UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

C More Series Sunnuntai 17.12.

04:20
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan (päivitetty versio sarjasta "Prisoner") viidennellä kaudella tapaamme joukon järkyttyneitä vankeja. Ferguson suunnittelee Veran saamista riippuvaiseksi Jakesta ja vallan saamista omiin käsiinsä. Monet vangit turhautuvat Kazin suhtautumisesta Lucyyn. Näyttelijät: Pamela Rabe, Tammy MacIntosh, Nicole da Silva. Alkuperäinen nimi: Happy Birthday, Vera. Draamasarja, 2017. Kausi 5. Jakso 6/12.
05:10
Close Up
Alkuperäinen nimi: John Travolta. Jakso /60.
05:40
Close Up
Alkuperäinen nimi: Tobey Maguire. Jakso /60.

Kello 6:00

06:10
Close Up
Alkuperäinen nimi: Vin Diesel. Jakso /60.
06:40
Close Up
Alkuperäinen nimi: Woody Harrelson. Jakso /60.
07:05
Close Up
Alkuperäinen nimi: Adam Sandler. Jakso /60.
07:35
Close Up
Alkuperäinen nimi: Tommy Lee Jones. Jakso /60.
08:00
Close Up
Alkuperäinen nimi: Hugh Jackman. Jakso /60.
08:30
Close Up
Alkuperäinen nimi: Richard Gere. Jakso /60.
08:55
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Kun Leslie ja Ben yrittävät saada tukea poliisipäälliköltä, he törmäävät noloa kyllä Leslien entiseen poikaystävään Daveen. Samaan aikaan Andy tiimeineen yrittää keksiä Leslien kampanjalle sopivaa tunnusmusiikkia. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: Dave Returns. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 15/22.
09:15
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Leslis järjestää syntymäpäiväjuhlat Jerrylle, joka hänen mielestään on unohdettu kokonaan. Tom häkeltyy kun hän tajuaa että hänellä ja Annilla on aivan erilainen musiikkimaku. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: Sweet Sixteen. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 16/22.
09:35
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Leslie ja Ben alkavat epäillä omia kykyjään, kun Bobby Newport palkkaa Washington DC:stä saakka ammattimaisen kampanjapäällikön. Ron onnistuu ylipuhumaan itselleen uuden projektin sillä välin kun Leslie on poissa. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: Campaign Shake-Up. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 17/22.
10:00
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Leslien kampanja näyttää pahalta sen jälkeen kun hänet on nähty tv-haastattelussa juovuksissa. Yhdessä kampanjatiimin kanssa hän kääntää taivaat ja maat saadakseen pätkän pois TV:stä. April yrittää järjestää Crisin yhteen Andyn opettajan kanssa, mutta kyseessä oleva nainen näyttäisi olevan kiinnostuneempi Ronista kuin Chrisistä. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: Lucky. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 18/22.
10:20
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Leslie kohtaa odottamattomia ongelmia kampanjansa kanssa, kun hän ylipuhuu kunnanvaltuustoa jättämään leikkaukset pois puisto-ostaston budjetista. Chris vie Ronin meditaatiokurssille, koska hän on sitä mieltä, että Ronin on opittava meditoimaan. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: Live Ammo. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 19/22.
10:40
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Leslie saa lopultakin tavata Bobby Newportin televisiokeskustelussa, ja Ann, Tom ja Chris pyrkivät vaikuttamaan yleiseen mielipiteeseen lehdistöhuoneessa. Tom on kyllästynyt Anniin, joka on jättänyt hänet uudelleen ja uudelleen. Näyttää siltä, ??että hän on enemmän kuin vain "hyvä ystävä" Chrisille. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: The Debate. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 20/22.
11:00
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Päivää ennen vaaleja Leslie lähtee bussikiertuelle kerätäkseen tukivaroja kampanjaansa varten. Edessä on kuitenkin moraalinen ongelma, kun kuuluisa Pawneelainen kuolee. Andy havaitsee turvallisuusongelman, ja Chris löytää epätodennäköisen parannuskeinon masennukseensa. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: Bus Tour. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 21/22.
11:20
Parks and Recreation
NBC:n komediasarja. Pääosissa Amy Poehler ja Aziz Ansari. Pawneessa on vaalipäivä, ja Leslien ja Bobby Newportin välinen raja on hiuksenhieno. Ben saa odottamattoman työtarjouksen, ja samaan aikaan kun he odottavat vaalituloksia, kaikki pohtivat myös tulevaisuudennäkymiä. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Rob Lowe. Alkuperäinen nimi: Win, Lose or Draw. Komediasarja, 2011. Kausi 4. Jakso 22/22.
11:45
Close Up
Alkuperäinen nimi: Russel Crowe. Jakso /60.

Kello 12:00

12:10
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Leslie tapaa Benin Washingtonissa, mutta ei vielä pääse kaukosuhteen makuun. Pawneessa Anna ja Tom pohtivat myös suhdettaan. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Ms. Knope Goes to Washington. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 1/22.
12:30
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Leslien on päätettävä kantansa mahdolliseen limsaveroon, ja hänen päätöksellään voi olla odottamattomat seuraukset. Ben yrittää hyödyntää harjoittelijoitaan saadessaan tietää että näillä on poliittisia siteitä. Andyn kuntoiluyritykset saavat Chrisin masentumaan. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Soda Tax. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 2/22.
12:55
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Leslien on tehtävä kompromisseja pakottaakseen laki lävitse. Ron tapaa sinkkunaisen, ja Ben ja April jäävät kiikkiin parkkipaikalle eivätkä pääse takaisin Pawneehen. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: How a Bill Becomes a Law. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 3/22.
13:15
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Leslie joutuu ongelmiin aloitteensa kanssa: hänen on määrä opettaa eläkeläiset harrastamaan turvaseksiä. Ron yrittää auttaa Tomia eroon riippuvuudestaan, ja Ben ja April epäilevät että heidän työnantajansa on robotti. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Sex Education. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 4/22.
13:35
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Leslie harkitsee tulevaisuuttaan Benin kanssa, kun hän saa uuden työtarjouksen. Tom yrittää keksiä idean uutta liiketoimintaa varten, ja Ron ja Andy ottavat Dianen tyttäret mukanaan ovelta ovelle Halloweenina. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Halloween Surprise. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 5/22.
13:55
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Ben on taas Pawneessa, ja on edelleen yhdessä Leslien kanssa. Kun he tapaavat Benin eronneet vanhemmat, Steven ja Julian, Leslie yrittää antaa hyvän vaikutelman, mutta kaikki menee pieleen, koska Steven uusi tyttöystävä on paljon nuorempi kuin hän. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Ben's Parents. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 6/22.
14:15
Close Up
Alkuperäinen nimi: Jennifer Aniston. Jakso /60.
14:45
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. April palaa Washingtoniin ja haluaa tehdä hartiavoimin töitä, mutta se osoittautuu haastelliseksi, koska Leslie ei pidä hänen ajatuksistaan. Samaan aikaan Ben yrittää auttaa Tomia tämän uuden liikeidean kanssa. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Leslie vs. April. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 7/22.
15:05
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Eräs arkkitehti naapurikaupungista Eagletonista haluaa rakentaa puiston Pawneeseen. Eagletonin asukkaat pitävät tunnetusti pilailusta, ja Leslie alkaa heti epäröidä. April on saanut lisää itseluottamusta, ja nyt hänellä on energiaa kannustaa Andyä tavoittelemaan unelmaansa tulla poliisiksi. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Pawnee Commons. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 8/22.
15:25
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Ron saa palkinnon, ja muu jengi juhlii vuosittaista Jerry-päivää. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Ron and Diane. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 9/22.
15:50
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Ann ja Chris tuskailevat tulevan hääparin valmistelujen kanssa. Tytöt odottavat villiä iltaa diskoineen ja drinkkeineen, ja pojat valmistautuvat rauhallisempaan menoon oluen ja seurapelien parissa. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Two Parties. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 10/22.
16:10
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Leslie ja April aktivoituvat roska-asioissa saadakseen hallituksen palkkaamaan enemmän naisia. Tom pyytää Andya ja Beniä opettamaan hänellä basketballin peluuta niin että hän voi kehitellä liikeideaansa. Ronin on pakko hoitaa Dianen lasta, kun lastenvahti on poissa. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Women in Garbage. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 11/22.
16:30
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Monen epäonnistuneen suhteen jälkeen Anne tekee päätöksen. Chris, Tom ja Ron auttavat Beniä valitsemaan cateringfirman häihin. Samaan aikaan April hoitaa Leslien kummallisia tehtäviä. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Ann's Decision. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 12/22.
16:50
Parks and Recreation
Hyväsydäminen ja nokkela komediasarja Parks and Recreation pyörähtää jo viidennelle tuotantokaudelle. The Office -sarjan henkeä huokuvan komediasarjan pääosassa jatkaa Amy Poehler, joka esittää kotikaupunkiaan rakastavaa pikkubyrokraattia. Muissa osissa nähdään tuttuja koomikkokasvoja kuten Aziz Ansari, Rashida Jones ja Nick Offerman. Ben ja Leslie suunnittelevat gaalaa kerätäkseen rahaa puistolle. Suunnitelmia häiritsee hätätilanne, joka vaikuttaa koko kaupunkiin. Andy valmistautuu poliisikokeeseen, ja Ron sijaistaa Leslietä Pawnee Today -talkshowssa. Näyttelijät: Amy Poehler, Rashida Jones, Adam Scott, Rob Lowe, Aziz Ansari, Nick Offerman. Alkuperäinen nimi: Emergency Response. Komediasarja, 2012. Kausi 5. Jakso 13/22.
17:15
Halt and Catch Fire
Neljäs ja viimeinen tuotantokausi AMC:n kiitetyssä draamasarjassa ryhmästä pioneereja 1980-luvun nopeasti kasvavassa tietokoneteollisuudessa. Donna tekee rohkean vedon kovaa peluria vastaan ja Gordon haastaa tyttärensä ongelmasta koulussa. Cameron saa uuden ihailijan ja Joe löytää Haleyssä uuden puolen. Näyttelijät: Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé. Alkuperäinen nimi: A Connection Is Made. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 6/10.

Kello 18:00

18:00
Halt and Catch Fire
Neljäs ja viimeinen tuotantokausi AMC:n kiitetyssä draamasarjassa ryhmästä pioneereja 1980-luvun nopeasti kasvavassa tietokoneteollisuudessa. Joe ja Gordon keskustelevat Cometin tulevaisuudesta Donnan ottaessa lomaa. Uusi yhteistyökumppani haastaa Cameronin. Bos ja Diane tekevät elämäämuuttavan valinnan. Näyttelijät: Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé. Alkuperäinen nimi: Who Needs a Guy. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 7/10.
18:45
Halt and Catch Fire
Neljäs ja viimeinen tuotantokausi AMC:n kiitetyssä draamasarjassa ryhmästä pioneereja 1980-luvun nopeasti kasvavassa tietokoneteollisuudessa. Cameron auttaa Donnaa pakkaamaan ja Bos valmistaa kuuluisaa chiliään. Joe auttaa Haleytä löytämään tärkeän muistoesineen. Näyttelijät: Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé. Alkuperäinen nimi: Goodwill. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 8/10.
19:40
Halt and Catch Fire
Neljäs ja viimeinen tuotantokausi AMC:n kiitetyssä draamasarjassa ryhmästä pioneereja 1980-luvun nopeasti kasvavassa tietokoneteollisuudessa. Donna päätyy ammatilliseen tienhaaraan ja Joanie lähtee matkalle. Joe paljastaa Cometin uuden ulkonäön ja Cameron pyytää palvelusta aikaisemmalta yhteistyökumppanilta. Näyttelijät: Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé. Alkuperäinen nimi: Search. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 9/10.
20:20
Halt and Catch Fire
Neljäs ja viimeinen tuotantokausi AMC:n kiitetyssä draamasarjassa ryhmästä pioneereja 1980-luvun nopeasti kasvavassa tietokoneteollisuudessa. Sarjan päätösjakso. Donna juhlii virstanpylvästä lähimmäisten liittolaistensa kanssa. Cameron pohtii hyvästejään ja Joe haastaa epävarman tulevaisuuden. Näyttelijät: Lee Pace, Scoot McNairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé. Alkuperäinen nimi: Ten of Swords. Draamasarja, 2017. Kausi 4. Jakso 10/10.

Kello 21:00

21:15
Stig Wennerström - Spion i kallt krig
Kolmiosainen draamadokumentti Ruotsin suurimmasta vakoojaskandaalista. Saamme kuulla Stig Wennerströmin oman tarinan salaisilta kuulustelunauhoilta. Stig ottaa ratkaisevan askeleen ja ryhtyy maanpetturiksi. Hän on lojaali vain Neuvostoliittoa kohtaan. Todisteiden löytyminen johtaa hallituskriisiin. Näyttelijät: Peder Falk. Alkuperäinen nimi: Avslöjandet. Dokumenttisarja, 2017. Kausi 1. Jakso 3/3.
22:00
Modus
Kiitetty ruotsalainen draamatrillerisarja, jossa keskitytään Melinda Kinnamanin esittämään kriminaalipsykologiin Inger Johanne Vikiin. Kausi päättyy. Ruotsin poliisi ja FBI tietävät, missä Helen Tyler on, mutta ehtivätkö he ajoissa? Presidentin tytär Zoe toimii harkitsemattomasti. Näyttelijät: Melinda Kinnaman, Henrik Norlén, Kim Cattrall, Greg Wise, Simon J. Berger. Draamatrillerisarja, 2016. Kausi 2. Jakso 8/8.
22:45
The Trip to Spain
Steve on hiljattain täyttänyt 50 ja saanut roolin kokkina amerikkalaisessa tv-sarjassa. Hän aikoo ajella viikon ympäri Espanjaa ja arvostella ravintoloita mainostaakseen samalla sarjaa. Kuten tavallista, Steven ystävä Rob pääsee mukaan matkalle. Steve ja Rob syövät lounasta NÖLAssa Sigüenzassa ja ajavat sitten eteenpäin hotelliinsa upeaan Cuencan kaupunkiin. Steve soittaa agentilleen, ja Rob saa puhelun Mattilta, Steven entiseltä agentilta, joka nyt haluaa Robin palkkaavan hänet. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon. Alkuperäinen nimi: Nöla. Komediasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 4/6.
23:15
The Trip to Spain
Steve on hiljattain täyttänyt 50 ja saanut roolin kokkina amerikkalaisessa tv-sarjassa. Hän aikoo ajella viikon ympäri Espanjaa ja arvostella ravintoloita mainostaakseen samalla sarjaa. Kuten tavallista, Steven ystävä Rob pääsee mukaan matkalle. Steve ja Rob tapaavat Clairen ja Yolandan kuvauksia varten ja syövät heidän kanssaan lounasta Parador de Almagrossa La Manchassa. Päivä päättyy Parador de Granadassa Alhambran lähellä, missä Steve kutsuu Yolandan drinkille. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon. Alkuperäinen nimi: Parador de Almagro. Komediasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 5/6.
23:45
The Trip to Spain
Steve on hiljattain täyttänyt 50 ja saanut roolin kokkina amerikkalaisessa tv-sarjassa. Hän aikoo ajella viikon ympäri Espanjaa ja arvostella ravintoloita mainostaakseen samalla sarjaa. Kuten tavallista, Steven ystävä Rob pääsee mukaan matkalle. Kausi päättyy. Steve, Rob ja Claire ajavat Andalusiaan, missä he syövät lounasta El Refectoriumissa, ja ajavat sitten hotelliinsa Parador de Málaga Gibralfaroon. Ennen jäähyväisiä juodaan viimeinen drinkki terassilla, jolta avautuu näkymä Malagan satamaan. Näyttelijät: Steve Coogan, Rob Brydon. Alkuperäinen nimi: El Refectorium. Komediasarja, 2017. Kausi 1. Jakso 6/6.

Kello 24:00

00:15
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan (päivitetty versio sarjasta "Prisoner") viidennellä kaudella tapaamme joukon järkyttyneitä vankeja. Will laatii ansan huumediilereille. Allie riskeeraa kaiken ja uhraa enemmän kuin aavistaakaan kostaakseen Bean kuoleman ja tuhotakseen Fergusonin. Näyttelijät: Pamela Rabe, Tammy MacIntosh, Nicole da Silva. Alkuperäinen nimi: The Pact. Draamasarja, 2017. Kausi 5. Jakso 7/12.
01:00
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan (päivitetty versio sarjasta "Prisoner") viidennellä kaudella tapaamme joukon järkyttyneitä vankeja. Franky vaarantaa suhteensa Bridgetiin etsiessään pakotietä. Channing vaatii Sonian projektin lopettamista katastrofaalisen esityksen jälkeen. Näyttelijät: Pamela Rabe, Tammy MacIntosh, Nicole da Silva. Alkuperäinen nimi: Think inside the Box. Draamasarja, 2017. Kausi 5. Jakso 8/12.
01:45
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan (päivitetty versio sarjasta "Prisoner") viidennellä kaudella tapaamme joukon järkyttyneitä vankeja. Will liittoutuu Kazin ja Allien kanssa paljastaakseen Jaken. Veran on sivuutettava tunteet Jakea kohtaan etsiessään totuutta. Franky hakee isän apuun. Näyttelijät: Pamela Rabe, Tammy MacIntosh, Nicole da Silva. Alkuperäinen nimi: Snakehead. Draamasarja, 2017. Kausi 5. Jakso 9/12.
02:30
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan (päivitetty versio sarjasta "Prisoner") viidennellä kaudella tapaamme joukon järkyttyneitä vankeja. Löydettyään yhteyden Mike Pennisin ja Iman Farahin välillä Franky ottaa Bridgetin avuksi setviäkseen murhaa. Channing puhdistaa Jaken syytöksistä. Näyttelijät: Pamela Rabe, Tammy MacIntosh, Nicole da Silva. Alkuperäinen nimi: Mere Anarchy. Draamasarja, 2017. Kausi 5. Jakso 10/12.
03:15
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan (päivitetty versio sarjasta "Prisoner") viidennellä kaudella tapaamme joukon järkyttyneitä vankeja. Syyllisyyttä poteva Jake uhmaa Fergusonia rohkaisemalla Veraa lähtemään Wentworthista hänen kanssaan. Franky panee pakosuunnitelmat jäihin. Näyttelijät: Pamela Rabe, Tammy MacIntosh, Nicole da Silva. Alkuperäinen nimi: Coup de grâce. Draamasarja, 2017. Kausi 5. Jakso 11/12.
04:10
Wentworth
Australialaisen vankilasarjan (päivitetty versio sarjasta "Prisoner") viidennellä kaudella tapaamme joukon järkyttyneitä vankeja. Kausi päättyy. Franky ja Allie toteuttavat vihdoin pakosuunnitelmansa mutta kohtaavat yllättäviä esteitä. Liz suojautuu epätoivoisesti Sonialta. Näyttelijät: Pamela Rabe, Tammy MacIntosh, Nicole da Silva. Alkuperäinen nimi: Hell Bent. Draamasarja, 2017. Kausi 5. Jakso 12/12.
04:55
Close Up
Alkuperäinen nimi: Charlize Theron. Jakso /60.