UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 30.1.

04:10
True Detective (K16)
6/8. Kollegojen väleissä tapahtui murros vuonna 2002. Selviääkö nyt, vuosikymmenen jälkeen, syy miesten välirikkoon ja Cohlen myöhempiin vaiheisiin? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).
05:05
Uutisikkuna

Kello 6:00

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.1.
Onnea, Irja!
06:53
Metkat Mesiläiset
Banaanikammo. Sampo ei pidä banaaneista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:03
Tilda ja hänen ystävänsä
Totin varjo. Totti leikkii varjonsa kanssa. Kun olisi aika näyttää varjoa ystäville, se onkin kadonnut. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:14
Riku ja Rami
Aivan tavallinen ruoka. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat jauhelihakastiketta. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa!
07:23
Kasper ja Liisa
Sorsaparaati. Kasperin perhe lähtee eväsretkelle puistoon. Liisakin on kutsuttu mukaan. Ystävykset tapaavat puistossa sorsan, joka lähtee seuraamaan lapsia eväidensyöntipaikalle. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Pikku Kakkosen posti
Musiikki. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:40
Tinga Tinga -tarinat
Miksi kilpikonnalla on haljennut kuori? Nopea kilpikonna haluaa lentää lintujen kanssa taivasjuhliin, mutta joutuu kärsimään ahneutensa takia. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Oktonautit
Oktonautit ja merileguaanit: Oktopodilla käy levävarkaita! Oktonautit ja kääpiövalohai: Pieni valohai tarvitsee Oktonauttien apua pimeällä alueella. 22/25. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Reetta ja Ronja
Osa 5/10. Lapsenvahdiksi lupautunut isoveli Riku nukahtaa sohvalle aavistamatta, mitä tytöt sillä aikaa saavat aikaan. Kotimainen draamasarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:27
Dino-Dan
Salaperäisen dinon tapaus / Kaasusaurus Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Sydänmailla
17/18. Murtumispiste. Georgien itseluottamus on kateissa Olivian ilkeiden puheiden vuoksi. Lou ja Amy yrittävät saada tytön takaisin raiteilleen. Jack ja Tim saavat huolestuttavia uutisia. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:45
Langettavat todisteet
3/5. Siivooja löysi töihin tullessaan 61-vuotiaan naisopettajan surmattuna. Poliisi alkoi etsiä murhaajaa, ja rikosteknikko Jörgen Öbo Hansenin vastuulla oli sormenjälkien talteenotto. HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Aleksander Gamme, etelänavan valloittaja
Seikkailija Aleksander Gamme aikoo hiihtää Etelämantereen rannikolta etelänavalle ja takaisin perässään 185-kiloinen pulkka, jossa matkaavat varusteet. Miten Aleksander selviää maailman pisimmästä hiihtomatkasta? HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Moottori mylvii ja kumi käryää
Nyt Thomas Skov on Esbjergissä, ja edessä on kisa katuradalla Jonas Schmidtiä vastaan. Entä kuinka heiltä sujuu renkaanvaihto Formula-ykkösten autoon? Äänitekstitys: suomi.
11:45
Kukkaron herraksi
Atte Virtanen on työtön, entinen yrittäjä, jolle taloudellinen ahdinko on tavallista elämää. Atte on sijoittanut rahojaan mm. Wincapitaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Kioski
HLBTIQ - mitä se tarkoittaa? Mitä termejä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä sopii käyttää? Rakel Liekin vieraina NRJ:n aamujuontaja Laura Haimila, taksikuski Kassu Kivistö ja Ylioppilaslehden päätoimittaja Antti Pikkanen. Ovatko opiskelijat lusmuja? Sean ja Tuomo keskustelevat aiheesta. Lue lisää ja osallistu keskusteluun: yle.fi/kioski ja #ylekioski HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Hiihdon SM
Sprinttikilpailut. Selostus Tapio Suominen. Jämi. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Tage Ray. HD
15:00
Koiranpentuja ja palveluskoiria
Kingcharlesinspanieli Laban on nyt kuusiviikkoinen ja pääsee parin viikon päästä uuteen kotiin. Abbeyn pennuilla on edessään terveystarkastus. Koirista on hyvää seuraa myös vanhuksille. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
3/10. Lammas oli vähällä joutua leopardin saaliiksi ja on nyt huonossa kunnossa. Miksi karhua kutittaa? Vaiva on hoidettava, ennen kuin karhu kömpii talviunille. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Taitoluistelun EM: Parit
Parien lyhytohjelma. Selostus Anuliisa Uotila. Tukholma, Ruotsi. Refereras på svenska av Marianne Nyman. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Lumileikit, Kati ja Töppö, Sanasieppari, Lintumiehet sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Jaakko esittää runon Mielikuvittaja. HD

Kello 18:00

18:00
Sydänmailla
18/18. Paineen alla. Perhe elää mullistavia aikoja. Lisäksi Georgien veli ilmestyy yllättäen Heartlandiin. Stressaantunut Jack päättää kumppanuutensa Timin kanssa - lopullisesti. Kausi 6. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
18:45
Hiihdon SM
Kooste päivällä käydyista sprinttikilpailuista. Selostus Tapio Suominen. Jämi. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Tage Ray. HD
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Satuhäät
Naapurin mökille piipahtaessaan Mia tutustui siellä grillaamassa olleeseen Klausiin, joka oli myytyä miestä ensikeskustelun jälkeen. Tästä alkoi rakkaustarina, jota aluksi jarrutteli 16 vuoden ikäero. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Taskuparkki
Mies (Kristo Salminen) lähtee siirtämään humalassa kotiin palanneen vaimon parkkeeraamaa autoa, jotta se on pysäköity varmasti oikein yllättävin seurauksin. Käsikirjoitus ja ohjaus Heikki Kujanpää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.7
Lue lisää: IMDb

Kello 21:00

21:00
True Detective (16)
7/8. Mikä sai Cohlen palaamaan Louisianaan pitkän välirikon jälkeen? Kykenivätkö hän ja Hart jälleen yhteistyöhön, sillä jotkut asiat Dora Langen murhassa ovat edelleen vailla vastausta. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:52
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:57
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
True Detective (K16)
8/8. Murhan tutkinta polkee paikallaan, eivätkä uudetkaan kuulustelut tuo siihen kaivattua valoa. Muuan vanha valokuva paljastaa lupaavan vihjeen. Joko juttu viimein ratkeaa? Sarja jää tauolle. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:55
Haven
Veden väki. Outo hukkumistapaus johtaa Audreyn ja Nathanin tutkimaan kaupungin lähistöllä asustavaa erikoista yhteisöä. Mihin lapset oikein katoavat? Audrey saa samalla uutta tietoa myös Lucy Ripleystä. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
19/40. Kodinlynkkausjoukot. Kun poliisit alkavat tutkia Helsingin rauhallisimmalla alueella Lintukodossa tapahtunutta pahoinpitelyä, paljastuu että alueen hyvä maine on ansaittu äärimmäisillä keinoilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Luck (16)
5/9. Escalante on ilmoittanut Pint of Plainin kisaan ja joutuu heti Acen puhutteluun. Marcuksen terveys alkaa reistailla, ja Claire saa Acelta muhkean sekin. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:49
Luck (16)
6/9. Ace suunnittelee osuuden ostamista laukkaradasta, mutta lipeääkö Israel rahan houkuttelemana vastustajien leiriin? Maanjäristys saa hevoset vauhkoontumaan, mutta Joeylle siitä koituu arvaamaton hyöty. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12
01:38
Luck (K16)
7/9. Ace tutustuu Clairen opastamana lahjoittamaansa hevostilaan. Israel koettaa parhaansa mukaan tehdä selkoa Acen motiiveista. Jerry ja Naomi haaveilevat pääsystä pokeriturnaukseen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, päihteet).
02:27
Luck (16)
8/9. Kamppailu laukkaradan omistuksesta kovenee länsirannikon derbyn lähestyessä. Onko Acella valtteja hihassaan? Leonilla on ylipainoa, ja Rosie saa tilaisuutensa päästä kisaan. Jo joutuu onnettomuuteen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7
03:12
Luck (K16)
9/9. Suuri derby on alkamassa, ja voittopotista kisaavat Gettin' Up Morning ja Pint of Plain. Ace potee syyllisyyttä Nathanin kuolemasta mutta on itsekin saanut pelottavan varjon kannoilleen. T: HBO. Sarja päättyy. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
04:20
Uutisikkuna