UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 1.6.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.6.
Onnea, Teemu ja Nikodemus!
06:53
Tiketi Tok
Aika nauraa. Tommi ja Talvikki kulkevat ympäriinsä naurattamassa ystäviään. Raksusen pitäisi huoltaa kelloa, mutta he päättävät saada hänetkin nauramaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Q Putti 5
Hyppy, hyppy, hyppy. Upin pirtelökone on rikki. Postissa tulee paketillinen varaosia, mutta ne ovat vähän toisenlaisia, kuin Upi odotti. Estrella ja Eki jäljittävät kummallista olentoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Ritari Mikke
Ritari Mikke, turvaritari. Mikke haluaa olla Viivin suojelija, mutta aiheuttaa harmia herra Samille. Kun Mikke lähettää sammakon yksin isoon mäkeen, hän oppii, että joskus kannattaa auttaa vasta, kun pyydetään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Kyllä Kasper osaa
Kauppareissu. Kuinka Kasper selviää kaupassa, kun ostoslista unohtuu kotiin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Pusse
Lintua etsimässä. Uma ja Pusse haluavat saada Tirskupuiston vartioiden kultaisen merkin. Sen voi saada vain, jos näkee pitkäjalkaisen juoksijalinnun. Kloppotin setä antaa tuntomerkit ja ystävykset lähtevät matkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Kahdeksan kengän arvoitus. Metsän olion arvoitus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:20
Martine (7)
Rakkaudentunnustus. Martinen horoskooppi povaa jännittävän tapahtuman. Julia uskoo järkähtämättömästi, että ennustus on otettava todesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Joraavat juurikkaat
Syvä uni. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Sirkuskaravaani
Moldovan huikeat akrobaatit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Uudisraivaajat. Emma ja Per Christian kutsuvat itseään metsänpeikoiksi. He ovat oman aikamme uudisraivaajia. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Taistele hyvin. Onko Hanssenilla sittenkään hanskassa Holbyn tulevaisuus? Kuka pääsee opettamaan opiskelijoita? Sasha joutuu myöntämään kuutamokeikkansa. Elliot ei suostu noudattamaan ohjeita ja säädöksiä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
3/10. Yksi Kolmårdenin delfiineistä on tiineenä ja pääsee ultraäänitutkimukseen. Karhuille tarjotaan mehujäätä ja tuhti aamiainen. Mikä mahtaa vaivata papukaijan jalkaa? (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Kioski: Kaarlen maailma
Kaarlen kanssa keskustelemassa keskustelemisesta Jari Sarasvuo. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:35
Metsänhaltijan valtakunnassa
Norjalainen Tone Jorunn Tveito on taitava metsästäjä, joka hyödyntää perinteisten keinojen lisäksi uutta tekniikkaa. Hän on nauhoittanut eläinten kutsuhuutoja ja aikoo myös levyttää omaa musiikkiaan. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:05
Elämää Riossa
3/5. Urheilutapahtumien alta siistityt Rion favelat houkuttelevat nyt monenlaisia yrittäjiä, vaikka seudun rauhallisuudessa on vielä toivomisen varaa. Axel järjestää turisteille kiertomatkoja favela-alueelle. HD Äänitekstitys: suomi.
13:31
Luontomatkalla Costa Ricassa
3/3. Villaopossumista tiedetään vain vähän, ja Martin Emtenäs pääsee seuraamaan, kuinka radiolähetintä koetetaan ensi kertaa saada otuksen kannettavaksi. Kuinka puna-aran suojelutoimet etenevät? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kummeli
Kausi 7. 4/6. Huumoria elävästä elämästä, tuttuja hahmoja naapurista. Speedy ja Saku: lainaa omalla vastuulla! TV-kotilääkäri Mengele suorittaa Krankelle tuseerauksen! Rattopojilla on äärimmäiset keinot käytössä! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
15:00
Uusi päivä
Osa 294: "Osaansa ei muutella voi." Jimin raivo elpyy. Krista tekee vaikutuksen. Karri tarttuu hetkeen. Petra saa Elinan laulamaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:28
Uusi päivä (S)
(7). Osa 295: "Rikas mies jos oisin." Jimi uhraa itsensä. Mirja pakenee ojasta allikkoon. Asko maistaa rikkautta. Otson ja Teron välit kuumenevat. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:00
Kauneuskupla
2/3. Kauneudesta on tullut myyntituote, ja uusia kauneusklinikoita perustetaan ennennäkemätöntä tahtia. Tekeekö botox onnelliseksi? Kuinka kauneuden kanssa ammatikseen työskentelevät luonnehtivat tilannetta? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Nalle, Tilda ja hänen ystävänsä, Katso tarkemmin, Samsam, Postimies Pate sekä Iltasatu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Taistele hyvin. Onko Hanssenilla sittenkään hanskassa Holbyn tulevaisuus? Kuka pääsee opettamaan opiskelijoita? Sasha joutuu myöntämään kuutamokeikkansa. Elliot ei suostu noudattamaan ohjeita ja säädöksiä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli
Kausi 7. 5/6. Huumoria elävästä elämästä, tuttuja hahmoja naapurista. Kalervon tilanne pahenee! Yllättävä verotarkastus saa Putkiliikkeen johtotroikan vatsat sekaisin! Voi sitä Ruususten arkea, wc:n ovi pysyy kiinni. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Elämää Riossa
4/5. Rion kuumimmalle alueelle on rakennettu valtava laguuni, jossa läheisten faveloiden asukkaat voivat uida. Moottoriveneen kapteeni Feijao kierrättää edullisesti turisteja ja paikallisia erikoisemmissakin paikoissa. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 296: "Lämpöni lempeni annan." Vilma antaa vastauksen Janille. Asko etsii tärkeää paperia. Tomia polttelee tuskaisa tieto. Lauri vakoilee Elinaa ja Petraa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:28
Uusi päivä
Osa 297: "Kaipuuta polttavaa". Asko löytää aarteen. Aino saa odottamattoman vieraan. Elinan sydänsurut eivät lopu. Aleksi yrittää karistaa Cican varjon. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Maata meren alla
Ida hakee paikkaansa maailmassa. Hän haluaa itsenäistyä voimakkaasta adoptioäidistään ja lähtee Berliiniin. Mutta miten kukaan pärjää omillaan? N: Amira Khalifa, Marja Packalén. KK&O: Lenka Hellstedt, 2009. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:25
VICE: Cocaine of the Poor (K16)
Kreikan talousahdinko heijastuu laajalle. Ateenassa kytee vakava huumeongelma ja kaduilla leviää uusi, vaarallinen sisa-huume, jonka terveyshaittoja ei vielä tunneta. Vice selvittää, mitä sisa on ja mistä sitä saa. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).
22:55
Nuuskija (16)
3/8. Murhapaikalta otetaan kiinni nuorimies, hallussaan ase ja valkoista pulveria. Juttu haiskahtaa lavastetulta ja koska sillä voi olla ikäviä seurauksia, Nuuskijan on pantava kaikki peliin murhan selvittämiseksi. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna