UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 10.2.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Raha poikimaan säästämällä ja sijoittamalla Vieraana Nordean vastaava johtaja Arto Peltokorpi
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Onko Helsinki liian väljästi rakennettu? 6.50 Makuja: Pinkit mokkapalat 7.10 Politiikan superkevät alkoi - vieraina Antti Lindtman ja Matti Vanhanen 7.40 Markkinaraati: Euribor miinuksella - mitä sitten? 8.10 Enbuske360 - Besserwisserit 8.40 Päivän nimi: Olavi Uusivirta 8.50 Makuja: Pinkit mokkapalat 9.05 Studio55.fi: Vieraana Pepe Willberg
09:05
Studio55.fi
Pepe Willberg juhlavuoden pyörteissä
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Kauniit ja rohkeat
Spekuloivat Spencerit. Rickistä on päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä. Kun puolirehelliset keinot on todettu toimimattomiksi, on aika siirtyä epärehellisiin. Wyattin kaivaessa kuoppaa Forrestereille hänen äitinsä yrittää houkutella ihmisiä häihinsä. Brooke on yhtä vastahankaan kuin ennenkin, mutta Quinn ei anna pikkuseikkojen hidastaa menoaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Odotettu jälleennäkeminen, osa 1/2. Jai saa vihjeen Archien olinpaikasta ja lähtee seuraamaan sitä. Lachlan kertoo Bellelle graffitista talon seinässä, mikä saa Bellen pois tolaltaan. Jimmy valmistautuu tulevaan koitokseen. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Emmerdale
Odotettu jälleennäkeminen, osa 2/2. Jai kertoo muunneltua totuutta Archiesta ja Rachelista. Ali ei usko Jain selityksiä, vaan kutsuu poliisit paikalle. Robert paljastaa Lawrencen salaisuuden, mikä ei miellytä Chrissieä. Zak käy kovistelemassa Lachlania. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Yksikin kerta on liikaa. 16-vuotias Amy vajosi koomaan kahdeksi viikoksi ja kärsii edelleen aivovauriosta otettuaan yhden ainoan kerran huumepillerin kotibileissä. Mies taas kuoli penistä suurentavaan pistokseen. Aikaisemmin American Idol -kisoihin osallistunut laulaja kertoo aivokasvaimestaan. Kalifornian metsäpaloalueelta pakeneva perhe on videokuvannut dramaattista tulipaloa hurjalla ajomatkallaan. Kaikkien olisi syytä tehdä suunnitelma kriisitilanteiden varalta. Lisäksi testataan hoitoa, joka poistaa sekä kainalokarvat että -hikoilun. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Jamie Oliverin säästöateriat
Sianpotkaa ja kalapullia. Pääateriana on patapaisti savustetusta sianpotkasta. Samassa lämmössä muhii kypsäksi myskikurpitsa, joka katoaa pinaatin kera rotolo-pastarulliin. Jaksossa vinkataan, kuinka salaatti ei mene hukkaan. Lisäksi Jamie paneutuu pihvilihojen salaisuuksiin ja kokkaa kunnon pihvin ranskalaisten ja sienikastikkeen kera. Kuiva-ainekaapin kätköistä löytyy ainekset tonnikala-piadinaan, ja lopuksi pyöräytetään vielä hapanimeliä kalapullia. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Elixir Life
Vedenalaista valmennusta. Kausi 2, 4/16. Vedenalaista valmennusta. Uinnin maailmanmestari ja intohimoinen uimavalmentaja Jani Sievinen sukeltaa itsekin pinnan alle. Vedenalaiset kuvat paljastavat Tommi Evilän uintitekniikan kehittämiskohteet. Uimalauta auttaa tahdistamaan vapaauinnin käsivetoja. Jani Sievisen potkuharjoitus vetää jalat maitohapoille alle altaanmitan. Kosmetologi neuvoo kotihoidon kuiville korppukäsille kyynärpäitä myöten. Joanna ja Heidi tutkivat, millä varusteilla hiihtolomalainen voi päihittää lumen ja jään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Upeat skandikodit
Pala Englantia Köpiksessä. Lähes sataviisikymmentä vuotta ikää ja melkein neljäsataa neliötä tilaa englantilaisessa monikerroksisessa rivitalohuoneistossa Kööpenhaminan sydämessä. Olisiko siinä sopivat puitteet Lontoosta paluumuuttavalle pikkulapsiperheelle? Pernille Sams käy arvioimassa miljoonaluokan hevostilan, jossa riittää niin rakennuksia, hehtaareja kuin hevosiakin. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Ensisilmäyksellä
Se oikea ensisilmäys. Ted tapaa viimein tulevien lastensa äidin ja on saman tien myyty mies. Seuraavina vuosina puhaltavatkin muutosten tuulet, kun tiedossa on lisää lapsia, avioero sekä Lilyn ja Marshallin kämpän läksiäisbileet. Kaiken muuttuminen ei kuitenkaan ole helppoa. Amerikkalainen komedia ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka tapasi aikoinaan näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Salatut elämät
Osa 2939: Monicaa huivituttaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:25
Saturday Night Live
Kausi 1, 1/12. Nyt se vihdoin alkaa! Suora lähetys Helsingistä ja Suomen ensimmäisen Saturday Night Liven isäntänä Renny Harlin ja musiikkivieraana JVG! Uusinta.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Kutsuvieraat kaikoksissa. Quinnin ja Deaconin häät lähestyvät, ja sovinnollisuuden puuskassa Quinn kutsuu vieraiksi kaikki tuntemansa ihmiset. Potentiaaliset vieraat eivät kuitenkaan puhku innosta, joten heitä täytyy hieman taivutella. Wyatt yrittää selvittää Rickin salaisuutta imartelemalla Nicolea. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Haudan partaalla. Poliisi kuulustelee Jaita Rachelista. Rakesh puolestaan tiukkaa, miten Jai liittyy metsästä löydettyyn ruumiiseen. Andy ja Robert lähentyvät äitinsä kuolinpäivänä, kunnes Chrissie saa huolestuttavan puhelun Lawrencelta. Bellelle hankitaan turvakamerat. Debbie pettyy Sarahin asumisjärjestelytoiveeseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Velipojan valinta. Ali ehdottaa Jaille uudenlaista järjestelyä Archien suhteen. Ali uhkaa viedä asian oikeuteen Rakeshin avustuksella. Rakeshilla on lisätietoja surmatusta naisesta. Pete saa vihiä Aaronin ja Rossin keskinäisistä kuvioista. Nicola ja Robert kisaavat samasta työpaikasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Tuorepuurosmoothie
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2940: Kari haluaa lapsen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Klikkaa mua
Osa 9. Sami. Ella saa nettipostia huippuhiihtäjältä, jonka kaikki muut paitsi Ella tunnistavat. Sami on intohimoinen ja hyvin muodostunut, mutta hiukan neuroottinen suhteessaan julkisuuteen. Ella kutsuu miehen päivävierailulle kotiinsa, mutta tästä virheestä seuraa tapahtumaketju, jonka jälkeen kukaan ei enää ole entisensä, ei edes yllätyskylään saapunut Alberto. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Keskitie. Kausi 2, 12/23. Elizabeth matkustaa Myanmariin solmiakseen kauppasopimuksen, joka merkitsee suurta harppausta maan vauraudelle ja hyvinvoinnille. Kaikki eivät kuitenkaan ole halukkaita sopuun. Nadine yrittää parantaa välejään vieraantuneeseen poikaansa. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Myytinmurtajat
Koiraspesiaali. Tässä erikoisjaksossa käsitellään kolme koiramyyttiä. Miten eksyttää vainukoira, kuinka livahtaa vahtikoiran ohi ja voiko vanhalle koiralle opettaa uusia temppuja? Äänitekstitys: suomi.
23:45
Miehitetty
Elokuu. Kausi 1, 5/10. Venäläiset ovat poistumassa maasta, ja tapahtumaa valmistellaan juhlavissakin merkeissä. Jesper Berg uskoo oman puolueensa voittokulkuun jatkossakin, mutta kohtaa yllättäviä haasteita. Vapaa Norja ei usko venäläisten sopuisaan vetäytymiseen, eikä vastarintaliike ole mielipiteensä kanssa yksin. Norjalainen jännityssarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Bosch
Taikalinna. Kausi 1, 9/10. Arthur Delacroix'n oikea murhaaja on kadonnut jäljettömiin Boschin virheen vuoksi. Waits puolestaan jatkaa sairasta leikkiään Boschin kanssa. LAPD:n täytyy terästää toimintaansa, sillä nyt kaksi murhaajaa on vapaana. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:45
Voittostudio