UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 1.5.

20:00
Ruotsin surkein kuski
Starttiviivalla. Kausi 6, 1/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Ensimmäisessä jaksossa testataan jarrutustaitoja sekä ajetaan esteradalla ja kaupunkiliikenteessä. Ruotsalainen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Braveheart - taipumaton (K16)
Viidellä Oscarilla palkittu historiallinen seikkailuelokuva Skotlannin suurimmasta sankarista, 1200-luvulla maamiestensä kanssa Englannin kuninkaan tyranniaa vastaan taistelleesta William Wallacesta. Ohjaaja: Mel Gibson, USA 1995. Pääosissa: Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan, Cateherine McCormack, Angus McFadyen, Brendan Gleeson, David O'Hara, Ian Bannen. K16

Arviot: IMDb 8.4 ∙ Rotten Tomatoes 78 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:35
Sons of Anarchy (K16)
Tupakkatauko. Henry Lin on telkien takana heroiinipidätyksen jäljiltä, mutta vaarana on, että hän laulaa viranomaisille Sonsin osuudesta. Jax suojelee kerhoa liittolaisten ja vihamiesten muuttuvia voimasuhteita hyödyntämällä. Samalla Juicen tilanteessa tapahtuu uusi, ratkaisevan oloinen käänne. Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Pahan jäljillä (K16)
Ristiriitoja. Kausi 3, 3/15. Ryan, Mike ja Max pääsevät laatikkomurhaajan jäljille. Daisy pelkää, että FBI on pian heidänkin kannoillaan ja haluaa palata kotiin. Mark raivostuu FBI:n lehdistötilaisuudesta ja sieppaa kaksi toimittajaa. Amerikkalainen rikossarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:50
Voittostudio