UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 7.10.

04:08
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:50
Uutiskkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 7.10.
Onnea, Pirkko, Pirjo, Piritta, Pirita, Birgitta ja Pipsa!
06:53
Mitä ihmettä?
Älykkyys. Millainen ihminen on älykäs? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:58
Jokeri Pokeri Box
Simon kanssa harjoitellaan ääntelemään kuin eläintarhan asukit. Paikalla on myös Appo-apina, joka pitää piiloleikeistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:02
Max ja Meeri
Maan päivän juhla. Meeri on järjestänyt Maan päivän kunniaksi naamiaiset, mutta Max ei onnistu pitämään asuaan puhtaana. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:11
Q Putti 5
Apuri hoitaa. Upi lähtee retkelle ja jättää Apurin yksin kotiin. Apurin virtapiirit kuitenkin kastuvat, ja pian kaikki on sekaisin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja sovittu merkki. Lohikäärmeet eivät opi viheltämään Miken merkkivihellystä. Roihun ja Roiskun keksimä kutsu saa paikalle viikingit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Noksu
Kalassa. Noksu ja Kari ovat ongella, mutta kala ei tunnu käyvän syöttiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Taavi-tiikerin naapurissa
Kuvitteluleikki. Opettaja on tuonut luokkaan yllätyksen, joka näyttää laatikolta. Mutta mikähän se mahtaa olla oikeasti? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Touhukkaat: Naruvoro
Keinun ja hyppynarun narut ovat kateissa. Velho tietää, että syyllinen on Naruvoro, joka rakentaa maailman suurinta narukerää. Tällä kertaa seikkailu vie riippusillalle sekä kissojen ja lankakerien pariin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Martine (7)
Harvinainen vieras. Kaupunkia kiusaavat sähkökatkokset, ja niiltä säästyneet perheet auttavat epäonnekkaita tuttaviaan. Martinen perhe on luvannut majoittaa yhden Martinen luokkatovereista. Kuka saapuukaan yökylään? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:34
Joraavat juurikkaat
Sydänsuruja. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Kesäleiri
Salaisuuksien kukkula. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Kerrostaloelämää (7)
Ydinperheitä, uusioperheitä, villejä teinejä, huonosti käyttäytyviä lapsia, kovaäänisiä opiskelijoita ja juoruilevia eläkeläisiä. Ranskalaisen kerrostalon uumenissa samat naamat kohtaavat päivästä toiseen eri tilanteissa. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Pitkä päivä. Maria taistelee hengestään, ja Ric tekee kaikkensa hänen hyväkseen. Oliverilla on paineita, sillä onnettomuuden aiheuttajaa hoidetaan Holbyssa. Jac ja Joseph saavat läksytyksen uudelta esimieheltään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
4/10. Kolmårdenin viidakkosuden pennut joutuvat ensimmäistä kertaa eläinlääkärin syyniin. Kultainennoutaja Honey on satuttanut lonkkansa, ja Sofia joutuu määrittämään intialaisen kobran sukupuolen. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Rokkarit vuorilla
4/4. Norjalaiset rokkitähdet lähtevät keikalle vuorten ja vuonojen maisemiin. Luvassa on black metalia ja hardrockia sekä rankka nousu Slogenvuorelle. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Hehku
Selittävätkö feromonit ihmisten välisen vetovoiman? Kiti testaa itseruskettavia voiteita. Anna Perhon vinkit arkeen. Elina kokeilee superrankkaa crossfit-kuntoilua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Hehku
Tutustu kumppaniin parisuhdepelin avulla. Kiti kokeilee akupunktiota. Miksi jooga on terveellistä? Onko tärkeä tuntea kutsumusta työhönsä? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Erätulilla
Geokätköilijät suunnistavat aarteenetsintään ja metsästäjät metsojahtiin. Onnin majalla Evolla nikkaroidaan katiska ja kunnostetaan silta. Mutta millä eväillä Yle X:n Peltsi ja Joni ovat Lapin retkellensä lähdössä? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:35
Psychobitches
Kausi 1, 3/6. Sketsisarjassa historian suurnaiset käyvät psykiatrin vastaanotolla. Diana Dors ja Marilyn Monroe tapaavat, Maria ja Jeesus avautuvat yhdessä, Kleopatra himoaa veljeään ja Beatrix Potter näkee outoja unia. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
13:00
Kioski: Rakelin kuplassa
Rakelin kuplassa pohditaan sukupuolirooleja. Miksi me kahlitsemme itsemme ja toisemme kapeampaan tilaan kuin olisi tarpeellista? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
A2-ilta: Pakolais-ilta
Mikä pakolaista pelottaa Suomessa? Mikä suomalaista pelottaa? Kaksi tuntia suoraa puhetta siitä, miten pakolaiset sopeutuvat Suomeen. Juontajina Kati Leskinen ja Wali Hashi. Twitter: #a2ilta, FB: /ajankohtainenkakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:20
A2-ilta: Pakolais-ilta
Mikä pakolaista pelottaa Suomessa? Mikä suomalaista pelottaa? Kaksi tuntia suoraa puhetta siitä, miten pakolaiset sopeutuvat Suomeen. Juontajina Kati Leskinen ja Wali Hashi. Twitter: #a2ilta, FB: /ajankohtainenkakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
16:00
Paluumuuttajat
Raha on tiukalla, ja missä on odotettu hitaampi laadukas elämä? Kuinka kovaa elämä syrjäseudulla voi olla? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 496: Vierivä kivi ei sammaloidu. Lauri ja Otso jättävät huolimattomuuttaan raskauttavan todisteen. Roni löytää Annin kanssa yhteisen sävelen. Iris pelastaa Epun ja saa yllättävän palkkion. Minna ei tiedä paikkaansa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Pelataan Senjan kanssa Seli-seli-peliä, ja katsotaan Viljami, Ajankuvat, Tilda ja hänen ystävänsä, Mitä opin tänään, Taikakaruselli, Hommat hoituu sekä Puuharit. HD

Kello 18:00

18:00
Naisten mestarien liigaa
PK-35 - FC Rosengård. Vantaa. Selostus suomeksi Jari Haapala ja ruotsiksi Janne Isaksson. HD
19:30
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarle Hurtigin puheohjelmassa käsitellään popkulttuuria, internetiä ja muita maailman rakennusaineita. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 497: Yllätysten päivä. Minnalle järjestetään yllätysjuhla. Emmi ja Tomi saavat Laurin kiipeliin. Vilma saa hevosterapiaa särkyneeseen sydämeensä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Isot ja pienet (7)
Kausi 5, 2/7. Ben hurahtaa kyökkipsykologiaan, kilpailuhenki lähtee Karenin lapasesta uintiturnauksessa ja Jake jakelee sivaltavaa kritiikkiä siitä mikä vanhempien kasvatustyylissä meni pieleen. Säälikää vanhempia! (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Docventures: elokuvan esittely
Docventures esittää: Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin Going clear: Scientology. Illan teemana uskonto. Osallistu: yle.fi/docventures. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:06
Docventures: studiovieraat
Riku ja Tunna valmistautuvat elokuvan Going clear: Scientology katsomiseen asiantuntijavieraiden kanssa. Teemana: uskonto. HD
21:15
Docventures: Going Clear: Scientology
Viikon dokkarina nähdään Going Clear: Scientology, kurkistus järjestäytyneen uskonnon päivänvaloa kestämättömiin kulisseihin. Tuore dokumentti on saanut lahkon korkeimmat auktoriteetit puolustustoimiin. Jakso 5/8. HD Äänitekstitys: suomi.
23:10
Docventures: jälkikeskustelu
Illan dokkarin jälkeen Riku ja Tunna keskustelevat studiovieraiden kanssa livenä uskonnosta. Tuneta ineen ja osallistu twiittamalla & yle.fi/docventures! HD

Kello 24:00

00:10
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarle Hurtigin puheohjelmassa käsitellään popkulttuuria, internetiä ja muita maailman rakennusaineita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
00:40
Luck (K16)
7/9. Ace tutustuu Clairen opastamana lahjoittamaansa hevostilaan. Israel koettaa parhaansa mukaan tehdä selkoa Acen motiiveista. Jerry ja Naomi haaveilevat pääsystä pokeriturnaukseen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, päihteet).
01:30
Yle FOLK
04:00
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:56
Uutiskkuna