UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 21.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Ratsastusonnettomuus. Kyynelehtivän Marlenen pyynnöistä huolimatta Konstantin jättää hotellin äitinsä kanssa suuntanaan Argentiina. Werner soittaa vaimolleen matkalla lentokentälle, ja Doris yrittää turhaan vielä kerran suostutella Werneriä heidän mukaansa. Puhelimessa riitely saa miehen otteen herpaantumaan, ja hän putoaa hevosen selästä. Paulinella ei ole työpaikkaa, joten hän toivoo löytävänsä töitä hotelli Fürstenhofista. Leonard kelpaisi hyvin kaupan päälle. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Suurperhe Bates
Harjoitus tekee mestarin. Kelly ja Gil kertovat, miten 21-henkisen perheen arki saadaan rullaamaan, kun pelkkä kauppakassien purkaminen on massiivinen operaatio. Kotityöt jaetaan tasaisesti, ja niistä tehdään etenkin pienemmille lapsille mukavaa leikkiä. Lauman vieminen vaikkapa ravintolaan syömään vaatii puolestaan tottelevaisuusharjoituksia jo kotona. Lämminhenkinen amerikkalainen realitysarja Batesin suurperheen elämästä.
14:30
Capones
Hameväkeä. Dawnin ja Stacin erimielisyydet jatkuvat, joten Dawn alkaa vähääkään hätkähtämättä katsella Dominicille uutta tyttöystävää. Lou-eno antaa Stacille varmoja lapsentekovinkkejä. Bart lupaa pukeutua hameeseen, ellei saa järjestettyä Jeffille viikossa naista.
14:55
Myytinmurtajat
Kaljat kylmiksi. Earl-Cadillac saa viimeiselle matkalleen mukaansa täysin uudistuneen Busterin. Jamie ja Adam etsivät nopeinta tapaa viilentää oluttölkit. Tiimi tutkii myyttiä muinaisesta paristosta ja tekee Adamille ilkeän pilan. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Tappelevat McLainit. Belle Starr McLain, DEA:n peiteagentti, paljastuu, ja hänet murhataan. Ennen kuolemaansa Belle ehti kuitenkin lähettää hänen laivastossa palvelevalle veljelleen todisteita huumelordi Garrettia vastaan. Hänen veljensä päättää lähteä omin päin kostamaan siskonsa murhan, mutta Walker onnistuu estämään hänen aikeensa. JW:n nuoremmat sisarukset, Jessie ja Wyatt onnistuvat kuitenkin vapauttamaan veljensä JW:n matkalla takaisin laivastoon. Walker, Trivette ja JW:n komentava upseeri Parrish yrittävät parhaansa mukaan estää McLaineja ottamasta oikeutta omiin käsiinsä. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Pistoolin tähtäimessä. Marlenen pettymykseksi Konstantinin paluu johtuukin hänen isästään. Doris haluaa Wernerin mukaansa hinnalla millä hyvänsä, ja hän saa katalan ajatuksen miehensä sairasvuoteella. Suunnitelma leviää käsiin ja Charlotte katsoo pistoolin piippuun. Pauline tutustuu Leonardin romanttiseen puoleen heidän etsiessään Paulinen isoäidin piilossa olevia rakkauskirjeitä. Mutta kun Leonardille selviää, että André on palkannut Paulinen hotellin keittiöön, hän muuttuu jälleen tiukaksi johtajaksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Dieetit vaihtoon!
Mitä kuuluu Nathan, Chris ja Jo?. Nathan, Chris ja Jo olivat syömisklinikalla vuosi sitten ja dieettivaihtokokemuksen jälkeen ruokarohmut Chris ja Jo lähtivät laihtumaan ja ruokaa vieroksuva Nathan sai painonsa nousuun. Mutta mitä heille kuuluu nyt? Brittiläinen realitysarja.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Kova kolaus. Alan törmää Judithin ystävättäreen, jota ei ole nähnyt pitkään aikaan. Charlie antaa neuvoja mahdollisten treffien varalle, mutta Alanin mielikuvitus alkaa tehdä tepposiaan. K7
20:00
Rillit huurussa
Housuvaihtoehto. Sheldonille ollaan myöntämässä tärkeää palkintoa, mutta hän päättää kieltäytyä siitä kuultuaan, että palkinnonjakotilaisuudessa hänen täytyisi pitää puhe. Itsevarmuuden perikuvalta vaikuttava Sheldon nimittäin kärsii pahasta ramppikuumeesta. Kuultuaan Sheldonin ahdingosta Leonard, Raj, Howard ja Penny päättävät auttaa ystäväänsä pääsemään yli esiintymiskammostaan - kukin omalla tavallaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Vaarallinen televisio. Marge kieltää lapsiltaan DVD:t ja laittaa perheen televisionkatselulakkoon kokonaiseksi vuorokaudeksi. Sen sijaan hän vie perheensä lasten kirjakauppaan. Bart parturoi Milhousen vahingossa isänsä näköiseksi. Aikuisuutta pitää tietenkin käyttää hyväksi. Vierailevana ääninäyttelijänä Kevin Michael Richardson. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (seksi).

Kello 21:00

21:00
Catfish
Miesmagneetti. Suosittu ja hyvännäköinen Tyler on jo muutaman vuoden kirjoitellut netissä kauniin Amandan kanssa, mutta he eivät ole koskaan keskustelleet muuten kuin Facebook-chatissä. Amandalla tuntuu olevan tekosyitä joka lähtöön: hänellä ei ole puhelinta ja nettikamerakin on rikki. Tylerin ystävät epäilevät Amandan olevan oikeasti mies, mutta toivovat parasta, sillä Tyler ansaitsisi sen. Nevin Facebook-urkinta osoittaa Amandalla olevan ainakin monta rautaa tulessa, sillä useampikin miespuolinen henkilö myöntää vaihtaneensa Amandan kanssa seksuaalissävytteisiä viestejä. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Nikita (K16)
Uusi alku. Ryan Fletcher on noussut Jaoston johtoon. Hän on saanut tehtäväkseen paikata Percyn tekemät virheet. Nikita ja Michael saavat tehtäväkseen pysäyttää Percylle uskollisen agentin, joka toimii nyt palkkamurhaajana. Michaelilla on myös suuri yllätys tiedossa Nikitan varalle. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät
Mummi muuttaa taloon. Lapset yllättyvät vankilasta vapautuneen mummin muuttaessa heille asumaan. Frank ei ilahdu kovanahkaisen äitinsä vapautumisesta. Uskaltamatta vastustaa äitiään Frank lähtee hänen mukaansa perimään vanhoja saatavia petturikumppanilta, jolla pyyhkii nykyisin hienosti. Fiona ja Steve menevät tuplatreffeille. Myöhemmin Debbie kertoo Fionalle tietonsa Steven kaksoiselämästä. Karen ja Jody menevät naimisiin, ja Sheila järjestää juhlat kotonaan uskaltautuen itse astumaan yläkerrasta portaikkoon. Frank puolestaan raivostuu kuullessaan Karenin saavan Eddien vakuutusrahat eikä pysty pidättelemään vihaisia sanoja sisällään. Ethel lähtee pois Veronican ja Kevinin luota. Draamakomedia rappiolla olevasta suurperheen isästä, joka aiheuttaa itselleen ja läheisilleen noloja ja koomisia tilanteita huonolla käytöksellään. Toinen tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 12. Marge joutuu supertietokoneen uhriksi, Homerista tulee kuoleman edustaja maan päällä ja Springfieldin Noitaperuskoulussa opetetaan lapsia muuttamaan sammakoita prinsseiksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio