UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 16.4.

06:00
SubChat
06:30
Astral TV
09:25
Eastenders
Huijauksen makua. Pänttäämiseen kyllästynyt Lucy päättää luntata loppukokeissaan ja kääntyy asiassa Adamin puoleen. Denise huolestuu huomatessaan, että Lucas vaikuttaa yhä etäisemmältä. Darrenin ja Jodien romanssi tuntuu ärsyttävän Libbyä. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Tunnustus. Poliisi ehdottaa Wernerille sopimusta, ja Werner pelkää saavansa kahdeksan vuoden tuomion, vaikka on syytön. Mandy ei halua kertoa totuutta sinappilaatikon putoamisesta työpaikkansa menettämisen pelossa. Hän ja Xaver haluavat kuitenkin auttaa Werneriä, ja he kirjoittavat nimettömän kirjeen komisario Meyserille. Myöhemmin he tunnustavat tekonsa Dorikselle, joka kieltää heitä kertomasta mitään poliisille. Charlotten ja Juliuksen tiet erkanevat. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:55
Myytinmurtajat
Pettävät äänitehosteet. Adam ja Jamie vertaavat elokuvissa käytettyjä äänitehosteita niiden tosielämän vastineisiin. Tiimi haastaa Newtonin lait ja yrittää saada veneen liikkumaan puhaltamalla purjetta veneeseen sijoitetulla tuulettimella. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
14:55
Kiinteistöjen kuningas
Herätys!. Sarahin töppäily jatkuu entiseen malliin. Jeffin kärsivällisyys ei enää riitä. Toimistossa alkaa tapahtua. Onneksi on jälleen alkamassa uusi, mieluinen projekti. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo viidennellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
15:55
Jamie Oliverin helpot herkut
Englantilainen aamiainen. Jamie ystävineen on ollut juhlimassa koko yön. Aamulla he kokoontuvat Jamien luokse katsomaan futismatsia ja hoitamaan pahaa oloaan kannullisella Bloody Marya ja kunnon englantilaisella aamiaisella, joka sisältää makkaraa, munakokkelia, verimakkaraa, tomaattia, sieniä ja pekonia. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
16:25
Eastenders
Huijauksen makua. Pänttäämiseen kyllästynyt Lucy päättää luntata loppukokeissaan ja kääntyy asiassa Adamin puoleen. Denise huolestuu huomatessaan, että Lucas vaikuttaa yhä etäisemmältä. Darrenin ja Jodien romanssi tuntuu ärsyttävän Libbyä. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Juonitteleva vaimo. Doris lupaa Charlottelle tietoja, joiden perusteella Werner voitaisiin vapauttaa. Ehtona on kuitenkin, että Charlotte myy oman osuutensa hotellista Dorikselle. Marlene ja Konstantin yrittävät kaikkensa löytääkseen todisteita Wernerin syyttömyydestä, mutta joutuvat riitaan keskenään. Marlene etsii rauhaa luonnosta ja tapaa sattumalta Michaelin. Doris taas rauhoittuu kappelissa ja vierailee sitten Wernerin luona tutkintavankeudessa ilkkumassa ja kertomassa, että syytön aviomies saa pysyä edelleen vangittuna. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Asunto 23
Tyttöjen leffa. June bongaa miestennielijä Chloen romanttisen elokuvan yleisöstä ja ilahtuu kämppiksen uudesta poikaystävästä aliarvioiden tummaverikön moraalittomuuden. Chloen julma suunnitelma saa kuitenkin käänteen, kun hänet voitetaan hänen omilla aseillaan. Entä kulkeeko June puolestaan huomaamattaan onnensa ohi setviessään Chloen rakkaussolmuja? Amerikkalainen komediasarja peräkyliltä New Yorkiin muuttavan sinisilmäisen Junen ja tämän moraalittoman uuden kämppiksen Chloen yhteiselosta. K7 (seksi).
18:30
Duudsonit tuli taloon
Jakso 4. YH-isä ja riiviölapset. . Fyhrin suurperhe on uuden tilanteen edessä. Isä jäi eron jälkeen yksin kahdeksan lapsensa kanssa, eikä perheellä ole mitään sääntöjä. Pysyvätkö edes Duudsonit tämän perheen kelkassa? K7 (väkivalta, ahdistus).
19:30
Isän tyttö
Silkkaa hulluutta. Jimmy ja Sabrina tutustuvat toisiinsa, ja Sabrinan lapsuudesta pompsahtaa outo tapa. Myös Virginia järkyttyy, kun Burt paljastaa karvaisen salaisuutensa. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Miljoonan taalan Abe. Abestä tulee kaupungin vihatuin mies, kun hän onnistuu mokaamaan Springfieldin mahdollisuudet uuden jenkkifutisjoukkueen perustamiseen. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Miehen puolikkaat
Miesten mies. Walden haluaa näyttää, että hänestä on äijähommiin. Alan tapaa Larryn drinkillä ja joutuu ojasta allikkoon suhteessaan Lyndseyyn. K7 (seksi).

Kello 21:00

21:00
Viidakon tähtöset
Jakso 2. Trooppinen myrsky iskeeviidakkoon ja tilanne muuttuu aina vaan tukalammaksi. Paikalle saapuu uusi tähtönen, joka laittaa paikat lopullisesti sekaisin. Kisoissa vaaditaan hyvää muistia ja hajunsietokykyä.
22:00
Hävyttömät (K16)
Hoitajani synnit. Saattohoitokoti on täynnä, joten Sheila päättää ottaa kuolevan nunnan hoiviinsa. Samaan aikaan Jodyn seksiadditio pääsee valloilleen ja Sheila huomaa joutuneensa tuntemattomille vesille. Onneksi nunna on tehnyt vaitiololupauksen. K16 (seksi, väkivalta).
23:05
Isän tyttö
Silkkaa hulluutta. Jimmy ja Sabrina tutustuvat toisiinsa, ja Sabrinan lapsuudesta pompsahtaa outo tapa. Myös Virginia järkyttyy, kun Burt paljastaa karvaisen salaisuutensa. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Vampyyripäiväkirjat
Veret seisauttavaa kipua ja särkyä. Elenan aistit voimistuvat auto-onnettomuuden jälkeen. Hän on siirtymätilassa, muuttumassa vampyyriksi. Bonnie yrittää pelastaa ystävänsä ihmissielun. Salvatoren veljekset Stefan ja Damon kilpailevat Elenan rakkaudesta. Valitseeko tyttö kuoleman vai käykö läpi kivuliaat muutokset matkalla vampyyriksi? Rebekah ja Caroline kidnapataan. Tylerin kehossa edelleen vaikuttava hybridi Klaus onnistuu saamaan Carolinen turvaan. Heillä on kuumaa metsäseksiä, mutta Caroline keskeyttää sen. Klaus haluaisi palata omaan kehoonsa. Auttaisiko musta magia? Pastori Young pelkää vampyyrien kostoa, ja hänen elämänsä päättyy traagisesti. Amerikkalainen kauhufantasiasarja elämästä ja kuolemasta Virginian Mystic Fallsissa. - Neljännen tuotantokauden (USA 2012-2013) aloitusjakso. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Bones (K16)
Äiti ja lapsi. Booth ja Brennan tutkivat rannalta löytyneiden äidin ja lapsen jäännöksiä. K16
01:20
Lain nimessä
Ilotyttöjahdissa. Tässä erikoisjaksossa poliisi nappaa prostituoituja. Motellin takana palloilee nainen, joka pysäyttelee röyhkeästi ohiajavia autoja. Toisella motellilla tavataan kaksikko, joka on kuulemma vain virkistämässä parisuhdettaan. Lisäksi poliisi nappaa keskellä katua harhailevan naisen, jolla on hiv ja pitkä historia seksin myymisestä. Amerikkalaisen poliisin arkipäivää tositilanteissa kuvaava dokumentaarinen sarja. K12
01:50
Eurojahti
04:00
SubChat