UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 4.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 4.5.
Onnea, Roosa, Rosa ja Ruusu!
06:53
Oiva-nallen oivallukset
Oiva ja Sintti apinoina. Oiva haluaa olla apina ja riehua, ja se on parasta tehdä viidakossa. Mutta kannattaa olla varovainen, ettei vahingossa herätä tiikeriä! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Aamuruno
Johanna Ala-Siurua esittää Silja Sillanpään runon "Jyrinä-Jyri". HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:02
Pingu : WC-juttu
Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Totta vai taikaa: Sähkön vaikutus veteen
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Sähkön vaikutus veteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:13
Tommin kiertävä sirkus
Potkulautailua. Fredi haluaisi ajaa illan esityksessä potkulaudalla, joten Pim, Pam ja Pom koulivat hänestä huippukuskin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Katinkontti Remix: Konttorin johtaja
Konttorissa alkaa unohtua, kuka oikein on johtaja - rotta vai rakki vai katti? Katti Matikainen tahtoo johtajakoulutusta Hyvinkään kaupunginjohtajalta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:40
Oktonautit
Oktonautit ja raitalehvähevoset. Kaksi pientä raitalehvähevosta joutuu kelpin seassa pahaan kiipeliin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Kaapo
Kaapo pakkaa matkalaukun. Kaapo solmii kengännanuhansa. Kaapo ja putoava lehti. Kaapon uusi vuosi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Babar ja Badun seikkailut
Rubiinirötös: Konsuli ja rouva Ratakses tulevat vierailulle Celestenkylään. Kuka vohkii rouva Ratakseksen kallisarvoisen sarvirubiinin? Leijona-Joona: Ruuti kehuskelee urotöillään, ja Badua harmittaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Hupsis : Linna
Tshekkiläinen nukkeanimaatio. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Monien oslolaisten päivä alkaa vasta, kun he saavat eteensä kupin höyryävää kahvia kantakahvilassa. Millaisia rituaaleja aamukahvin juontiin liittyy Oslon kylmänä talvipäivänä? Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala (12)
Tulilinjalla. Epäluuloisuus kalvaa Josephia, kun Faye kutsutaan poliisilaitokselle kuulemaan ex-miehensä ruumiinavauksen tuloksia. Joseph ryhtyy myös itse tutkimaan asiaa. Saako hän mitään selville? T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Tanskalainen maajussi rakentaa
2/2. Miten Frankin suuren rakennuksen työt etenivät? Ulkoseinät pystytettiin, katto sai komean katteensa ja lopulta päästiin viettämään harjannostajaisia. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Alaston päiväkirja: Benjamin Peltonen
Alaston päiväkirja on dokumentti Benjamin Peltosesta. Seuraamme nuoren lupauksen matkaa kohti unelmiaan. Hän tapaa Los Angelesissa alan kansainvälisiä vaikuttajia sekä selvittää mitä breikkaus suuressa maailmassa vaatii. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Sohvasurffaajat: Nousu ja tuho
Ukraina. Odessalainen drag-artisti Maksim vie Lotan ja Pian pahoille teille yöelämään. Matkan puolivälissä Mustanmeren rantaparatiisissa, Jaltalla, sohvasurffaaminen muuttuu mahdottomaksi, ja omaa sänkyä on jo ikävä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:13
Sohvasurffaajat: Kupliva Georgia
Georgia. Lotta ja Pia tutustuvat Stalinin lapsuudensänkyyn Gorissa. Pääkaupungissa Tbilisissä on hieno yövalaistus, mutta Giorgin sohva on kasteltu kissanpissalla. Toinen majoittaja, Ekaterina 26 v, on kokenut jo 5 sotaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
12:45
llmianto
Milla Pelkosen novellielokuva lukiolaispoika Nikosta, jota epäillään väkivaltaisista aikeista koulussa. Pelko sumentaa ihmisten ajattelukyvyn pikkukaupungissa. KK: Paula Korva. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:15
Riistametsällä
Täpläkauris. Jørgen Skouboe ja Nikolaj Kirk lähtevät Romsøn saarelle täpläkaurisjahtiin. Maa on joulukuussa valkoinen, ja narskuva lumi hankaloittaa saaliin lähestymistä. Äänitekstitys: suomi.
13:45
Anna minulle elämä
Kent Sandberg on sairastanut munuaistautia kolme vuotta ja joutuu ottamaan 38 tablettia päivässä pysyäkseen hengissä. Hänen ystävänsä Benny on tarjoutunut luovuttajaksi, mutta onko kudostyyppi yhteensopiva? HD Äänitekstitys: suomi.
14:15
Hymy Pyllyyn
Ohjelma saa riemukkaan ja odotetun taiteilijavieraan, kun Jope Ruonansuu esiintyy jaksossa. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:45
Pasila 2.5 - The Spin-Off
30/40. Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus. 7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:10
Luontoretkellä: Paranemisen tie
Luonto ja koirat auttoivat Christineä pääsemään irti päihderiippuvuudestaan, ja hän osallistui myös vaativaan koiravaljakkokisaan. Miten on Christinen vuosi kulunut maaliintulon jälkeen? HD Äänitekstitys: suomi.
15:35
Uusi päivä (S)
(12). Osa 489: Näytön paikka. Iris vaarantaa kevätnäytöksen. Aino saa yllätysvieraan. Jani yrittää vapautua kahden naisen loukusta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
16:03
Uusi päivä
Osa 490: Salaiset suunnitelmat. Marika ja Karri pelastavat kevätnäytöksen. Asko päättää ryhtyä ihmiskilveksi. Anni ja Roni lukevat toistensa ajatuksia. Hiltunen pelaa Lissun selän takana. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:31
Uusi päivä (S)
(7). Osa 491: Hallan vaara. Karri on raivoissaan veljensä huumetoilailuista. Lissu päätyy tekemään raskaustestin. Vilma päättää korjata sen, minkä rikkoikin. Askon mielenosoitus saa yllättävän käänteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Tarinoita maailmalta, Samu ja Salla, Maltti ja Valtti sekä Matikkahirviöt. Tuomo laulaa kappaleen Pieni kotityö. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Turhamaisuutta. Jac huomaa, että hänen kollegansa eivät luota häneen. Niinpä hän yrittää tehdä asialle jotain. Michael pelkää Donnan juoruilevan heistä. Lady Byrne saa yllättävän työtarjouksen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Latela
Kausi 2, 7/9. Taiteilija Anssi Kasitonni teettää kummankin Latelan tallin kanssa tilataidetta. Tehtävä alkaa autojen valitsemisella. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 190: "Meil' on metsässä nuotiopiiri". Entinen palaa poroksi. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:20
Uutisikkuna
20:26
Uusi päivä
Osa 191: "Sinä muista minua silloin". Ruuskanen täyttää muistinsa mustia aukkoja. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Satuhäiden kauden päätösjaksossa käymme katsomassa, mitä kuuluu nyt takavuosien pareille Janille ja Marjolle, Hennalle ja Kimille, Carolinalle ja Viljamille sekä Johannalle ja Kimille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Lip Service (K16)
12/12. Ensi-ilta on käsillä, ja Tess on tulisilla hiilillä. Pitelemätön Sadie panee tapansa mukaan parastaan. Sam on päävastuussa suuresta poliisi-iskusta, mutta selviääkö hän tehtävästä? Miten naisten tarina päättyy? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi).
22:55
Latela
Kausi 2, 7/9. Taiteilija Anssi Kasitonni teettää kummankin Latelan tallin kanssa tilataidetta. Tehtävä alkaa autojen valitsemisella. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:25
True Blood (16)
Kausi 7, 9/10. Rakkautta on kuolla. Sookie vetäytyy käsittämättömän päätöksen jälkeen. Hoytin menneisyys muistuttaa itsestään. Valheen paljastuttua Ericillä on edessään ongelma. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna