UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Keskiviikko 27.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso
Mustekala / Kun yksi matkalaukku riittää. Aku haluaa koota palapelin valmiiksi, ennen kuin isä ennättää kotiin. Tästä haasteesta Aku ei selviä yksin, vaan hän tarvitsee Oson apua. Kaapon pitää pakata matkalaukkunsa perheen rantalomalle, ja Oso auttaa häntä pakkaamaan tarpeelliset tavarat. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Finias ja Ferb
Äiti, etkö kuule?/Autoretki. Kun Candace loukkaa nilkkansa ja joutuu vuodelepoon, hän joutuu miettimään päänsä puhki saadakseen äidin huomion niin, että voi käräyttää veljensä. Flynn-Fletcherin perhe on autoretkellä ja viimeisenä päivänä Candace on varma, että ehtii rentoutua pari tuntia ilman käräytyspaineita. Silloin Finias ja Ferb päättävät rakentaa auton katolle perinteisen amerikkalaisen tienvarsikahvilan. 3. tuotantokausi. (21') K7 (väkivalta).
07:50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
08:15
Waverly Placen velhot
Ötökästä asiaa. Russon perhe järjestää juhlatilaisuutta, mutta portaali velhomaailmaan on unohtunut auki. Ei kai yksi pieni ötökkä ketään haittaa? Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:40
Maailman oudoimmat ravintolat
Sairaalareissu. Bob mittauttaa verenpaineensa sairaalateemaisessa ravintolassa. Bob nauttii myös korkeakultuurista Lontoon teatteriravintolassa. 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
09:10
Reissussa lasten kanssa
Valasseikkailu Meksikossa. Baja Californian niemimaa Meksikossa tarjoaa monenmoista nähtävää: karunkaunista autiomaata, outoja kasveja ja eläimiä sekä idyllisiä pikkukyliä. Matkan kruunaa veneretki harmaavalaiden laguunille. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
09:50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään Lauran matkaseurana on Andre Wickström. Laura ja Andre tutustuvat Tukholman katukuvaan Segway-henkilökuljettimien kyydissä, vierailevat Andren suosimassa levykaupassa sekä hänen kantapaikassaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
10:20
Unelmamökki
Pöytä on katettu, sauna lämpenee, grilli on kuumana:. Myös leikkimökki saadaan tehtyä ja tontille. Käydään läpi koko projekti. Muistellaan hyviä ja huonoja hetkiä. Mikä tuli yllätyksenä? Mikä taas meni paremmin kuin osasi uskaltaa toivoakaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
13:50
Sarahin sisustusvinkit
Nuorekas ruokailuhuone. SARJA PALAA RUUTUUN. Sarah ja kumppanit saavat tehtäväkseen piristää lapsiperheen vanhanaikaista ja pimeää ruokailuhuonetta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20') Äänitekstitys: suomi.
14:20
Maailman oudoimmat ravintolat
Pinnan alla. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Bob Blumer tutustuu merenneitoihin meriteemaisessa ravintolassa. Sitten hän seuraa alastomien ruokailijoiden illanviettoa. Uskaltaako Bob itse riisua vaatteet? 1. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Deittikamera
Jersey Shoren taikaa. Michael ja Sergio etsivät deittiseuraksi isopeppuista kaunotarta. Toteutuuko heidän unelmansa, kun deittikameran kuvaan ilmestyy Jersey Shore -sarjasta tuttu Angelina, "Staten Islandin Kim Kardashian"? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18') Äänitekstitys: suomi.
15:15
Ruotsin karmein koti
Tyylipuhtautta. Simon ja Tomas vierailevat kotinikkarin luona, jonka olohuoneeseen on mahdutettu monta erilaista tyyliä. Ihmetystä herättää muun muassa keskiaikaishenkinen seinä. Simon ja Tomas karsivat kaiken turhan pois ja luovat olohuoneeseen ja ruokasaliin yhtenäisen tyylin. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Koiralle koti
Haaveena oma koti. Koirakylän väki auttaa sokeutunutta noutajaa, arkaa chihuahuakaksikkoa ja sodalta pelastettua koiraa, jotta ne saisivat tilaisuuden päästä omaan kotiin. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (50') Äänitekstitys: suomi.
17:20
Frasier
Teini-iän ihastus. Frasier tapaa kahvilassa Lorna Lenleyn, johon oli ihastunut lukiossa. Lorna osoittautuu vastenmieliseksi, mutta Frasier haluaisi näyttäytyä entisille koulutovereilleen tämän seurassa. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
Hotellit haltuun
Partridgen perhe. Partridgen perhe pyörittää pientä hotellia Länsi-Walesissa. Nyt asiakaskato, kasvavat velat ja huono palaute ovat ajaneet heidät epätoivon partaalle. Apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi, joka keksii suunnitelman yrityksen pelastamiseksi. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42') Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Poliisit
Pori. Metelöivä kaveriporukka ei usko Matin ja Jounin poistumiskäskyä, jonka vuoksi partio joutuu lopulta turvautumaan voimakeinoihin. Häiriötä huoltoasemalla aiheuttaneen miehen asioita selvitellään kansainvälisellä elekielellä. Yöllä partio saa ilmoituksen suuresta tulipalosta kauempana keskustasta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus, väkivalta).
19:30
Poliisit
Vantaa. Koirapartiolla pitää kiirettä kun jäljestetään takaa-ajon päätteeksi paennutta kuskia, haistellaan moottoripyörä ja etsitään esineitä. Lisäksi Jakke ja Pete pukevat taktiset varusteet päälle valmistautuessaan kohtaamaan aseen ja kommandopipon kanssa liikkuvan miehen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Ravintola Lohikontti Parikkalassa on kahden huonoissa väleissä olevan omistajan kiistankapula. Yrittämisestä on tullut pakkopullaa ja paikka on jämähtänyt menneille vuosikymmenille. Ruokalistan uudistamiseen ei ole riittänyt energiaa kun kaikki aikaa kuluu kyräilyyn ja torailuun. Sukula istuttaa omistajat saman pöydän ääreen ja pakottaa heidän kohtaaman ravintolan suurimman ongelman, eli toisensa. Solmut avautuvat ja Lohikontista saadaan yhteisellä tarmolla niin ruokalistaltaan kuin ilmapiiriltäänkin asiakkaita miellyttävä maukas kalaravintola. 2. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Killers
(Killers/USA 2010). Katherine Heigl (Greyn anatomia, 27 Dresses) esittää vauhdikkaan toimintakomedian naispääosassa Jeniä, jolta hurmaava Spencer (Ashton Kutcher) vie jalat alta Ranskan Rivieralla. Suhde alkaa orastaa lupaavasti, mutta Spencer on unohtanut kertoa yhden pikkuseikan taustastaan: hän on ammattivakooja, joka on erikoistunut salamurhiin. Ohjaaja Robert Luketic muistetaan myös menestyskomedioista Blondin kosto ja Anoppi on pahin. Pääosissa: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Katheryn Winnick, Kevin Sussman. Ohjaus: Robert Luketic. (96') Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 5.3 ∙ Rotten Tomatoes 11 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Castle
Kuin kaksi marjaa. Jaksossa vieraileevat 70's Show'sta tuttu Laura Prepon ja Melrose Palcen Thomas Calabro. Kaunis näyttelijä haluaa seurata Beckettiä työssään, sillä hän esittää pääroolia Castlen kirjaan perustuvassa elokuvassa. Roolihahmon omaksuminen saa häkellyttäviä piirteitä. Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Petolliset enkelit
Naisen kylkiluu. Kirkon vuotuinen grillauskisa lähestyy, ja Amanda päättää koota naisten joukkueen muuten niin miesvaltaista kisaa varten. Cricket painii mutkikkaan rakkauselämänsä parissa, ja Sharon astuu vahingossa Zackin reviirille. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41') Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Frasier
Teini-iän ihastus. Frasier tapaa kahvilassa Lorna Lenleyn, johon oli ihastunut lukiossa. Lorna osoittautuu vastenmieliseksi, mutta Frasier haluaisi näyttäytyä entisille koulutovereilleen tämän seurassa. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Poliisit
Vantaa. Koirapartiolla pitää kiirettä kun jäljestetään takaa-ajon päätteeksi paennutta kuskia, haistellaan moottoripyörä ja etsitään esineitä. Lisäksi Jakke ja Pete pukevat taktiset varusteet päälle valmistautuessaan kohtaamaan aseen ja kommandopipon kanssa liikkuvan miehen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Brad Meltzerin tulkinnat
Mount Rushmore. Mount Rushmoren kylkeen kaiverretut presidentit Washington, Jefferson, Lincoln ja Roosevelt ovat amerikkalaisille vapauden symboleja, mutta vain harva tietää, että monumentin suunnittelija Gutzon Borglum oli armoton rasisti ja antisemiitti. Onko amerikkalaisten rakastama jättiläisveistos pohjimmiltaan valkoisen rodun ylivallan ihannointia? Brad Meltzerin tiimi tutkii asiaa. Amerikkalainen dokumenttisarja. 2. tuotantokausi. (44') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV