UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Sunnuntai 29.5.

10:00
Elävä arkisto: Nuoruuden käännekohtia
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:02
Elämän kevät: Unessa useasti
(1977) Mitkä ovat asioita, jotka määräävät nuoren elämän suunnan? Ohjelmassa seurataan nuoruuden tärkeitä käännekohtia ensimmäisestä koulupäivästä lähtien aina peruskoulun jälkeiseen vaiheeseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:50
Joko joutui armas aika
(1974) Koulu päättyy! Millä tavoilla ja missä tunnelmissa alkaa eri ikäisten koululaisten kesäloma? Loman alkaminen on mukavaa, mutta monet tulevaisuuteen liittyvät kysymykset askarrauttavat nuorten mieliä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Tanskalaisarkkitehtien koteja ulkomailla
Dorte Mandrup. Pesänrakentajan rooli ei sovi Dorte Mandrupille, joka ei ole koskaan aikonut asua pitkään samassa paikassa. Millainen on hänen väliaikainen kotinsa juuri nyt, ja mihin hän suuntaa seuraavaksi? Äänitekstitys: suomi.
11:50
Julius Caesar
G.F. Händelin tunnetuimmassa oopperassa Rooman keisari kohtaa Egyptin Kleopatran. Vuonna 2012 Salzburgissa kuvatun tuotannon päärooleissa ovat Andreas Scholl, Cecilia Bartoli, Anne Sofie von Otter ja Phillippe Jaroussky. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

16:00
Ommelten välinen aika (7)
17/17. Tehtävän vaarallisin vaihe on käsillä. Epäonnistuminen siinä maksaa varmasti ihmishenkiä, mutta kuka mahtaa joutua maksumieheksi? Miten käy tarinan sankarittarelle ja hänen rakkailleen? Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
16:50
Francon jälkeen - Alcantaran perhe
Osa 254. Kotiinpaluu (Vuelta a casa). Carlos palaa Tonin luota Lontoosta Espanjaan viettääkseen perheen kesken loman Mallorcalla. Viinitarhan yhtiökumppania koskevat huhut sotkevat kuitenkin suunnitelmat. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 18:00

18:00
Skandaalikuningatar Lola Montes
(Lola Montès, Ranska 1955) Romanttinen eepos, aikansa kallein eurooppalainen elokuva 1800­luvun kuuluisasta kurtisaanista ja hänen maineikkaista rakastajistaan. O: Max Ophuls. N: Martine Carol, Peter Ustinov. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Conchita - Itävallan kuningatar
Dokumentissa seurataan 40 päivän ajan Itävallan Euroviisuvoittajan Conchita Wurstin valmistautumista kilpailuun ja nähdään miten itävaltalaiset, kotikyläläiset, omat vanhemmat ja ystävät suhtautuvat häneen. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rockin klassikkolevyt: Deep Purple / Made in Japan
Dokumentin aiheena on Deep Purplen tuplalivealbumi vuodelta 1972. Japanin-kiertueella yhtye esiintyi klassisessa kokoonpanossaan: Ian Gillan, Ritchie Blackmore, Jon Lord, Roger Glover ja Ian Paice. HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Yle Live: 5 Seconds of Summer
3. kesäkuuta ensikonserttinsa Suomessa pitävä australialainen poikabändi 5SOS on lyönyt itsensä läpi punkahtavalla popillaan ja iloisella meiningillään. Energinen konsertti on Lontoon Wembley Arenasta kesältä 2015. HD Äänitekstitys: suomi.
23:00
Yle Live: 2Cellos
Jacksonia, Nirvanaa tai Gunnareita sellolla. Nuori kroatialainen selloduo aloittaa huikean kauniilla klassisella osuudella. Sitten meno äityy rock-konsertiksi, jossa strokataan mm. Hendrixiä, Coldplayta, Musea ja AC/DC:tä. HD

Kello 24:00

00:25
Teematieto
04:00
Teematieto