamaineiseen Andyyn (ääninäyttelijänä muun muassa Paksuna-elokuvassa näytellyt Jonah Hill). Marge laittaa perheen ruokavalion remonttiin muiden kotiäitien painostuksen takia. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Bear Grylls - selviytyjien saari USA
Hiuskarvan varassa. Kausi 1, 3/6. Onnettomuudet vaanivat joka nurkan takana, ja kun miehet saavat vihdoin kunnon saaliin, sitä ei voi syödä. Ajatus vielä kolmesta viikosta lisää saarella koettelee joka ikisen miehen luonnetta. Amerikkalainen realitysarja, jossa 14 tavallista miestä yrittää selviytyä autiolla saarella kuukauden ajan, mukanaan vain pari perustyökalua, ensiaputarpeita ja neljä kameraa.
22:00
Posse
Tällä viikolla Possessa musiikkivieraana Apulanta. Henri Alén nähdään räjähtävässä stuntissa ja studiossa Benjamin, Juha Tapio, Jarkko Ruutu, Jani Leinonen sekä Suttu-jutussa Aki Manninen ja Rita Niemi. Uusinta.
23:30
Zoo
Parvi. Kausi 1, 9/13. Jackson tovereineen huomaavat joutuneensa kahden tulen väliin, kun FBI alkaa etsiä Ben Shaferin ampujaa. Samaan aikaan itärannikon linnut tuntuvat kehittelevän yhteistä kieltä. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:30
Bones (K16)
Viva Las Vegas. Vuosia kateissa olleen syyttäjän jäännösten löytyminen erämaasta vie Boothin ja Brennanin Las Vegasin valoihin. K16
01:30
Lainvalvojat
4. Tällä viikolla ylikonstaapeli Seppo Skogberg ja vanhempi konstaapeli Teemu Koskela selvittelevät tilannetta ja johtavat liikennettä kolaripaikalla. Edellisviikon tapaan heitä työllistävät jälleen myös joukkotappelut, tällä kertaa Suomessa asuvien kiinalaisten välillä. Vanhemmat rikoskonstaapelit Riku Kytölä ja Mikael Vairio puolestaan saavat hälytyksen Elielin aukiolla tapahtuneesta tilanteesta, jossa kaksi nuorta miestä on pahoinpidellyt bussikuskin. K7 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Astral TV